I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
Ji Hee's house EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Ji Hee's house EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
Ji Hee's house EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
Ji Hee's house EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
Ji Hee's house EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
Ji Hee's house EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
Ji Hee's house EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
Ji Hee's house EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
Ji Hee's house EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 84 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 84 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

Ji Hee's house

3 posters

Go down

Ji Hee's house Empty Ji Hee's house

Писане by Yano Чет Юли 19, 2012 2:35 pm

Yano
Yano
Who?
Who?

БФФ : JB.
Половинка : too little for this, too cute for this and forever TOO for everything.
Брой мнения : 465

Върнете се в началото Go down

Ji Hee's house Empty Re: Ji Hee's house

Писане by Samantha Чет Юли 19, 2012 9:37 pm

След като взе координатите от Джи Хий, момичето си взе такси и с разваления си корейски му каза къде иска да я откара. През целия двадесет минутен път тя гледаше през прозореца, но нищо познато не видя. За 11 години града се беше променил до неузнаваемост. Шофьора спря колата пред една кафеникава къща, според окото й, но през нощта не може да е много сигурна точно каква е. Набързо се шмугна вътре, все пак е нощ, а тя е само момиче. Нещата тук може би са като тези в Маями. Всяка вечер по улиците да се разхождат изнасилвачи, пияни и дрогирани мъжки същества ... може и женски, но те са по-опасни за това е по-добре да са мъжки!
Остави куфарите си до вратата и влезе в издирване с кухнята. Бързо откри бялата кухня и както каза Уми на хладилника има лист с подробности за къщата. Саманта прочете всичко подробно и накрая горе-долу схвана за какво става дума. Качи се и на другия етаж за да разгледа. Доста й хареса тук. Е, не е както в Маями - пълно със картини, злата и статуи за милиони, но все пак е нещо и е нейното сигурно убежище. Тя се настани в по-големия хол и си пусна телевизора. Откри, че не е толкова добра в корейския колкото си мислеше. Почна да си превежда, но тук там, загряваше. Вбеси се и си пусна на музикален канал. Там поне пееха и не бръщолевеха разни глупости, който Саманта не схващаше. Отпусна се на дивана и за малко да заспи. Добре, че беше някакъв шум от коридора да я стресне. Тя бързо изтича, за да види какво става и там видя Джи Хий и едно момче ... може би приятеля й. Двете като се разпрегръщаха, че не се сетиха да спрат. Момчето ги гледаше и гледаше и не мърдаше. Саманта се сети да се запознае с него и се отдели от Джи Хий.
- Приятно ми е! Аз съм Саманта Банг, но може да ми казваш Сами. - Тя се поклони както му е реда. Щом чу и неговия корейски разбра, че не е кореец, а като чу името разбра, че е китаец. Поне нямаше да е единствената с развален корейски тук.
- Джи Хий, как си? Как върви работата? - Върна се тя при нея и отново я прегърна. Имаха само два месеца разлика, но Уми вече работеше усърдно и скоро щеше да дебютира като соло певица. Сами от сега знаеше, че тя ще е перфектна и че първият фен на Уми в момента стои в къщата й и я прегръща силно.

Samantha
Samantha
Loen Ent.
Loen Ent.

БФФ : Anna, Jo Sojin
Половинка : Zico
Брой мнения : 41

Писане by Hyungsik. Пет Юли 20, 2012 9:23 am

Такъв екшън до сега не е правил. Момичето изведнъж го прихвана лудата идея да щипе бузите му. И като почна не се сети да спре. Той се опита да я отблъсне, но не успя. След десет минутна борба, най-стене се пребори с нея. Ако си мислеше, че ще й се размине, жестоко се лъжеше.
Той я сложи да легне, но по корем и то легна отгори й, така че да не може да помръдне. Също така хвана двете й ръце и ги сложи отзад, както правят полицаите на затворниците. Най-спокойно си стоеше така без да помръдне. По едно време Хенри усети как Уми трепери под него, но не направи нищо по въпроса.

- Ако не станеш от мен така ще те сритам между краката, че цял живот ще останеш стерилен и няма да можеш никога повече да го вдигаш!
Той се изсмя на тези нейни думи и се наведе така че да може да каже нещо право в ухото й.
- И как по-точно ще го направиш? - Попита той, шепнейки в ухото й.
Определено това момиче го привличаше със своя характер. Изглежда едно такова миличко, пък е борбено и инато. Хенри си нямаше определен тип момичета, за това доста можеха да спечелят сърцето му, но Джи Хий беше различна и за това бързо привлече вниманието на Лау.
Борбата беше доста дълга и накрая Хенри я съжали и я накара да му каже вълшебните думички.

- Хенри-оппа~, ще станеш ли от меен?
Как да не откаже човек на такова миличко и сладичко гласче?! Той стана от нея и я остави да се изправи. Тя прибра тетрадката си, взе си чантата и тръгна. Мочи нямаше да я остави, за това веднага се изправи и я хвана за ръката. Тя спря и за секунди си размениха по един поглед.
- Какво има? - Веднага почна да си съчинява причина, но Джи Хий го прекъсна. - Виж, Хенри, беше ми приятно, но трябва да се прибирам. Саманта е в домът ми и ме очаква да се прибера. Имаме много да си говорим с нея, а и утре трябва да ставам рано. Ще я запознавам с един куп хора.
МИСЛИБЪРЗО!!!
- Джи Хий, лошо ми е, а живея чак в другия край на града.. - Е, не беше идеално лоша причина. Тя го попита, защо не е казал по-рано и го замъкна към дома й.
След 30 минути тътрене най-сетне стигнаха. Тя живееше в много спокоен квартал. Нямаше нито един човек по улицата, като изключим Лау и Ким.
Той се обърна, за да не гледа как отключва вратата. Хенри без да попита нахълта първи. И това му изигра лоша шега. Имаше два куфара пред вратата и Лау се препъна в тях. Малко остана да обърше пода на Джи Хий със скъпоценните си дрешки. И тогава се появи едно момиче. И като се разпрегръщаха ... Хенри само стоеше и гледаше.

- Приятно ми е! Аз съм Саманта Банг, но може да ми казваш Сами.
Значи това е прословутата Самнта? Ами не си я представяше с такъв корейски, но поне външно не й личи, че не е тукашна.
- И на мен ми е приятно, аз съм Хенри Лау. - Представи се той.
Двете започнаха да си дърдорят на вратата. Е, няма ли да се сети за "болния" си гост? Не стига, че заради нея се правеше на болен, ами и никакво внимание от нейна страна.
Hyungsik.
Hyungsik.
Loen Ent.
Loen Ent.

БФФ : N, Dongjun, Kim Woo Bin
Половинка : Roselyn
Брой мнения : 84

Писане by Yano Пет Юли 20, 2012 12:22 pm

Двамата се тътреха като патета в калчища по пътя. Лау постоянно залиташе и щеше да се претрепе, ако Джи не го държеше. Накрая стигнаха до новият дом на момичето. Най-сетне се беше махнала от онази дупка. Спестяваше от половин година, за да може да купи тази къща.
Уми нацели кода след 10 минутно мислеше какъв беше и влязоха.. или по-точно мъжкия влезе първи. На входа бяха куфарите на Сам и нашия се утрепа.
От единия хол се появи Саманта. ОЛЕЛЕБОЖЕМАЙКО!!! Двете като се разпрегръщаха, та не се сетиха да спрат. Е, накрая спряха де..
Саманта и Хенри се запознаха. Още не бяха усетили, че са все още в антрето.

