I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
Преди повече от месец и половина ;;Woolim Ent. EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Преди повече от месец и половина ;;Woolim Ent. EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
Преди повече от месец и половина ;;Woolim Ent. EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
Преди повече от месец и половина ;;Woolim Ent. EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
Преди повече от месец и половина ;;Woolim Ent. EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
Преди повече от месец и половина ;;Woolim Ent. EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
Преди повече от месец и половина ;;Woolim Ent. EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
Преди повече от месец и половина ;;Woolim Ent. EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
Преди повече от месец и половина ;;Woolim Ent. EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 72 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 72 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

Преди повече от месец и половина ;;Woolim Ent.

2 posters

Go down

Преди повече от месец и половина ;;Woolim Ent. Empty Преди повече от месец и половина ;;Woolim Ent.

Писане by Haena Чет Юни 12, 2014 10:18 pm

-I come up in the spot looking extra hot
These haters staring at me wishing my success would stop
They so mad cause my group be gaining extra guap
It's  Sander motherfuckers we the next hip-hop
I make them put they hands up like they arpids hitch
This ain't cocky, nah bitch this is confidence!
I'm a monster I spin it like the Lochness fish
I got it locked around the globe like a catsule
And this is diplomatic immunity, nothing you can do to me
Google me, you can see that none of the shit is new to me
I been doin' it big, influence the kids

Едниствено моя глас огласяваше празната зала за тренировки  до студиото.За поредн път упражнявах текста си за да може да запишем текста .Както винаги разбира се вече минаваше 21:00 часа вечерта и аз като последната глупачка стоях и чаках мениджъра ми да приключи със разговора си с другите мениджъри.Не знам от къде им хрумна на тези хора да правят рап банда.В тази смотана Корея нямаше нито един свестен рапър.ГД и Топ ми бяха най-любими но останалите бяха смешни.Разбира се в моите очи Зико беше най-най-добрия!Мразех Хьона и Си Ел защото и двете не струваха.Еминем,Ники Минаж ,Тупак,Уил Ай Ем ми бяха биасите в живота и никой не можеше да им стъпи на малкия пръст!
Въздъхнах и бавно се изправих.Оставих раницата си на пода и се приближих до DJ- пултът от където пуснах и някакъв бийтбокс който намерих и продължих да упражнявам текста си.На третия път се задъхах и това ме притесни малко.Вече си бих инсулина защо се чувствах така.Облегнах се на масата на която се намираше част от техниката на диджей-ят.Отне ми поне 10 минути да се осъзная.С нежелание погледнах към телефона си за да видя колко е часа.Охх,Мин Хуанг закъсняваше отново ,аз кога щх да спяя!Исках да се прибера при Сонгми! Вече отиваше към 22:00 часа и усещах че почвах да дразня .
-This ain't cocky, nah bitch this is confidence! I'm a monster I spin it like the Lochness fish.-отново повторих любимата си част и с някаква танцувална стъпка се запътих дивана където бях захвърлила нещата си.Тъкмо се обръщах когато в отражението на огледалата видях лицето на Джун Йонг.Да признавам си стресна ме.
-О,Джун Йонг -аах!-казах почти задъхано и опрях ръка към сърцето си.Обърнах се с лице към него и му се усмихна лекичко.Той щеше да е макнето на бъдещата ни група.Беше едва на 17 а беше толкова висок и хубав даже нямаше операции като всички други  !Изглеждаше хипер голям.Като го видях реших че ще трябва да се налага да му казвам оппа.Тц, не е в моя стил.
-Хей,какво правиш тук..толкова късно?-попитах го от чисто любопитство , кръстосвайки ръце пред гърдите си и правейки  няколко крачки в негова посока.
Haena
Haena
Pledis Ent.
Pledis Ent.

БФФ : N :3 and L.Joe ♥ Kihyun - i don't talk with you anymore
Половинка : -
Брой мнения : 118

Върнете се в началото Go down

Преди повече от месец и половина ;;Woolim Ent. Empty Re: Преди повече от месец и половина ;;Woolim Ent.

Писане by Heojun Пон Юни 16, 2014 5:41 pm

Чувствах се премазан.
Бях само на 17, а вече ме готвеха за дебют в две групи. При това едната отдавна дебютирала. Така, де. Говоря за U-KISS. Щях да им замествам ДонгО. Другата е една рап група, която тепърва се очаква да дебютира.. по дяволите, дори име няма още. В кюпа за рап групата бяха някакво извънземно на име Лайт, един от по-известните ъндърграунд рапъри Сандър, Джениси от TOPPDOGG, едно женско трейни Хена ( която е доста готинка, между другото ) и... разбира се, аз.
Бях разделен между NH Media, Woolim Ent. и училището. Буквално не спях, хранех се супер рядко, почти не се сещах за това и тренирах, учех, тренирах, учех, пак тренирах и пак учех.
Това беше едно непоносимо ежедневие за млад човек като мен. Не издържах на това натоварване, но трябваше! Хиляди биха убили, за да бъдат на мое място и аз съм човекът, получил този уникален шанс да дебютира на 17 годишна възраст. На моменти ми идеше да си купя въже, да си направя примка и да се обеся по средата на някоя от залите за тренировки, но се държах. Тъкмо се бях сработил с батковците си от U-KISS и онези странни същества от бъдещата рап група, за която ме готвят.
Донякъде разбирах шефчетата от NH Media. Искаха да ме популялизират, за да не стоя в сенките на Сухьон, Хун, Илай, ЕйДжей, Кисоп и Кевин и да се уповавам на тяхната известност, че и мен да ме огрее. А и аз самият не исках да ме знаят като "заместникът на Шин Донг О". Някакъв там варварин дошъл да заеме мястото на предишното така обичано макне. Трябва да работя за името си и за това на U-KISS. Така де, нямах нищо против да ме набутат едновременно в две групи, но натоварването е огромно, особено когато си съвсем млад и зелен.
Беше станало вече време да си тръгвам от Woolim и най-накрая да се прибера и да подуша възглавницата. Бях се отправил към главния изход, заедно с мъжът, който изпълняваше ролята на мой мениджър. За Бога, беше ми супер странно. Аз и мениджър?!
- Джун Йонг, няма ли да тръгваш? - побутна ме леко мениджърът.
Чак тогава осъзнах, че бях замръзнал като статуя по средата на фоайето на Улим. Огледах се объркано и погледнах надолу. Ами... да, налагаше се. Макар да бях на 17, съм си бая висок - 185. А пък мъжът до мен е доста по-нисък. Някъде 170 сигурно ще да е. Трябва да го питам.
Дали Хена е още в залата за тренировки?
Този въпрос започна да блъска в главата ми. Сякаш беше най-важното нещо в момента.
- Не - отсякох. - Сетих се, че имам още работа.
Хьонг въздъхна.
- Добре, отивай да я вършиш. Ще отида при другите - поклати глава той и замина. Чух го как мърмореше нещо за днешната младеж.
Стрелнах с поглед пристигащия асансьор и се втурнах към него, все едно беше животоспасяващо хапче. Влязох вътре, натиснах набързо бутона за етажа и докато се усетя вече бях пред залата за тренировки.
Надрусан ли бях?
Допрях ухо до вратата. Нищо не чух. Какъв съм глупак... мястото е звукоизолирано. Няма как да чувам?! Затова натиснах бравата и влязох със замах в стил Джони Браво.
Да, Ким Хена беше там и тренираше една от песните. Забеляза ме със закъснение.
-О,Джун Йонг -аах! - стресна се тя, а аз само я удостоих със "сексабежен" поглед.
Намусих се почти на момента.
Беше толкова грешно да го правя. По-скоро приличах на разгонен пинчер, отколкото на сексапилен левент.
-Хей,какво правиш тук..толкова късно? - попита ме, кръстосвайки ръце пред гърдите си и правейки няколко крачки към мен.
Аз също направих няколко крачки към нея. Отново погледнах надолу, към Хена. Защо всички трябваше да гледам отгоре?! Единствено със Сандър се гледахме очи в очи, без да се налага да се навеждаме или гледаме нагоре.
- Гледам те? - отговорих.
Приближих се още до нея. Ръцете ми, които досега бяха стояли кротко до тялото ми, сега се бяха вдигнали и се бяха положили върху мекичките й гърди.
Това пък кога стана?!
Явно наистина се бях напушил без да знам.
- Откакто те видях ми е интересно дали са естествени или силиконови - най-нахално започнах да ги мачкам. Като по команда. Все едно някой ме контролираше, а аз бях просто марионетка в някакъв куклен театър.
Махнах ръцете си от там, след което ги увих около талията й. Бутнах я на близкото диванче, което беше до нас. Разтворих краката й и застанах между тях.
Това беше... крайно нетипично за мен. Хормоните ми ли решиха да се обадят? Мислех, че отдавна съм минал този период, но както казах - МИСЛЕХ. Изглежда не съм.
Heojun
Heojun
Who?
Who?

БФФ : Yoon Mi, Hyuna♡
Половинка : mental relationship with Minju :3
Брой мнения : 64

Преди повече от месец и половина ;;Woolim Ent. Empty Re: Преди повече от месец и половина ;;Woolim Ent.

Писане by Haena Пон Юни 16, 2014 7:59 pm

Джун Йонг може би беше единствения с който се опитвах да се сприятеля.Онзи,Сандър,е с такова огромно самочувствие ,че се чудя как не му е гръмнала главата.Да,беше готин и талантлив ,но неговото прекаляваше.Лайт..Лайт,това к*пеле ,така го ненавиждах.Не знам що за шега си правеше проклетата съдма ,но отново ме събра със този скакалец.Разликата обаче сега щеше да е че нямаше Аз да съм онова изплашено малко момиченце което нямаше смелоста да обели дума.Щях да му го върна тъпкано .Сега беше негов ред да усети какво е чувството да те тъпчат несправеливо.Той щеше да си получи със сигурност.
Младежа също също се приближи към мен,но не обръщах голямо внимание на движенията му защото бях заета да го гледам в очите.Нещо в тези очи..нещо гореше в тях нещо непознато за мен и докато  аз се чудех и маех на какво се дължи това ,когато усетих големите му длани върху..гърдите си?!Незабавно сведох поглед към тях,после си поех накъсано въздух вирнах глава отново към лицето му.
- Откакто те видях ми е интересно дали са естествени или силиконови.-не можех да повярвам на ситуацията камо ли на думите му.Мисля че даже не дишах тези два дълги мига.Какво се случваше с И Джун Йонг,по-дволите?!Пиян ли беше?Преди да се усетя ,ръцете на момчето вече не се намираха на чуствителните ми гърди,а сега се увиваха около талията ми.Трябваше незабавно за го спра защото не ми харесваше играта му.Просто прекаляваше.Ноо преди да направя каквито и да било действия вече се намирах под Джун ,притисната на дивана.Очите ми най-веротно щяха да изкочат от орбитите си.Момчето беше толкова близо както никой друг досега.Дори усещах  парфюма му,който предизвика остра болка в синусите ми.
-Джун Йонг!-казах щом се сетих че трябва да дишам.Гласът ми не беше висок ,но достатъчно силен и уверен.Поставих ръце на раменете му и започнах да го отблъскавам от мен.Нямаше голям успех ,но не се предавах.Не бях толкова лесна."Здрасти Хена ,как си,ела да те изчукам" Не съм такава и не исках да изглеждам такава!
-Яяя~-казах вече разтрепрено щом усещах че борбата ми няма особен успех.Опитах да разтърся младия рапър ,за да се осъзнае ,но всесто това си спечелих целувка.
В този момент не знаех какво да мисля,не знаех какво да направя!Стоях там,притисната от това изненадващо силно момче и за опреден път забравях ,че се диша.Когато опитах да разтворя устните си за да си взема глъдка кислород,успях вместо нея да допусна целувката между  мен и Джун да стане още по-страстна.Затова извих ръцете си и го хванах за главата бутайки го  от мен.
-Моля те!Джун Йонг!Това не е правилно!Яяя!-наговорих му бързо продължавайки протестите си .Тогава се сетих че имам и крака.Започнах да шавам толкова гъвкаво ,че самата аз се изморих .Накрая спрях и въздъхнах дъблоко затваряйки очи,но после бързо ги отворих
-Това е подсъдимо.Непълнолетен си!Пусни ме!Ще ни видят!Джун Йоонг-аах!-отново започнах .
Haena
Haena
Pledis Ent.
Pledis Ent.

Писане by Heojun Съб Юли 05, 2014 10:42 pm

-Джун Йонг!
Тонът, с който Хена каза името ми, ме накара да се подсмихна. Да, определено ми хареса. А и имах хубаво име. Определено трябва да я накарам да го изрича по-често с тези плътни розови устнички, на които беше притежателка.
Ръцете й застанаха на раменете ми и започна да ме отблъсва. Защо се опитваше, след като много добре беше наясно с факта, че няма да има успех? Може да съм малък на възраст, но бях доста здрав. А и все пак съм от мъжки пол. Самата ми структура е по-различна и по-здрава от женската.
Не.
Наистина, какво ми ставаше?
Това беше грешно!
Но въпреки това нещо отвътре ми казваше да продължа. И трябваше да го послушам.
Рапърката се опита да ме разтърси, но вместо да се поддам на това, загледах тези розови устни. Изпитах неистово желание да вкуся от тях и го направих. Целунах Ким Хена, която от своя страна доста бързичко ми отвърна. Личеше си, че е неопитна, но щях да променя това. Щом на мен ще се падне тази невероятно голяма чест.
Тежка е царската корона, хо-хо.
Докато се опитваше да си поеме въздух през устата, ми позволи само да направя целувката по-страстна.
Споко, моме. Джун Браво ще те научи на всичко основно за любовните игри! Не бери грижи!
Щях да продължа да я целувам, ако тя не ме избута от себе си.
Откъде извади тази сила?
-Моля те!Джун Йонг!Това не е правилно!Яяя!
Мисли, че не го осъзнавам ли?
Въздъхнах, извъртях очи раздразнено, а тя пък взе, че започна да шава с краката си. Откъде й дойде тази глупост? Нямаше никакъв смисъл. Абсолютно нищо не може да ми направи така. Още по-малко пък ще ми развали желанието да я обладая. Лол.
Застанах тъпо като последния кретеноидиот на земята и зачаках да се усети, че в това няма смисъл. Къде му е акълът на това моме?
-Това е подсъдимо.Непълнолетен си!Пусни ме!Ще ни видят!Джун Йоонг-аах - писна насреща ми Хена.
- Ставаш вече досадна! - надвесих се над нея.
Гласът сякаш не беше моя. Този беше по-дрезгав, някак си по-мъжествен и твърд.
- На 18 съм. По западните стандарти съм вече пълнолетен! - заявих насреща й. Приближих лице до едното й ухо и прошепнах:
- А за гледането не се бой. Погрижих се да заключа, а камерата в залата не работи от два дни.
Махнах се от нея, но не я оставих да се окопити. Наново я хванах и я бутнах в легнало положение на дивана. Настаних се отгоре й и се усмихнах някак си доволно. Зарових устни в шията й, приплъзвайки ги леко от точка до точка. Усещах как изтръпва под мен. Когато събрах малко повече смелост, включих и връхчето на езика си.
О, да. Това, което усещах под себе си определено ми допадаше.
Предаваше се.
Отново доближих лице до ухото й.
- Девствена си... - бяха двете думи, които й прошепнах и издишах във врата й.
Повдигнах главата си, така че да я гледам право в очите.
- Как мислиш да я караш с Джи Хун, след като нямаш опит? Повярвай ми, мъжете сме животни. Някои екземпляри сме романтици, но и ние си имаме нужди - кимнах й. - Радвай се, че Кай от EXO или Хансол от TOPP DOGG не те е набарял, защото тогава работата щеше да е изключително груба.
Хена тръгна нещо да се бунтува - да ме удря с ръце по гърдите, но ги хванах и двете. Сложих ги над главата й, а показалецът на свободната ми ръка попадна върху сочните й устни.
- В твой плюс е да си кротка като мишчица. Кътчи?
Heojun
Heojun
Who?
Who?

Писане by Haena Съб Юли 05, 2014 11:57 pm

- Ставаш вече досадна!На 18 съм. По западните стандарти съм вече пълнолетен! -отвърна ми Джун Йонг доближавайки се отново към мен.От своя страна се опитах да се отдръпна ,но нямаше накъде.Трябваше да наклоня малко главата си за да не му предоставя отново устните си.Не че чувството не беше приятно.Даже напротив беше страхотно,но аз...Аз просто не знаех какво да правя.Не знаех какво се случва.Мислех и действах по инстинкти ,които това напръв поглед невръстно момче предизвика в мен.Разумът ми обаче все още наделяваше.Все още.Стисках отново очи и устни когато усетих дъхът му до ухото си.
- А за гледането не се бой. Погрижих се да заключа, а камерата в залата не работи от два дни.- гърленият глас ,който не бях чувала досега накара ръцете ми да настръхнат малко.Опитах се да се съсредоточа върху учестено си дишане,но гърдите ми продължиха да се издигат стигайки до неговите.Не,не.Не трябваше това да се случва.
-Д-Джун..Йо-онг..-се откъсна от устните ми ,но дори аз не успях да си чуя гласът.Усещах .Усещах  всеки един негов допир.Устните му изтезаваха чувствителната ми шия.Ръцете ми безполезно се отпускаха и умекваха все повече и повече,когато устините му не напреднаха работа си върху кожата ми.Сиснах в юмруци част от сиутчарът му и усетих как леко извих гръбначния си стълб ,не усъзнавайки че се притисках към него.
- Девствена си...-усетих дъхът му опасно близко д мен,но не се стъписах от чувството което ме връхлетя ,а думите му.Отворих широко очите си.Нима..как ..как се беше досетил?Той се отдръпна леко гледайки ме право в очите.И аз самата все още чаках реакцията си.
-Как мислиш да я караш с Джи Хун, след като нямаш опит? Повярвай ми, мъжете сме животни. Някои екземпляри сме романтици, но и ние си имаме нужди .Радвай се, че Кай от EXO или Хансол от TOPP DOGG не те е набарял, защото тогава работата щеше да е изключително груба.
Едвам преглътнах все още не знаейки какво да преприема.Голяма част от мен копнееш да му запаля бузата с някой шамар ,но не можах да намеря силите.Ръцете ми се изхлузиха вдървено и се тупнаха на собствените ми гърди.Поредна точка за И Джун Йонг.Гледайки го обаче,гледайки тези очи усетих нова вълна от чувства да ме залее.Отново започнах със борбата си ,но този път не за спасение.Как можа да каже всичките тези неща!Вече не го гледах уплашено.Присвивах очи потвластна  на обидата която ми нанесе
- В твой плюс е да си кротка като мишчица. Кътчи?-проговори отново рапърът ,след като отново беше увладял ръцете ми при това с една ръка!Показалецът на другата му се намираше върху устните ми.Все още не откъсвах очи от неговите.О ,така ми идеше да го зашлевя!Вместо това обаче размърдах китките и успях да освободя ръцете си.Поех си въздух и се изправих избутвайки Джин Йонг от себе си.Сега той беше на моете моясто.
-Кротка като мишчица,хъх!-почти изсъсках надвесвайки се над него.Позицията в която бяхме доста ме притесняваше ,но точно в момента не мислех за това.Той ме убиди!Опитах се да не обърна внимание на ръцете му което си пропряваха път към талията.С едната си ръка го хванах за брадичката и я насочих в моя посока.Устните ни бяха на буквално сантиметри едни от други ,но аз все още нямаше да му позволя да го достигне.
-Как ще го "карам" с Джи Хун си е моя лична работа!-продължавах да шиптя остро  насреща му.-Имате нужди ,хъх?!Искаш ..да се радвам!-последните думи ги изричах едвам през поредица целувки и леки захапки по устните му,които нанасях.Освободих челюстите които бях хванала и ненадейно задълбочих целувката си.Дори не знаех какво да правя,но го направих.Нарочно прокарах ръка от гърдите му надолу по коремът му и стигнах до неговото най-чувсвително място.Леко го стиснах и после бързо и погнусена  отдръпнах  ръката си от там.На лицето ми цъфна прословутия ми "smirk " когато върнах вниманието си върху очите му
- В твой плюс e..-наведох се към ухото му.-Да не се надяваш много ,много ,когато знаеш че не заслужаваш нещо или някого.-измърках после се дърпах от него за да види победоностната ми усмивка.
-Не ми говори повече.-посъветвах го  докато ставах от него.Нямах търпение да се отдалеча от него.От него и устинете му и силните му ръце и погледа му..
Haena
Haena
Pledis Ent.
Pledis Ent.

Писане by Heojun Пет Юли 11, 2014 4:53 pm

Хена се размърда под мен, успя да освободи ръцете си, а следващите действия, които извърши, ме озадачиха доста. Не го очаквах от нея, но пък ми хареса това, че е станало малко или много уверена.
Подсмихнах се под мустак ( който нямам и най-вероятно няма никога да имам ).
Та, така де. Тя ме бутна под себе си. Както бях доминант, така се превърнах в подчинен.
"Бий ме, обичам те". Това ли е любовта? Окей! С разликата, че не съм влюбен в нея и няма изглед скоро да съм. Това беше просто заигравка между колеги. Секс и нищо друго. Госпожичката няма да се измъкне лесно от моята прекрасна и скромна милост, която е адски пичачоска.
-Кротка като мишчица,хъх! - изхъмка рапърката, а аз положих ръцете си на кръста й.
Така наистина доста ми харесва. Честна скаутска!
Хвана брадичката ми и я насочи към своята. Гледах я с жаден поглед, пропит с отчаяно любопитство и въпроса: "Какво следва?"
-Как ще го "карам" с Джи Хун си е моя лична работа! Имате нужди ,хъх?!Искаш ..да се радвам!
Говореше насреща ми Хена, а моя милост поемаше изречените слова с готовност. Гледах я, мигах на парцали и я чаках да си довърши.
Последните й думи бяха насечени от поредица от целувки, леки захапки като накрая задълбочи целувката между нас.
Мислех, че само на това е способна, но определено грешах, когато я усетих да ме стиска по пакета. Целият изтръпнах, неспособен да направя каквото и да било. Какво сега? Ще ми смаже достойнството ли? Лол.
Момичето се наведе към ухото ми:
- В твой плюс e..Да не се надяваш много ,много ,когато знаеш че не заслужаваш нещо или някого.
- Както кажеш нуна - усмихнах се леко подигравателно, а тя стана от мен.
Щом има желание да не й говоря повече, няма да й говоря. Вместо това, движенията и действията ми ще говорят вместо устата ми. О, Ким Хена. Просто не знаеш какво направи и в какво се забърка. Аз съм И Джун Йонг, малкото братче на И Мин Хьок от BTOB и И Те Мин от SHINee. Когато искаме нещо, го получаваме.
Хена се отдръпна от диванчето и отиде по към центъра на залата. Останах легнал на дивана, а очите ми стрелнаха отражението й в огледалата отсреща. Ще съжали.
Изправих се и станах от дивана. Изпуках врата си, пръстите си и скръцнах със зъби. Тръгнах към нея, хванах ръката й и я придърпах към себе си. Долепих я до огледалата и я повдигнах, така че да обвие крака около кръста ми. Очите ми светнаха и се отърках в нея.
Махнах ръцете си от нея, така че да я държа само с тялото си. Тя се дърпаше, но просто не можеше да избяга от това. Махнах блузата й и я метнах на пода. Разкопчах панталонките й и леко ги смъкнах надолу. Ръцете ми отново я хванаха, отдръпнахме се от огледалата и я понесах към дивана. Сложих я там и я възкачих за втори път. Събух я, а Хена остана само по бельо под мен. Махнах бикините й от раз, наместих се отдолу, а езикът ми тръгна по бедрото й отдолу нагоре, заплашително приближавайки интимното й място.
Както казах - няма да говоря. Ще действам.
Heojun
Heojun
Who?
Who?

Писане by Haena Нед Юли 20, 2014 4:48 pm

Без да чакам ,Джин Йонг да ме спре по  някакъв начин набързо се изправих и се отдалечих от него.Поуправих дрехите си и пригладих косата си.Погледа ми попадна върху отражението ми в огледалото отсреща.Следите от червенината по  бузите ми бвха все още видими.Това определено не ми се понрави и разбира се не успях да скрия нацупените си устни и леко сключените си вежди.Не можех да го повярвам все още.Как можах да го повярвам за малко да позволя на един невръстен тийнейджър да се възползва от мен?! Бях толкова разочарована от себе си и се чувствах адски погнусена ,но и бая развълнувана.Сърцето ми направо препускаше преди минути .Това  момче ейш..Едвам преглътнах и се почувствах много уморена от отделените емоции и хормони.Искаше  и се да легна и да заспя на място ,но по-добре щеше да се разкарам от тази зала защото   отвсякъде миришеше на секс ,които вече отчаяно исках да избегна.Наистина не беше редно!!Хена ,той е дете!
В огледалото видях как Джун се приближаваше към мен.За малко краката ми да се подкосят,когато ме залепи за студеното огледало и ме повдигна високоЗатаих моментално дъх и ми се наложи  да обвия краката си около кръста му за да се задържа и да не падна.Отново ми се разхлопа сърцето, усещайки го отново толкова близко.Все пак не можах да скрия ококрените си очи и със сетни сили опитах да го отблъсна някак си ,но китките ми бяха омекнали напълно.Преди да направя каквото и да е било по въпроса с бягството си вече бях полугола чред него.Кога успя да ме съблече по-дяволите?! Вече стоях само по бельо пред него.Гърдите ми се надигаха  високо докато си поемах дълбоко въздух.Едвам не извиках когато Джун Йонг свали бикините ми.Усещах го със всичките си сетива и беше адски приятно и възбуждащо .Точно тогава ,точно в онзи миг се отказах!Отказах се да се въздържах повече  .Изправих се в седнало положение и го дръпнах  за яката  към себе си.Бързо обхванах врата му с и жадно захапах устните му.Придърпах го върху себе си и той  почти легна върху мен.Извих тялото си и се притиснах в неговото  .Въздъхнах тежко между устните му когато усетих ръцете му надолу по тялото ми.Извих главата си нагоре и отново въздхнах.Тогава се сетих че бях ..разкрита отдолу!Незабавно спуснах ръцете си и покрих срамното си място с дланите си.Изведнъж ме досрамя толкова много че дори затворих очи за да избегна очния контакт с него .Наистина ми беше за първи път .Да,ще кажете ,че съм вече на години и е смешно да съм девственица ,но това беше въпрос на избор,а това да си остана чиста толкова дълго се е изцяло мое решение и стоях твърдо зад него ...до сега.Сега сякаш тялото ми беше напълно подвластно на това момче.За Бога!Исках го  ,исках Джун Йонг,но никога нямаше да му го призная,но всъщност не беше така!!Тялото ми го искаше!Аз дори не знаех какво правя,мисля и дори в какво вярвам в момента.Просто се предавах под хормоните и действията му
-Джун Й-Йонг,ъъх..-тези думи ,тихи като шепот се откъснаха от леко разтворените ми устни и дори не знаех причината .Не със сигурност не ме тресеше оргазъм.Никога нямаше!Облизах долната си устна после я захапах така силно ,че щях да я сдъвча до кръв след малко.
Haena
Haena
Pledis Ent.
Pledis Ent.

Писане by Heojun Съб Авг 09, 2014 5:10 pm

Хена ме дръпна за яката и впи устните си жадно в моите. Значи най-накрая се беше предала, което беше просто пре-добре и повече от идеално за моя милост.
Отвърнах на целувката й по същия начин, както тя се раздаваше. Няма да отида по-назад, я. После ме придърпа към себе си, така че почти да легна върху нея. Нямах абсолютно нищо против това, но... в момента изгарях от желание. Бях възбуден като бик и щях да я поря като такъв. Е, не много буквално, но нещо от сорта.
Хена сложи ръцете си върху интимното си място. Сериозно ли?
Нежно хванах ръцете й и ги махнах от там.
- Спокойно. Имай ми доверие - прошепнах й.
Тръгнах надолу по нея, минавайки с ръце по корема й и оставяйки влажна пътечка след себе си. Целувах коремчето й, вътрешната част на бедрата й и най-накрая стигнах до мястото й. Минах бавно с езика си по него и засмуках клитора й. Показалецът ми бавно проникна в нея, при което Ким се загърчи под мен. Отново внимателно прокарах език. Веднъж нагъл - цял живот нагъл.
-Джун Й-Йонг,ъъх...
Чувайки тези думи, почти се хилнах както само аз си мога. Но продължих със заниманието си. Вече бях добавил и втори пръст и движех с малко по-бързо темпо. Трябваше първо да свикне с факта, че има нещо в нея, а не веднага да започвам да я чукам като надуваема кукла.
Известно време си играх така с нея - чуках я с пръсти, по някое време я шпакловах, а със свободната си ръка й масажирах ту едната, ту другата гърда, дърпах зърната.
Най-накрая тя свърши.
Доволен изкарах пръстите си, облизах ги и се надигнах. Наместих се отгоре й и я облизах нагло по врата, засмуквайки леко нежната й кожа. Сетих се, че все още съм облечен ( Боже, какъв срам ) и бавно махнах суитчъра си, а след това и тениската. Разкопчах катарамата на колана си, изкарах го, а след това свалих и дънките. Останах само по боксерки, от които ясно си личеше колко точно съм възбуден. Бързо ги свалих.
Сложих ръцете си на кръста й и се наместих така, че да ми е по-удобно. Поставих члена си на тесния й вход, след което по възможно най-бавния начин проникнах в нея.
От гърлото на Хена се изтръгна вик.
Надвесих се над нея и доближих лице до ухото й:
- След малко ще спре да те боли, спокойно - и го захапах леко.
Heojun
Heojun
Who?
Who?

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите