I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
Предният двор - Page 3 EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Предният двор - Page 3 EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
Предният двор - Page 3 EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
Предният двор - Page 3 EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
Предният двор - Page 3 EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
Предният двор - Page 3 EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
Предният двор - Page 3 EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
Предният двор - Page 3 EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
Предният двор - Page 3 EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 15 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 15 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

Предният двор

+12
Choa ★
Light.
L.
Jei
Minhyuk.
Mark.
Soyou~
Wendy
Peniel
Jieun
Hansol.
CL
16 posters

Страница 3 от 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Предният двор - Page 3 Empty Re: Предният двор

Писане by Light. Нед Окт 05, 2014 8:02 pm

Какво да и кажеше? Че обича да пуши, пие, псува, да се бие и прочие?! Не, не и не. За момент се зачуди и рече:
- Пушач съм и това не е тайна. - само тази си отрицателна страна щеше да изтъкне и то така, че пак да бъде примерен - Но смятам тук да се ограничавам максимално - извади черната кутия с надпис "Виктори" от джоба си, за да я покаже и я прибра веднага. - Обичам рап, да пиша песни и да гледам екшъни, криминални филми и естествено - страшни. Обичам и кучета! Аз самият имам едно. А докато ме няма, е поверено на сестра ти. Той наистина я харесва! - усмихна се - А ти имаш ли си домашен любимец?
Light.
Light.
JYP Ent.
JYP Ent.

БФФ : Sung Ah, Jiwon, Minhyuk., Yoon Mi
Половинка : Ren. (стрейт съм, да не си помислите нещо!)
Брой мнения : 248

Върнете се в началото Go down

Писане by Daehyun. Нед Окт 05, 2014 8:14 pm

Дехьон все още държейки прасенцето в ръце ,следван от Хьосънг слзоха от сцената и вече вървяха към входа на къщата.Де подхвана прасето с една ръка ,притисна го към себе си.Добре че поне милото си имаше някаква дрешка върху себе си,защото с тази гола кожа щеше да се разболее.Дехьон беше даже загрижен за Кимчи.Не искаше да му умре в ръцете разбира се.С другата си свободна ръка ,той отвори вратата към къщата и двамата с Хьо влязоха вътре.Двора който се разкри пред тях бе огромен и даже пълен с съквартиранти.Мъжкият вокал се обърна към нуната си й прошушна тихо:
-Файтинг Хьо-нуна.-след което си пое въздух и пристъпи навътре.
Daehyun.
Daehyun.
TS Ent.

БФФ : Chanyeol.;Bang Minah;V .; Seungyoon; Jieun :3 + Eui Jin; Minsu...
Половинка : ❤Cheesecake❤
Брой мнения : 471

Писане by Woo Kevin Нед Окт 05, 2014 8:32 pm

Вокалът на зайците отвори вратата и двамата влязоха. "ОМГ Къде попаднах ?" беше първата реакция на лидерката, когато видя градината. Широка, зелена, удобна и погледът й се спря на група младежи, явно съквартирантите й. Тя тъжно се усмихна на Дехьон и също му пожела успех, а след това се приближи до младоците, сред които се губеше. Чувстваше се като дърто дребосъче. Как щеше да оцелее в къщата сред толкова млади и красиви звезди не знаеше.
-Ох какви сте ми млади и хубави всичките.-каза тя, като се доближи до тях. -Аз съм Хьосънг. -направи жалък опит да се усмихне. Имаше чувството, че не тук й е мястото.
Woo Kevin
Woo Kevin
NH Media
NH Media

БФФ : Seunghoon. ; Haneul
Половинка :
Брой мнения : 151

Писане by Kim Sugar Нед Окт 05, 2014 8:50 pm

Говори Биг Брадър.Добре дошли ,съквратиранти.Биг Брадър се радва да ви види в пълния ви състав.Биг Брадър Ви приветства да се чувствате като удома си.Всички стаи от къщата са на ваше разполагане.Моля не злоупотребявайте с правомощията си в противен случай ,Биг Брадър ще бъде принуден да предприеме мерки.Биг Брадър иска да ви напомни ,че светлините в цялата къща се гасят точно 22:00 часа .Свободни сте да разгледата Къщата.Ще намерите багажите си на леглата.
Биг Брадър Ви пожелава приятна вечер.
Kim Sugar
Kim Sugar
Who?
Who?

Брой мнения : 45

Писане by Daehyun. Нед Окт 05, 2014 9:23 pm

Гласът на Биг Брадър стресна Дехьон.За малко да из пусне прасенцето.Милото Кимчи и то се стресна и се сгуши още повече в ръцете на момчето.
-Наах,Кимчи-ях.Донт уъри.Дехьон-оппа..или хьонг е до теб!-каза му тихо след което продължавйки да му шушне се отдалечи на някъде.Хьосънг вече се бе присъединила до някаква група и вече се запознаваше с тях.Вместо да направи същото Чонг Дехьон ,гушнал прасе вървеше в някаква непозната къща.
Daehyun.
Daehyun.
TS Ent.

БФФ : Chanyeol.;Bang Minah;V .; Seungyoon; Jieun :3 + Eui Jin; Minsu...
Половинка : ❤Cheesecake❤
Брой мнения : 471

Писане by Soyou~ Нед Окт 05, 2014 10:04 pm

Нямаше нищо лошо в това да пуши. Все пак не беше като да пуши трева, това си бяха просто цигари.
- Не нямам си домашен любимец. Нямам достатъчно време за каквото и да било животно. - въздъхна Сою.
Гласът на Биг Брадър огласи навсякъде. Сою внимателно чу всяка една дума от казаното. След като приключи се обърна към момчето.
- Ти разгледа ли къщата?
Soyou~
Soyou~
Starship Ent.
Starship Ent.

БФФ : Jo Sojin, Kihyun
Половинка : -
Брой мнения : 166

Писане by Light. Нед Окт 05, 2014 10:19 pm

Оказа се, че Сою не си гледаше никакво животно поради недостиг на време и момчето я разбираш напълно. Той самият вече бе вкусил горчивината на славата и знаеше какво е да няма и секунда за себе си, та камо ли за нещо друго.
- Все още не. Ако искаш може да го направим заедно, ако и ти не си, разбира се. - ведра усмивка се разстла по лицето му. Наистина - сякаш сънуваше. Сякаш не беше на себе си.
Light.
Light.
JYP Ent.
JYP Ent.

Писане by Soyou~ Нед Окт 05, 2014 10:24 pm

Той също не беше видял къщата и й предложи да я видят заедно.
- Съгласна съм! - каза ентусиазирано Сою. - Искаш ли да започнем от онази постройка?
Тя посочи една пристройка, която беше в двора на къщата. Имаше стълбичка и на вторият етаж очевидно имаше нещо. На певицата й беше много интересно какво има там. Дали пък не е заключено?
Soyou~
Soyou~
Starship Ent.
Starship Ent.

БФФ : Jo Sojin, Kihyun
Брой мнения : 166

Писане by Light. Нед Окт 05, 2014 10:39 pm

Дамата се съгласи. Лайт се изправи и и подаде ръка,  за да стане и тя. Тя пое ръката му и двамата тръгнаха натам. Честно казано и той започваше да се дращи  отвътре, за да разбере какво ли беше онова там.
Вървяха един до друг и когато стигнаха, той се спра за миг и рече:
- Дамите с предимство!
Light.
Light.
JYP Ent.
JYP Ent.

Писане by Jei Нед Окт 05, 2014 11:52 pm

Стоейки измежду момчетата .При това не кои да е момчета ,Джей се почувстава почти нищожна.Кой от кой бе по-висок от нея.Студа лъхащ от вечерното небе ,чак сега й се отрази .Раменцата й трепнаха ,а заедно с тях и брадичката й.
-И-извинете ме .-тихо каза и се поклони с глава .Щом се извърна леко в страни можеше спокойно да огледа и останалите съквартиранти.Тогава и прогърмя гласът на Биг Брадър.Джей остана скована на мястото си след което бавно ,накуцвайки се придвижи към къщата.Оказа се във огромния ...хол?
Jei
Jei
Loen Ent.
Loen Ent.

БФФ : Sojin. & Hani + Serri★ AND Leo.
Половинка : уж Song Mino o.O
Брой мнения : 105

Писане by Minhyuk. Пон Окт 06, 2014 12:08 am

Влизаха още и още съквартиранти, че накрая съвсем се улисах и не им обръщах внимание. Само видях онази секси блондинка  от АОА. Хмм винаги съм искал да я питам нещо, а сега като сме под общ покрив щях да успея.
Май мернах и Лайт, ама не съм сигурен, после ще го търся или утре.
Изведнъж Биг Брадър се разговори и осъзнах, че всички са се появили. Преди да осъзная Джей си беше тръгнала и бяхме останали само с Пеньо и онзи лицето на Инфинит.
-Е, влизам Москвич и си отиваме да спим - казах разсеяно и вдигнах кучето от краката на онзи красавец.
-Ние ви пожелаваме лека нощ... ако намерим спалнята - засмях се и тръгнах към къщата.
Minhyuk.
Minhyuk.
Cube Ent.
Cube Ent.

БФФ : Light., Hyuna♡ (my sexy female version :3)
Половинка : no one is good enough
Брой мнения : 124

Писане by L. Пон Окт 06, 2014 10:45 am

След като гласа на Биг Брадър озвучи мястото и обяви как в 22:00 часа се гасят лампите почти всички се разотиваха.Ел беше уморен от всичко случило се днес и имаше нужда от един горещ душ и от едно удобно легло.
Минхьок дръпна кучето от краката му и им пожела лека нощ."Май не ме харесваше много този" помисли си, но бързо повдигна рамене и спря да мисли за това.
- Е, аз също ще си лягам. - поздрави и тръгна да си търси багажа.
L.
L.
Woolim Ent.
Woolim Ent.

БФФ : INFINITE`s guys
Половинка : Songmi.
Брой мнения : 170

Писане by Peniel Пон Окт 06, 2014 12:07 pm

Малко след като влязоха всички съквартиранти се обади и Биг Брадър. Супер, имаха си вечерен час. Пениел напълно прикри изненадата си, всъщност можеше да е забавно. Вероятно всички щяха да са в една стая и щеше да им хърка. В миналия сезон "резачките" бяха просто предисловие на хъркащия тайфун Пениел.
След като всички се изнесоха към стаите, Пеньо също реши да го направи. Хьонгът му беше взел кученцето, така че Пеньо отново вдигна мързеливия Ферари на ръце и потегли.
- Лека.
Peniel
Peniel
Cube Ent.
Cube Ent.

БФФ : Ilhoon,Junghwa
Половинка : Error 404 not found
Брой мнения : 268

Писане by Mark. Пон Окт 06, 2014 10:46 pm

Марк си пое дълбоко въздух и въздъхна твърде шумно .Беше наистина студено навън и необичайно тихо.Той се огледа и незабавно погледа му попадна върху ,нереално красивата жена с дълга ,червена рокля не далеч от него.На момчето му се наложи да премигне няколко пъти за да се увери ,че наистина я виждаше.
-Ъм.-той пристъпи няколко крачки в нейна посока.-Добър Вечер.-каза леко плахо и й се поклони.
Mark.
Mark.
Who?
Who?

БФФ : IU. and Vernon.
Брой мнения : 130

Писане by |RIN| Пон Окт 06, 2014 10:57 pm

Стоеше права и обгърнала тялото си с ръце. Може би имаше още малко нужда да престои тук, преди да влезе вътре. Не и се спеше чак толкова много. ето, че предния двор се беше изпразнил бързо и тя беше останала насаме с тишината.
След малко чу въздишка. Едно от момчетата се беше върнало. То я поздрави и тя се постара да му отправи топла усмивка.
- Добър вечер. -отговори му и го погледна. Беше го виждала, напоследък групите бяха доста талантливи.
- Мислех, че вече всички са легнали. На теб не ти ли се спи? - реши, че може да завърже поне кратък разговор с момчето. И без това не беше сигурна доколко ще попадне на такива за в бъдеще тук.
|RIN|
|RIN|
♥ I live to let you shine ♥

БФФ : -
Половинка : Takuya Terada
Брой мнения : 91

Писане by Mark. Пон Окт 06, 2014 11:06 pm

Жената също го поздрави ,а на усмивката която опита да му даде ,Марк отвърна със една от своите широки усмивки
-Не ми се спи.-поклати глава все още през усмивка .-Другите останали приготвят спят.
Изричайки последните си думи Марк окори очите си леко.Обикновенно нямаше проблеми с корейския език ,но точно в този момент езика му се оплете.Даже беше казал "спят" на китайски
-Ах,извинете ме .Корейският не ми е майчин език.Често правя миксове с думичките.-побърза да се извини докато нервно се почеса зад врата .На лицето му грееше глуповата усмивка
Mark.
Mark.
Who?
Who?

Писане by |RIN| Пон Окт 06, 2014 11:18 pm

- И на мен. Но вероятно ще ни се наложи, преди да ни спрат тока. - опита се да прозвучи поне малко шеговито, носи личеше отдалеч, че това не и е силна страна.
Погледна го с интерес, когато вкара китайски в речта си. Нея не я биваше особено в този език.
- Не се притеснявай. И на мен корейският ми е нещо като втори език. - Рин преплете ръцете си пред корема и се огледа за момент, след което отново върна погледа си върху съквартиранта си.
- Ти си Марк, нали ? На колко си? - попита го с интерес, за да го помоли после да и говори на "ти". Със сигурност му беше нуна, но да видим колко по - стара нуна. Извън къщата повече от всичко и харесваше да и говорят официално, но с хората тук щяха да се опознаят достатъчно. Поне така се предполага.
|RIN|
|RIN|

Писане by Mark. Пон Окт 06, 2014 11:28 pm

Щом и на нея не й се спеше.Явно двамата щяха известно време да си правят компания.За Марк щеше да е удоволствие.Обичаше да слуша как хората говорят поради простата причина ,че той не говореше много ,много.Просто слушаше и си вадеше изводи.
Марк вече й се усмихна спокойно ,щом разбра ,че и тя е като него.Дали не беше китайка?
Чувайки името си И Ен повдигна съвсем леко вежди,но напъбрзо се окопити.
-Да аз съм.Ами направих 21 миналия месец.-отговори й .-Приятно ми е.-подаде й ръка за ръкостискане.
Mark.
Mark.
Who?
Who?

Писане by |RIN| Пон Окт 06, 2014 11:38 pm

- И на мен ми е приятно, Рин. - здрависаха се леко и тя отново се усмихна. явно не било чак толкова лошо д спреш да си сериозен за малко. Може би престоят тук щеше да и се отрази поне малко добре.
- Една година е, но съм ти нуна. Въпреки това, ще се радвам да ми говориш на "ти". - често хората се изненадваха от годините и. Изглеждаше доста по - зряла на години, отколкото е в действителност.
- Видя ли вече спалните? Всички ли сме в една обща? - поинтересува се, за да знае за какво да се подготвя.
|RIN|
|RIN|

Писане by Mark. Пон Окт 06, 2014 11:51 pm

Рин.Много му допадна.Беше семпло и в същото време интересно.Допирът на нежната й длан едвам не замръзи тази на Марк.На Рин определено й беше студено.С тази рокля и голи ръце.Нищо чудно ,че ръцете й бяха лед.Докато тя му задаваше въпроси Марк погледна към суитчара в лявата си ръка.Не се поколеба много.
-Всъщност е спалня.Всички ще сме в една стая.-отговори докато й подаваше горнището си.На фона на роклята й неговия сутичър изглеждаше ,като евтина дреха и вероятно щеше да й развали цялата концепция,но това нямаше никакво значение.Беше очевидно ,че й е студено.
-Нека влезем вътре ако искате,тоест ако искаш?-предложи й през лека усмивка.
Mark.
Mark.
Who?
Who?

Писане by |RIN| Вто Окт 07, 2014 12:35 am

Всички на едно. Това щеше да е предизвикателство за модната фурия. Самото спане с мъже в една стая и се струваше неправилно за една дама. Разбира се не позволи разочарованието и да проличи. Щеше да се справи някак, все пак досега успяваше да задържи маската си.
Изненадващо, момчето и подаде горнището си. една дама трябва да приема джентълменските изяви, защото в наше време те се срещат все по - рядко. Беше доста възпитан за младеж. Те често бяха диви и върли, но явно все още се намираха възпитани.
- Благодаря ти много. - каза с усмивка и се наметна. Беше ужасна комбинация, която не би направила освен ако не беше заради подобен жест. Не че горнището на момчето беше грозно, просто цветовете не си подхождаха. Тя изблъска мисълта за цветовите гами.
- Страхотна идея. Какво ще кажеш ти да водиш, че поне знаеш накъде. - отвърна му и тя с усмивка.
|RIN|
|RIN|

Писане by Mark. Вто Окт 07, 2014 9:23 am

Рин прие горнището му и му благодари .Марк просто й се усмихна ,пристъпвайки от крак на карак.Докато я чакаше да си наметне суитчара,погледа му обиколи двора.
-Добре .-каза й простичко също през извити в усмивка устни. -Насам предполагам.-поведе я към кухнята от където преди бяха минали в Уенди.Надяваше се да бяха останали от онези фрешове ,които бяха направили Хансол и Джиън.Бяха много вкусни .На Марк щеше да му е втората чаша  
Mark.
Mark.
Who?
Who?

Писане by Sponsored content

Sponsored content