I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
Къщата на Sander & Nam Ji Hee EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Къщата на Sander & Nam Ji Hee EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
Къщата на Sander & Nam Ji Hee EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
Къщата на Sander & Nam Ji Hee EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
Къщата на Sander & Nam Ji Hee EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
Къщата на Sander & Nam Ji Hee EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
Къщата на Sander & Nam Ji Hee EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
Къщата на Sander & Nam Ji Hee EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
Къщата на Sander & Nam Ji Hee EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 85 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 85 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

Къщата на Sander & Nam Ji Hee

3 posters

Go down

Къщата на Sander & Nam Ji Hee Empty Къщата на Sander & Nam Ji Hee

Писане by Park Luna Чет Окт 11, 2012 5:34 pm

Park Luna
Park Luna
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : CL, Sulli., Zinger~, Minsu, The Cow Milka
Половинка : Ilhoon ;3
Брой мнения : 2362

Върнете се в началото Go down

Къщата на Sander & Nam Ji Hee Empty Re: Къщата на Sander & Nam Ji Hee

Писане by Yano Пет Окт 26, 2012 10:05 pm

Преди 3 часа, къщата на Джи Хий.
- ИВЪЛКЕЕ!! - кресна ДжиХо от долния етаж.
- КАКВО ИСКАШ, БАСТУН?! - кресна от своя страна Джи Хий и си вдигна дупето от лаптопа.
Лидерът на Block B изкачи всичките 15 стъпала и премина през коридора, чак до стаята й. Накрая достигна до владенията на ДжиАйЕм.
- Какво има? - попита ледено момичето.
- Има поща за теб. - Зико й подаде малък розов плик. Тя го грабна от ръката му и отвори писмото. - Какво е?
- Клюкарка! Излизай от стаята ми! - изгони го Нам и седна на леглото, за да прочете съдържанието на пощата си.
... След 30 секунди четене остана с отворена уста и разширени зенници!
- "WE GOT MARRIED"!?!? МОЛЯ?!? - виковете й огласиха къщата. Добре, че бяха само тя и ДжиХо.. Саманта беше някъде извън страната заедно със Sunny Hill, а Хенри беше в Китай. - И започва след 3 часа! Тея в ред ли са чак сега да ми пращат писмото?
Паникьоса се и тръгна да си оправя багажерите. Зико изглежда, празнуваше, че остава напълно сам. Едвам набра мениджъра си в бързината и му изясни с две-три думи ситуацията. И той взе, че се паникьоса!
- Зико, ако намеря къщата си взривена, когато се върна.. - закани му се ДжиАйЕм преди да влезе в автомобила.. обаче беше забравила нещо. - Литъл Хенри!
Бялото чаучау излезе мързеливо от къщата и се качи в автомобила. Нам Джи Хий без Литъл Хенри = смърт. Връзката между нея и това животно беше прекалено силна. Все пак й беше подарък от истинския собственик на името.
Мениджърът й затвори вратата и потеглиха към новият й дом за следващите месеци.
Джи Хий галеше меката козинка на чаучау-то и го гушкаше, говорейки му в ухото тихо. Мениджърът отвреме на време поглеждаше в огледалото за задно виждане, за да види какво прави халю звездата, за която се грижи.

And now, пред къщата.
Ето я в целия й блясък и великолепие! Чакаше "съпругът" си седнала на стълбите пред къщата и гушкаше Литъл Хенри и слушайки Lady GaGa - Judas.
Нечии вик привлече вниманието й. Или по-точно думата, която беше извикана.
- КОЙ ИЗВИКА ИМЕТО НА ЛЕЙДИ ГАГА?? ВЕДНАГА ДА СЕ ЯВИ ПРЕД МЕН!!! - викна на свой ред Джи Хий.
Yano
Yano
Who?
Who?

