Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 16 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 16 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Предният двор
+12
Choa ★
Light.
L.
Jei
Minhyuk.
Mark.
Soyou~
Wendy
Peniel
Jieun
Hansol.
CL
16 posters
Страница 2 от 3
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Предният двор
Накуцвайки ,Джей вървеше на там където я опътиха първо водещите после екипът зад кулисите.
-Айшшш,кракът ми ..-измърмори си момичето като спираше от време на време да си почине.В момента се намираше пред една врата според думите на екипа ,зад която се намираше новият й дом.Без да се колебае ,лидерката я отвори и внимателно и почти плахо пристъпи вътре.Бая хора попаднаха в полизрението й.Без да се усети Дин Хий стъпи неволно на ранения си крак.
-Ауу.-измрънка тихо .След което огледа съквартирантите .Беше си спечелила вниманието им.Чудесно !
-Хей~- поздрави високо и сконфузено им помаха .
-Айшшш,кракът ми ..-измърмори си момичето като спираше от време на време да си почине.В момента се намираше пред една врата според думите на екипа ,зад която се намираше новият й дом.Без да се колебае ,лидерката я отвори и внимателно и почти плахо пристъпи вътре.Бая хора попаднаха в полизрението й.Без да се усети Дин Хий стъпи неволно на ранения си крак.
-Ауу.-измрънка тихо .След което огледа съквартирантите .Беше си спечелила вниманието им.Чудесно !
-Хей~- поздрави високо и сконфузено им помаха .
Jei- Loen Ent.
- БФФ : Sojin. & Hani + Serri★ AND Leo.
Половинка : уж Song Mino o.O
Брой мнения : 105
Пеньо веднага ми се нахвърли и буквално изтръгна Москвич от ръцете.Ама е и този...
-Да, здравей и теб... - казах и поклатих глава. Хубаво беше, че щях да съм с него, поне един човек на моя страна в тази къща.
Точно се чудех кого да заговоря, когато чух сладко гласче зад мен. Обърнах се и едно красиво момиче седеше на входа. Май си удари крака или нещо такова, но изглеждаше и притеснена. Ахаа идеален момент за Супер Минхьок!
-Добре ли си? - веднага и се притекох на помощ и я погледах загрижено. - Крака ли те боли? Нека ти помогна. - подадох и ръка внимателно.
-Да, здравей и теб... - казах и поклатих глава. Хубаво беше, че щях да съм с него, поне един човек на моя страна в тази къща.
Точно се чудех кого да заговоря, когато чух сладко гласче зад мен. Обърнах се и едно красиво момиче седеше на входа. Май си удари крака или нещо такова, но изглеждаше и притеснена. Ахаа идеален момент за Супер Минхьок!
-Добре ли си? - веднага и се притекох на помощ и я погледах загрижено. - Крака ли те боли? Нека ти помогна. - подадох и ръка внимателно.
Minhyuk.- Cube Ent.
- БФФ : Light., Hyuna♡ (my sexy female version :3)
Половинка : no one is good enough
Брой мнения : 124
Джей едва -едва преглътна виждайки русото момче което тръгна към нея .За малко да се глътне езика когато го разпозна .Нима И Минхьок ,в момента стоеше пред нея?Загриженоста му направо я удари в земята .От компанията й ,й забраняваха каквато и да е връзка или комуникация с момчета от друга група.Не скаха скандали шефовете ,не за друго.Затова и в момента на Джин Хий й бе толкова неловко и непознато.
-А-аньо.-каза през смутена усмивка.-Добре съм .Просто се ...приземих на сцената .- Джей се изкиска ,леко свивайки раменцата си.Погледа й попадна върху ръката му недалеч от нея.Върна погледа си бързо върху очите му.Ами сега ?Какво трябваше да направи сега ??
-А-аньо.-каза през смутена усмивка.-Добре съм .Просто се ...приземих на сцената .- Джей се изкиска ,леко свивайки раменцата си.Погледа й попадна върху ръката му недалеч от нея.Върна погледа си бързо върху очите му.Ами сега ?Какво трябваше да направи сега ??
Jei- Loen Ent.
Заради силната прегръдка с която Марк дари приятелката си ,двамата едва ли не успяха да смачкат животинката в ръцете на момичето.Съдейки по звука който издаде ,явно бе че това е котка .Очите на китаеца се разшириха .Той имаше алерия към тях!
-Ъмм-опита се да отговори на въпроса й .Да беше сладко коте ,ноо..
