Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 69 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 69 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Jieun's phone~
+5
Kris.
Yongguk
Himchan.
Taehyun
Jieun
9 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Jieun- TS Ent.
- БФФ : Anna,Yoo Myung Joon :3 , Hyosung,Sunhwa, Daehyun. ;3
Половинка : Lee Min Ho ;33
Брой мнения : 186
Re: Jieun's phone~
SMS
Мерси,красива нуно! ;33 Айде ще ви черпя ,като дойда във TS ;p
Мерси,красива нуно! ;33 Айде ще ви черпя ,като дойда във TS ;p
Taehyun- YG Ent.
- БФФ : Xero madafaka :3
Половинка : Wendy!!
Брой мнения : 681
*няколко секунди мълчание*
Ъъъм...Джиън...или бъркаш номера или съм обърнал пола *опитва се да звучи шеговито, но се получава малко сконфузено*
Ъъъм...Джиън...или бъркаш номера или съм обърнал пола *опитва се да звучи шеговито, но се получава малко сконфузено*
Himchan.- TS Ent.
- БФФ : B.A.P buddies
Половинка : No, thanks he have dogs
Брой мнения : 133
Няма нищо...случва се *неловко хихикане*
Ами добре съм, мерси че попита. Ти....как си? Нещо интересно?
Ами добре съм, мерси че попита. Ти....как си? Нещо интересно?
Himchan.- TS Ent.
Мерси, всичко е наред. А при теб? *от тук, нататък наподобява идиотско мучене хД* Аз...ъъъ...преди няколко дни...като те видях в компанията....изглеждаше ми тъжна...*страх да попита*
Поздравления за завръщането! *малко по - бодро*
Поздравления за завръщането! *малко по - бодро*
Himchan.- TS Ent.
SMS
Благодаря ти ,скъпа Поласкан съм.Не само бонбони ,но и торта съм уредил.Лидерката ви достатъчно ни опяваше за сладкиши,да не говорим за Хана-банана. xD Обещавам ти да се попазаря с шефовете евентуално пак да работим заедно ^_^ двамата имам предвид .Going Crazy беше върха :)
Благодаря ти ,скъпа Поласкан съм.Не само бонбони ,но и торта съм уредил.Лидерката ви достатъчно ни опяваше за сладкиши,да не говорим за Хана-банана. xD Обещавам ти да се попазаря с шефовете евентуално пак да работим заедно ^_^ двамата имам предвид .Going Crazy беше върха :)
Yongguk- Who?
- БФФ : Hyosung
Половинка : -
Брой мнения : 192
SMS
;) .Дам,напълно сериозно.Прочел съм ти мислите!До утре~
;) .Дам,напълно сериозно.Прочел съм ти мислите!До утре~
Yongguk- Who?
- БФФ : Hyosung
Половинка : -
Брой мнения : 192
Обажда се изключително изненадващо, because it's Kris's style :
Здравей.. Джи Ън ^_~
Здравей.. Джи Ън ^_~
Kris.- SM Ent.
- БФФ : EXO's idiots
Половинка : Nana~ :33 ♥♥♥
Брой мнения : 273
Ами, как си? *звучи възможно най-нормално* От отдавна не сме се чували и виждали.
Kris.- SM Ent.
Ами, и аз съм добре.. *покашля се* Няма с какво да ми пречиш. Винаги мога да намеря две свободни минути, нали? Какво правиш? *не знае какво да каже ;д*
Kris.- SM Ent.
А.. ами, значи съм те прекъснал? Аз тъкмо приспах Кристиян. Тези дни двамата се оправяме заедно по мъжки. Джин А е с другите от After School в Япония. Нещо ново.. *замисля се* Привързах се към сина си. При теб?
Kris.- SM Ent.
Да, расте доста бързо. И аз не можех да си се представя като баща, ама ето ме сега. ;д *засмива се, ама бързо млъква* Ще го доведа да го видиш. Трябва да се запознае с леля си, все пак. ;р Е, защо така? Все нещо интересно трябва да има около теб.
Kris.- SM Ent.
Сигурно ще е скоро, ама сега покрай завръщането на групата нямам много време. Мразя, когато предстои завръщане -.- ... Колко още ще страдаш по тоя гумен ботуш?
Kris.- SM Ent.
Ще се постарая като ни свършат промоциите задължително да те посетим! Тъкмо и с Джин А ще се запознаете като хората. Колкото до тийзър снимките... изгавриха се с Джун Мьон. ;д На Еминем прилича. *въздъхва* От колко време ревеш по него вече? *говори с якия развален корейски, 'щото да говориш на нормален е ту мейнстрийм*
Kris.- SM Ent.
Приличаше на някой наркодилър от Ванкувър. И той не се харесва никак. А S.M го има за книжка за оцветяване. Абе, аз съм най-хубав. *самочувствие* А това, че си го срещнала хубаво ли е или лошо? :)
Kris.- SM Ent.
Разбира се, все пак съм У И Фан. *раздава самочувствие* Радвам се, щом е хубаво. От много време ли не сте се виждали?
Kris.- SM Ent.
Ехе, това е наистина доста време :) Радвам се, че сте се срещнали отново ;р Охо, актьор.. А кой е той, ако не е тайна?
Kris.- SM Ent.
Отговор на обаждане:
Искрено благодаря, Джиън...За мен...значи много, че се сети. Ти как си? Знам....че почти не си говорим...а много ми се искаше да разбера.
Искрено благодаря, Джиън...За мен...значи много, че се сети. Ти как си? Знам....че почти не си говорим...а много ми се искаше да разбера.
Himchan.- TS Ent.
Надявам се да е така *несигурно* Ами и аз съм добре.
Исках.....да исках...Май няма да увъртам, а ще говоря направо.
Не си казваме и дума, избягваме си, има причина за това, знам...но се чувствам виновен за всичко и като те видя отдалеч и не виждам онази усмивка....
Исках.....да исках...Май няма да увъртам, а ще говоря направо.
Не си казваме и дума, избягваме си, има причина за това, знам...но се чувствам виновен за всичко и като те видя отдалеч и не виждам онази усмивка....
Himchan.- TS Ent.
Опитах се, но не мога. *въздъхва* Преди се усмихваше постоянно...а сега не, и не мога да направя нищо. Всичко, което мога да направя е да те нараня още, защото когато се видим дори за кратко го забелязвам. Аз....не знам какво да кажа.. *усеща се болка в гласа му* За един мъж най - гадното чувство е да нарани жена. Чувствам се като страхливец...
И аз така...страх ме е да те приближа не заради друго, а защото ме гледаш с тъга. Дори момичетата от групата ти вече са по - сдържани към мен.
И аз така...страх ме е да те приближа не заради друго, а защото ме гледаш с тъга. Дори момичетата от групата ти вече са по - сдържани към мен.
Himchan.- TS Ent.
Ще продължа да опитвам, но чувството на вина едва ли ще мине скоро. Но ще мине, надявам се, така че не се тревожи за това!
Няма как за съжаление, цялата ни компания е замесена. Мен не ме притеснява чак толкова, това е знак, че те обичат, и вероятно се опитват да те предпазят.
Наистина ли? Много се радвам *усмихва се*.
Ти...такова...можеш да ми се обаждаш, ако искаш. *следва мълчание, защото се чувства тъпо, че го е казал* Не заради друго...просто...научила си ме на хубави неща и не искам да сме непознати. Дори да отнеме време, надявам се, че ще дойде ден в който ще можем да се приемем като приятели. Макар и трудно...*въздъхва*
И само да кажа...моя брат още те харесва много!
Няма как за съжаление, цялата ни компания е замесена. Мен не ме притеснява чак толкова, това е знак, че те обичат, и вероятно се опитват да те предпазят.
Наистина ли? Много се радвам *усмихва се*.
Ти...такова...можеш да ми се обаждаш, ако искаш. *следва мълчание, защото се чувства тъпо, че го е казал* Не заради друго...просто...научила си ме на хубави неща и не искам да сме непознати. Дори да отнеме време, надявам се, че ще дойде ден в който ще можем да се приемем като приятели. Макар и трудно...*въздъхва*
И само да кажа...моя брат още те харесва много!
Himchan.- TS Ent.
Всичко ще бъде наред, така че моля те, не го мисли!
Вероятно и на тях им трябва време, за да свикнат. Ъм..все някога ще им спечеля доверието пак. Знам, че никой не може да се задържи сериозен, когато му пея "дъ люф ис он фая" *опитва се да развесели обстановката*.
Благодаря ти, Джиън! Наистина имах нужда да изясним това. Надявам се, че ще ни е поне малко по - леко сега. Понеже ни трябва време, вероятно в компанията пак няма да прекарваме толкова време, но поне има телефони и скайп. Благодаря ти отново! Радостен съм, че все още имам приятелството ти.
Ами да...ще му предам. Макар да не сте имали много време да се опознаете, Джеджунг хьонг има наистина добро мнение за теб! *усмихва се*
Вероятно и на тях им трябва време, за да свикнат. Ъм..все някога ще им спечеля доверието пак. Знам, че никой не може да се задържи сериозен, когато му пея "дъ люф ис он фая" *опитва се да развесели обстановката*.
Благодаря ти, Джиън! Наистина имах нужда да изясним това. Надявам се, че ще ни е поне малко по - леко сега. Понеже ни трябва време, вероятно в компанията пак няма да прекарваме толкова време, но поне има телефони и скайп. Благодаря ти отново! Радостен съм, че все още имам приятелството ти.
Ами да...ще му предам. Макар да не сте имали много време да се опознаете, Джеджунг хьонг има наистина добро мнение за теб! *усмихва се*
Himchan.- TS Ent.
Само искам да знаеш, че не си пречка между никого. Не си мисли такива неща.
Така е, английския ми е неустоим *киска се*
Още веднъж ти благодаря. Може да се каже, че и на мен ми олекна доста.
Много биха се радвали да чуят това!!
Така е, английския ми е неустоим *киска се*
Още веднъж ти благодаря. Може да се каже, че и на мен ми олекна доста.
Много биха се радвали да чуят това!!
Himchan.- TS Ent.
SMS
Честит рожден ден, моя малка принцесо! Пожелавам ти всичко хубаво на този свят, нека пътят ти бъде дълъг, светъл и осеян само със цветя и рози. Грижи се за себе си, бъди здрава, усмихната, щастлива и все така красива.
Моля те, не изчезвай отново от живота ми, защото си много важна...
-Minho
Честит рожден ден, моя малка принцесо! Пожелавам ти всичко хубаво на този свят, нека пътят ти бъде дълъг, светъл и осеян само със цветя и рози. Грижи се за себе си, бъди здрава, усмихната, щастлива и все така красива.
Моля те, не изчезвай отново от живота ми, защото си много важна...
-Minho
Lee Min Ho- Loen Ent.
- БФФ : Anna
Половинка : Jieun ;3
Брой мнения : 48
*СМС*
Честит рожден ден, Джиън, пожелавам ти само прекрасни неща, много да си щастлива и обичана. Прегръщам си те силно и да знаеш, че много те обичаме, най-вече аз. Поздрави от целия екип. <3 Очакваме те да празнуваме..!
Честит рожден ден, Джиън, пожелавам ти само прекрасни неща, много да си щастлива и обичана. Прегръщам си те силно и да знаеш, че много те обичаме, най-вече аз. Поздрави от целия екип. <3 Очакваме те да празнуваме..!
Woo Kevin- NH Media
- БФФ : Seunghoon. ; Haneul
Половинка : ❤
Брой мнения : 151
Страница 1 от 2 • 1, 2
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M