I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
Преди две седмици, Книжарница " Rose " EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Преди две седмици, Книжарница " Rose " EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
Преди две седмици, Книжарница " Rose " EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
Преди две седмици, Книжарница " Rose " EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
Преди две седмици, Книжарница " Rose " EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
Преди две седмици, Книжарница " Rose " EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
Преди две седмици, Книжарница " Rose " EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
Преди две седмици, Книжарница " Rose " EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
Преди две седмици, Книжарница " Rose " EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 62 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 62 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

Преди две седмици, Книжарница " Rose "

2 posters

Go down

Преди две седмици, Книжарница " Rose " Empty Преди две седмици, Книжарница " Rose "

Писане by Krystal~ Нед Сеп 09, 2012 10:55 am

Тишина...спокойствие точно от това се нуждаше Кристал сега, а най-подходящо място беше любимата и книжарница " Rose ".Макар че само на 17 години Кристал страдаше от жесток стрес.По цял ден музика...танци , интервюта , сесии постоянно ходене напред назат...без грам почивка.Нито можеше да се храни както трябва...понякога се налагаше да пропуска обяд...после беше твърде изморена зада яде и направо си лягаше.Това беше много лошо и без това беше достатъчно слаба не й трябваше да сваля още килограми.Новата диета направо изпиваше силиците й.Зада избягне припадъците които вече бяха част от ежедневито й тя започна да приема витамини и разни лекарства зада подържа приема си на витамини и протеини .Това й помогна....Засега.Чисто и просто тя имаше спешна нужда от почивка.Майка й преди два дена направи скандал на мениджърът й и той разреши пет дневна отпуска.Кристал не чакаше втора покана затова още щом шефът й й каза да си ходи.Тя си събра партакешите и веднага си замина.Първия ден от почивката f(x)-ската го проспа.На втория ден реши да отиде в книжарницата да си вземе някоя друга книжка за четене.Книжарницата за нейно щастие се намираше близо до домът й.
Тази сутри тя се събуди към 10.15 оправи се за десет минути и бързо излезе.По пътя Кристал мина през едно магазинче и си взе пресен портокалов сок за закуска.Книжарницата като по чудо беше пуста тук- таме се мяркаха хора.Со Джунг тихо се приближи към рафтовете с модерна литература.Взе си първата книга която и се стори интересна.Разтвори я.Прочете две страници от началото.Малко беше скучна.После се огледа наляво и надясно...нямаше никой който да я гледа затова тя се настани на земята и се облегна назад.Скръсти краката си и зачете от книгата.Мина доста време сигорно околу час ,час и полувина.Кристал вдигна погледа си и предпазливо се отледа.Все още нямаше никой.Тя отново се вгледа в книгата.По едно време и се зави свят.Виждаше размазано буквите.Остави книгата на земята и закри лицето си с ръце.Дълго стоя така даже по едно време задряма.После се сепна.Отпи от сока си и отново закри лицето си.Даже затвори очи и заспа...спеше си най-спокойно докато не чу една книга да пада близо до нея.Со Джунг отново се сепна и се гледа.
Krystal~
Krystal~
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Sulli,Amber,Kai. ; Jiyeon.
Половинка : Si Woo ;3
Брой мнения : 468

Върнете се в началото Go down

Преди две седмици, Книжарница " Rose " Empty Re: Преди две седмици, Книжарница " Rose "

Писане by G Dragon ♥ Пон Сеп 10, 2012 7:11 pm

33...34...
Пукнатините на пожълтелият, някога чисто бял, таван си оставаха все там. Може би една цигара... Ръката му тупна тежко от коремът му върху леглото, готова да посегне съм нощносто шкафче. " Не, без такива "...
Беше си обещал да промени всичко и цигарите бяха едно от тези неща. Всичко от предишният живот. Дори " много обичаната " компания, " незаменимата " група. Какво ли не... просто отново да бъде нормален. Всякаш можеше да промени всичко, всякаш бе алергичен и ако стоеше по - настрани от Сънгри и Минт всичко щеше да е наред.
35...36...
Шуджи не бе Джи - Йонг, това не му помагаше изобщо. Парк Бом ?...Парк-айде-не. Искаше да изкорми тъпата Бом. Глуповато момиче, много глуповато. Единственият по - глупав от нея бе милото й гадже Сънгри. Всякаш не знаеше как Бом преследваше Сюнхюн, защо го правеше ? Искаше ли да се превръне в ходеща мишена ?... Червенокосата щеше да го преследва навсякъде. Нужно ли бе да си го причинява?
37...38...
Парк дори се бе преместила в Грийн. Нахалница !... Единственото, което зарадва Джи - Йонг бе че бившото му макне бе изпратено в Япония. Което значеше, че съвсем скоро щяха да приключат...освен ако Бом не плуваше всеки ден до къщата му.
39...40...
Не се бе чувал с никого от Биг Банг от доста време. Дори когато работеше с Йонг - Бе не си говореха особенно много. Но не тъгуваше за тях. Изобщо... Не го интересуваха пиянските истории на Десънг, миниятюрната Съни н Теянг, надутата джука на Ли Бом или поредната забивка на Таби. Беше си напълно доволен forever alone...
41....42...
Е като изключим Со Джунг с която излизаше от два месеца. Не, не питайте. Не бе сигурен какво се случва. Ако питате нея щеше да отговори, че всичко е страхотно, а ако питахте Джи - Йонг...щеше да разклати объркано глава и да помоли да повторите въпросът.
43...44...
Сънгри, Со-Джунг, Бом, Минт, Шуджи.... Бе твърде объркано. Да не говорим, че не се бе чувал със сегашната си приятелка от много време.
45...46...
Отново беше на крака. Не се задържаше дълго на едно място.
..236...237...
За пръв път не виждаше нищо взирайки се в дрехите през витрините.
...250..251...
Оказа се вперил поглед в спокойното лице на, именно, Со-Джунг. Вдигна книгата от земята, прочитайки заглавието й. Глупаво романче... Без да иска я изтъвра на пода, карайки момичето да се събуди.
- О...изненада !?- ухили се - В прочием не сме ли си говорили нещо за спането на обществени места?...Е, може би трябва.
G Dragon ♥
G Dragon ♥
Green Ent.
Green Ent.

БФФ : Mint~;Bang Yong Guk;
Половинка : single
Брой мнения : 1849

https://k-popworldrpg.bulgarianforum.net

Преди две седмици, Книжарница " Rose " Empty Re: Преди две седмици, Книжарница " Rose "

Писане by Krystal~ Пон Сеп 10, 2012 8:30 pm

Пред нея стоеше Джи Йонг вперил поглед в нея.В ръцете си държеше въпросната книга която я беше събудила.
- О...изненада !?- ухили се - В прочием не сме ли си говорили нещо за спането на обществени места?...Е, може би трябва.-Со Джунг отби поглед настрани и потърка сънените си очи.Постави си ръка пред устата и се прозя тихо и прилично.Все пак беше възпитана.
- Джи Йонг...?Какво правиш тук?Мислех, че днес ще си почиваш у вас?-попита го тя все още сънена и изненадана от появата му тук.
-Почивах си...просто излязох малко де си проветря главата.- усмихнато отговори той докато се настаняваше на земята до нея -Та не ми отговори на въпроса...защо спиш тук?
-Аз просто леко дремех.-опита се да се оправдае.
-Да да и затова ли хъркаше?-избъзика я той.Со Джунг не обърна към него и леко го бутна по рамото.
-Аз не хъркам!-Джи Йонг се изсмя дали на физиономията й или на жалкия и опит да го излъже.
-А ти...как си?-подхвана момичето.GD леко поклати глава.Со Дунг веднага разбра,че малко е напрегнат и моментално изостави темата.-Ще ми кажеш ли колко е часът?-Момчето дръпна ръкава си нагоре и погледна часовника си.
-Минава 12.00 часът.-Кристал кимна и посегна към чантата си където държеше лекарствата си.
-А ти добре ли си?-прекъсна я Джи Йонг.Ръката й застина тъкмо като намери хапчетата си.
-Добре съм.- излъга зада не го притеснява с глупостите си.Зада не се усъмни тя отприщи една от най-хубавите си изкуствени усмивки.После извади ръкато си от чантата празна...Беше решила докато той не гледа да си изпие лекарствата тайно.
-Ще поставиш ли тази книга горе на рафта?-нарочно попита Со Джунг зада се разсее и да може да измъкне хапчетата си.
-Мда...-каза GD и стана.Кристал му подеде книгата си.Той я взе и се обърна с гръб към нея.Момичето моментално бръкна в чантата и извади пласмасовото шишенче с хапчета.От напрежение ръцете и трепереха.Тъкмо беше почти отворила капачката докато не изпусна шишенцето.Белите хапчета се разсипаха по тъмния килим.Со Джунг подскочи от което и се зави свят,но тя бързо се съвзе и започна да ги събира.Дори не беше усетила кога Джи Йонг се беше обърнал и я гледаше леко объркано.
-Со Джунг...?Какво е това?-попита ясно той.Кристал дори не го погледна ,а продължи да събира хапчетата.-Со Джунг!?...Това дрога ли е?-Отново без реакция от страна на Кристал.

Krystal~
Krystal~
SM Ent.
SM Ent.

Писане by G Dragon ♥ Вто Сеп 11, 2012 11:31 am

- Джи Йонг... ?Какво правиш тук ? Мислех, че днес ще си почиваш у вас ?
Избиването на лудост далеч не бе почивка, това бе сигурно. Нито зяпането в таванът, размишлявайки върху твърде деликатни въпроси. Но все пак нямаше намерения да затормозява нито Со - Джунг, нито Мелъди със своите простотии.
Въпреки, че бяха на едни години изобщо не си приличаха. Чужденката бе буен характер, леко разглезена, с поведение на малко дете, винаги пробваща да спечели всичкото внимание правейки се на палячо (по сладък начин), но същевременно превръщаща се в жена за три секунди. Точно като Сънгри. А Со - Джун бе оравновесена, зряла за годините си, нямаше нужда да прави каквото и да е за да спечели вниманието. И въпреки, че приличаше на нея се чувстваше много отдалечен от същността й. Можеше да предвиди всяка крачка на Минт, точно както на Сънгри. Просто бе спрял да познава самият себе си. Не можеше да предвиди Куон Джи - Йонг.
-Ще поставиш ли тази книга горе на рафта ?
Неохотно се запъти към рафта, оставяйки книгата, а щом отново се върна завари Со - Джун да събира някакви дребни хапчета от земята.
-Со - Джунг...? Какво е това ?- изпищя - Со - Джунг !?...Това дрога ли е ?
Естественно, това бе първото нещо, което може да си помисли Джи - Йонг след всичките разправии които са зад гърбът му заради трева.
- Со - Джунг ?!
Тъмнокосата събра и последното хапче, вдигайки поглед към Джи:
- Ъъъ, не...- измърмори- Просто...ъм...активни витамини.
Мъжът сбръчка нос, кръстосвайки ръце пред гърдите си. Со - Джунг се изправи и отново се настани на предишното си място.
- Лъжеш ли ме ? - момичето поклати глава- От витамините се дебелее, нали знаеш ?... Никой няма да ти ги предпише. Какво за бога пиеш?.. Еми да, знаех си аз че трябва да се срещна с родителите ти. Сега е наложително.
Всъщност Джи - Йонг от доста време бе искал среща със семейството на певицата, въпреки, че излизаха само от месец. Имаше нещо различно, но то бе някъде в бившият лидер. Бе лошо чувство, всякаш имаше пречувствие. Знаеше, че всички ще го намразят, ще го обявят за педофил и какво ли не, но мисълта отново да е лошият му харесваше. Не искаше да е безхарактерният Джи - Йонг, който по цял ден си седи в къщи, криейки се от членовете на Биг Банг и привиквайки Минт по някое време. Трябваше отново да е звездата, за да продължи да живее.
G Dragon ♥
G Dragon ♥
Green Ent.
Green Ent.

Писане by Krystal~ Вто Сеп 11, 2012 12:03 pm

Тъмнокосата събра и последното хапче, вдигайки поглед към Джи:
- Ъъъ, не...- измърмори- Просто...ъм...активни витамини.
Мъжът сбръчка нос, кръстосвайки ръце пред гърдите си. Со - Джунг се изправи и отново се настани на предишното си място.
- Лъжеш ли ме ? - момичето поклати глава- От витамините се дебелее, нали знаеш ?... Никой няма да ти ги предпише. Какво за бога пиеш?.. Еми да, знаех си аз че трябва да се срещна с родителите ти. Сега е наложително.-строго говореше Джи Йонг.Со Джунг седеше с наведена глава .Толкова я беше срам.Все пак извади две от хапчетата,почисти ги,изкара сокът от чантата си и бързо ги преглътна и отново продължи да мълчи със сведена глава.
-Со Джунг...ще ми кажеш ли какво става?-попита я мъжът и зачака отговор.
-Аз...това са лекарства не е дрога...-тихо отговори тъмнокосата.
-Лекарства за какво?-продължи той.
-Незнам...доктора ги е дал на майка ми на нея е казал.
-Как така приемаш лекарства като не знаеш за какво са?!- повиши тон Джи Йонг.
-Те са нещо като витамини.-най-накрая вдигна глава Кристал и го прогледна право в очите.Очите му бяха строги.Отвори уста да каже нещо,но беше прекъснат от телефона на Со Джунг.Тя бръкна в чантата си и го изкара.Беше майка й.
-Да мамо.-каза.
-Со Джунг,миличка къде си, как си?-гласът на майка й леко трепереше.
-В библиотека съм със Джи Йонг.
-Пили си хапчетата?
-Пих ги.-Майка и за момент замълча.
-Аз се връщам от лекаря....-несигорно започна тая.-...И...
-Резултатите са излязли...-сети се момичето и отново сведе глава.
-Какви резултати?-изведнъж попита Джи Йонг.
-Да.-потвърди майка й.-Со Джунг миличка имаш лека анемия...-Кристал не се изненада...дори не рейгира.
-Добре...-просто отговори.-Аз може малко да се забавя,като си дойда в къщи ще поговорим.-затвори й,прибра телефона си в чантата и се облегна назад.
Krystal~
Krystal~
SM Ent.
SM Ent.

Писане by G Dragon ♥ Сря Сеп 12, 2012 3:28 pm

Лекарства за какво ?- продължи да нахалства Джи - Йонг
-Незнам...- отговори с нехайство Су - Джунг -доктора ги е дал на майка ми на нея е казал.
-Как така приемаш лекарства като не знаеш за какво са?!- ето това си бе лидер в действие, който, както винаги е в " mother mode "
-Те са нещо като витамини.
Тогава се намеси досадният рингтон на телефонът на момичето. Джи - Йонг въздъхна ядосано, правейки крачка назад, оставяйки я да провереде разговорът си.
-Да мамо - измрънка тъмнокосата
Бившият лидер поне знаеше с кой говори. Бе ясно, че момичето го лъже. Кой знае с какви наркотици се гълташе. Стимуланти или нещо такова. Тези от SM бяха фашисти спрямо изпълнителите си.
-В библиотека съм със Джи - Йонг.- майка й изобщо дали знаеше за кой Джи - Йонг става въпрос ? Все пак, коя нормална майка ще разреши на дъщеря си да излиза с някой 8 години по - голям от нея. Кой знае какви ужасни мисли могат да се въртят в главата му.
- Резултатите са излязли... - измрънка Су - Джунг
- Какви резултати !?- веднага изпищя Джи
Момичето довърши разговорът си и с отегчение отново се върна към примадоната до себе си. Вдигна рамене и върна телефонът си в чантата.
- Ще ми отговориш ли днес ?
- Имам лека анемия...- отвърна накрая тя
" И тогава почувствах...нищо " - сети се за култовата реплика Джи - Йонг. Продължаваше да я гледа със същият празен поглед. Сви рамене след няколко секунди и добави :
- Просто ще ядеш повече сливи ...
Беше чел в някакво списание, че при анемия се ядяли сливи. Еми, да... щеше да се оправи с плодове и инжекции B2. Е, вярно, щеше да качи три килограма за два дена от тях, но... Майка му винаги го бе заплашвала с тежи инжекции. Пък и бе лека форма, нали ?...
И до някъде се изплаши. Изплаши се от празнотата, студенината в себе си. Това ли бе човекът, който до преди три години трепереше над здравето дори и на Парк Бом, който изхранваше Си - Ел, който молеше всички да внимават с какво е облечен Сънгри, за да не настине, който правеше топли чайове на Йонг - Бе винаги когато валеше. Плашеше се от най - малкото нещо, защото му пукаше . А сега не бе останало нищо.
- Ъъъ... ще се оправиш. Ако искаш може да те закарам ...и да се запозная с родителите ти.
Джи - Йонг твърде много настояваше да се срещне със семейството на певицата. Не знаеше защо. Може би, защото искаше нещата да се случват по - бързо от нормалното. Много по - бързо.
G Dragon ♥
G Dragon ♥
Green Ent.
Green Ent.

Писане by Krystal~ Пет Сеп 14, 2012 11:00 pm

- Ще ми отговориш ли днес ?-бързо попита Джи-Йонг
- Имам лека анемия...- отвърна накрая тя
Той продължаваше да я гледа със същият празен поглед. Сви рамене след няколко секунди и добави :
- Просто ще ядеш повече сливи ...-после добави- Ъъъ... ще се оправиш. Ако искаш може да те закарам ...и да се запозная с родителите ти.
-Първо искам да проверя нещо...-изправи се Со Джунг и трътна към една близка служителка.Макнето забеляза и объркания поглед на GD.Затова отправи поглед пълен със спокойствие казващ "Спокойно,знам какво правя",но това май не го успокои.
-Извинете,къде се намира литературната медицина?-попита мило служителката.
-Виждатели онези рафтове там...на около 10 метра от нас?-посочи жената напред.
-Да
-Там се намират книгите които ви трябват.-довърши тя
-Благодаря!-бързо отговори Кристал,обърна се към Джи-Йонг и леко го дръпна за ръкава.Той веднага я последва.Стигнаха до посочените рафтове.Со-Джунг затърси с поглед между книгите.Забави се.
-Книга за анемията ли търсиш?-налучка лидерът.
-Да...-отговори му тя после забеляза че и той започна да търси.
-А...А...А...А-мърмореше си макнето докато прокарваше пръст по книгите.Търсеха близо 15мин.
-Анемия...-чу накрая да произнася Джи-Йонг.Со-Джунг моментално се обърна към него.Той държеше тънка бежава книга с надпис "Анемията и всичко за нея"Тя се доближи до него и започна да чете от ръцете му.
-Ела да седнем...-бързо седна на един свободен стол.Лидерът ходеше бавно докато четеше от книжката,настани се до нея и постави книгата между тях.
-Симптоми...-прочете мъжът.-Умора,недостиг на въздух ,замайване
главоболие,бледа кожа,болка в гърдите,хладни ръце и стъпала...

-Първите четири без недостига на въздух ги имам.-отбеляза Со-Джунг.-Отвори на лечение!-нетърпеливо добави тя.
-Лечение.-прочете GD-Хранене и хранителни добавки, прием на желязо,витамин C,фолиева киселина...
Кристал се замисли и за момент вече не го слушаше
Krystal~
Krystal~
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите