I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
След месец, Сеул EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
След месец, Сеул EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
След месец, Сеул EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
След месец, Сеул EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
След месец, Сеул EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
След месец, Сеул EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
След месец, Сеул EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
След месец, Сеул EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
След месец, Сеул EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 107 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 107 Гости :: 1 Bot

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

След месец, Сеул

2 posters

Go down

След месец, Сеул Empty След месец, Сеул

Писане by U-Kwon~ Вто Юли 31, 2012 8:52 pm

Колко молитви каза, че да го вземат в Лос Анджелис, ама на не го взеха. Сега Зико кой знае на коя тераса се пече или може направо на плажа пред океана, а Ю-Куон се налага да тича из града, за да има какво да прави. Човека просто си търсеше занимание.
Поредната сутрин в която той реши, че ще бяга. Теил го хвана на вратата и му заръча да купи разни неща. Ю-Куон не ги запомни. За тази работа са създадени телефоните. Отиде в парка и изведнъж като го прихвана мързела и директно седна на една пейка. Реши да звънне на Зико, ама къде ти този късмет да си вдигне телефона?!
Сети се, че онази вечер Кюнг им заяви, че си има приятелка. Умишлено им го каза без Зико, защото той щеше да се изсмее. Не беше почитател на връзките. Г-ин романтика все се надяваше, че някой слънчев ден в живота на лидера им ще се появи момиче което ще преобърне живота му с главата надолу. Ю-Куон беше сигурен, че това се случва само по драмите, но тайничко и той искаше да се случи нещо такова, но на него. Изправи се и тъкмо да почне да тича, гледайки си в краката за малко не събори едно момиче. Хвана я с големите си ръце и с триста зора той едвам не се приземи на земята с нея. Първата му мисъл беше "Голямата ми любов!" Да, ама не! Като се обърна към момичето голямата му усмивка се изгуби някъде. Жената беше бременна, а нашия я помисли за голямата си любов. Добре, че поне голямата му уста не се изтърва и да й каже захърче, бебче или нещо такова, че тогава един бесен мъжки, ако се появи ще го завре, барабар със скъпоценната му китара на която трябва да купи струни в на кучето ... ъм, ауспуха!
- Госпожо съжалявам много! Добре ли сте? - Той се поклони и прекара поглед през ръката й. Нямаше халка. Сега, ако го нарита за това, че я нарече госпожо ще има екшън. Не всяка женска обичат да я застаряват. Ами ако не беше бременна, а просто пълничко момиче. Мале щеше да хвърчи от десетия етаж, не това щеше да му е малко, направо може да го кастрира, като някоя мастия. Направо не му се мислеше.
U-Kwon~
U-Kwon~
Who?
Who?

БФФ : Block B members
Половинка : Cao Lu
Брой мнения : 206

Върнете се в началото Go down

След месец, Сеул Empty Re: След месец, Сеул

Писане by Park Luna Вто Юли 31, 2012 9:19 pm

Не, не, не! Просто не можеше да е истина! Господин Мениджър най-нагло й заяви, че не я иска за събранието! Вече всички в S.M знаеха, че е бременна и точно в това беше шитавият проблем! Коремът.. Ами да обвиняваха КиБум, бе! За какво бяха създадени презервативите? Но, о, да, това се беше случило най-неочаквано в нощен клуб! Страхотно място, направо Сън Йонг нямаше думи. А сега беше забременил и макне-то на новите на YG. Гххх..
Луна се сети със задоволство как метна годежният пръстен в лицето му. Физиономията му беше епична! Трябваше да я снима, но не успя, защото беше прекалено бясна, за да го направи.
Във вокалът на F(x) се зароди лека злоба и момичето започна да се хихика. Как само обичаше да вижда изненаданият му фейс. Хи-хи-хи-хи.
Луна вървеше по алеята на парка. Само какви спомени имаше на това място с Че Рин. И сега като се замисли, от отдавна не се бяха виждали с годеницата на Джонг Уон. Какво ли правеше това момиче? Няяях.. Парк се загледа в корема си, вече си личеше, че чака дете и това до някъде плашеше лидерката на F(x), как щяло да се отрази на имиджа на групата, не знам си какво.
И тогава някъв, сигурно направен от стомана тръгна да пада върху нея. Да, ама не. Не успяха да паднат. Грамадата я хвана с ръцете си и тя не успя да падне. ЗА ВТОРИ ПЪТ!!! Първия път щеше да бъде прегазена, а сега.. Ааа,,, не, на къде отива света!
- Госпожо съжалявам много! Добре ли сте? - в Луна започна малко по малко да не надига бесът. Сега щеше да избухне и да се разкрещи, както се беше разкрещяла на Питър.
- ПЪРВО НА ПЪРВО, НЕ СЪМ ГОСПОЖА! ВТОРО НА ВТОРО, ГЛЕДАЙ ВЪРХУ КОГО ЩЕ СЕ ПРИЗЕМЯВАШ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ КАТО ТРЪГНЕШ ДА СТАВАШ ПАК ОТ ПЕЙКАТА! Трето на трето, добре съм! Благодаря, че ме хвана! - каза на един дъх кафявокосата вокалистка.
Бившата годеница на Кий скръсти ръце пред гърдите си и погледна ядно пича срещу себе си. Имаше добре сложено тяло и тъпа физиономия, която го правеше сладък. И тази физиономия й беше позната от някъде. По кои чудовища бяха запалени в последно време Че Рин и Бом? Ах, да, Block B. Единствено заради тях реши да прослуша две-три парчета на тези. А как му беше името на този тъпо-шлядур? Зико ли беше, или Теил..? Уф, все едно. Беше един от тези Block B.
- Ъм.. не знам дали предположението ми е вярно, но ти си член от онези.. ох.. как бяха... - замисли се за момент. - А, да, Block B. Надявам се да не се бъркам, защото тогава Че Рин-онни ще ми вика 3 века за дето не съм разпознала някой от идолите й.
Park Luna
Park Luna
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : CL, Sulli., Zinger~, Minsu, The Cow Milka
Половинка : Ilhoon ;3
Брой мнения : 2362

Писане by U-Kwon~ Сря Авг 01, 2012 4:18 pm

- ПЪРВО НА ПЪРВО, НЕ СЪМ ГОСПОЖА! ВТОРО НА ВТОРО, ГЛЕДАЙ ВЪРХУ КОГО ЩЕ СЕ ПРИЗЕМЯВАШ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ КАТО ТРЪГНЕШ ДА СТАВАШ ПАК ОТ ПЕЙКАТА! Трето на трето, добре съм! Благодаря, че ме хвана!
Мина по-добре от очакваното. Поне женската му благодари и като се загледа това беше не каква да е, а известна женска. Пред него стоеше Луна Парк - вокал F(x).
- Обещавам, че ще внимавам! - Той даде обещание и се усмихна, а момичето го загледа и започна видимо да се чуди кой е това.

- Ъм.. не знам дали предположението ми е вярно, но ти си член от онези.. ох.. как бяха... А, да, Block B. Надявам се да не се бъркам, защото тогава Че Рин-онни ще ми вика 3 века за дето не съм разпознала някой от идолите й.
Че Рин? Това пък къде го беше чувал? А, да! Идолката на Зико. Единствената женска на тази планета която признаваше! Пък като чуе Джи Хюн му идва да скочи през терасата. Тая я мрази от дъното на душата си, но според Ю-Куон не беше идеално лоша. Вярно една операцийка нямаше да й е излишна, но какво да направи, така се е родила. Не се е родила като Ю-Куон сексава, ами малко по грозноватичка. Ех, самочувствието му стигаше до небесата.
- Да същия! Приятно ми е, аз съм Ким Ю Куон. - Поклони се той. - Ти си вокала на F(x), нали? - Момичето поклати главата си. Китти Куони се сети, че жената е бременна и набързо я хвана за ръката.
- Ела, седни! Не трябва да стоиш много време права. До колкото знам не е полезно на бебето - Той също седна до нея.
Благодари на Теил, че пуска телевизора, че да разбере, че Луна е бременна. Иначе до сега да е изплющял "Диета ли те карат да пазиш, че си в парка?" или нещо такова. Горкия беше много цапнат в устата. Дори веднъж напсува шефа. После три седмици непрекъснати тренировки и носене на кафе всяка сутрин в кабинета на шефа. От тогава не говори с шефа, понеже се страхува да не изхвърчи от компанията. Поне в апартамента на Блок Би може да си приказва каквото си поиска. Само Кюнг от време на време му прави забележка, но него кой го слуша?!
- Да пратиш много поздрави на Че Рин! - След дълго мълчание той реши да наруши тишината.
U-Kwon~
U-Kwon~
Who?
Who?

Писане by Park Luna Сря Авг 01, 2012 5:09 pm

Човекът потвърди, че беше от Блок Би, даже и се представи. Ким.. Отново Ким! Явно абсолютно всички момчета в живота й щяха да носят фамилия Ким. Като се почне от гаджето в седми клас, та чак до сега.
- Ти си вокала на F(x), нали?
Сън Йонг кимна в знак, че е тя.
- Парк Сън Йонг.. - представи се също тя. Ю Куон я прикотка да седне на пейката, от която беше станал. Отбеляза, че не било добре за бебето да стой права. Той ли е бременият или тя?!
Седнаха двамцата на пейката и се загледаха на някъде. Я, чакай.. Как каза, че се казва? Ким Ю Куон ли?! МНАТФВСЯИФТГДЯГДФКЯ!!! Ю КУОН! НЕЙНИЯТ ИДОЛ СРЕД МЪЖЕТЕ!!! КАК НЕ МОЖА ДА ПОЗНАЕ СОБСТВЕНИЯТ СИ ИДОЛ!!! Идеше й да си заблъска главата някъде..
- Да пратиш много поздрави на Че Рин! - прекъсна уникалните й разсъждения идолът й.
- Даааа.. Ще й предам задължително. - гласът й леко трепереше от вълнение. ЗА БОГА, ТА ТОКУ-ЩО Ю КУОН Я БЕШЕ ХВАНАЛ!
"-Луна успокой се, укроти вълненията! Не показвай признаци, че машината за мускули до теб е твой идол!" - мислеше си тя. Малко плахо погледна Мистър Мускул.
- И ти да пратиш поздрави на МинХюк. - усмихна се леко Сън Йонг и извади телефона си. Написа на Че Рин едно СМС-че и леко се подсмихна. Сега сигурно нейната любима онни щеше да изкукурига тотално.
Изпрати съобщението на госпожица И и прибра телефона в чантата си. Тъкмо го прибра и се чу мелодията за СМС-ите. Беше Че Рин и беше написано нещо от сорта на следното - "нопфнвмотфгнтодсгж СЕРИОЗНО?!?". Луна сложи едно "да" и емотиконка, която кима и й го прати. Пак прибра белия си телефон в чантата и отново се чу мелодията за СМС-и. Бременната въздъхна и игнорира мелодията. А пък сега тръгна и SHINee - Stranger, това можеше да бъде само КиБум, защото само той звънеше така.
- Ооохх.. - тя извади отново телефона си и натисна червената слушалка. За какво й звънеше това говедо?!? За да й се извинява след като я нарани по този начин ли?! Пха! Не беше случил на жена, която да му прости такова нещо. Добре, да беше само секс, пък той и бебе направил..
Park Luna
Park Luna
SM Ent.
SM Ent.

Писане by U-Kwon~ Сря Авг 01, 2012 6:01 pm

- Даааа.. Ще й предам задължително.
Мале Зикомире къде си? Такъв яд щеше да те хване. Що не дигаш на младежа бе? Ами като не дигаш така ще е! Ю-Куон би платил милиони ... не направо милиарди, за да види фейса на ДжиХо когато разбере.
- И ти да пратиш поздрави на МинХюк.
- Непременно! Искаш ли ... - той помълча, а момичето го загледа. - ... нищо ... забрави!
Искаше да й предложи да говори с танцовата машина на Блок Би, ама се отказа. Помисли си, че Би Бомб сега сигурно ще спи сладко, сладко заедно с Кюнг в стаята им и няма да му вдигне телефона, ако въобще е включен. Момичето започна да праща СМС-и. и понеже зрението му вече беше отлично той надникна и видя, че си пише с Че Рин. Горката едвам не припадна пред телефона. Тя го прибра в чантата си, но Ю-Куон беше любопитна бабичка и искаше да разбере, какво е отговорила русата лидерка. Все едно Господ чу молитвите му. Някой се обади на Луна и тя докато извади телефона си той се отказа. После отвори СМС-а на Че Рин и какво пишеше там мислите "Веднага ми кажи къде си! Иначе, заклевам се в дъщеря ми, ще те хвърля през десетия етаж!" ... ДЪЩЕРЯ?!?!? Ю-Куон едвам не получи сърдечен удар на място. Какво се е случило със света бе? Явно трябва да гледа повече телевизия и да не разчита само на бюро информация - Теил. Той би трябвало да знае, че Че Рин е родила толкова млада. Кюнг от своя страна щеше да я оплюва за това, че посрамва корейките и е родила толкова рано. Зико пък щеше да ръси наляво-надясно, че детето е негово. Пи Оу веднага щеше да го контрира, че не е майстор ми прави женски едно мъжко не може да сътвори, МинХюк щеше да иска да е кръстник и кавгата готова! Нещо не му се връзваше! Някое парче от пъзела не беше на мястото си, но въпроса е кое?
Луна написа нещо и прибра телефона си и той повече не изписука. Значи или тая идва, или Луна си изключи телефона, или вече подготвя десетия етаж на някоя сграда за бутането на бременната Луна. "Божичко в какво се забърках?" - помисли си Китти Куони.
- Ще имаме ли посетител или не? - Най-сетне се престраши да попита. Не намеси думата дъщеря в разговора, все пак и той не знаеше за какво точно става дума, може да води Минджи за своя дъщеря кой знае?
U-Kwon~
U-Kwon~
Who?
Who?

Писане by Park Luna Сря Авг 01, 2012 8:52 pm

- Ще имаме ли посетител или не?
- Не, няма да идва никой. Щом Джонг Уон е с нея няма да има пострадали. - усмихна се леко Сън Йонг.
Това момче я радваше. Просто, с това глуповато изражение и усмивка.. Това със сигурност беше второто момче, което Луна харесваше не само на външност, а и по характер. Хм.. Може би нейното сладко отмъщение стоеше пред нея? Неее,, не можеше така да използва своя безценен идол Ю Куон-оппа. Как не я беше срам? Да мисли как да използва идолът си.. Тц-тц..
От устните на певицата започна да излиза припевът на 2NE1 - I Love You.

I love you (I love u) uh uh uhu…
I love you (I love u) uh uh uh

Обичаше тази песен. Този път 2NE1 създадоха голям хит! Преди, когато се обличаха по-небрежно и пееха в по-груб стил ги харесваше повече, но сега ги харесваше още много повече! Тези момичета бяха истински КРАЛИЦИ. Кралици с главни букви! Те трябваше да пеят на таз годишните Олимпийски игри, но уви. Girls' Generation победиха и те пяха. Е, не бяха идеално лоши, но 2NE1 щяха да направят голямо шоу, по простата причина, че тези четири момичета умееха да правят шоу-та.
По лицето на Ю-Куон се четеше леко объркване.
- Какво има? Нещо си доста замислен.. - момчето измрънка нещо за дъщерята на Че Рин. Луна схвана за какво говори. - СиЕл-онни чака момиче.. Още не я е родила.
Block B-ито видимо се успокой. Кафявокосата се усмихна и погледна за секунда към корема си. Там растеше вече 3-ти месец момченцето й. Да, нейното момченце. Не беше само нейно де, то беше и на Ки Бум, но.. него кой го брой сега?
Всъщност, на Парк не й пукаше много-много как се чувства. За нея вече не съществуваше мъж на име Ким Ки Бум.
- Ходил ли си на някой от Хавайските острови? - тя реши да завържи някаква тема за разговор. Незнайно защо, искаше да го задържи по-дълго до себе си.
Park Luna
Park Luna
SM Ent.
SM Ent.

Писане by U-Kwon~ Чет Авг 02, 2012 5:11 pm

Момичето му каза, че няма да имат гости. Даже по-добре. Щяха да се опознаят по-добре. Определено Ю-Куон искаше да си побъбри с някой. Тогава момичето запя песента на кралиците на К-поп-а 2NE1 - I Love You. Тези бяха наистина много добри. Определено, благодарение на Зико, Си Ел му стана леко антипатична. Бом определено му допадаше най-много. Тази негова нуна имаше невероятен глас според него. Не, че нямаше по-добри от нея, но сега просто ставаше дума за кралиците.
Пак се сети за това дете. Абе по бебетата и децата, за какво точно ставаше дума? Тогава Луна отбеляза, че изглежда притеснен и го попита какво става.
- Си Ел има дъщеря, така ли?

- СиЕл-онни чака момиче.. Още не я е родила.
Значи и тя е бременна. Пу, да му се не види пак остана назад. Нищо, ще навакса! Поогледа се по алеята. Ама, то пълно с майки с деца в колички. Доста от тях бяха младички. После две на около 20 години минаха близо до тях и двете бременни. Ю Куон се замисли дали вече не му е време за деца, но Би Бомб ще ги изсели от апартамента, ако домъкнат и деца. Не стига, че им чисти, ами и памперси ще трябва да сменя. Горкото момче!
Луна го попита дали е ходил до Хавйте ... къде ти тоз късмет бейби?
- Не съм! Малко остана да отида в Лос Анджелис със Зико, ама не ме взеха. - Ю-Куон направи една интересна физиономия и се сети да се опита пак да се свърже със Джи Хо, извади телефона си и го набра. И този път СТАНА!!! Вдигна телефона си. Включи го на високоговорител, така че и Луна да чува.
- Няма да повярваш с кой съм сега!
- Хич, не ми пука аз сега си гледам рибите във водата от кея и ям сладолед със Саманта и Сънг Су. - Отвърна му важно Зико.
- Аз пък ям сладолед със ... - Ей, сега беше времето да го убие с отговора си! - ... Си Ел.
Чу се страшен женски вик и падане във вода. Ю-Куон се изхили брутално и друг мъжки глас каза:
- Чакай, след малко ще ти се обади, че паднаха във водата.
Душата му се напълни! Такъв кеф изпита, че просто не е истина, а двамата с Луна започнаха да се хилят като луди. Такъв удар докара на Зико, че щеше да го помни цял живот!
U-Kwon~
U-Kwon~
Who?
Who?

Писане by Park Luna Чет Авг 02, 2012 6:34 pm

Той отвърна, че не е ходил и че е щял да ходи в Л.А, но не го взели. Въх, горкия. Ю-Куон извади телефона си и се обади на.. ЗИКО! Включи на високоговорител и Луна се заслуша в разговора.
Момчето до нея каза на лидера, че нямало да повярва с кой е сега. Оня отговори, че не му пука, а Ю Куон изръси, че ядял сладолед със Си-Ел. Чу се женски писък и падане във вода. Друг глас каза, че Зико щял да се обади по-късно. Смях напуши Луна и тя започна да се смее.
Мистър Мускул затвори и двамата започнаха да се хилят като пълни кукута. Сън Йонг започна да я боли корема от смях, но не му обърна внимание. Накрая двамата едвам спряха да се смеят.
- Защо го издразни така? - попита с голяма усмивка певицата, а той сви рамене в знак, че така му е било кеф. - Интересен човек си, Ким Ю Куон. - Луна свали леко усмивката, а накрая тя съвсем се скри.
Пое си тежко въздух и стана от пейката. Направи знак на Block B-ито да си остане седнал и отиде до близкото магазинче. Купи два шоколадови сладоледа и се върна при него. Подаде единия на момчето, а той смутено го взе. Отвориха опаковките на сладолетите и ги заблизаха. Може да беше едва началото на септември, но беше нечовешка жега! Направо не се живееше.
Двамата ближеха сладоледите си мълчаливо. Никой не продумваше. След като свършиха двамата се спогледаха и въздъхнаха.
Беше горещо и скучно.. Особено горещо! Парк извади ветрило от чантата ти и започна да си вее. Погледна с крайчеца на окото си Мистър Мускул и започна и на него да му вее.
- Доста е горещо, нали? - попита тихо Сън Йонг. Той кимна и започна да се наслаждава на вятъра от ветрилото й. Бретонът на момчето започна весело да се вее нагоре-надолу. Това предизвика лека насмешлива усмивка да се лепне на устните на момичето.
Park Luna
Park Luna
SM Ent.
SM Ent.

Писане by U-Kwon~ Чет Авг 02, 2012 9:06 pm

Луна го попита, защо го направи. Ех, бе жено как защо?
- Да изпитам кеф! - Тогава момичето отбеляза, че Ю-Куон е интересен човек. Не за пръв път му го казваха!
Луна Парк се изправи и направи знак на момчето да изчака. След няколко минути тя се върна с два сладоледа. Подаде единия на Китти Куони и двамата ги отвориха. Шоколадовите сладоледи бяха изядени все едно е на погребение. Нито думичка не излезе от устата на все бъбривия Ю Куон. Бременното момиче също не обели нито думичка. Ама хората са казали, че ако ядеш и говориш не е полезно. За кое точно не беше полезно така и не стана ясно на вечно ухиления младеж.
След като ги изядоха, бременната отбеляза, че е много горещо. Ю-Куон се съгласи с нея. Тя извади едно ветрило и започна да го развява пред себе си. Мистър Мускул осети хладен вятър по лицето си. Обърна се към момичето и видя, че тя е насочила ветрилото към него. Бретона на Китти Куони се развя. Ех, какъв сексапил, бе! Просто нямаше равен в групата! Само дето феновете винаги избират все обичания от всички Зико, но това е друга тема ... не това е болната тема на момчетата от Block B, всички бяха на заден план, а лидера им на преден. Нагла история, значи! То бива да се родиш хубав, ама неговото извън всякакви граници!
- Как е да имаш бебе в корема си ... особено в тази жега? - Вече не се стърпя. Никога нямаше да има бебе в корема си и искаше да разбере какво е чувството. Дали боли или пък гъделичка или нищо не усещаш! Сигурно е яко, ама Мистър Мускул от къде да разбере. имаше и разни опции и мъжки да забременяват, но едва ли би хукнал да си прави дете ... изкуствено при това. Има си жени за тази работа, мъжете са за да носят паричките вкъщи.
U-Kwon~
U-Kwon~
Who?
Who?

Писане by Park Luna Сря Авг 15, 2012 9:56 pm

- Как е да имаш бебе в корема си ... особено в тази жега?
Момичето не издържа и започна да се смее. Звънливият й смях огласи паркът, редом с този на децата, тичащи наоколо. Скоро смехът на вокала утихна и се опита да бъде сериозна.
- Малко е.. ами.. странно. Усещаш как един нов живот се развива в теб, усещаш всеки негово развитие.. - обясни с лека усмивка тя. Куон поклати леко глава. Идеше й да допълни със следното "Всъщност, не искам да съм бременна. Всички гледат само в коремът ми и вече не ме искат за фотосесиите и другите глупости." Мамка му..
АМИ, ДА ОБВИНЯВАХА КИ БУМ!! ТОЙ БЕШЕ ВИНОВЕН ЗА ТОВА НЕЩО В КОРЕМЪТ НА СЪН ЙОНГ!!! Кафявокосата чуваше как стилистките и гримьорките обсъждаха бременноста й. За съмненията им от кой било бебето и т.н. Наричаха я "курва", нещо което тя не беше. Болеше я, когато някой го кажеше по нейн адрес. Та тези хора въобще не я познаваха, за да говорят така за нея.
Лицето на Парк леко помръкна и прехапа долната си устна. И най-гадното беше, че всичко се разминаваше на мъжкия индивид, докато на нея.. Гхх..
Загледа се в небето. Слънцето нежно галеше с лъчите си лицата на излезлите. Белите пухкави облачета, напомнящи за захарен памук играеха на гоненица из синьото, наподобяващо коприна на небе. Леко се прозя и разтри леко слепоочията си.
Чувстваше се като убита. Беше й уморено, доста уморено. С Ки Бум пак се скараха по време на събирането на S.M. Папа ЕсЕм ги изгледа неодобрително и им каза да излязат. Излязоха и продължиха да се карат. След това мениджъра на F(x) й каза, че не я иска за фотосесията. Пфу, зъл човек!
Park Luna
Park Luna
SM Ent.
SM Ent.

Писане by U-Kwon~ Пон Авг 20, 2012 11:36 am

Тя започна да се смее. Да, наистина отстрани сигурно въпроса му изглеждаше доста смешно, но човека иска да знае и има уста, за да попита. Може би хормоните я караха да се смее така, но след като приключи тя му каза, че "Малко е.. ами.. странно. Усещаш как един нов живот се развива в теб, усещаш всеки негово развитие.."
Мъжът поклати главата си. Горе-долу му стана ясно какво се случва, но пак имаше въпроси, но този път реши да ги спести на момичето. Сега се замисли за бебета и как Кюнг е единствения от Блок Би, който изявява желание да има дете, а Зико не иска да чува за деца. Сега само трябваше Кюнг да направи бебе на приятелката си и Джи Хо щеше да напусне апартамента на секундата в която разбере за това. А ако му доведат една в напреднала бременна директно през терасата без да се замисли! А ако му доведат бебе ... умира на място! Ю-Куон искаше дете, но на по-късен етап от живота си.
Луна погледна нагоре и господинът направи същото. Ами ако има злато или пари? Пфф, голяма клюкарака е и едва ли ще се промени. Все си вре носа там където не му е работа. Ю-Куон отново прокара поглед през лицето на момичето. Определено беше доста разтревожена и умислена. По едно време взе да си възстановява нормалното изражение. Изведнъж тръпки побиха Ю-Куон и той скочи като попарен. Телефона му, който беше в джоба му и на вибрация беше виновника за целия хаос. Гладните го търсиха и той реши да им вдигне, за да им каже да не го чакат ... после щеше да си поема последствията..
- Кажи хьонг! - Каза весело вокала.
- Не е хьонг, просто му взех телефона, защото навъртях страшна сметка, а Теил просто не звъни много и ... - макнето беше прекъснато от Ю-Куон.
- Малък казвай каквото имаш да казваш, зает съм!
- А, просто да те питам какво правиш, та какво правиш? - попита Пи Оу.
- Оф, чао! - Без да се замисли затвори телефона.
- Е, как върви работата? След японския дебют имате ли други планове? - Айде, пак за работа мисли! Липсва му и това е! Искаше пак да е там и да обикаля като муха без глава из компанията.
U-Kwon~
U-Kwon~
Who?
Who?

Писане by Park Luna Пон Авг 27, 2012 10:37 am

Телефонът на Блок Би-то започна да дрънчи. Куони вдигна и каза, че е зает. Това напуши Луна на смях. Нда, зает.. Да си говори с бременна. Боже, боже.. И на това ако му се вика заетост. Ю Куон прибра телефона си и извърна глава към Парк.
- Е, как върви работата? След японския дебют имате ли други планове?
- Ммм.. нямаме други планове за сега, освен ако папа ЕсЕм не измисли нещо в близките две седмици. Планове вече правим за догодина за следващия ни албум или мини албум, зависи какво ще каже шефа. Смятам да напускам S.M, но.. ще видим.. - усмихна се леко при думите си Луна и протегна леко напред мургавите си ръце.
Лято, зима винаги беше с тен, обичаше леко мургавата си кожа. Поне зимата не приличаше на призрак като Кристъл и Виктория. От петте само тя и Амбър изглеждаха супер през зимата.
Усети изгаряща жажда в устата си и леко се намръщи. Не си беше взела шише с вода. По принцип чантата й беше заредена със сума ти неща, включително и шише с вода, носеше си кафе, сок.. А сега беше забравила да си сложи течности! Браво, бе, Парк Сън Йонг.
Брюнетката стана от пейката и за момент се огледа. Фокусира една чешмичка на близо и с бърза крачка се отправи натам. Усещаше обърканият поглед на Ю Куон в гърба си, но не се обърна. Жаждата я изгаряше от вътре в тази непоносима жега.
Най-сетне достигна така желаното място. Наведе се и жадно отпи от разхлаждащата течност. Наплиска лицето си и вдигна главата си. Парещите лъчи на слънцето изсушиха лицето й и тя се върна при Мистър Мускул.
- Извнявай, че така избягах. - извини се тя и лека усмивка плъзна по лицето й. - Носят се слухове, че октомври или ноември и вие ще пуснете ново албумче. Ще потвърдиш ли тези слухове или да давам на Че Рин-онни напразни надежди? - засмя се Парк и отметна един кичур от лицето си.
Момчето й каза да очакват нов албум от тях. E, това означаваше, че Че Рин можеше да изкрейзва най-спокойно. Бяха уволнили лидерката на 2NE1 заради бременноста й. Бом беше напуснала заедно с нея, не искаше да изостави Че Рин. Двете се пробваха в новата компания - Green Entertainment и ги приеха. Напоследък Сън Йонг обмисляше да напусне S.M, така или иначе скоро щяха да я уволнят, нямаше защо да се задържа, но просто.. не искаше да изостави Амбър, Виктория, Джин Ри и Су Джунг. Не можеше! Щеше да е супер подло от нейна страна, но и ако шефа я уволнеше пак щеше да е подло.
И в този момент взе решение! Напускаше!
Park Luna
Park Luna
SM Ent.
SM Ent.

Писане by U-Kwon~ Сря Авг 29, 2012 11:28 pm

- Ммм.. нямаме други планове за сега, освен ако папа ЕсЕм не измисли нещо в близките две седмици. Планове вече правим за догодина за следващия ни албум или мини албум, зависи какво ще каже шефа. Смятам да напускам S.M, но.. ще видим..
Ю Куон се замисли какъв щеше да е живота му без шматките Блок Би. Отговорът - безсмислен! Шестимата превърнаха тъй наречения му живот в истински живот и събудиха човека в Куони.Колкото и странно да звучи без тях той е нищо. И като същинско парче от Блок Би, той до сега не ги е засрамвал с нищо! Освен с това, че може да танцува по-добре от Теил и ДжеХьо, но това е друга тема! Ако нямаше кого да дразни какво щеше да прави? Да чопли семки на терасата? Не това не беше за представителя на зодия Овен, който цял живот ще благодари на майка си която убеди баща му да се яви на кастинга за Блок Би.
И докато Китти Куони си размишляваше какво би станало и какво не момичето стана и хукна на някъде. Момчето я изгледа доста объркано, но тя така и не се обърна, за да му обясни. Той се излегна назад и се замисли какво точно направи, че успя да изгони момичето. Уж, беше мил, но разликата от неговото "мил" до нейното "мил" може да е от тук до Луната, дори и до Сатурн. Погледна отново срещу себе си и забеляза, че тя се завръща с някак различно изражение, някак си по-щастлива и удовлетворена. Извини се, че е изчезнала така.
- Няма проблем! - гласеше краткия отговор на Ким.

- Носят се слухове, че октомври или ноември и вие ще пуснете ново албумче. Ще потвърдиш ли тези слухове или да давам на Че Рин-онни напразни надежди?
- Потвърди! Зико трябва да напише още една песничка, да я запишем и албума е готов! Плановете са през Октомври да излезе, но ще видим как ще вървят и другите групи. - Куон беше много развълнуван докато обясняваше на момичето.
Просто нямаше търпение да види какво ще е новото парче, което Джи Хо ще сътвори и големия въпрос който се мъчеше всички е дали феновете им ще харесат новия им албум.
Сигурно приличаше на идиот, но се беше ухилил до уши и тази усмивка не слезе от лицето му. Радваше се много, че скоро ще се завърнат отново в играта. Пак го обзеха разни мисли за бебета. Да пита ли, да не пита ли? Най-накрая тишината създала се между тях беше развалена от поредния налудничав въпрос на Куони.
- Вярно ли е, че жените усещат какъв ще е пола на бебето, а докторите казаха ли ти какъв ще е? - поредните хиляда въпроса в секунда излязоха от устата му. Само ако Теил беше тук щеше да го кара да обикаля парка 200 пъти и после 898374893 пъти да се извинява. - Съжалявам, че ти задавам такива въпроси, но ми е много интересно и искам да разбера.
U-Kwon~
U-Kwon~
Who?
Who?

Писане by Park Luna Сря Сеп 05, 2012 2:51 pm

Той доста разпалено започна да й обяснява, че очакват лидера им да напише още една песен, да я запишат и да правят албума. Личеше си, че няма търпение да се върне на работа.
Разпалеността му накара Сън Йонг да се засмее. Албумите, които бяха издали до сега доста й бяха харесали, особено "NalinA".
- Вярно ли е, че жените усещат какъв ще е пола на бебето, а докторите казаха ли ти какъв ще е? - въпросът му й дойде като гръм от ясно небе.
Тя оцъкли леко очи и го погледна. Защо му беше толкова интересно? Да не би да ставаше баща? Пфф.. на дали е това.
Явно го беше гледала прекалено дълго с този оцъклен поглед, защото той се извини за това, че задава въпроси от такъв тип.
- Ааа, няма проблем, спокойно. - успокой го бременната. - Имаме нещо като предчуствие за пола на детето, но понякога е грешно. Имам предчувствието, че ще е момче, но кой знае.. Часът ми при лекарят е за тази събота и тогава ще ми кажат пола му. - тя посочи с пръст към корема си и изпуфтя.
Парк приглади кафевите си коси и очите й зашариха между многото млади майки, които бутаха детски колички, разхождаха синовете и дъщерите си за ръка.. Изведнъж идеята един ден да разхожда синът си за ръка и се стори абсурдна. Просто не можеше да си се представи като майка! Не можеше и това е! Особено ако детето приличаше по всичко на Ки Бум щеше да се взриви. Е, пак щеше да е по-добре от колкото да прилича цял живот на нея, всеки път да се прекарва с представителите на противоположния пол.
- Искаш ли да се поразходим? - обърна се към Ю Куон. Мъжкият се съгласи и се вдигнаха от пейката, тръгвайки по сенчестата алея. Три хубави неща имаше в парка - сянка, вода и пейки!
Двамата вървяха по алеите на Olympic Park без да говорят..Нещо необичайно, поне за нея, защото тя не можеше без да говори. Винаги намираше тема, която да подхване, а докато беше до него, сякаш мълчанието казваше много повече, от колкото думите. До него се чувстваше, някак си по-сигурна от колкото докато беше с Кий.
Park Luna
Park Luna
SM Ent.
SM Ent.

Писане by U-Kwon~ Нед Дек 09, 2012 9:51 pm

- Ааа, няма проблем, спокойно. Имаме нещо като предчуствие за пола на детето, но понякога е грешно. Имам предчувствието, че ще е момче, но кой знае.. Часът ми при лекарят е за тази събота и тогава ще ми кажат пола му.
Тя посочи коремчето си с пръстче и изпуфтя леко. Сигурно не й е лесно да е бременна в тези жеги. Пф, кво говорим? То да не си бременен може да умреш под лъчите на жаркото слънце, а за Луна сигурно е много тежко да отговаря за два живота едновременно.
В парка имаше доста щастливи родители. Едни деца бяха в колички, други падаха на всяка втора крачка, трети си подаваха топка, но всички те бяха мнооого сладички. Ю-Куон си помисли, че ако един ден стане баща ще е ужасен родител. Той едва приготвяше един рамен, а ако трябваше да сменя памперси и да бута колички просто щеше да е невероятен филм на ужасите.

- Искаш ли да се поразходим?- попита момичето.
- Разбира се! - съгласи се Ю-Куон.
Двамата станаха от пейката и започнаха да крачат бавно по една от сенчестите алеи. Двамата мълчаха, но нямаше какво да си кажат. Никои не би повярвал, че Китти Куони мълчи.
Минаха близо до една количка за сладолед. Ю-Куон се усмихна и се обърна към Парк Луна.
- Искаш ли сладолед? - той я попита, но не й остави място да отговор. - Аз черпя! - заяви гордо денсъра.
Хвана я за ръчичка и я заведе пред количката.
- Един ванилов сладолед и един .. - Ю Куон се обърна към Луна, очаквайки тя да допълни изречението.
U-Kwon~
U-Kwon~
Who?
Who?

Писане by Park Luna Пон Дек 10, 2012 7:24 pm

Двамата вървяха по сенчестите алеи без да продумат. Ами, нормално за двама непознати, току-що запознали се. Минаваха покрай сума ти колички за сладолед, пуканки, царевица. Като подуши мириса на царевица се сети за Бом. От както й беше казала, за това, че е бременна, не се бяха виждали, но и двете бяха доста заети с работата.
- Искаш ли сладолед? - попита изведнъж Ю Куон, но не я остави да отговори и каза, че той черпи.
Задърпа я към една от многото колички за сладолед. Малко преди тях две момичета на около 13-14 си бяха купили сладолед. Изглеждаше добре... поне изглеждаше де. Надяваше се и на вкус да е добре. Ако не е – сладоледжията жив и здрав да е. Щеше да му го захлупи триумфално на главата.
- Един ванилов сладолед и един .. – Ким я погледна в очакване. Луна само повдигна леко раменете си и огледа табелата с вкусовете.
- И за мен един ванилов. – поклати глава Парк. Мъжът зад количката я изгледа странно и напълни две фунийки с ванилов сладолед.
- Заливка? – попита мъжът.
- Шоколадова и малинова, моля.
Денсърът на Block B също си поръча заливка и сладоледжията им връчи сладоледите. Певицата леко го близна. Хареса й. Имаше истински вкус и мирис на ванилия, това още повече й хареса. А смесицата със заливката от шоколад и малини още повече й се услади. Обожаваше такива комбинации от сладолед.
Ю Куон и Сън Йонг пак закрачиха по алеите. Лек вятър се появи. Хорицата се закефиха като циганчета на мазни банички. Да, за кефене си беше. Луна отметна леко косата си и пак заблиза сладоледа.
- Вкусен е. - каза Парк докато пак близваше от бялата ванилия. - Странно е да вървя с някого и да не говоря. - засмя се тя и захапа леко фунийката.
Park Luna
Park Luna
SM Ent.
SM Ent.

Писане by U-Kwon~ Съб Дек 15, 2012 6:38 pm

- И за мен един ванилов. - допълни Луна.
Куони се учуди, че с нея си приличат по толкова много отношения. Наистина е интересно да срещнеш човек с който си пасвате идеално, нали? Мъжът зад количката с табелка на която пишеше "обслужва ви Банг Шин Хуа" ги изгледа странно и сложи от белия сладолед в две фунийки. Изглеждаше вкусно, ммм. Лигите на Ким едва не потекоха от устата му. Той беше второто прасе в апартамента на Блок Би. Естествено лидерът им беше първото и вечно гладното.
- Заливка? – попита господин Банг. Момичето си избра, а Куони се поогледа, но не си избра.
- Ами ... от всички! - онзи зад щанда се ококори.
След като сложи всичко което имаше, Ю-Куон му плати и двамата с Луна пак започнаха да крачат по алеята. Лек ветрец развя косите на Блок Би-то. Китти Куони усети как най-сетне се виждаше краят на тея горещи дни .. или може би грешеше?!
Момичето отбеляза, че сладоледа е вкусен. Куони я погледна и поклати главата си в знак на съгласие. Той отново опита от студеното нещо във фунийката и дори не знаеше на какво му докарва, но все пак това беше храна и във всяка една форма е много вкусно.
Луна отбеляза, че е странно да върви и да не говори.
- За мен също не е характерно да мълча. - отбеляза Ю-Куон и отново опита от сладоледа си. Вдигна поглед нагоре и забеляза няколко облачета. - Дали няма да завали? - почуди се той, сочейки небето с пръст. Ама и да завали, няма да го стопи все пак не е направен от захар.
U-Kwon~
U-Kwon~
Who?
Who?

Писане by Park Luna Сря Фев 13, 2013 10:56 pm

Ю Куон сподели, че и за него не е характерно да мълчи. Хм, интересно. Явно и двамата си падаха малко Клю-клю Агенции. И като споменахме Клю-клю Агенции, Луна се сети за онзи уникален ден, в който започна връзката между нея и Кий. Тогава на Те Мин и на Джонг Ун им излязоха прякорите Клю-клю Агенция №1 и Клю-клю Агенция №2. Не стана ясно кой е едно и кой две, горките и двамата се бъркаха.
- Дали няма да завали? - зачуди се мъжкият и посочи малките облачета, които се насъбираха.
Парк на това се и надяваше! Не можеше да живее на тази жега! Имаше чувството, че ще получи някой слънчев удар и че ще умре на място. А ако го направеше, г-ца Грийн, Че Рин и Ки Бум щяха да я заколят и да й продадат карантийките на черния пазар. Особено г-ца Грийн! При нея преодоляваше предимно черния хумор. При това в ОГРОМНИ дози, които Луна не можеше, а и не опитваше да поема. Не искаше Франи, да, така я наричаше, когато не беше в компанията, да й крещи как ще я заколи, какви инструменти ще използва, за да го направи и прочие. Малко бяха звездите и трейнитата, които никога не разбираха какво е Мама Грийн да ти крещи. И Луна беше една от тях.
- Дано да завали. Определено имаме нужда от дъжд. - Усмихна се отново и продължи да си яде сладоледа мълчаливо, докато от него не остана само салфетката.
Сън Йонг мина с нея за всеки случай по устните си и я изхвърли в най-близкото кошче. В този момент усети как нещо мокро се докосва до леко мургавата й кожа.
- Я, мечтата ми се сбъдна. - Певицата подскокна. След няколко секунди, дъждът спокойно си заплиска, а хората се кефеха като бебета на бонбони.
Park Luna
Park Luna
SM Ent.
SM Ent.

Писане by U-Kwon~ Съб Фев 16, 2013 4:49 pm

Момичето каза, че желае да завали. Странно, но и на Ким му се искаше да усети малко хладина в тази жега.
Двамата очевидно много си приличаха макар и да изглеждаха различно, а може би не чак толкова. Ако лидерът им сега беше тук до сега да ги сбрал да си ходят. Ю Куон доста рядко можеше да остане на едно място толкова дълго време. Около групата всичко беше забързано, а сега все едно времето е спряло.
Кожата на ръката на Ким потрепна от капката, която падна на ръката му. След това усети още една и още една ... Заваля.
Дъждът се сипеше, а хората се кефиха. Ю Куон също не остана по-назад. Той затвори очите си и вдигна главата си нагоре. Разпери ръце, но тъй като реши, че изглежда прекалено идиотски ги свали бързо. В края на алеята се забелязаха две много познати физиономии, а именно Би-Бомб, Кюнг и Джехьо. Двамата се влачеха както обикновено и не бързаха много, много. Ким им помаха, но те дори не го отразиха. Лена го погледна и се почуди на кой маха.
- Виждаш ли онези тримата? - каза той, посочвайки ги. - Това са Мин Хюк, Кюнг и Джехьо. Те също са от Block B. - реши да проясни той. - Честно да ти кажа дори не знам какво ги води насам, но каквото и да е то те дори не ме забелязаха!- допълни той.

П.С. - Съжалявам, че е кратко!
U-Kwon~
U-Kwon~
Who?
Who?

Писане by Sponsored content

Sponsored content