- Джи Хий, как си? Как върви работата?
- Ох.. Добре съм като цяло. Адски щастлива съм, че се измъкнах от онази дупка. За работата, ами.. - Шайн погледна стоящия настрани Хенри и се сети, че са в антрето. Наведе се и развърза връзките на кецовете си, след което се събу. Тримата влязоха в хола, от който Сам беше излязла. Телевизорът си работеше и вървяха K-pop News. Споминаха за скоро дебютиращи звезди от LOEN, StarShip и S.M и последваха клюки около comeback-овете.
Джи Хий метна небрежно чантата си в единия ъгъл на стаята и накара Хенри да седне на дивана, след което започна да го разпитва за болки, виене на свят, болки в главата.. Е, па, нямаше му нищо, а му беше лошо. Този човек я изигра.
След като го хвана на тясно момичето направи физиономия, но вече беше късно. Мочи беше в домът й и не показваше признаци, че скоро ще си тръгне.
- Аз отивам да се изкъпя. Днес беше тежък ден, а след една-две седмици дебютирам, трябва да тренирам доста усилено, за да не се изложа в M! Countdown. - смигна на двамата и тръгна към горния етаж.
МУА-ХА-ХА!!! Дойде й адска идея~!!!! Сега нямаше да остави бузките на Мочи намира! Хенри щеше да спинка при нея. Но въпреки това искаше и да поговори със Саманта за това, което стана през тези 11 години, в които не се бяха виждали. Не й беше казала за Ши Дже, за тормоза от страна на Бора, за Сън Хи.. Сега като се замислеше доста неща не й беше разказала.
Джи Хий влезе в банята и се съблече. Пусна водата и се потопи във ваната. Толкова беше приятно, че не й се излизаше.. И Лау влезе! Шайн изпищя, а нашия хубосник си стоеше в банята неосъзнавайки какво става. Добре, че беше Саманта та го изкара от банята. Джи Хий благодари на бога, че си има съквартирантка!
Уви си една мека хавлия и излезе от ваната. Оглеждайки се вмъкна в стаята си. Беше чисто! Облече си пижамата, която се състоеше от къси панталонки и потниче, изсуши си косата и слезе. Саманта и Хенри стояха пред телевизора. Единия сменяше отегчено каналите опитвайки се да разбере нещо от това, което говореха, а другия се взираше някъде в пространството. Точно време - 23:00 . Саманта каза, че си ляга, изключи телевизора и ги остави двамата.
- Лека нощ, Сам. - усмихна се Уми и погледът й падна върху Лау. - И аз си лягам. Ти къде искаш да спиш? Тук, в другия хол, в стаята на Сам, в моята или в градината?
Певецът избра за дестинация този хол, казаха си "лека нощ" и тя се запътиха натам. Уми си легна на леглото и потъна в дълбок сън. В просъница й се стори, че някой ляга до нея и я гушва..
Yano
Yano
Who?
Who?

Половинка : too little for this, too cute for this and forever TOO for everything.

Писане by Samantha Пет Юли 20, 2012 3:53 pm

- Ох.. Добре съм като цяло. Адски щастлива съм, че се измъкнах от онази дупка. За работата, ами..
Явно този тук доста пречеше. Китаец, от къде се взе, бе? Не беше идеално лош, но не беше от типа на Сами. Не, че тя имаше определен тип, понеже до сега не имала шанс да излиза с някое момче. Когато беше на осем и посети Сеул за пръв път тя видя едно момче. Детска му работа, но тогава тя за пръв път разбра как се чувстват влюбените.
Джи Хий събу обувките си и ги поведе към хола. Там все още стоеше включения телевизор и даваха разни новини. И естествено Сами тук-там схващаше за какво става дума. Някакви нови звезди и разни завръщания. Пу, на кого му пука? На нея със сигурност не.
Джи Хий съобщи, че влиза в банята и изчезна. Сами стана и отиде да поогледа кухнята за портокали и мандарини. Да, ама не! Само ягоди и банани. Утре щеше да си потърси и да си купи. Само при мисълта за тези плодове, устата й се напълни със слюнка. И изведнъж се чу ужасен писъка, който беше издаден от Джи Хий. Веднага хукна по посока на писъка, който я отведе до едната баня на къщата. И що да види там? Хенри седи най-нагло в банята и си гледа. Саманта го хвана и го изрита отвън.
- Абе ти добре ли си? - Попита го тя като му викаше на английски. Онзи малко объркано я погледна, но явно схвана за какво му говори.
Върнаха се в хола, но този път зоркия поглед на Сам не го пусна да диша без разрешението й. Почна да върти каналите безцелно не защото нищо не й хващаше окото, а защото се замисли как ще каже на Джи Хий, че в къщата й стой издирван човек, който все едно е направил някое престъпление. Ако я изрита след като разбере, Сами ще я разбере и няма да я вини за нищо. Искаше да й каже, но този, който тя не познаваше и не знаеше какъв е на Уми. Джи Хий се върна облечена в една нощница, но Саманта не можеше и две да види за това отиде да си ляга.
- Аз си лягам. Лека нощ! - Съобщи тя и изчезна.
Сутринта около 5:20 силен писък накара Сами да падне от леглото. Отново Джи Хий наддаваше глас. Тя бързо се изстреля там и що да види - Уми налага Хенри с възглавници.
Американката, побесня като го видя и пак взе да го бута към изхода на стаята й. Ха, този път Сами беше преборена от Хенри. Той я изкара от стаята и заключи. Заключи, бе! Саманта стоеше на пода в коридора и се чудеше какво да направи! Този идиот щеше да бъде развасован. Това беше ясно!
Samantha
Samantha
Loen Ent.
Loen Ent.