-Точно това щях да кажа .-усмиха се мило насреща й И Ен .-Но липсваш повече на Джаксън .
На няколко метра от тях вече се насъбираха все повече съквартиранти.Марк за малко да се види в чудо .
-Ей ,Уенди ,аз ще вляза вътре .Ела ако искаш?Студено ти е .-каза Марк търкайки ръцете й за да ги сгрее малко
-Ъмм-опита се да отговори на въпроса й .Да беше сладко коте ,ноо..
-Точно това щях да кажа .-усмиха се мило насреща й И Ен .-Но липсваш повече на Джаксън .
На няколко метра от тях вече се насъбираха все повече съквартиранти.Марк за малко да се види в чудо .
-Ей ,Уенди ,аз ще вляза вътре .Ела ако искаш?Студено ти е .-каза Марк търкайки ръцете й за да ги сгрее малко
Mark.- Who?
- БФФ : IU. and Vernon.
Половинка : -
Брой мнения : 130
Май момичето се смути още повече като се приближих.Е това не беше целта ми, но доста честно момичетата се смущаваха около мен, но една мила усмивка беше достатъчна от моя страна. Имах хубава усмивка знам.
Минхьок не оставя хора в беда, особено хубави момичета! Правило номер 1! Или пък 2?
Усмихнах и се окуражаващо. Тя седеше и гледаше среснато и ръката ми, затова я дръпнах леко, не че се отказвах да и помогна, просто да не се чувства неудобно момичето.
-Здравей - казах тихо.- Аз съм Минхьок. Как така се приземи на сцената? Сигурна ли си, че си добре? Да те заведа да седнеш? -като латерна без да мога да спра я залях от въпроси.
- Не се притеснявай, не ям хора, само понякога - казах и се засмях тъпо. Браво бе, Минхьок...
Минхьок не оставя хора в беда, особено хубави момичета! Правило номер 1! Или пък 2?
Усмихнах и се окуражаващо. Тя седеше и гледаше среснато и ръката ми, затова я дръпнах леко, не че се отказвах да и помогна, просто да не се чувства неудобно момичето.
-Здравей - казах тихо.- Аз съм Минхьок. Как така се приземи на сцената? Сигурна ли си, че си добре? Да те заведа да седнеш? -като латерна без да мога да спра я залях от въпроси.
- Не се притеснявай, не ям хора, само понякога - казах и се засмях тъпо. Браво бе, Минхьок...
Minhyuk.- Cube Ent.
Като слезе от сцената, Ел тръгна в посоката, която му показа задкулисния екип и не след дълго се оказа пред вратата на къщата.Преди да влезе вътре се замисли малко, но бързо след това натисна дръжката.
Когато прекрачи прага забеляза групичката от хора насъбрала се в двора. Огледа ги добре и се опита да намери познати лица.Повечето ги знаеше кои са, но погледа му се спря на Джей. Радваше се че тук има поне един добре познат човек.
- Здравейте, аз съм Ким МьонгСу или Ел, приятно ми е! - реши, че ще е учтиво да се представи, въпреки да беше сигурен, че те знаят кой е.Усмихна се леко и пристъпи напред.
Когато прекрачи прага забеляза групичката от хора насъбрала се в двора. Огледа ги добре и се опита да намери познати лица.Повечето ги знаеше кои са, но погледа му се спря на Джей. Радваше се че тук има поне един добре познат човек.
- Здравейте, аз съм Ким МьонгСу или Ел, приятно ми е! - реши, че ще е учтиво да се представи, въпреки да беше сигурен, че те знаят кой е.Усмихна се леко и пристъпи напред.
L.- Woolim Ent.
- БФФ : INFINITE`s guys
Половинка : Songmi.
Брой мнения : 170
Минхьок тръгна да зарибява едното от новодошлите момичета, което май имаше някакъв проблем. Е, щеше да е твърде идиотско да отива да помага и той. Седна си на една пейка, и се зае да чеше коремчето на Москвич, а Ферари се търкаляше като буре до него на пейката. Влезе един от Инфинит и се представи. Беше много хубав, голяма конкуренция.
- Аз съм Шин Ди Пениел, приятно ми е. - отговори му с приятелска усмивка Пеньо. Москвич се отскубна от ръцете на Пениел и отиде да подуши Мьонгсу.
- Аз съм Шин Ди Пениел, приятно ми е. - отговори му с приятелска усмивка Пеньо. Москвич се отскубна от ръцете на Пениел и отиде да подуши Мьонгсу.
Peniel- Cube Ent.
- БФФ : Ilhoon,Junghwa
Половинка : Error 404 not found
Брой мнения : 268
Огледа се наоколо. Дворът беше хубав, но все пак прекалено изискан за стила на Мьонгсу.Почувства се сякаш тук не е неговото място.
След като Пениел се представи, кученцето в ръцете му скочи на земята и се приближи до лицето на INFINTE, явно искащо да го подуши.
- Здравей и на теб сладур. - Ел Приклекна на земята и започна да го гали. Обичаше животните Повече отколкото хората. Бяха малки, сладки и невинни и никога не биха ти стори нещо без причина. - Как се казва? - вдигна поглед нагоре към Пениел.
След като Пениел се представи, кученцето в ръцете му скочи на земята и се приближи до лицето на INFINTE, явно искащо да го подуши.
- Здравей и на теб сладур. - Ел Приклекна на земята и започна да го гали. Обичаше животните Повече отколкото хората. Бяха малки, сладки и невинни и никога не биха ти стори нещо без причина. - Как се казва? - вдигна поглед нагоре към Пениел.
L.- Woolim Ent.
За щастие животните започнаха да се харесват и на мъжката част от съквартирантите. Пениел силно се надяваше да няма някой животномразец или някой с алергия. Второто щеше да е лошо.
- Москвич. - отговори с лек смях на въпроса.
- Котакът е Ферари, ако харесваш котки можеш да се запознаеш и с него. Но е твърде мързелив, за да дойде сам при теб. - Пеньо се усмихна и погали леко дебеличкия котак между ушите. А Москвич очевидно упорито си беше харесал Ел.
- Москвич. - отговори с лек смях на въпроса.
- Котакът е Ферари, ако харесваш котки можеш да се запознаеш и с него. Но е твърде мързелив, за да дойде сам при теб. - Пеньо се усмихна и погали леко дебеличкия котак между ушите. А Москвич очевидно упорито си беше харесал Ел.
Peniel- Cube Ent.
- БФФ : Ilhoon,Junghwa
Половинка : Error 404 not found
Брой мнения : 268
Кучето беше Москвич, а котката до Пениел се казваше Ферари.Имената им бяха малко странни, но пък животинчетата бяха толкова сладки.Студената обвивка около Ел винаги се разтапяше ако покрай него имаше сладки животинки.
- Доста благозвучни имена. - усмихна се приятелски към момчето над него.Това беше стратегията му.Щеше да се държи приятелски и добре със всички, но доверие никому.Така или иначе не беше любител на новите запознанства и колкото да му се искаше да си лепне безличната и дебилна физиомия някак си се удържа.Иначе щеше да направи лошо впечатление, ако още в началото разберат всички колко е кисел.
- Доста благозвучни имена. - усмихна се приятелски към момчето над него.Това беше стратегията му.Щеше да се държи приятелски и добре със всички, но доверие никому.Така или иначе не беше любител на новите запознанства и колкото да му се искаше да си лепне безличната и дебилна физиомия някак си се удържа.Иначе щеше да направи лошо впечатление, ако още в началото разберат всички колко е кисел.
L.- Woolim Ent.
Минхьок й се представи възпитано.Макар че беше ненужно.Всички щяха да се познават в тази къща.100% щеше да е така.Поне Джей щеше да ги знае.
-Да,сигурна съм.Просто се спънах....-говореше през усмивка Джей.
-Ами..добре че не ядеш..въобще не съм вкусна.Хехе.-не само той можеше да изтърсва такива неща.Дже беше кралица на глупостите изричани при притеснение.Идеше й да се самозашлеви силно.Погледа й несъзнателно попадна на следващия съкварирант.Това беше Мьонг Су.
-Да,сигурна съм.Просто се спънах....-говореше през усмивка Джей.
-Ами..добре че не ядеш..въобще не съм вкусна.Хехе.-не само той можеше да изтърсва такива неща.Дже беше кралица на глупостите изричани при притеснение.Идеше й да се самозашлеви силно.Погледа й несъзнателно попадна на следващия съкварирант.Това беше Мьонг Су.
Jei- Loen Ent.
Хехе.. момичето беше с чувство за хумор! Идеално за мен просто. Ще има кой да ми разбира тъпизмите. Неволно се ухилих широко, но преди да и кажа каквото и да е било онзи хубостник от Инфинит се появи. Усмивката ми мигом изчезна... тц тц тая не ми харесва... Онзи се представи и след това се замъкна при наш Пеньо и почна да ми лигави животните, ама че... Седях и го гледах намусено все едно ми е изял тортата.
