Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 93 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 93 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Jieun's phone~
+5
Kris.
Yongguk
Himchan.
Taehyun
Jieun
9 posters
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Jieun's phone~
SMS:
Сис, честит рожден ден :3
Пожелавам ти всичко най-хубаво ^^ Надявам се с онзи твой приятел от детинство нещата ви да се получат и да не се разделяте повече~
Как може?! Да не почерпиш даже .-.
Сис, честит рожден ден :3
Пожелавам ти всичко най-хубаво ^^ Надявам се с онзи твой приятел от детинство нещата ви да се получат и да не се разделяте повече~
Как може?! Да не почерпиш даже .-.
Kris.- SM Ent.
- БФФ : EXO's idiots
Половинка : Nana~ :33 ♥♥♥
Брой мнения : 273
SMS
Ето че сега аз трябва да честитя на теб :) Честит рожден ден, Джиън! Желая ти тривиалните неща като здраве, щастие, късмет, любов, материални неща...
С риск да бръкна в раната, ти пожелавам да намериш някой по - добър от мен, защото въобще не се съмнявай, че ще се зарадвам да те видя щастлива отново. Имаш ме като приятел, и отново ти благодаря, че поизгладихме нещата помежду си! ^^ Не е точно подарък, но ти пратих една простотия по Зингър. Честит рожден ден отново, и весело изкарване! :)
Ето че сега аз трябва да честитя на теб :) Честит рожден ден, Джиън! Желая ти тривиалните неща като здраве, щастие, късмет, любов, материални неща...
С риск да бръкна в раната, ти пожелавам да намериш някой по - добър от мен, защото въобще не се съмнявай, че ще се зарадвам да те видя щастлива отново. Имаш ме като приятел, и отново ти благодаря, че поизгладихме нещата помежду си! ^^ Не е точно подарък, но ти пратих една простотия по Зингър. Честит рожден ден отново, и весело изкарване! :)
Himchan.- TS Ent.
- БФФ : B.A.P buddies
Половинка : No, thanks he have dogs
Брой мнения : 133
SMS:
Благодаря, онни! <33 Надявам се скоро да се видим ^^
Благодаря, онни! <33 Надявам се скоро да се видим ^^
Anna- ♥ I live to let you shine ♥
- БФФ : Jun.K, Jieun, Lee Min Ho, Stella~, Samantha.
Половинка : SuHo. <333
Брой мнения : 506
SMS
Мерси, моя малка принцесо! Нямам против да не ме пускаш, имам нужда от усмивките, които ти ми доставяш. Наистина имам.
Не се притеснявай, ще се видим още днес!
- Minho
Мерси, моя малка принцесо! Нямам против да не ме пускаш, имам нужда от усмивките, които ти ми доставяш. Наистина имам.
Не се притеснявай, ще се видим още днес!
- Minho
Lee Min Ho- Loen Ent.
- БФФ : Anna
Половинка : Jieun ;3
Брой мнения : 48
Отговор на обаждане:
Нунаааа! *развеселен глас* Здрасти! Разбира се, че мога да говоря! Как си? ;333
Нунаааа! *развеселен глас* Здрасти! Разбира се, че мога да говоря! Как си? ;333
Si Woo- Woolim Ent.
- БФФ : Sander.
Половинка : Krystal~
Е-е-е, защо мислиш, че си добре? ._. Аз ли? Ами аз съм супер, както винаги! Днес е един прекрасен ден, не мислиш ли? И не вали! А във въздухът мирише на вкусно и на любов. Любовта.. всъщност е вкусна. Така че мирише на любов. На вкусна любов, ха-ха.
Si Woo- Woolim Ent.
Ооо, нуна? Назад си с материала май. *смее се* Да, влюбен съм. А моята малка боровинка е Кристъл от f(x). Обичам я! ... Не! Обожавам я! *млъква набързо* Ооо... как успя пък да се наводни? т_т Да не си го свързала с Тихия океан или някой кит се е изплюл отгоре му?
Si Woo- Woolim Ent.
Су Джунг е толкова добра и сладка х3 По-сладка е от мен, нуна. Ха-ха. Аз не съм сладък. Аз съм... *драма тайм* секси... ;) *пак се смее*
Надявам си да си спасила по-важните неща и дано скоро оправят апартамента! т.т Това е гадно ;-; Апартаментът на SISTAR, ако се наводни, не знам те какво ще правят. *изслушва я си се замисля* Не мисля, че ще е нахално, честно казано. А и той надали би ти отказал.
Надявам си да си спасила по-важните неща и дано скоро оправят апартамента! т.т Това е гадно ;-; Апартаментът на SISTAR, ако се наводни, не знам те какво ще правят. *изслушва я си се замисля* Не мисля, че ще е нахално, честно казано. А и той надали би ти отказал.
Si Woo- Woolim Ent.
Страница 2 от 2 • 1, 2
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M