БФФ : JB.
Половинка : too little for this, too cute for this and forever TOO for everything.
Брой мнения : 465

Писане by Sander. Пон Окт 29, 2012 8:19 pm

Още не можеше да се отърси от шока, че е станал баща при това преди 8 месеца, а сега трябва да участва в някакво глупаво предаване. Тази Франческа само се чудеше как да му го върне, за дето е толкова отворен и за това, че не спира да прави мръсотии заедно с блондито, но тъй като русото е по-малко на него почти всичко му се прощава, а Сандър бил по-голям, трябвало да служи за пример .. бля-бля-бля!
Рейта още спеше, но Парк го събуди най-нагло, като наду Лейди Гага, пое дълбоко въздух и излезе от апартамента, оставяйки Казуки да слуша албума на мама Чудовище на макс, също така и съседите, които нищо чудно след малко да се звъннат на врата и да заварят малкото по нощница и сънено. Пред блока го чакаше една от колите на Green и Сандър се качи и отпрашиха към новия му дом. Парк тайно се надяваше, да не му сложат някоя бавна женска, която дори не знае коя е Лейди Гага, а ако слуша метъл Парк щеше да е на седмото небе, ама едва ли. Момчето се намуси и извади слушалките си, за да отдаде необходимата чест на Гага и в ушите му зазвуча Poker Face, а той от своя стряня започна да припява на шофьорчето, което нямаше право на избор.
Слезе от колата и почна да се върти около къщата и най-накрая забеляза "съпругата" си, но не му изглеждаше позната. Щом се доближи до нея едва не получи удар. Тя слушаше музика .. не каква да е музика, а Lady GaGa - Judas, Парк не успя да спре емоциите си и извика:
- ЛЕЙДИ ГАГА ... НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ЧОВЕК РАЖДАЛ СЕ НЯКОГА НА ТАЗИ ПЛАНЕТА!!
- КОЙ ИЗВИКА ИМЕТО НА ЛЕЙДИ ГАГА?? ВЕДНАГА ДА СЕ ЯВИ ПРЕД МЕН!!! - викна женското.
- Не мога да повярвам .. НЕ МОГА! Намерих сродна душа .. - Парк започна да се радва като скачаше наляво-надясно и да припява заедно с Гага.- И казах, че .. ЛЕЙДИ ГАГА Е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ЧОВЕК РАЖДАЛ СЕ НЯКОГА НА ТАЗИ ПЛАНЕТА!!!
Женското го изгледа доста странно и дори и думичка не обели, може би не вярваше, че има толкова луди фенове, но на Сандър не му пукаше.
Sander.
Sander.
Woolim Ent.
Woolim Ent.