Писане by Hyungsik. Пет Юли 20, 2012 8:21 pm

След като се настаниха в хола, Джи Хий каза, че отива да се изкъпе. Изчезна някъде, а приятелката й пое в същата посока. Хенри искаше да пита нещо Сами, но къде тръгна и той не знаеше. По едно време чу хлопане зад едната врата "Тук трябва да е!" - помисли си той и без да почука влезе вътре. Тук, ама другия път! Вътре беше женската ЙеСънг, при това във ваната, която нямаше пяна, за да прикрие нежните й гърди. Хенри зяпна, та чак не можа да си затвори устата. Какви неща взе да си представя, ама няма да казваме, че тука има деца! Джи Хий се разпищя и докато Лау се усети беше отвънка, а Саманта му викаше на английски. Ама всичко разбра! Той си го говореше добре английския, ама тая си го говореше с акцент и всички други глезотии на езика. Еми според него го попита дали е добре, а нашия почна да пее песни:

I believe, i can fly
I believe can touch the sky,
I think about it every night and day
Sprwad my wings and fly away ....

Летящите му мисли бяха прекъснати от Саманта. Тя просто го задърпа към хола и със зоркия си поглед го наблюдаваше. Хенри Лау дори не си направи труда да каже, че съжалява след като се появи с една сексава нощница. Полицайката каза, че отива да си ляга и се изниза от хола. Джи Хий го попита къде ще спи. Е, нямаше как да каже в стаята й, пък в тази на Саманта и дума да не става. Избра си дивана и се опъна на него.
Не успя да заспи. Беше около 3:10 и нашия се нахълта в стаята на Джи Хий, легна до нея, прегърна я и заспа.
Събуди се от страшни писъци и бой с възглавница. И за капак и тая Сами дойде. И като го задърпа, ама той успя да се отърве от нея и заключи вратата. Без да губи време отиде до Джи Хий и я целуна. Момичето стоеше ококорено и не знаеше как да реагира, а нашия най-спокойно си шареше из мекичката й уста. Сами взе да вика отвън, ама кой я слуша?!
Hyungsik.
Hyungsik.
Loen Ent.
Loen Ent.

Писане by Yano Пет Юли 20, 2012 9:44 pm

Като по команда, нашата се събуди в 5:18.. Нечий две ръце бяха обгърнали талията й ниско долу.
- Ммм.. - измънка тя и извърна лице. ШООК!!! Беше Хенри! Джи Хий изпищя, стана от леглото си, взе двете си възглавници и започна да го бие. Колкото и смешно да звучеше. Това очевидно го събуди едно хубавичко. - КАКВО, ПО КОСТЕНУРКИТЕ, ПРАВИШ В ЛЕГЛОТО МИ?!
В този момент Сами дотърча от стаята си и тръгна да влачи Лау, опит - неуспешен. Банг не постигна нищо друго, освен че най-нагло беше избутана от стаята на Уми. За капак Мочи заключи.
Шайн все така си стоеше на леглото стиснала здраво двете възглавници, готова за нови нападения. А пък фейсът й беше повече от епичен! И тогава дойде ударът! Той я ЦЕЛУНА!! ДА, ЦЕЛУНА Я!!! Ким просто не знаеше как да реаргира в подобна ситуация, по простата причина, че не беше попадала.
Тя си стоеше все така ококорена на леглото, а той надвесен над нея изучаващ устните й, езикът й.. Сам започна да вика отвънка опитвайки се да отвори вратата.
Хенри тъкмо се отлепи от нея и тя се отпусна в ръцете му. Целувката й дойде в повече. Този човек щеше да й докара някой инфаркт рано или късно! През цялото й тяло сякаш беше минало електричество, от време навреме леко потреперваше като есенен лист в ръчичките на Лау.
- Ти луд ли си? - попита го на чист, изгладен китайски, без диалект, момичето. - Искаш да ме убиеш ли?
Хареса й, колкото и да не й се вярваше. Сърцето й ускори ритъма си, чуваше се ясно и отчетливо туптенето му. Уми се сети да се изправи и прибра един кичур от кафявата си коса, зад ухото. И я прихвана нещо! Стана от леглото, така че да е на няколко сантиметра разстояние от Хенри и такава целувка му изпращя, че щеше да я помни за цял живот. Езиците им се въртяха бясно и двамата искайки едно - надмощие над другия. Получи го естествено мъжкия. Не след дълго Джи реши да се отдели от него и Сам влетя в стаята й. Като видя двамата задъхани задърпа Шайн навън. Завлачи я до стаята си и тръшна вратата. Попита я какви са отношенията им.
- Снощи докато бях на беседката той дойде. Взе ми тетрадката с песните и не поиска да ми я върне. Започнах да му щипя бузите с цел да я пусне, после ме бутна на едната пейка и легна отгоре ми. После се направи, че му е лошо, за да дойде тук и аз му се вързах. И сега след като те заключи отвън ме целуна. Ами, това е всичко. - усмихна й се смутено Ким, а Банг я изгледа накриво и стисна юмруци. - А сега, извини ме, но трябва да се оправям за работа.
Уми излезе от стаята на приятелката си и се размина с Хенри в коридора. Явно слизаше долу. Тя влезе в стаята си и изкара една тениска и дънки. Облече се набързо и тръгна да слиза, когато виковете и крясъците на Сам и Хенри достигнаха до ушите й. За бога, какво ставаше в хола?
За две секунди се озова там. Двамата викаха, крещяха.. Досущ като двойка!
- Ъм.. не знам дали ще ми се обидите, но така приличате на семейна двойка във вихъра на поредния си скандал. - отбеляза Шайн и влезе в кухнята. Двамата я изгледаха накриво и продължиха. Наля си вода и отпи от нея.. прекалено прибързано. Саманта изкрещя нещото, което я накара да си изплюе водата в чешмата.

- И СИГУРНО СИ Я ИЗНАСИЛИЛ!!!- та, така де.. Момичето си върна водата в чешмата. Моля?
Yano
Yano
Who?
Who?

Писане by Samantha Съб Юли 21, 2012 4:35 pm

Викаше като луда, но кой да я чуе?
Разгеле! Пребори се с шибаната врата и какво мислите видя? Двамата да се целуват. Сами задърпа Джи Хий към стаята си. Трябваше да разбере какво точно се случва и дали постъпката й не е била грешна.
- Моля, те кажи какво са отношенията ви.. - Замоли се Сами и Джи Хюн й даде едно обяснение.

- Снощи докато бях на беседката той дойде. Взе ми тетрадката с песните и не поиска да ми я върне. Започнах да му щипя бузите с цел да я пусне, после ме бутна на едната пейка и легна отгоре ми. После се направи, че му е лошо, за да дойде тук и аз му се вързах. И сега след като те заключи отвън ме целуна. Ами, това е всичко. А сега, извини ме, но трябва да се оправям за работа.
Банг полудя, а кръвното й се вдигна до небесата. Шибан корейски! Разбра това-онова, но не беше много. Значи вчера са се запознали и днес са се целунали, така ли? Само това беше ясно на Сами. Джи Хий излезе от стаята й, а Саманта се запъти към долния етаж и там се натъкна на китайски принц - Хенри. Не се сдържа и започна да му вика и този път на английски.
- Are you OK? I need to .... - Усети се че говори на друг език. Веднага премина на другия. - Трябва да те навра под някой мост с някоя идиотка от магистралата. Там да си навираш инструментите! - Цапнатата в устата Саманта проговори, чисти простащини на "чист" корейски. Онзи каза, че я харесвал и че не иска при онези идиотки. В този момент Джи Хий слезе и отиде да си пълни вода и ги изненада. Отбеляза, че приличали на семейство което се кара. Без да отразява Уми тя продължи с лекциите си.
- И СИГУРНО СИ Я ИЗНАСИЛИЛ? - Женската ЙеСънг върна цялата вода от устата си в мивката. Едвам не умря. Сами отиде да й помогне, като заряза негово китайско величие в коридора. По едно време вратата се тръшна. Сам, отиде да види какво става и що де види нашия си тръгнал. Кога свари, че и бележка написал с номера си.
- Трябва да ти кажа нещо! - Каза тя с най-сериозния си глас и даде бележката на Уми. - Парите са в мен. - "Какви пари? " - каза погледа на Джи Хий. - Парите на дядо ми! 50 милиарда в една сметка в Швейцарска банка. Нашите ме търсят под дърво и камък, за да ги вземат. Ще те разбера, ако ме изриташ, защото съм световно издирвана! - Нямаше право да я вини, ако я изгони. Това е нейната къща и Сами се явява като натрапник.
Samantha
Samantha
Loen Ent.
Loen Ent.

Писане by Hyungsik. Съб Юли 21, 2012 6:05 pm

Така му хареса, че не искаше да спира. Момичето под него само си стоеше и не мърдаше, но на господин Лау не му пукаше особено. Лудата продължи да си вика отвън. Айш, тая как започна да му лази по нервите. Ако не беше приятелка на Уми до сега да я беше хвърлил от някой мост /не се сдържах ..../ и да пее I believe, i can fly! I believe can touch the sky .... и накрая едно голямо ПЛЯС и мацката с американския диалект размазана под моста. ФЪК ЙЕА! Цял живот нямаше да чува писъците й и перфектния и английски, който го дразнеше до десета степен по десето балната система. Какъв зъби и имаше на тая.
Въздуха в дробовете му беше на свършване и се отдели от момичето, макар че хич не искаше да го прави.

- Ти луд ли си? Искаш да ме убиеш ли? - Попита го тя на чист китайски без грам диалект.
- Нещо такова ... - И докато се усети, Джи Хий стана от леглото и такава целувка му изпращя, че той не можа да се усети къде се намира. Ама едно такова страстно, че чак пред очите на Хенри взе да става на парцали и тогава неговата "приятелка" нахлу в стаята. Дееба, кой я покани?! Хвана Джи Хий под ръка и я замъкна на някъде. Лау постоя около две минути и се запъти към изхода на къщата. Срещна се със Уми, която влезе в стаята си и на долния етаж, Сами го хвана на тясно.

- Are you OK? I need to .... - Почна тя, ама на следата спря. Явно го мислеше за някой тъпанар, дето не знае английски.
- Трябва да те навра под някой мост с някоя идиотка от магистралата. Там да си навираш инструментите!
Ти луда ли си, ма??? Аз я обичам и мнението ти не ме грее особено. - Джи Хий слезе, но не даде признак да е чула какво е казал. Пу, да му се не види. Оная пак почна с лекциите си. И така простотия изръси, че Хенри се ококори насреща й, а Джи Хий си върна водата в мивката.
- И СИГУРНО СИ Я ИЗНАСИЛИЛ?
Тая наистина нямаше връзка с главния мозък! Глуха ли е, че той каза, че обича Уми, следователно не е способен на такива деяния...поне на този етап.
Двете влязоха в кухнята и Хенри Лау написа номера си на една бележка от долу с послание "Обичам те!" и я остави на един шкаф. Обу се набързо и се изниза от къщата. Ако тя искаше щеше да му се обади, пък дано тая Саманта не скъса листа, че щеше да се налага да идва отново до тази къща.
Hyungsik.
Hyungsik.
Loen Ent.
Loen Ent.

Писане by Yano Съб Юли 21, 2012 7:14 pm

Сами дойде при нея и започна да я тупа по гърба. От хола се чу затръшването на врата. Лау си беше тръгнал. Уааааа!!
Саманта отиде в хола и малко след нея и Уми се вясна там. Банг й подаде някаква бележка. Джи я взе и погледна написаното на нея. Имаше някакъв номер и послепис "Обичам те". Ау, че страшно става!
Шайн се настани на дивана и извади телефона си, записвайки номера му.

- Трябва да ти кажа нещо!- рече Сами сериозно.- Парите са в мен.
- Какви пари? - попита я като малоумните бъдещата халю звезда.
- Парите на дядо ми! 50 милиарда в една сметка в Швейцарска банка. Нашите ме търсят под дърво и камък, за да ги вземат. Ще те разбера, ако ме изриташ, защото съм световно издирвана!
- За какво да те изритвам от тук? - подхвана на английски и се изхили. - Заради едни 50 милиарда ли? И заради това, че те издирват ли?
Приятелката й мълчаливо кимна, а Джи Хий избухна в такъв смях, та чак падна от дивана продължавайки на пода. - Сам, с най-голямо удоволствие ще те укривам!
След това се изправи от пода и едвам се удържа да не избухне в смях отново. Взе захвърлената си чанта и изкара шишето с водата. Напълни го и пак го сложи.. но нещо липсваше. Нещо хипер важно! ПРОПУСКЪТ Й!!!! Ким изпадна в ужас.
- Не.. пропускът ми! - преобърна цялата къща, но не го откри.. докато не изпадна от портмонето й.. Какво, по костенурките, правеше там? Камък й падна от сърцето и погледна часът. Шест и половина. Трябваше вече да тръгва.
- Сами, аз ще тръгвам. Днес ли ще ходиш до LOEN? - Банг поклати глава в знак на отрицание и Хий се усмихна. - Окей, ще се видим довечера.. надявам се.
Прегърнаха се и Ким излезе от къщата. Запътика към автобусната спирка понеже не й се вървеше. Стигна до там и извади телефона си от джоба на дънките. Зачуди се дали да му звънне или не.. Защо да му звънеше? За да покаже, че не е безразлична към него? В момента Ким Джи Хий водеше вътрешна борба със себе си. Едната й страна й казваше да му се обади, а другата да остане вярна към Ши Дже. ПХА!!! Страната, която й казваше да му се обади надделя. Звънна му и зачака да й вдигне. Не след дълго от другата страна се чу "Ало?".
- Ах.. ам.. Джи Хий е. Обадих ти се, за да си запишеш номера ми. - каза на китайски, за да му е по-лесно да я разбира, беше му изписано, че понякога се затруднява с корейския. От двете страни последва неловък смях. - Ами, чао за сега. - и му затвори. Някак й стана леко на душата след като чу гласът му. Усмихна се и се качи в автобуса.
На тренировките също мина нормално. Бора не й направи нито един проблем, което си беше истинско ЧУДО!!!
Yano
Yano
Who?
Who?

Писане by Samantha Нед Юли 22, 2012 3:37 pm

- За какво да те изритвам от тук? Заради едни 50 милиарда ли? И заради това, че те издирват ли?
Сам кимна, а женската ЙеСънг започна да се смее, но ако се беше замислила щеше да разбере страха на Портокалчето. Не всеки би искал в къщата му да се разхожда световно издирвана личност. И на този свят дали има пет човека с името Саманта Банг?! Щяха да я открият много бързо и без да се поколебаят щяха да я убият и да вземат парите. Щом тя умре парите стават на семейството и след половин година дела, щяха да кажат и паролата. Саманта нямаше да позволи това да се случи! Щеше да си направи завещание в което ще раздели парите на две части. 25 милиарда за един и 25 милиарда за друг. Паролата щеше да я скрие някъде, но все още не беше открила втория човек. 100% едните 25 милиарда щеше да даде на Джи Хий, но другите, не се знае на кого. Търсеше я или го търсеше. И тя не знае какво точно се опитва да намери, но го търсеше!
Уми започна да се върти като луда в търсене на пропуска си. Най-сетне го откри и камък й падна от сърцето.

- Сами, аз ще тръгвам. Днес ли ще ходиш до LOEN?
Банг, ясно показа, че няма да ходи днес и двете си взеха довиждане.
Портокалчето, отиде в кухнята и си направи яйца на очи. Добре, че от време на време стоеше в кухнята при леля си Бети, за да научи нещо за готвенето. После си оправи багажа и се полюбува на градината. Сега ако Джи Хий се съгласи може да си вземат две кучета. Сам искаше да има хъски или самоед, но и на друго щеше да е съгласна. До сега не е имала домашен любимец и си нямаше представа как да се грижи за него, но щеше да даде всичко от себе си.
Прибра се вътре и си пусна музикалния канал. К-поп денонощно!!! Едвам не умря от кеф като пуснаха SHINee - Ring Ding Dong, определено ДжонгХюн й беше любимеца, но като разбра колко е висок мечтите й се скапаха. Тя е 1.72, а той няма 1.74. Определено, ако й се отдаде възможност, щеше да вземе МинО. Той поне беше висок 1.81! Цял ден обикаляше къщата и се опитваше да свикне с условията. Без скулптори и картини за милиони, без три камериерки и две готвачки, без градинар и шофьор, но с приятелка! Това е нещото което я крепеше в момента. Искаше да се чуе с Никълас, но той щеше да се изтърве пред някой от семейството. Баща й щеше да дойде и да я набие, за дето не му е казала и щеше да я прибере, за това нямаше да звъни на никой от МакКонър!
Samantha
Samantha
Loen Ent.
Loen Ent.

Писане by Sponsored content

Sponsored content