-Хайде, ела да те запозная с Москвич и Ферари.- обявих весело на красавицата и я изчаках да дойде с мен при Пеньо и хубостника.
- Ако имаш нужда от нещо, само ми кажи, чу ли? -казах на момичето тихо щом спряхме при тях, все пак не бях забравил, че се беше контузила.
-Аз съм Минхьок, приятно ми е - казах макар да не ми беше никак приятно.
-Хайде, ела да те запозная с Москвич и Ферари.- обявих весело на красавицата и я изчаках да дойде с мен при Пеньо и хубостника.
- Ако имаш нужда от нещо, само ми кажи, чу ли? -казах на момичето тихо щом спряхме при тях, все пак не бях забравил, че се беше контузила.
-Аз съм Минхьок, приятно ми е - казах макар да не ми беше никак приятно.
Minhyuk.- Cube Ent.
Без да се замисля, Лайт отвори вратата и ведро пристъпи напред.
- Здравейте всички, аз съм Лайт - каза бодро и установи, че всеки гледаше в някаква друга посока, към някой друг, игнорирайки влезлият преди момент. Той нямаше планове да им привлича вниманието, затова просто седна на една от пейките, които бяха навсякъде на двора, очаквайки някой да му обърне внимание, искаше поне малко някой да го заговори, но не искаше да си дава лош старт и да нахалства.
- Здравейте всички, аз съм Лайт - каза бодро и установи, че всеки гледаше в някаква друга посока, към някой друг, игнорирайки влезлият преди момент. Той нямаше планове да им привлича вниманието, затова просто седна на една от пейките, които бяха навсякъде на двора, очаквайки някой да му обърне внимание, искаше поне малко някой да го заговори, но не искаше да си дава лош старт и да нахалства.
Light.- JYP Ent.
- БФФ : Sung Ah, Jiwon, Minhyuk., Yoon Mi
Половинка : Ren. (стрейт съм, да не си помислите нещо!)
Брой мнения : 248
На момичето му беше много чудно какви лица щеше да намери вътре.Беше сигурна, че ще знае кои са, но дали те ще знаеха коя е тя?Няма значение.Все пак щеше да им се представи и щяха бързо да разберат коя е!
Приближи се до вратата и без да се замисли ни най-малко натисна дръжката и влезе.
- Здравейте, аз съм Пак Чоа приятно ми е. - естествено при шумната `и личност нямаше как да не привлече вниманието.Помаха дружелюбно на събралите се от пред съквартиранти, но все пак се почуди преди да предприеме някакъв ход.Не искаше да се натрапва!
Приближи се до вратата и без да се замисли ни най-малко натисна дръжката и влезе.
- Здравейте, аз съм Пак Чоа приятно ми е. - естествено при шумната `и личност нямаше как да не привлече вниманието.Помаха дружелюбно на събралите се от пред съквартиранти, но все пак се почуди преди да предприеме някакъв ход.Не искаше да се натрапва!
Choa ★- FNC Ent.
- БФФ : -
Брой мнения : 44
Влезе Ел, с който се беше засичала на няколко предавания, но никога не бяха общували. След него влезе още едно момиче, което изобщо не и беше познато. А последният съквартирант също не го беше чувала. И той като нея нямаше с кой да си говори и седна сам на пейка. Сою реши да го заговори. Отиде при него и седна на пейката.
- Здравей - поздрави тя. - Аз съм Канг Джи Хьон, но можеш да ме наричаш Сою.
- Здравей - поздрави тя. - Аз съм Канг Джи Хьон, но можеш да ме наричаш Сою.
Soyou~- Starship Ent.
- БФФ : Jo Sojin, Kihyun
Брой мнения : 166
Ослушан и загледан в празното пространство, Лайт дори не разбра, че едно момиче бе седнало до него. Тя му се представи, но той вече знаеше коя е тя. Все пак групата, на която беше член, беше доста прочута. Но той едва ли можеше да каже същото за себе си.
- Куак Дже Джин, но ме наричай Лайт. - усмихна се. - Може би си чувала сестра ми Зин, аз познавам твоята - Джи А, нали?
Тя също си имаше сестра близначка, точно като рапъра. Беше изпълнен с добри очаквания за Сою, предвид това, че сестра му бе наистина мил човек и дори бе странно, че той не се дразнеше от нея.
- Куак Дже Джин, но ме наричай Лайт. - усмихна се. - Може би си чувала сестра ми Зин, аз познавам твоята - Джи А, нали?
Тя също си имаше сестра близначка, точно като рапъра. Беше изпълнен с добри очаквания за Сою, предвид това, че сестра му бе наистина мил човек и дори бе странно, че той не се дразнеше от нея.
Light.- JYP Ent.
Беше наистина приятно изненадана, че той познава сестра й. Двете не бяха кой знае колко близки, но и не бяха раздалечени. Винаги можеха да разчитат една на друга в трудни моменти.
- Да, чувала съм за Зин, но нямам честа да я познавам - усмихна му се Сою. - А ти откъде познаваш Джи А?
Беше й любопитно да разбере. Тя криеше сестра си от медиите, за да не я тормозят по цели дни с въпроси и рядко срещаше хора, които да я познават.
- Да, чувала съм за Зин, но нямам честа да я познавам - усмихна му се Сою. - А ти откъде познаваш Джи А?
Беше й любопитно да разбере. Тя криеше сестра си от медиите, за да не я тормозят по цели дни с въпроси и рядко срещаше хора, които да я познават.
Soyou~- Starship Ent.
Получи очакван въпрос и рече:
- Из фендъмите се запознахме случайно. Сега дори живеем под един покрив.
Той дори и бе поверил грижите за кучето си, докато го нямаше.
- Разкажи ми нещо за себе си, ако искаш. - рече в опит да завърже диалог.
- Из фендъмите се запознахме случайно. Сега дори живеем под един покрив.
Той дори и бе поверил грижите за кучето си, докато го нямаше.
- Разкажи ми нещо за себе си, ако искаш. - рече в опит да завърже диалог.
Light.- JYP Ent.
Близначката й беше споменала, че живее с някакво момче. Зарадва се, че имаше честа да се запознае с него. Щеше да се зарадва, ако успеят да намерят общ език в бъдеще.
- Ами какво искаш да ти кажа за себе си? - нямаше и представа какво да му каже за личността си. Надяваше се той да я улесни поне малко.
- Ами какво искаш да ти кажа за себе си? - нямаше и представа какво да му каже за личността си. Надяваше се той да я улесни поне малко.
Soyou~- Starship Ent.
Тя го попита какво по - точно искаше да знае. Той самият нямаше отговор на този въпрос. Все пак рече:
- Ами не знам, какви хобита и интереси имаш, любими стилове музика, каквото си решиш.
Погледът му се стрелна към двете животни в двора и за миг се запита защо не му разрешиха да си домъкне хъскито, но пък му бяха удвоили хонорара заради това. Отново погледна в очите на Сою.
- Ами не знам, какви хобита и интереси имаш, любими стилове музика, каквото си решиш.
Погледът му се стрелна към двете животни в двора и за миг се запита защо не му разрешиха да си домъкне хъскито, но пък му бяха удвоили хонорара заради това. Отново погледна в очите на Сою.
Light.- JYP Ent.
-Хайде, ела да те запозная с Москвич и Ферари.-каза Минхьок и мигновенно привлече вниманието ми.Съвсем послушно го последвах. Когато ми каза да го предопреда когато имам нужда от нещо.Колко мило от негова страна.Джин Хий кимна му ,през мила усмивка.Тя наблудаваше съвсем внимателно другите съквартиранти и разбира се тези които влязоха.Ничиско ,слабо момиче привлече вниманието на лидерката.Знаеше я!Това беше Чоа от AOA.
-Хейо~ .-каза Джей й и помаха щом хвана погледа й.Може би нямаше да е добра идея да се събира с толкова момчета..В момента бе в компанията на Пениъл,Минхьок и Ел!....Считайте ,че ще е първия съквартирант ,който ще изхвърчи от къщата когато публиката гласува.
-Хейо~ .-каза Джей й и помаха щом хвана погледа й.Може би нямаше да е добра идея да се събира с толкова момчета..В момента бе в компанията на Пениъл,Минхьок и Ел!....Считайте ,че ще е първия съквартирант ,който ще изхвърчи от къщата когато публиката гласува.
Jei- Loen Ent.
- Но на Дже Бум липсвам двойно повече, нали? - усмихна се лекичко Сънг Хуан.
Не беше тайна за никого, че Сон Уенди е социалната пчеличка на Red Velvet. Беше близка с момчетата от GOT7 още от преди дебюта и на двете групи.
Дворът започна все повече и повече да се пълни. Момичето вече имаше чувството, че й е трудно да диша. Абсолютно всеки тук й дишаше въздуха. Ел от Infinite, Минхьок от BTOB, Джей от Fiestar, Чоа от AOA и онзи странен Лайт от компанията на Марк.
Чувството за нищожество наново се надигна в нея. Трябваше да избяга.
- Ще вляза с теб - отговори на И Ен и се усмихна на приятната топлина, която вкарваше в тялото й като разтриваше ръцете й.
Стана от него, изчака го да се изправи и двамата влязоха в къщата.
Не беше тайна за никого, че Сон Уенди е социалната пчеличка на Red Velvet. Беше близка с момчетата от GOT7 още от преди дебюта и на двете групи.
Дворът започна все повече и повече да се пълни. Момичето вече имаше чувството, че й е трудно да диша. Абсолютно всеки тук й дишаше въздуха. Ел от Infinite, Минхьок от BTOB, Джей от Fiestar, Чоа от AOA и онзи странен Лайт от компанията на Марк.
Чувството за нищожество наново се надигна в нея. Трябваше да избяга.
- Ще вляза с теб - отговори на И Ен и се усмихна на приятната топлина, която вкарваше в тялото й като разтриваше ръцете й.
Стана от него, изчака го да се изправи и двамата влязоха в къщата.
Wendy- SM Ent.
- БФФ : Lee Sun Hi ; Taeyong ; Jackson ; JB. ; Taehyun
Половинка : NamCat!!!! ; Marriage with Seulgi :з
Брой мнения : 80
Намекауа отвори вратата и влезе вътре, отново с грациозността на котка. Както винаги, щеше да носи маска пред околните, така че не беше казала цялата истина на сцената. Казаното беше само малка част от истината. Затвори вратата и се огледа. Наистина щеше да се окаже най - официално облечената наоколо. Огледа първо дрехите им, и после хората вътре. Винаги правеше така. Едновременно с това се страхуваше, че тук в къщата няма да има лукса, на който е свикнала.
Направи няколко крачки и след като привлече достатъчно погледи, реши да се представи.
- Привет. Името ми е Намекауа Рин. Радвам се да бъда ваша съквартирантка. - каза с нормалния си, формален тон и леката усмивка. След това се оттегли някъде по - настрани. Искаше да види кой още ще влезе, а после щеше да разглежда вътре. Самият двор и правеше добро впечатление. Надяваше цялата къща да е такава.
Направи няколко крачки и след като привлече достатъчно погледи, реши да се представи.
- Привет. Името ми е Намекауа Рин. Радвам се да бъда ваша съквартирантка. - каза с нормалния си, формален тон и леката усмивка. След това се оттегли някъде по - настрани. Искаше да види кой още ще влезе, а после щеше да разглежда вътре. Самият двор и правеше добро впечатление. Надяваше цялата къща да е такава.
|RIN|- ♥ I live to let you shine ♥
Половинка : Takuya Terada
Брой мнения : 91
Видя Джей от Fiestar, която `и помаха и я поздрави.Радваше се, че сред всички тези лица поне едно и е малко по-познато.Но, някак си се почувства малко излишна в тази среда.Ечстествено това чувство изчезна толкова бързо, колкото се беше появило.Веднага след като се сети за задачата, която `и беше поставила Хьеджонг започна да се оглежда."Никъде го няма този развратник!" помисли си."Явно трябва да го търся пък сега!" въздъхна силно и се изнесе от двора.Дори не забеляза новодошлата дама в унеса си да открие онзи подлизурко.
Choa ★- FNC Ent.
Брой мнения : 44
Сою за момент се замисли. Хобитата й бяха много, но не искаше да затрупва момчето с излишна информация за себе си.
- Обичам да спортувам, да слушам музика. Стилът и езикът не са от значение. Стига песента да е хубава и да е вложен смисъл в нея. Харесвам котки - засмя се леко. - Сега е твой ред да ми кажеш нещо за себе си. Ако искаш, разбира се.
- Обичам да спортувам, да слушам музика. Стилът и езикът не са от значение. Стига песента да е хубава и да е вложен смисъл в нея. Харесвам котки - засмя се леко. - Сега е твой ред да ми кажеш нещо за себе си. Ако искаш, разбира се.
Soyou~- Starship Ent.
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Страница 2 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M