БФФ : Si Woo, L
Половинка : Hyorin.
Брой мнения : 255

Писане by Yano Пон Окт 29, 2012 8:33 pm

Едва не получи инфаркт!
- Не мога да повярвам .. НЕ МОГА! Намерих сродна душа ..И казах, че .. ЛЕЙДИ ГАГА Е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ЧОВЕК РАЖДАЛ СЕ НЯКОГА НА ТАЗИ ПЛАНЕТА!!!- викаше мъжкият индивид пред себе си.
Джи Хий го изгледа първоначално странно и мълчеше. Не й изглеждаше познат, а Литъл Хенри стана от стъпалата и отиде да подуши новодошлия.
- Литъл Хенри! - извика го при себе си ДжиАйЕм, но чаучау-то не я послуша. - Добре, души си..
Тя също стана от стъпалата и изтупа дънките си. След Lady GaGa - Judas, заструя BrokenCYDE - Sex Toyz. Чернокосият пред нея изкрейзи тотално.
- Фен ли си им? - попита с лека нотка на изненада в гласа си, Нам. - Аз ги О.Б.О.Ж.А.В.А.М!!! Няма втори като тях! Оле майко, пресвети ГаГа! - Джи Хий положи ръка на сърцето си и се поклони на мъжкият пред себе си. - Човек, уважавам те! НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАААМ, СРОДНА ДУШАА!!!! ОЛЕ, НЕ МОА, НЕ МОА, НЕ МОА!!! ТИ СИ НАЙ-ВЕЛИКИЯТ СЛЕД ЛЕЙДИ ГАГА, SKILLET, EVANESCNECE, BRING ME TO THE HORIZONT, BLACK BAIL BRIDGES, ASKING ALEXANDRIA И СУМА ТИ ДРУГИ!!!
Операторите зад камерите изглеждаха супер стресирани. Гледаха ги така, сякаш са извънземни, кацнали току-що от Марс. Истината беше, че певицата беше мега, супер, дупер голяма фенка на Лейди ГаГа и метъл изпълнителите. Но за съжаление нямаше с кой да споделя тази своя страст. Саманта само като чуеше думата "метъл" и изпадаше в истерия. Зико, той слушаше метъл, но с него и две думи не можеха да си кажат. А пък Хенри беше същият като Портокалчето - не понасяше метъл и му се повдигаше от Гага.
Двамата с чернокосия започнаха да подскачат, а заедно с тях и кучето. Джи Хий не можеше да се накефи на това, че "съпругът" й е фен на това, на което беше и тя!
- Между другото, аз съм Нам Джи Хий. Едно от най-верните Малки Чудовища на Мама Чудовище! - подаде ръката си, а мъжкото яко я разтърси.
Минута по-късно разбра, че пред нея стои Парк Сандър. Бил рапър в групата на любимото й онни - Сън Хи. Ми да, за ДжиАйЕм групата не беше на онзи надут пуяк дето се пише лидер, тя беше на сестричката на ЙеСънг.
- Аз съм соло певица. Под крилото на StarShip Entertainment съм. За мен е чест да се запозная с велик човек като теб Сандър! - за втори път му се поклони.
Yano
Yano
Who?
Who?

Половинка : too little for this, too cute for this and forever TOO for everything.

Писане by Sander. Сря Окт 31, 2012 9:28 pm

Бялото кученце се доближи до Парк и започна да го облизва. Тогава женската му направи забележка, но на бялото топче не му пукаше много и остана до Сандър.
Започна да се носи Sex Toyz на BrokenCYDE във въздуха. Рапърът направо полудя! Започна да се радва, а женското пак го изгледа.
- Фен ли си им? Аз ги О.Б.О.Ж.А.В.А.М!!! Няма втори като тях! Оле майко, пресвети ГаГа! - момичето отиде пред него и му се поклони. - Човек, уважавам те! НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАААМ, СРОДНА ДУШАА!!!! ОЛЕ, НЕ МОА, НЕ МОА, НЕ МОА!!! ТИ СИ НАЙ-ВЕЛИКИЯТ СЛЕД ЛЕЙДИ ГАГА, SKILLET, EVANESCNECE, BRING ME TO THE HORIZONT, BLACK BAIL BRIDGES, ASKING ALEXANDRIA И СУМА ТИ ДРУГИ!!!
Двете звезди бяха на седмото небе, а операторите, зад камерите, ги гледаха все едно са луди, които са излезли от психиатричната клиника, но на кой му пука?! Сандър и момичето си умираха от щастие. Все пак той нямаше с кого да сподели любовта си към Лейди Гага и метъл групите и очевидно и при нея положението беше подобно.
- Между другото, аз съм Нам Джи Хий. Едно от най-верните Малки Чудовища на Мама Чудовище!
- Аз съм Парк Сандър. - представи се той. - Един от най-верните фенове на Мама Чудовище също като теб!
- Аз съм соло певица. Под крилото на StarShip Entertainment съм. За мен е чест да се запозная с велик човек като теб Сандър! - и отново му се поклони.
- Аз съм рапър в новата група на Green Entertainment - C3C4 . За мен е удоволствие да се познавам с човек като теб! - той също се поклони на Нам. - Предлагам да влизаме в къщата, да надуем Лейди Гага до дупка и купона да започва!
Двамата влязоха набързо в къщата и започнаха да разглеждат. Черното и жълтото преобладават, а колко луксозно беше .. дума да не става! В спалнята имаше едно легло, банята беше разкошна, а двора имаше спираща дъха гледка. Сандър прокара поглед през една от статуите в хола.
- Тея дали слушат Гага? - обърна се той към Нам, сочейки нещото зад стъклото.
Sander.
Sander.
Woolim Ent.
Woolim Ent.

