I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
My strange little house. EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
My strange little house. EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
My strange little house. EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
My strange little house. EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
My strange little house. EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
My strange little house. EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
My strange little house. EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
My strange little house. EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
My strange little house. EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 86 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 86 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

My strange little house.

2 posters

Go down

My strange little house. Empty My strange little house.

Писане by Nastya. Чет Фев 27, 2014 8:00 pm

Nastya.
Nastya.
♥ I live to let you shine ♥

БФФ : Satan
Половинка : My soul belongs to the Devil
Брой мнения : 123

Върнете се в началото Go down

My strange little house. Empty Re: My strange little house.

Писане by Alucard Чет Фев 27, 2014 8:49 pm

Тананиках си съвсем тихо, докато нахълтвах в нечий заден двор. Не ми се връща отново в затвора, но какво друго мога да направя, освен това, което правя най - добре - да открадна нещо. Обещах си, че и работа ще си потърся. Прииска ми се малка част от живота ми да бъде нормален. Вероятно е от възрастта. Но с това досие, което имам, едва ли някой ще ме вземе на работа. С моя късмет ще се наложи да си вадя фалшиви документи, но за да се прикрия напълно, направо пластична операция ще ми трябва....с всичките ми тези арести станах доста известен в моите престъпни среди.
Колкото и да исках да имам нормален живот понякога, нямаше да го имам. Именно заради това се промъквах тихо към тази меко казано луксозна къщичка. Винаги се чувства добре, правейки това...рисковете докарват много приятно усещане.
За разлика от всички велики крадци, не съм правил големи планове как да ограбя въпросната къща. Всъщност целта ми не бе грандиозен обир, а просто няколко неща, които мога да продам. Все някак ще се справя - бива ме в разбиването на ключалки, в загасянето на аларми и промъкването през прозорци. Само през комин не съм минавал. Нищо...по Коледа и това ще стане. Тъкмо да са ми сложили бисквитки като вляза.
Отдавна минаваше полунощ, и в къщата нямаше признаци на това да има някой буден. Според опита, който бях натрупал, в тази голяма къща не живееха много хора. Точно обратното.
Промъкнах се през един по - кекав прозорец, защото не ми се рискуваше с вратите. Не съм разучавал предварително алармената система, затова щях да гледам да карам на сигурно. Опитах се да бъда безшумен, но от скачането ми от прозореца се чу леко "туп". На първия етаж беше тъмно. Добре че очите ми свикнаха, заради тъмнината навън. Много приятна атмосфера, и миришеше на ароматизатор. Май следващ път като влизам някъде, ще си изготвя предварителен план на къщата. Бива ме в това, вероятно ако не бях станал такъв, щях да имам доста успехи в нещо свързано с архитектура.
Влязох в някаква стаичка. Макар и тъмно, забелязах много плакати, окачени по стените. Направо беше облепено. Притихнах, защото очевидно беше спалня...щях много да загазя, ако имаше някой вътре. По дяволите, трябва да съм по внимателен. Забелязах изключен лаптоп. Кимнах доволно с глава, грабнах го и успях да го пренеса през прозореца навън. Излязох от стаята и се качих по стълбите. Имах намерение да огледам и горе. Като цяло можех да се задоволя и само с един лаптоп, но можех горе да се натъкна на бижута или нещо такова. Обичам да крада бижута, защото са лесни за изнасяне и едновременно доста скъпи. Много уютни холчета имаше тук. Кой не би се радвал да живее в такава къща? Лично аз само съм ги сънувал такива. Е, спал съм в подобни хотели, но само след успешно внасяне на дрога. Приближих се до секцията в всекидневната, оглеждайки някакви статуетки и преценявайки цената им. Явно имах лош късмет, защото се протегнах малко на никъде, за да взема една статуетка на висок рафт, и ми се отвори една рана, която получих в затвора преди няколко дни. Намираше се под дясното ребро и явно не беше добре зашита. Направих гримаса и притиснах мястото. Усетих как бликна малко топла кръв. Благодарение на тъмносиньото горнище, с което бях, не успя да покапе кръв долу. Като цяло раната ми не беше чак толкова сериозна, но определено стъжняваше положението ми в момента. Задържах ръката си на раната, и реших, че няма да успея да свърша повече работа тук. Още преди да се обърна да се върна, усетих, че има някой зад мен. Бях си сложил качулката, заради което се обърнах съвсем леко. Определено имаше силует. Браво, загазих го. Извърнах се с лице към силуета, който ми препречваше пътя и започнах да обмислям как да действам.
Alucard
Alucard

БФФ : ShiN
Половинка : I love your lips, your legs and your pocket, but I don't love you; -----> Sunhwa
Брой мнения : 136

Писане by Nastya. Пет Фев 28, 2014 5:15 pm

Ах, как обожаваше тъмнината. Приятна, успокояваща, може би.. ами тъмна?! Беше хубаво.
Манами просто си стоеше и гледаше в една точка, като късаше венчелистчетата на някаква някаква въображаема бяла маргаритка, повтаряйки си наум "обичат ме, не ме обичат, обичат ме, не ме обичат"..  е, донякъде това нейното беше не обич, а обсебване, ама какво да се прави.
И ето, че вече бе окъсала листенцата на цветето в съзнанието си, а последното, което каза с късането на едно бяло листенце бе "не ме обича". Злобен писък се изтръгна от устата и, но за щастие бе болна, гласът и бе преграхнал и слаб, та не можа да бъде чут много добре. Тя самата нямаше да разбере за него, освен ако не бе неин.
Беше в болничен, чудеше се какво да прави по цял ден и просто тихо се изправи от дивана, на който стоеше, когато чу някакъв звук. И преди да си го помислите - не, не беше издаден от нея! Мана винаги вървеше тихо като котка.
Вероятно някой се бе вмъкнал у тях и в момента се чудеше в коя стая първо да влезе, а можеше и да се изгуби в малката и скромна къщурка.. хахаха, какви ги говореше. Домът и беше като царски палат, но все пак не всички хора в тая страна и изобщо в света имаха татковци с дълбоки джобове и огромни портфейли, които да им купуват всичко, което искаха. Под всичко подразбирайте абсолютно всичко, без изключения. Досега нито един каприз на Нами не е останал незадоволен и за в бъдеще нямаше и да остане.
Нямаше планове да издава някакъв признак, че съществува изобщо, за да види дали този, който е решил, че може да се намъкне в дома и ще посмее да направи още нещо или ще го хване шубето след втората крачка. А пък можеше и да се изгуби из стаите. Буквално домът и беше като някакъв лабиринт, затова си го обичаше толкова.
След момент установи, че въпросният е точно пред нея. Тихо пристъпи към него, разроши косата му и каза:
- Запомни. Никога не можеш да се скриеш от мен. Независимо къде, кога, с кой.
Светна лампата, фокусирайки погледа си върху лицето му. Просто това с лампата придаваше ефект, не, че не можеше да научи кой е и без нея. Присви очи, като от устата и тихо се изтръгнаха следните думи:
- Ю Ха Мин, нали?! Хахаха, знам кой си. Знам всичко за теб. Отново ти казвам - не можеш да се скриеш.
Честно казано Хироюки знаеше всеки малко по - вип в този град. Следеше изкъсо всички индивиди, чието име се знаеше, а и не само. Понякога разучаваше и най - обикновени граждани. Просто и беше някак забавно. А още по - чудното чувство от това да преследваш даден човек бе да се базикаш с него или да го прецакваш. И любимото и - никой не можеше да прецака прецакващия. Винаги тя щеше да бъде на върха. Беше си важна за себе си.
Очакваше изненаданата физиономия на престъпника, надяваше се да получи незаменимата възможност да я види. Обожаваше да вижда объркването, изписано на лицето на някой човек.
Nastya.
Nastya.

Писане by Alucard Пет Фев 28, 2014 5:51 pm

Не ми се налагаше да си напрягам много очите, за да разбера, че това е жена. Даже не жена, а момиче. Пооправих си качулката защото ми я размести и се дръпнах назад, отпускайки ръката, която беше на раната. Нищо, че е момиче, не смятам да си свалям гарда. Взе че светна лампата, и тогава успях да я видя. От цветовата и гама ми се зави свят, а това, което казваше звучеше откачено.
- Не се крия от теб, дори не те познавам. - казах, гледайки я с гримаса.
Изненада ме, като ми каза името , това явно наистина е откачалка. Изгледах я тъпо. Защо трябваше да попадна на откачалка, преследвачка, или каквато и да е тя?
Присвих си устните в тънка линия.
- О, така ли? С какъв цвят боксерки съм знаеш ли? - в нормални условия това би прозвучало като шега, но аз си стоях със същото непукисто изражение, и в гласа ми се усещаше ирония. Дори не знам защо още стоя тук. Раната ми ме болеше, но не показвах признаци нито чрез лицето си, нито чрез тялото си. Бях станал много издръжлив, защото затвора не е много приветливо място. Там много често трябва да се биеш, за да оцелееш. А в боя са включени ножки, боксове и всякакви други подобни пособия, за които повечето ченгета си затварят очите. Не ви трябва да попадате там, ако не знаете как да се справите с това.
- С ченгетата ли работиш? - попитах я монотонно. Никога не се самозалъгвайте по външния вид на някого. Има тайни агенти, които приличат на малки момичета, но понякога са много опасни. Да, срещал съм такива. Едната дори се носеше като японско Лоли и можеше да се бие като мъж. Може да се каже, че е малко плашещо на моменти.
Alucard
Alucard

Половинка : I love your lips, your legs and your pocket, but I don't love you; -----> Sunhwa

Писане by Nastya. Пет Фев 28, 2014 7:43 pm

Мъжът я попита да не би случайно да знае и какъв цвят са му боксерките в момента..
"Хах, естествено, че знам!" - помисли си и звучно се засмя. Каквото и да кажеше Мана, всичко бе вярно. Винаги. Просто му кимна, усмихвайки се лукаво, разкривайки снежнобелите си зъби.
Ха Мин стоеше все още срещу нея, без да показва никаква емоция, което не я издразни изобщо, но не беше интересно, освен ако не беше шокиран и заради това изглеждаше по този начин.
Е, все пак рано или късно Нам щеше да направи нещо, което да го докара до още по - голям шок и изненада. Винаги можеше. По всяко време на денонощието. Хироюки бе доста странна личност.

- С ченгетата ли работиш? - попита мъжът, като не показа емоция в гласа си. Това, което каза предизвика бурен смях у дамата.
- Ама ти сериозно ли?! Задължително ли е да работя с тях?
Действително тя беше просто една уж "нормална" гражданка, нямаше абсолютно нищо общо с онези странните полицайчета, облечени в синичко и бяло. Мисълта за нещо "бяло" я докара до истеричен смях. Ах, мръсно подсъзнание.
Изкушаваше се да не го попита ей така, съвсем случайно пипал ли и е вещите, ама още нямаше да го направи. Пък и да ги беше барал, нямаше да се интересува, освен ако не живееше на принципа "моето си е мое, припариш ли до него - подпиши си смъртната присъда". Много се дразнеше, ако някой дори само си помисли за нещо нейно. Малката си защитаваше собствеността. То пък беше едната собственост..
Изгледа го от глава до пети. Отново я изби на смях, този път без причина. Странно. Явно вярно беше за лудницата. Само лудите се хилеха просто ей така.
- Нарушаваш ми блаженото спокойствие, знаеш ли? - каза му. - Защо просто не вървиш там, откъдето си се домъкнал, а именно затвора и повече не си мяркаш носа у нас? - намигна му по незнайни причини. - О, да.. и нали не си ми барал нещата?
Озъби му се. Честно казано сега това и беше най - големият проблем. Не я интересуваше какво ли щеше да и прави престъпникът, стига само да не докосваше нейното.
Пристъпи крачка напред, а на лицето и се появи самодоволна усмивка.
Nastya.
Nastya.

Писане by Alucard Пет Фев 28, 2014 8:23 pm

Обожавах, когато ми се правят на важни. Обикновено тези хора са по - големи идиоти дори от боклуците, с които дружа. Усмивка напираше да ми излезе на лицето, но аз я сдържах. Това момиченце сериозно ли си мисли, че е интересна с тъпия си, истеричен смях и напереното си държание? Определено аз бях по - наглия в случая, влизайки в къщата и, но истината е...че въобще не ми пука. Изобщо. Нито съм светец, нито съм човек. Дори невинните в затвора, стават зверове там. Ако оцелеят, разбира се. А за да оцелееш там, трябва да промениш цялата си същност, и от жертва, натикана там по неволя, да станеш хищник. А аз бях виновен, като ме вкарваха на топло. Дори много повече, отколкото ми беше присъдата. Пръст в това имаха разбира се братовчедите ми богаташчета, на които завиждах понякога. Имаха си всичко, и можеха да правят каквото си поискат. Но от завист полза няма, а и те са единствените, на които поне малко мога да се доверя. Нищо, че родителите им ме ненавиждат. Нямам проблем да се съюзявам с тях, за да вършим поразии. Забавно е, а и отдавна споменах, че това ми е в кръвта.
- Това е, което ме интересува. - казах и само в отговор.
Започна да ми говори, като пискаше, че и нарушавам спокойствието.
- А знаеш ли колко ме интересува? - зададох и реторичен въпрос и повдигнах вежди насмешливо. Изпадал съм в ситуации, включващи много повече противници, напълно различни от малка розова пикла. Сериозно ли си мисли, че ще ме сплаши или ще ми казва за къде съм и за къде не? И хващането на тясно е само в нейните представи. Мога да си избягам когато поискам, просто ми е интересно докъде ще стигнат простотиите и. Всеки има нужда от малко забавление, нали?
- Обарах всичко, което намерих! заявих и отново монотонно, но с по - груб глас. Нека материалистчето се подразни малко. Това е най - добрият начин.
Изчаках да видя какво още ще ми каже и колко пъти ще се изхили тъпо. Може да е дразнеща, но поне е забавна.
Alucard
Alucard

Писане by Nastya. Чет Мар 06, 2014 3:30 pm

И тук ти се извинявам за закъснението -.-

- А знаеш ли колко ме интересува? - повдигна вежди, очевидно изразявайки насмешка. Честно казано беше много несполучлив опит да го направи. Явно на престъпничето не му беше в кръвта да изглежда все едно се подиграваше на някой, особено на японката.
И дойде моментът, когато тя осъзна какво току що чу.. ама той сериозно ли? Определено трябваше да го интересува повече, отколкото предполагаше, защото Мана можеше да бъде толкова гадна и да го наплаши така, та дори кошмарите на кошмарите му щяха да сънуват кошмари, сънуващи кошмари. А тя обещания не даваше! И все пак, обещаеше ли нещо на някого, то винаги беше изпълнявано. - Обарах всичко, което намерих! - довърши мисълта си Ю.
Думата "обарах" породи мръсни мисли в главата на момичето. Отново я изби на смях, но имаше странната дарба да бъде сериозна в случаи, в които просто не можеше. Помагаше и, ако вземем в предвид това каква беше скапаната и учителка по английски език в осми клас. Ах, онази стара европейска злоба.. ръсеше само неща, които звучаха адски.. ами, как беше думата? О, да.. перверзни, а после се чудеше младата Нами на какво се хилеше и я гонеше от час. И все пак това, на което се научи в часовете по английски далеч не беше езикът, а беше как да останеш сериозен, когато ти иде да избухнеш в смях. Трудно.
- Хахаха, в такъв случай къде са ми нещата? И за какво са ти? Надали искаш нещо в бонбонено розово, освен ако.. знаеш.. - след тези си думи сниши глас. -.. не си обърнал резбата.
Както обикновено Манами говореше това, което първо и се завъртеше в последното останало от розовият и акъл, преди да го премисли. Не, че имаше нужда да го прави, ама.. мисленето само и създаваше работа на последните останали мозъчни клетки, които тя с нетърпение чакаше да се разделят и да се образува още някоя, ама уви.
Седна на леглото, като погледна към Ха Мин отново. Изгледа го някак си странно, като онова "личице", по думите на Хироюки, под което винаги имаше надпис "Are you fuckin' kidding me" във фейсбук. Беше смешно, но определено и се удаваше да прави такива изражения.
Отметна назад цветната си коса, като не отдели поглед от мъжа, стоящ срещу нея.
Nastya.
Nastya.

Писане by Alucard Съб Мар 22, 2014 8:04 pm

Насмешливостта ми си замина, и отново надянах покер фейса. Държах го дори когато ме болеше, сърбеше, пикаеше ми се....и по - добре да спра до тук. Не че съм напълно човек без емоции, колкото и да си кален в този свят такива хора няма. Няма! Все ще се намери нещо, което да те изплаши, колкото и да си безстрашен, и все още има болка на този свят, която да изкриви лицето ти в гримаса. Макар че съм черноглед, вероятно има и радост, която да ти стопи леда. Но такива няма да са при мен. Тук не съм черноглед, а реалист. Започнах да затъвам вече повече от петнадесет години, а по - добре нямаше как да стане. Бях приел съдбата си, и затова сега сякаш не ми пукаше от всичко, което правя.
Момичето пред мен продължаваше да си изглежда сякаш нещо бурно се случва в нея. Идеше и да се кикоти, мяташе странни погледи и какво ли още не. Явно в тази държава ставаха все повече лудите. Не знам дали ще доживея да видя какво ще става по - нататък. Това не ми пречи де, не се вълнувам от обществото и порядките му.
Следващото, което каза беше въпрос относно това, какво смятам да правя с розовите и неща и дали не съм гей. Явно не беше комуникирала с много представители на моя "вид", защото ние винаги можем да намерим какво да направим с даден предмет. И никога не казваме на собствениците им какво ще правим с тях. Дори не би трябвало да стоим и да си говорим в момента. Просто явно мен нещо ме е чалнало, а и не всеки път се натъквам на розов индивид, който не пищи, не крещи и не моли да не го убивам, без да съм направил дори крачка към него. Мда, случвало ми се е. Понякога жертвите на кражба драматизират повече от нужното.
А относно това, дали не съм гей....имаше много лесен начин да и го покажа и докажа, но можех да се сдържам.Завидно при това. Досадна и леко смешна е, но пък притежава някакъв чар. Не се трогвам лесно от женския чар, това е ясно за мен, това също е важно. А на всичкото отгоре...дори не знаех на колко години е. Не и личеше да има осемнадесет нито на външност нито на държание.
В отговор само поклатих глава. Честно казано подобни блъфове нямаше как да ми въздействат или ядосат.
- Цвета не ми пречи. - казах само и отново млъкнах. В интерес на истината мразех розовото като цвят, сякаш ми бъркаше в очите. Но пък това не ме бъркаше да го продам.
Alucard
Alucard

Писане by Nastya. Вто Апр 08, 2014 8:07 pm

- Цвета не ми пречи.
- заяви спокойно, кратко, точно и директно мъжът, а Мана само се усмихна някак си загадъчно, потайно, присъщо само за нея и странната и розова личност.
- Лошо няма.
"И на мен не ми пречи, какво щастливо съвпадение, нали?!" - помисли си и опитът и да скрие усмивката си при мисълта за това, бе почти успешен. Редовно и минаваха такива.. и по - различни мисли през главата, но засега щеше да си замълчи относно това какво минаваше набързо през мозъка и. И в този момент японката се запита дали случайно и вътрешностите и, включително и мозъка не са розови.. би било много интересно, нали?
За момент и двамата замлъкнаха, все едно са си глътнали езиците, но този момент и се стори като цяла вечност. Беше някак си тъпо и скучно, нямаше с кой да се дразни, кой да нарежда с разни обидни думички, които чуеше ли батко и, щеше да я навика, нямаше кой да разлигави.
- Ела тук. - каза тя, седна и го покани да се настани на леглото до нея. Вероятно всеки нормален би я попитал "Ти полудя ли?!", ама на нея не и се струваше толкова зле. Беше някак забавно, а пък и тук нямаше с кой да си говори кой знае колко. - Разкажи сега подробно къде са ми вещите.
Направи една от онези eyesmiles, в която Десънг и Тифани бяха майстори, ала и нейната се получаваше повече от чудесно. Но усмивката и бе някак си по - странна, особена. Почти колкото самата Мана.
Очакваше отговора на Алукард, а и имаше идеалната възможност да се посмее малко.. или в нейния случай не много малко. Избиваше я на смях тези дни. Странно момиченце.
Излегна се назад, погледна го и повдигна вежда.

П.П. Извинявай, че е кратко, тъпо и безсмислено, ама нямам муза тези дни за този герой..
Nastya.
Nastya.

Писане by Alucard Чет Апр 10, 2014 1:28 am

Огледах се няколко пъти, за да установя до най - малкия детайл какво има наоколо. Интересна къщичка, в сравнение с моята дупка беше като за кралско семейство. Розовото момиченце си се усмихваше на себе си и си откачаше нещо, аз пак скришом хвърлях погледи на предметите наоколо. Хубави неща има тук. Колкото и да са розови, вероятно са скъпи. На всичкото отгоре тази в акцента ми прилича на японка, може да има колекция с манга. Това ми напомно за японеца, с който се драчих по телефона, той заяви че има манга. Вероятно японците винаги имат колекции от манга. Все едно е сега това. Размишлявайки за глупости, разбира се не позволих да се разсейвам.
Тя седна на дивана и ме покани да седна и аз. Изгледах и нея и грозния и диван известно време, след което седнах на единия му край, беше мек иначе. Усмихна ми се и заговорнически ме попита къде са и нещата.
Изкривих гримасата си в някаква конска усмивка, която дори беше леко подигравателна, но стана такава, защото беше фалшива.
- На Марс. Била ли си там? - отговорих, опитвайки се да звуча игриво...да игриво, но в крайна сметка се усещаше студенината, която винаги си беше в гласа ми. Спрях поглед на момичето. Ако ситуацията не беше такава, можеше доста интересни неща да се случат, но какво да се прави. Отново замлъкнахме и настана пълна тишина. На мен не ми пречеше, колкото и неловко да беше. Аз не усещах неловкост, заради това.
В един момент дочух странен шум в храстите навън. Изправих се от мястото си и отидох до прозореца, така че да не се виждам много. Видях пъргав силует в черно да си проправя същия път, през който минах аз. Пъхнах ръце в джобовете и се обърнах с леко тъпа физиономия към нея. Тя ме гледаше, вероятно не бе чула шума и се чудеше какво правя.
- Ъм...знаеш ли, че в момента те обират и това съвсем не съм аз?? - за пръв път от цялата вечер се усети весела нотка в гласа ми. Повдигнах вежди и посочих към долния етаж мълчаливо. Не работех с никой в момента, нямах представа, че някой ще дойде. И процента да съм сбъркал дали е крадец е към пет процента. Разпознавам крадци от километри, и този определено беше такъв.

П.С: Споко, не е безмислено
Alucard
Alucard

Писане by Nastya. Нед Апр 13, 2014 1:22 pm

Някаква странна и донякъде тъпа подигравателна усмивка се извъди отнякъде на лицето на "натрапника", с който японката уж си приказваше. Изглеждаше смахнато и не чак толкова подигравателно, колкото и напомняше на една неприятна личност, но изражението на Мана все още си беше обичайното лигаво и същевременно някак си сериозно - типично за нея и странните и детински работи.
Отново погледна към Ха Мин, когато той и отговори на въпроса:
- На Марс. Била ли си там?
Кимна и едва се сдържа да не се ухили.
"Марс е хубаво място, но предпочитам Венера." - помисли си. Хубаво е човек да има развинтено въображение. Въображението е по - важно от знанието, нали така? Алберт Айнщайн с право го е казал.
Тишината сякаш ловко си проправяше път и най - сетне се промъкна между тях, след което зае удобна позиция, не се чуваше нищо, когато Хироюки усети шум, който очевидно идваше от храстите пред "замъка" и. Явно Алукард все още не го бе дочул, но ето, че изражението му изведнъж се промени. Явно вече бе разбрал за това.
Той се изправи и отиде бавно, тихо до прозореца. Погледна през него. След това пъхна ръце в джобовете си и с някакво странно идиотско изражение се обърна към хлапето. Тя имаше малко объркан вид, бе от изражението му. Сега изглеждаше още по - странен от обикновено.
- Ъм.. знаеш ли, че в момента те обират и това съвсем не съм аз?
Гласът му звучеше някак закачливо и на лицето на Нами се появи една самодоволна усмивка, разкривайки някои от зъбките и.
- Мислиш ли, че вече не го разбрах? - възможно най - спокойно му заяви. - Вероятно ще се изгуби из целия хаос, който цари долу.. чудно ми е, че ти се ориентира как да дойдеш дотук.
Вярно долу бе така, все едно е настъпил апокалипсис, не бе чистила от над две седмици, по земята бе пълно с розови парцалки и паднали празни опаковки от гримове, лакове, фон дьо тен. Гримираше се много, когато и бе лигаво и правеше смешни физиономии пред огледалото.
Съсредоточи се върху шума, който вече притихваше, но все още ухото и можеше да го долови, колкото и глухо да звучеше.
Nastya.
Nastya.

Писане by Alucard Нед Апр 13, 2014 4:31 pm

Тя не му отговори на въпроса, но това не го бъркаше много. И без това въпроса бе риторичен, и по - скоро целеше да и затвори устата относно глупавите и въпроси, отколкото да я накара да говори.
Алукард още веднъж погледна през прозореца, докато чакаше реакция от нея. Докато достигне до вратата, крадецът вероятно бе събудил всички съседи. По дяволите! Така ли се действа бе? Стиснах зъби и също така юмруци. А и баш днес ли намери да дойде?
През това време момичето ми каза, че вече го е разбрала и се изненада от уменията ми да премина през хаоса долу. Погледнах я с отвратена физиономия:
- Справял съм се с доста по - трудни и непроходими места от твоя бардак долу. - заявих и троснато.
- И моля те не ме сравнявай с такива издънки като този долу. - казах и реших повече да не се занимавам с нея.
Все пак не съм детегледачка за някакво хлапе, или пък рицарят, който ще спасява розовата принцеса и замъка и от лошия. Моля ви се, говорим за мен, Алукард! Въобще няма да направя нещо такова. Погледнах още веднъж положението навън. Беше тихо, затова започнах да обмислям ситуацията и се почесах по главата. Някой съсед може наистина да е чул или видял нещо и да викне полицията сега. Това не беше добре за мен.
За по - малко от минута си изготвих план. Нямаше повече да оставам тук. Извадих едната ръчна граната от джоба си, беше от запалителните. Издърпах горната част и я хвърлих, след което избягах като дявол от тамян долу по стълбите. Чух взрив, а през това време ударих лакът в лицето на новодошлия крадец. Не ми трябваше да ме разсейва сега. Хмм, това си заслужаваше розовото момиче, опитвайки се да се слага на едно ниво с един от най - издирваните престъпници в страната. Щом е толкова оборотна все някак ще се оправи с последствията от ръчните ми гранати, нали? О, да....имах си и втора в другия джоб. Ето това вече беше забавно от цялата вечер. Най - сетне се усмихнах, доволен от развоя на нещата, а онази граната горе със сигурност е създала истински хаос. Ами идеално - нали точно това подхожда на тази луксозна дупка. Извадих от другия джоб другата граната и я пуснах долу, след което скочих през прозореца, охкайки шумно, защото това не се хареса на отворилата ми се рана. Сложих ръката си на раната и усетих топлата кръв отново да излиза. През това време, чух и втората граната, която ми напомни защо обичам работата си. С усилия напуснах мястото, притискайки раната си. Време беше да се прибирам, сега няма как ченгетата да не довтасат. Дори тя да беше запомнила кой съм, и да кажеше на ченгетата, това нямаше да и помогне много. Аз и без това отново съм издирван, така че не ми пука за още един сигнал.
Alucard
Alucard

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите