I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
Сцената - Page 2 EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Сцената - Page 2 EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
Сцената - Page 2 EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
Сцената - Page 2 EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
Сцената - Page 2 EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
Сцената - Page 2 EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
Сцената - Page 2 EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
Сцената - Page 2 EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
Сцената - Page 2 EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 85 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 85 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

Сцената

+19
Kara♥
-Lullaby-
Kaeun.
Yuji
U-know Yunho
I.M
Seungyoon
Hwasa
Zico
Kwon Yuri
Ice
U-Kwon~
Park Bom
Kai.
SuHo.
Himchan.
Krystal~
Kris.
CL
23 posters

Страница 2 от 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Сцената - Page 2 Empty Re: Сцената

Писане by Zico Пет Май 10, 2013 9:13 pm

Както си вървеше най-нормално, изведнъж се изплющя на сцената "like a boss". Това много пъти го беше практикувал с краката на другите от BLock B, така че не му беше проблем.
Не след дълго реши да се вдигне и да удостои Крис с величието си. Oh yeah.
- Здрасти Крис. Може да се каже, че съм добре. И гарантирам, че някой от победителите ще е от Block B! Не се съмнявайте в таланта ни и не ни подценявайте. Ще дадем най-доброто от себе си!
След тези пламенни речи потегли бавно и славно към входа на къщата, в която щеше да прекара следващите месеци.
Zico
Zico
Who?
Who?

БФФ : Hyuna♡, Jungmin., Jessi.
Половинка : Samantha
Брой мнения : 167

Върнете се в началото Go down

Писане by Kris. Пет Май 10, 2013 9:20 pm

- Може да влезеш в къщата от там. - Крис му посочи вратата с ръка и го изчака да влезе.
- Ред е на една дама да влезе при нас. Тя ще е една от претендентките за титлата "макне" на BIG BROTHER. Нека да посрещнем с бурни аплодисменти Джей-Да от EvoL.
Момичето се придвижи до китаеца, като помахваше на публиката. Тази вечер не всички го правиха, но поне някой с мозък се сещаха, че един билет тази вечер струва пари при това доста и поне можеха да направят това.
- Здравей. - поздрави Крис след като момичето застана до него. - Вълнуваш ли се много? Мислиш ли, че тази година някой от твоята компания ще спечели надпреварата?
Kris.
Kris.
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : EXO's idiots
Половинка : Nana~ :33 ♥♥♥
Брой мнения : 273

Писане by Hwasa Пет Май 10, 2013 9:23 pm

Докато махаше на публиката, Йон Джу стигна до китаецът, стоящ като пън по средата на сцената. Раздвижи се малко бе!
- Здравей и на теб.
Тя благоволи да пусне една усмивка, докато изслушваше внимателно въпросите му.
- Изобщо не се вълнувам! Гледала съм предаването в други страни. Изобщо не съм очарована, а и няма за какво да треперя. Ще сме банда мъже и жени. Я някои ще се натискат, я някои ще се карат, трети ще правят нещо в леглата... А колкото до печеленето... Надявам се! Но всъщност ми е все тая.
Hwasa
Hwasa
Loen Ent.
Loen Ent.

БФФ : -
Половинка : -
Брой мнения : 445

Писане by Kris. Пет Май 10, 2013 9:28 pm

След като изпрати дамата чак до вратата, нещо рядко срещано тази вечер, той се върна.
- Сега се насладете на рекламите по SBS. Само след малко ще се срещнем отново, не сменяйте канала!

След 2 минути в който Крис се освежи, предаването тръгна с пълна пара.
- Липсвах ли ви? И аз така си помислих! Сега нека поканим при нас последният представител на Stardom, а именно И Мин Хюк.
Този за секунди довтаса до У Фан. Кой ги е учил тези хора? Трябва да идват бавно и славно, а не бързо, защото опита показва, че по този начин бързо ще си отидат.
- Как е? Какви мислиш, че са шансовете ти да спечелиш надпреварата? - оля се с тея въпроси, ей!
Kris.
Kris.
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Seungyoon Пет Май 10, 2013 9:31 pm

Мин Хьок още малко щеше да се отрепе, за да стигне до сцената. Но какво можеше да направи като винаги бързаше за всичко? Нямаше търпение просто да минава през сцената и да влиза, че да си слага дупето на някой удобен диван.
- Абе, бил съм и по-добре. Не мисля, че имам някакъв шанс да спечеля. Има къде по-добри от мен, които имат много по-голям шанс да спечелят наградата. Може ли вече да влизам?
След като получи позволението, Би-Бомб влезе.
Seungyoon
Seungyoon
YG Ent.
YG Ent.

БФФ : Daehyun., Jinwoo and other boys from WINNER, Sana
Брой мнения : 129

Писане by Kris. Пет Май 10, 2013 9:44 pm

След като посочи вратата на Би-Бомб, той влезе, а Крис се извъртя с лице към друга камера.
- Готови ли сте за една дама? Представям ви aegyo кралицата Съни от SNSD.
Крис изчака момичето да дойде до него. Двамата се познаваха от компанията и с нея можеше да държи по-приятелски тон.
- Здравей нуна. Как си? Какви са очакванията ти за предаването и най-вече какви искаш да са съквартирантите ти?
Kris.
Kris.
SM Ent.
SM Ent.

Писане by I.M Пет Май 10, 2013 9:47 pm

Едно, две три. Камера.
Съни се качи по стълбите и бавно се приближи до Крис, като махаше с ръка на публиката. Беше се понапълнило и някои от тях си издираха гърлата, за да й викат името. Ех, тези Sunshines...
- Здравей и на теб, донгсенг - усмихна му се Сун Кю. - Добре съм. Бих ти върнала въпроса, но ти задаваш въпросите този път. Очакванията ми? Нямам такива. Просто предаване. А относно съквартирантите, надявам се да са приятелски настроени.
Вече можеше да тръгне към входа на къщата. Беше изпроводена от Крис до там.
I.M
I.M
Starship Ent.
Starship Ent.

БФФ : Ravi., Minhyuk~, B.I, Kihyun, Shownu., Jooheon, Wonho
Половинка : can i eat it?
Брой мнения : 324

Писане by Kris. Пет Май 10, 2013 9:49 pm

Той придружи нуната си до вратата и застана на друго място. Малко разнообразие се изисква тази вечер, че взе да става скучно май.
- В къщата сега ще влезе един алфа мъжкар. Всяка жена го иска, пък и има защо. Моля за вашите аплодисменти - Юно от TVXQ.
Колегата му се придвижи до него. Те също бяха познати и можеше да не му говори в учтиви форми.
- Здравей, хьонг, как си? Какви мислиш, че са шансовете ти за победа?
Kris.
Kris.
SM Ent.
SM Ent.

Писане by U-know Yunho Пет Май 10, 2013 9:53 pm

ЮнО буквално скочи на сцената.Ухилен до уши той подтичваше към Крис докато махаше на публиката.Много се кефеше когато го аплодираха и крещха името му.Мъжът се спря до китаеца и го потупа мъжки по рамото.
-По-добре от всякога!Победата ми е в кърпа вързана!Искаш ли да хванем бас?-той се засмя и после тръгна към към входа към къщата с танцови движения.Помаха на феновете и се скри навътре.
U-know Yunho
U-know Yunho
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Hwang Tiffany.;Jun.K;Jessica.
Половинка : ♥ BoA ♥
Брой мнения : 537

Писане by Kris. Пет Май 10, 2013 9:58 pm

След като посочи на Юно от къде да излезе, дойде ред на още един човек от компанията на Крис.
- Дами и господа, сега при нас ще влезе една дама. Моля вашите аплодисменти за Суйонг от SNSD.
След като момичето се придвижи до него Крис си пое дълбоко въздух. Аман от тези въпроси, които трябваше да задава.
- Здравей Суйонг, как си? В каква светлина мислиш да се представиш и какви са очакванията ти от съквартирантите?
Kris.
Kris.
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Yuji Пет Май 10, 2013 10:04 pm

Изчаках да ме "повикат" на сцената и закрачих внимателно, като внимавах да не се утрепя. Усмихвах се на публиката, като дори им пратих една целувка. Хубаво е да чуеш виковете им преди влизането в такова предаване. Те ме успокояваха.
- Здравей, Крис! - усмихнах се широко
- Чувствам се страхотно, благодаря. Не искам да си правя предварителни равносметки, но ще си бъда себе си. Така ми е най - лесно. Колкото до съквартирантите...надявам се да бъде забавно, а не напрегнато. - усмихнах се отново и потеглих накъдето ми беше посочено.
Yuji
Yuji
Loen Ent.
Loen Ent.

БФФ : -
Половинка : Hongki. :3
Брой мнения : 70

Писане by Kris. Пет Май 10, 2013 10:08 pm

- Радвам се да го чуя, СуЙонг! - усмихна й се китаецът и й посочи накъде да върви.
Отново се обърна към камерите.
- А сега е време да посрещнем един специален гост! Името му е Литъл Зико, порода хъски и собственикът му е У Джи Хо! Моля, аплодисменти за Литъл Зико!
На сцената се качи огромното хъски, собственост на лидерът на Block B. То крачеше все едно беше на модно ревю. У Фан клекна до него, извади една кучешка бисквитка, даде му я и го съпроводи до входа, като му отвори вратата.
- Заповядайте вътре.
Върна се на мястото си. Още малко щеше да се прозее.
- Нека посрещнем секси рапърката на 4minute - Ким Хьона!
Изчака я и й зададе въпросите, които беше задавал по-рано, но този път имаше и допълнение.
- Кой ти се струва най-симпатичен от мъжките влезли в предаването?
Kris.
Kris.
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Kaeun. Пет Май 10, 2013 10:21 pm

Едно, две, три ..
Вратата се отвори и целият блясък на прожекторите се стовари върху мен. С усмивка се придвижих по сцената и махах на зрителите, които бяха дошли тук специално за откриването.
- Най-симпатичен? Всички смята ли се за отговор? - върнах му въпроса, но не го оставих да ми отговори. - Все още не съм влязла вътре и не съм ги опознала така, че като ме изгонят ме питай и ще ти кажа тогава!
Аз се придвижих до следващата врата, а именно тази на къщата.
Kaeun.
Kaeun.
Pledis Ent.
Pledis Ent.

БФФ : Song Mino
Половинка : Xero :3
Брой мнения : 133

Писане by Kris. Пет Май 10, 2013 10:29 pm

Изпрати Хьона с поглед. Беше леееееко разочарован от отговора й, но беше права. Щеше да я попита, когато я изгонят. Е, трябваше да си отбележи.
- Добре. Нека приветстваме Lullaby от Neon.M!
Вече му беше омръзнало да задава обичайните въпроси и захвърли сценария нанякъде.
- Моля, влизай направо и ми улесни живота! - помоли я най-откровено.
Kris.
Kris.
SM Ent.
SM Ent.

Писане by -Lullaby- Пет Май 10, 2013 10:37 pm

Изскочих игриво и започнах да махам на хората. А това беше прикритие, че сърцето ми ще изскочи. Качих се на сцената, а водещия ми нареди да влизам. Това не можа да скрие усмивката ми, защото не му обърнах голямо внимание.
- Ще бъда така добра...! - хвърлих му една усмивка , после на публиката и полуподскачайки се добрах до вратата.
-Lullaby-
-Lullaby-
YG Ent.
YG Ent.

БФФ : ღIce,Kara♥,Roselynღ
Половинка : ❥Hero Jaejoong
Брой мнения : 100

Писане by Kris. Пет Май 10, 2013 10:42 pm

Изпрати Неонката с поглед. Останаха още три чавета. Леле, кога щеше да свършва, че да се прибира в топлото студио, от където щеше да следи всички събития?
- А сега да посрещнем Катрин Рей Блу, рапърката на Neon.M!
Тя се качи при него.
- Вярно ли е, че си падаш по Кай? - подкачи я лидерът на EXO-M и се изхили. - Моля, натам.
Kris.
Kris.
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Kara♥ Пет Май 10, 2013 10:50 pm

Момичето затрака с високите си токчета по подиума. Застана до китаецът и въпроса който й беше зададен беше тотален шок за нея. Как може точно той да я пита такова нещо?!
- Ще ти кажа аз на теб .. - закани се рапърката и се усмихна към публиката след което влезе в къщата и очакваше там да завари хората, с който ще живее един Бог знае колко време.
Kara♥
Kara♥
YG Ent.
YG Ent.

БФФ : Park Bom; -Lullaby-; Ice
Половинка : Kai <333
Брой мнения : 151

Писане by Kris. Съб Май 11, 2013 8:08 pm

- Стана време да посрещнем последният мъжкар в предаването - И Дон Хе!
Хайде, и той да минава и да посреща жена си - Нана.
Направо му направи знак да влиза направо, без да отговаря на обичайните въпроси. Вече му беше уникално-много омръзнало.
Kris.
Kris.
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Simon Dominic Съб Май 11, 2013 8:16 pm

Дон Хе влезе с усмивка и очакваше Крис да го пита това-онова, ама китаецът само му посочи врата. Ама, че невъзпитан младеж! Или по-скоро уморен от тея простотии.
Фиши помаха на публиката преди да влезе в къщата. Вратата се отвори и той се озова вътре.
Simon Dominic
Simon Dominic
Who?
Who?

БФФ : .
Половинка : .
Брой мнения : 114

Писане by Kris. Съб Май 11, 2013 8:23 pm

Така, и настана време да посрещне рапърката на After School - Нана. Крис леко се подсмихна и приглади косата си назад. Изпука вратлето си и се покашля.
- А сега, да посрещнем и последният съквартирант - Им Джин Ах a.k.a Нана от After School!
Изчака я търпеливо да дойде до него и я гушна. Уж приятелски, ама си плъзна леко ръчичката по талията й. Внимаваше много камерите да не го засекат.
- Как си, Джин Ах? Вълнуваш ли се? Какви са очакванията ти?
Kris.
Kris.
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Nana~ Съб Май 11, 2013 8:32 pm

Момичето се придвижи по подиума до своят любим. Така искаше да го гушне, но една грешна стъпка и може цялото им прикритие да отиде по дяволите. Тогава наш У Фан я прегърна уж приятелски. Нана също се стараеше да не проличи нещо, но вътрешно беше изненадана от действията на Крис.
- Благодаря ти, добре съм. Вълнувам се доста и се надявам в къщата да намеря нови приятели. - усмихна се русата. - А на теб как ти се струват съквартирантите, които влязоха до сега? - от екипа й бяха казали да задава въпроси на Крис и тя стриктно изпълняваше.
Nana~
Nana~
Pledis Ent.
Pledis Ent.

БФФ : After School's girls, Solji.
Половинка : Kris х33
Брой мнения : 330

Писане by Kris. Съб Май 11, 2013 8:35 pm

- Ами, всякакви! Нормални, ненормални, стабилни, нестабилни. Имам предусещане, че някои от тях ще станат двойки - отговори на въпроса й.
Хвана я под ръчичка, все едно държи принцеса и я поведе към входа на къщата. Помогна й да влезе.
- Приятно прекарване вътре, г-це Им! - той се засмя и се върна на сцената. - Вече всички съквартиранти са в къщата! Нека видим какво се е случило докато съм посрещал съквартирантите след рекламите! Не сменяйте канала!
Kris.
Kris.
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Kris. Съб Юли 20, 2013 1:49 pm

- Най-накрая съквартирантите се събраха. Проследихме две от мисиите. За съжаление, Кай се провали със своята. Е, нищо следващия път. Мисля, че двамата ще станат двойка, но до тогава има време.
У Фан бърбореше каквото му дойдеше на ум. Направо не издържаше. Искаше да влезе и да си прегърне девойчето.
- И тъй като вече е утре, време е да посрещнем първите ни специални гости - Шин, който е соло певец в S.M и заекът Роджър!
Kris.
Kris.
SM Ent.
SM Ent.

Писане by ShiN Съб Юли 20, 2013 3:34 pm

Сложих си една мазна усмивка и излязох на сцената като ме повикаха. За мое щастие няколко фенки пищяха при появяването ми! Вече и аз се нареждам при другите звезди. Кеке...
Роджър беше нервен и подскачаше едва едва след мен. Въпреки всичко за моя изненада никой не го забелязваше. Все тая. Застанах до У Фан.
- Здраси амиго, добре съм, няма нужда да питаш. Радвам се че съм тук. - помахах с двете ръце на публиката и с бързи крачки се отправих към входа.
ShiN
ShiN
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Alucard
Половинка : ---
Брой мнения : 246

Писане by Kris. Пет Окт 18, 2013 10:44 pm

Директно включване от сцената за съквартирантите от Крис!
- Скъпи съквартиранти, искам да ви информирам, че Ким Хьона си хвана багажериите и се изнесе светкавично. Каза, че не можела повече да търпи Литъл Зико и някои от съквартирантите. Това беше.
Kris.
Kris.
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Sponsored content

Sponsored content