Писане by Yano Съб Ное 03, 2012 10:31 pm

Двамата супер възбудени от факта, че са сродни души се заблъскаха кой да влезе първи и едвам не срутиха входната врата. Накрая влязоха и направиха бърза обиколка. Преобладаващи цветове бяха черното и жълтото, това й се хареса доста. А пък дума да не става колко й се гадеше от прекалената луксозност на къщата. Не беше свикнала на скъпа обстановка и това е!
Банята беше повече от разкошна, градината беше уникална, кухнята добре обурудвана, трапезарията невероятна, а в спалнята имаше едно легло.. Я чакай! Едно легло ли?!
Очите й щяха да изскочат. Та.. това.. си.. беше.. пълна.. дискриминация! Тея нямаха право! Ама кой ги пита звездите какво искат? Все пак им плащаха да се правят на идиоти в това предаване, нали?
Върнаха се в хола. Сандър оглеждаше статуите.

- Тея дали слушат Гага?
Джи Хий повдигна рамене и се усмихна лукаво.
- Най вероятно не, но набързо ще й станат фенове! Като нямат вкус за музика, така ще е. - певицата се покашля. - And now.. нека купонът започне!
Тя набаря дистанционното и пусна на една от музикалните телевизии, по които не пускаха k-pop. От там звучеше Bruno Mars - Lazy song.. Двамата със Сандър гледаха като цапнати с лопати чернокожия певец.
- Тея.. сериозно ли?! - измрънка Хий. Добре, че песента свърши бързо и пуснаха Гага!
- МАМА МОНСТЪЪЪР!!! - изпищя ДжиАйЕм и скочи на дивана.
Yano
Yano
Who?
Who?

Писане by Sander. Пон Ное 05, 2012 4:12 pm

- Най вероятно не, но набързо ще й станат фенове! Като нямат вкус за музика, така ще е. And now.. нека купонът започне!
Сандър поклати главата си в знак на съгласие. Двамата седнаха на дивана и пуснаха някаква програма на която не даваха корейски работи. Обаче там вървеше песента на Bruno Mars - Lazy song. Двамата гледаха екрана на телевизора като цапнати с мокър парцал.
- Тея.. сериозно ли?! – каза момичето.
- И като си помисля, че тоя има фенове .. – Сандър не успя да довърши речта си понеже песента на маймуните свърши, а след нея следваше нещо велико …
- МАМА МОНСТЪЪЪР!!!
- Mum mum mum mah .. – двамата започнаха да припяват. Женското се беше качило на дивана, а Сандър реши да й прави компания и се настани до нея.

P-p-p-poker face, p-p-poker face
(Mum mum mum mah)
(Mum mum mum mah)
Операторите се чудеха какво да сторят, за да може да не ги чуват. Едни си запушиха ушите, а други направо излязоха от къщата им, ама така правят само хората без вкус. Двамата с Джи Хий продължаваха да си пеят или по-точно да се надвикват с телевизора, но на кого му пука? Изкарваха си страхотно, а като се сети с какво нежелание дойде, Парк бързо започна да съжалява за думите, които беше казал преди това.

Sander.
Sander.
Woolim Ent.
Woolim Ent.

Писане by Yano Пон Ное 05, 2012 8:18 pm

Ах, пресвещенна ГаГа и Поукър Фейс!

(Mum mum mum mah)
(Mum mum mum mah)

Двамата си пееха, а операторите се чудеха какво да измислят, че да не ги чуват. Някои си запушиха ушите, други излязоха навън. Ами, типични хора без вкус за хубава музика!
Двамата със Сандър подскачаха на дивана и "пееха" песента на идолката ми. Но, по-точно определение би-било да се каже, че се лигьосваха. Скоро обаче песента свърши и с Парк се лепнаха уморени и ухилени до уши на дивана.
- Леле, изобщо не подозирах, че "съпругът ми" ще бъде фен на Лейди Гага! А сега един МНОГО важен въпрос!
Рапърът я погледна напрегнато. ДжиАйЕм си пое дълбоко въздух и го погледна право в очите.
- Слушаш ли метъл? - очите на мъжкото заблестяха и извика едно мощно "Да". - .... Сега се издигна още повече в очите ми, Сандър! Между другото, нося си тениската на "Bring Me To The Horizont" и сума ти албуми!
Сега операторите изглеждаха още по-наплашени. Определено не трябваше да събират Сандър и Джи Хий. Сега кварталът нямаше да може дори и за минута да мигне от тяхното фенстване и пеенето им! МУА-ХА-ХА-ХА-ХА.
Yano
Yano
Who?
Who?

Писане by Sander. Съб Ное 10, 2012 4:15 pm

Песента свърши и двамата уморено се проснаха на диванчето. Бяха се усмихнали от тук до Великата китайска стена!
- Леле, изобщо не подозирах, че "съпругът ми" ще бъде фен на Лейди Гага! А сега един МНОГО важен въпрос!
Парк погледна "съпругата си" и й направи знак да пита. Тя пое дълбоко въздух и започна направо.
- Слушаш ли метъл?
Дали слуша метъл? Сандър направо щеше да се хвърли през някоя тераса. "Съпругата му" слуша Гага и метъл, това само в мечтите си го е пожелавал.
- Да! - отвърна й той мощно.
- .... Сега се издигна още повече в очите ми, Сандър! Между другото, нося си тениската на "Bring Me To The Horizont" и сума ти албуми!
Сандър скочи от дивана и отиде при куфара си. Побърника малко вътре и извади една тениска и три албума. Върна се при Джи Хий и й ги показа.
- Аз нося само това, ама не знаех, че "жена ми" ще слуша метъл. Може да се обадя на Рейта да ни донесе още албуми! - Сандър се сети за Казуки и за това че може да разчита на него.

- С кой албум ще започнем?
Sander.
Sander.
Woolim Ent.
Woolim Ent.

Писане by Yano Сря Ное 28, 2012 3:06 pm

Сандър скокна от дивана и хукна към антрето, където си бяха оставили багажерите. Джи Хий се даде назад, за да види какво прави, но не успя да види. Не след дълго, "съпругът й" се върна носещ три албума и една тениска. Ченето й увисна! За бога, този притежаваше един от най-редките албуми на Whitesnake!
- Аз нося само това, ама не знаех, че "жена ми" ще слуша метъл. Може да се обадя на Рейта да ни донесе още албуми!- каза замислено той. ДжиАйЕм продължаваше да гледа така сякаш е видяла Албус Дъмбълдор.
- С кой албум ще започнем?
Въпросът му я извади от транса. Нам подскокна и взе от ръцете му албума на Whitesnake.
- С този! - отговори развълнувано тя и отиде до уредбата. Пусна го и примря от кеф щом чу звуците на акустична китара. След това се сети, че и тя трябва да покаже своите придобивки.
С мъка стана от удобния диван и се занесе до антрето. Побърника малко из куфара и изкара съкровищата си - 5 албума на Asking Alexandria, 3 на Rammstein, 4 на Tokio Hotel, 8 на Bring Me To The Horizont и един албум на Whitesnake - единственият, който беше успяла да намери в музикалните магазини на Сеул. Каква мизерия цари в тези магазини, а? ;д Извади също така и блузките си на любимите си групи и се върна с танцова стъпка в хола.
- А това са моите бебчета. Много се гордея с тях! Имам и автографи, но те останаха вкъщи. Мога да звънна на Джи Хо да ми ги донесе, но като го знам какъв е, по-добре да не го правя. - засмя се тя и ги стовари на дивана.
Yano
Yano
Who?
Who?

Писане by Sander. Нед Фев 10, 2013 3:11 pm

Тя извади албума на Whitesnake от опаковката му и го пусна. Ах, музика за ушите! Сандър се ухили и се пльосна на диванчето.
Джи Хий стана от дивана и се занесе до антрето и по точно до багажа си от където изкара няколко албума и тениски. Очите на Парк светнаха. Макар, че всички неща ги имаше в собствената си колекция, той винаги се радваше да види нещо такова. В Сеул няма много свястна стока, но поне в САЩ има. Благодарение на това, че Парк доста често ходи там, той успява да се снабди с доста от албумите, с най-различни метълски неща и най-важното ходил е на концерти. Всеки път щом разглежда снимките си от концертите му става драго и му иде да се разпищи от кеф.
- А това са моите бебчета. Много се гордея с тях! Имам и автографи, но те останаха вкъщи. Мога да звънна на Джи Хо да ми ги донесе, но като го знам какъв е, по-добре да не го правя.
- А аз имам снимки от концерти, но също са в нас. Струва ми се, че ще накарам малкия да ми донесе нещата. Няма да стане така! - каза Парк и се облегна назад и въздъхна тежко. Тогава му дойде и гениалната идея. - Някой път, когато ходя на запад може да те взима с мен и заедно да отидем на някой концерт, искаш ли? - попита развълнувано Сандър.
Sander.
Sander.
Woolim Ent.
Woolim Ent.

Писане by Yano Сря Фев 13, 2013 10:42 pm

- А аз имам снимки от концерти, но също са в нас. Струва ми се, че ще накарам малкия да ми донесе нещата. Няма да стане така!
Джи Хий цялата потрепери. Зяпна, а очите й още малко щяха да изкочат от орбитите си. Не, това не можеше да е истина! Какъв си ти бе? изкрещя наум Нам и започна да се оглежда наляво-надясно за нещо, върху което да скочи. Килимът й се стори идеален за тази цел, но устата на Сандър изпревари действията й.
- Някой път, когато ходя на запад може да те взима с мен и заедно да отидем на някой концерт, искаш ли?
ОМГ!!!! Ама този сериозно ли пита?! Беше ясно като бял ден, че ще отиде с него! Все пак, метъл концерт, ох май гаш! А и не всеки ден вървежни хора като Парк те канят да отидете заедно на концерт. Хенри надали някога щеше да го направи..
Стана й горещо. Вече не знаеше какво да направи и къде да отиде. Ако този продължеше да говори, щеше да докара G.E.M до състояние на Аз-работя-като-куку-24-часа-на-ден. Тежка буца беше заседнала в гърлото й. Най-накрая успя да я преглътне и да му отговори.
- Нямаше нужда даже да.. п-питаш. Естествено, че ще дойда с теб!!! Само ме осведоми два месеца преди концерта за датата, континента, държата и града, за да знам дали ще може да се вмести в графика ми.
В следващия момент се намери паднала на дивана, пищяща истерично от кеф. От очите й течаха сълзи. Никой досега не й беше предлагал нищо такова. Стисна здраво рошавия, като кучето й, килим и продължи да пищи и да плаче. Сандър определено се видя в чудо.
Изведнъж Нам се задави. Започна да кашля. Повдигна се леко. Килимът, целия беше червен заради кръвта, която беше потекла от носа и устата й. Джи Хий продължи упорито да кашля и да оцветява платта в кървавочервено.
Yano
Yano
Who?
Who?

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите