I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
Къщата на U-know Yunho EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Къщата на U-know Yunho EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
Къщата на U-know Yunho EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
Къщата на U-know Yunho EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
Къщата на U-know Yunho EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
Къщата на U-know Yunho EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
Къщата на U-know Yunho EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
Къщата на U-know Yunho EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
Къщата на U-know Yunho EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 109 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 109 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

Къщата на U-know Yunho

3 posters

Go down

Къщата на U-know Yunho Empty Къщата на U-know Yunho

Писане by U-know Yunho Съб Окт 20, 2012 10:44 pm

Последната промяна е направена от U-know Yunho на Пон Мар 25, 2013 8:34 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
U-know Yunho
U-know Yunho
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Hwang Tiffany.;Jun.K;Jessica.
Половинка : ♥ BoA ♥
Брой мнения : 537

Върнете се в началото Go down

Къщата на U-know Yunho Empty Re: Къщата на U-know Yunho

Писане by U-know Yunho Вто Дек 04, 2012 3:34 pm

Беше късен следобед както обикновенно Джунг Су лежеше на леглото си и четеше една скучна книга.Обичаше да чете...така си отпочиваше.В последно време започна доста да се изморява...Явно годините най-накрая започнаха да му влиаят.Беше последата на 86 страница когато в главата му изкочи идеята му да покани Джин Ах у тях.Тя никога не му беше идвала на гости.Без да губи време взе телефона си от шкавчето и набра номера й.
-Джин Ах здравей...Как си?...Какво правиш?...Виж искаш ли да ми дойдеш на гости?...Ами адреса ми е "........" знаеш ли къде е това...А така ли значи ще дойдеш бързичко.Искаш ли да дойда с колата да те взема...Сигурна ли си?...Добре чакам те!-приключи разговорът им.Щом й затвори по лицето на Тъки се появи усмивка.Остави книгата на леглот и бързо излезе от стаята.Отиде в кухнята и отвори хладилникът.Имаше достатъчни продукти да сготви нещо.Лидерът запретна ръкави и успя да направи рамен за 5 минутки.Постави нов рекорд за себе си.За секунда се замисли дали да не направи и бибимбап.Без да губи много време започна да го приготвя.
След време го прекъсна звънеца на врата.Джунг Су бързо изми ръцете си и отиде да отвори.
-Бърза си!-каза усмихнато на Джин Ах.-Влизай!-покани я.Нана също му се усмихна и влезе навътре.ИТък затвори вратат след нея.Извади от шкавчето едни пантофи и й ги постави пред краката.
Русоксата се огледа, а погледа й беше леко напрегнат.Това не направи голямо впечатление на мъжът.
U-know Yunho
U-know Yunho
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Kris. Вто Дек 04, 2012 3:56 pm

- У Фан, защо не си вдигаш телефона бе? - развика се от хола Тао.
- На вибрация е. - отговори също с вик лидерът на EXO-M.
- Ама дава, че е изключен, бе! - продължи Кунг-Фу Пандата.
- Значи ще трябва да го сложа да се зарежда. - Крис стана мързеливо от леглото си и отиде до дънките, които беше проснал на креслото. Побърника в четирите му джоба, но не откри мобилното си устройство. - Къде, дъфък, ми е мобилния?
Гласът му беше толкова учуден, че Ишинг, Тао и Лу Хан започнаха да се хилят като побъркана. Китаецът ги погледна раздразнено и тръгна да обръща апартамента с главата надолу заради мега скъпия си телефон. Все пак, собствената му снимка от фотосесията на "Mama" го украсяваше! Как щеше да живее без всеки ден да вижда прекрасната си личност? Какъв нарцис беше само. Не можеше да живее без огледало, геловете за коса, течните сапуни, дезодорантите, шампоаните и гребените. У Фан се грижеше за себе си като за жена, но беше по-добре от колкото да бъде някакъв миризлив и отблъскващ всички женски мъж, нали?
Заедно с ШиуМин излиза целия етаж, но нито следа от телефона му. В очите му се появиха сълзи. Как щеше да продължи живота си отсега нататък без това чудо на техниката?
- Спокойно де. - сложи ръка на рамото му Чен. - Ще си купиш нов.
- Не искам нов!!! Искам си Нана!!!! - да, беше кръстил телефонът си Нана. Нещо учудващо да виждате? Не, нали?
- Къде го видя за последно? - обърна се към лидера Ишинг.
- В Джунг Су-хьонг... - промърмори китаецът замислено.
- Значи е в Джунг су. - повдигна рамене Еднорога и се върна на заниманието си, а то беше да говори по телефона с приятелката си. Айде, пак опряхме до телефоните. Пуу..
Мъжкият набързо се облече, обу си кецовете и хукна към къщата на лидерът на SJ. Трябваше се колкото може по-скоро да си върне телефона. Иначе как щеше да разговаря с часове с Джин Ах без ИТък да разбере? Шит!!! Ами ако телефонът му сега беше в ръцете на лидерът на Super Junior и гледаше всичките му разговори с рапърката на After School, които бяха без край? Само при мисълта му се дорева. Крис и Нана си бяха обещали да си пазят гърбовете за пред Парк.
И така, потънал в плачевни мисли, китайското чаве най-сетне пристигна на адреса, на който живееше ИТък. Позвъни на портата и другият лидер му отвори. У Фан изплезе уморено език и влезе. Стигна бавно до вратата с изплезен език и се усмихна... колкото да беше възможно това де.
- Хьонг, май съм си забравил телефона у вас.. - поде несигурно рапърът. Джунг Су му направи знак да влиза.
Вътре се разнесе женски глас. До болка познат женски глас питащ кой е дошъл и в антрето се появи тя - любовта на двамата лидери.
- Опа.. - изхили се тъпо Крис и се обърна към приятеля си. - Е, ще ни запознаеш ли с мацето или сами да се запознаваме?
Kris.
Kris.
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : EXO's idiots
Половинка : Nana~ :33 ♥♥♥
Брой мнения : 273

Писане by Nana~ Вто Дек 04, 2012 9:23 pm

Днес момичетата от After School имаха тренировки до обяд. След това отидоха на една бърза обиколка в МОЛ-а и сега си бяха вкъщи. Лизи и Джънг Ах се бяха проснали на килима, Юий и Нана на дивана, а останалите някъде из другите стаите.
- Джин Ах, телефона ти звъни. Да го донеса ли? - викна Райна.
- НЕЕ!!! ... Аз ще си го взема! - само при мисълта, че може да е Крис и да я разкрият я побиваха тръпки.
Нана видя, че на екрана беше изписано името на Джунг Су и веднага натисна зелената слушалка.
- Оппа ... - каза весело Нана.
Двамата проведоха не много дълъг разговор. ИТък я покани в тях и естествено Джин Ах се съгласи да посети дома му. Беше й много интересно къде живее, как прекарва деня си и най вече къде спи. Дали има домашен любимец, защото до сега не беше споменавал за такъв. Предложи й да я вземе, но тя отказа.
- Сигурна ли си? - попита той.
- Убедена съм!
- Добре чакам те!
- Идвам, възможно най-бързо! - каза Им и затвори телефона.
Обу си обувките, облече палтото си и си взе телефончето. Сбогува се набързо с момичетата и излезе. Близо до тях имаше стоянка с таксита. Нана се качи в едно от тях и каза на шофьора адреса, който по-рано ИТък й каза по телефона.
Плати на симпатичния човек и слезе от жълтата кола. Къщата беше наистина красива, изработена със стил. Нана се изкачи по малките бели стъпала и звънна на звънеца. Вратата си отвори и видя Джунг Су, който изглеждаше доста унил.
-Бърза си! Влизай! - подкани я той.
Нана влезе и обу пантофките, които ИТък и даде. Започна да оглежда дома му с интерес даже доби някаква странна форма на лицето.
- Уааа, много е хубаво тук! - каза Джин Ах. - Може ли да разгледам? 0 попита Нана и си лепна една усмивка.
ИТък се съгласи и Джин Ах, започна да кръстосва из къщата му. Беше спретната, подредена и чистичка. Докато си гледаше звънеца се чу. Джунг Су отиде да отвори, а Джин Ах все едно се намира в тях си започна да вика:
- Оппа, кой е? - осети се, че не трябва да се държи така и отиде да му се извини, но щом стигна до вратата забрави всичко каквото щеше да казва. Пред нея стоеше не кой да е, а Крис
- Опа.. Е, ще ни запознаеш ли с мацето или сами да се запознаваме? - попита с лека доза смях китаецът.
- Здравей .. - каза Нана, като се опитваше да се прави на притеснена от присъствието му.
Nana~
Nana~
Pledis Ent.
Pledis Ent.

БФФ : After School's girls, Solji.
Половинка : Kris х33
Брой мнения : 330

Писане by U-know Yunho Сря Дек 05, 2012 9:25 am

- Уааа, много е хубаво тук! - каза Джин Ах. - Може ли да разгледам?-попита тя докато се оглеждаше.
-Разбира се.-съгласи се ИТък.Нана започна да кръстосва из къщата му.Джунг Су я следеше и й показваше стаите.По едно време звънеца извъня.Лидерът се запъти да отвори.
-У Фан?-изненада се.
- Хьонг, май съм си забравил телефона у вас..-каза момчето докато дишаше учестено.Джунг Су му направи знак да влезе.
- Оппа, кой е? -викна от трапезарита Нана и бързо дойде при тях.
- Опа.. Е, ще ни запознаеш ли с мацето или сами да се запознаваме? - попита У Фан със усмивка.
- Здравей ..-поздрави Джин Ах.
-У Фан това е Джин Ах накратко Нана...Джин Ах това е У Фан на кратко Крис.-бързо бързо каза Джунг Су и се усмихна.
-У Фан телефона ти е мен...-обърна се към приятеяла си.-Онзи ден във залата за тренировки го намерих, момичета от F(x) ми казаха че е твой...и аз го прибрах...Влизай,влизай ако искате хапнете рамен докато аз го намеря.-каза Тъки
-Искаш ли да ти помогна?-попита Нана.Лидерът усмихнат отказа и тръгна към горния етаж.Влезе си в стаята и започна да се чуди къде го беше оставил.Отвори гардероба си изамислено огледа дънките си.Реши,че е възможно да е прибрал телефона в някой джоб.Зее се да рови във всички дънки.Нямаше го.Погледна към съката и суичъри.Започна да ги претърсва.По едно време в едно от съката напипа малка кутийка.Извади я.Беше кутийка за пръстен....След кратък размисъл се сети,че я беше купил за Джин Ах.Отвори я и видя пръстенчето със цвете предвидено за Нана.
Не нямаше да и предлага брак или нещо такова...просто искаше да разадва.
Забави се 10мин. с търсенето на проклетия телефон...най- накрая го намери в коженото си яке.
Лидерът се ухили взе телефона в ръка,прибра малката сребриста кутийка в джоба си и излезе от стаята.Докато слезаше по стълбите се спря за момент и погледна към телефона усмихнат.На големия екран изписваше 18 неприети разговора.Стресна се,че е възможно да са били спешни затова побърза да го занесе на Крис.
-Китайско чедо виновен съм и съжаляв...-говореше докато подтичваше през трапезарията за да стигне до холът.Щом стигна до там остана като гръмнат.Джин Ах беше седнала във скута на У Фан...
U-know Yunho
U-know Yunho
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Kris. Сря Дек 05, 2012 2:53 pm

Нана го поздрави, а ИТък ги представи един на друг. Китаецът се поклони леко на Джин Ах и се усмихна идиотски.
-У Фан телефона ти е мен...Онзи ден във залата за тренировки го намерих, момичета от F(x) ми казаха че е твой...и аз го прибрах...Влизай,влизай ако искате хапнете рамен докато аз го намеря. - заобяснява се лидерът на SJ.
У Фан само кимна с разбиране и прекрачи прага на къщата. Събу кецовете си и обу своите чехли. Да, Крисъс имаше чехли специално предназначени за него. Погледна към Джин Ах. Тя също го погледна.
Приятелят му се качи на горния етаж, а лидерът на EXO-M закрачи с войнствена походка към кухнята. Там от една тенджерка се надигаше примамливият мирис на рамен. Ах, как само обичаше рамена на Парк Джунг Су! Устата му се напълни със слюнка и вдигна капака. Взе две клечки от единия шкаф и започна да яде директно от тенджерата. Нана стоеше на вратата на кухнята и го гледаше.
- Чудиш се какво правя тук ли? - попита с пълна уста Крис. Тя само кимна. - Забравих си телефона някъде и по логиката на ШиуМин съм го оставил тук. Така че, дойдох да проверя дали наистина е тук. Даже не знаех, че русата ми перличка ще е на гости на милото си гадже.
В гласът му отново се усещаше подигравка. Винаги беше така щом разговаряше с Им за връзката й с ИТък. У Фан напъха още рамен в устата си и остави клечките в мивката, след което отново сложи капака. Отиде до рапърката на AS, обви едната си ръчичка около талията й и я повлече без нейното мнение към хола. Той най-спокойно си настани задника на дивана. Дръпна я да седне върху него.
- От отдавна не сме се виждали, бебче. - прошепна в ухото й. - Липсваше ми.
И в този момент се чуха стъпки откъм кухнята. Джунг Су се връщаше.
- Много е бърз този.. - промърмори вбесено У Фан и се поразчекна малко, така че да изглежда, че Нана се е спънала и паднала върху него. Парк влезе в стаята.

- Какво става тук? - попита той.
- Джин Ах-ши се спъна в крака на масичката - Крис посочи стъклената маса с четири крака пред него - и падна върху мен. Мисля, че си навехна крака, но не съм сигурен. - китаецът погледна към перлата си и с поглед й каза да симулира. - Джин Ах-ши, опитай се да станеш.

П.С - Извинявам се, че е кратко
Kris.
Kris.
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Nana~ Сря Дек 05, 2012 8:26 pm

-У Фан това е Джин Ах накратко Нана...Джин Ах това е У Фан на кратко Крис. - запозна ги Джунг Су.
У Фан и Нана се поклониха леко. Двамата лидери повдигнаха въпроса за телефона на китаеца, а Крис от своя страна бръкна в един шкаф и си извади чехли. Явно имаше намерение да поостане с тях. Защо правеше нещата по-трудни? На Джин Ах и беше достатъчно гадно, че лъже ИТък, а сега искаше да стои в една къща, дори в една стая с нея. Русата доста се отнесе и дочу как Джунг Су казваа, че мобилното устройство е в него и отиде да го вземе. Нана го проследи с поглед, а след това последва Крис до кухнята. Застана на вратата и го загледа как с цялата си наглост си взе едни клечки и запука рамена направо от тенджерата. Нана се ококори насреща му.
- Чудиш се какво правя тук ли? -попита той с пълна уста. Джин Ах кимна. - Забравих си телефона някъде и по логиката на ШиуМин съм го оставил тук. Така че, дойдох да проверя дали наистина е тук. Даже не знаех, че русата ми перличка ще е на гости на милото си гадже.
Той остави клечките в мивката и отиде до Нана. Обви китайските си ръце около талията й и я повлече към съседната стая. Седна на дивана и дръпна Им, така че да седне в него.
- От отдавна не сме се виждали, бебче. - каза У Фан в ухото й. За пореден път я караше да настръхне в ръцете му.
- Мхм .. - потвърди тихо Джин Ах.

У Фан отбеляза, че тя му е липсвала, но Нана не успя да каже нищо, защото се чуха стъпките на ИТък. Джин Ах само дето не изпадна в паника, но Крис не се предаваше така лесно и леко смени позата. Какво ли му беше хрумнало?
- Какво става тук? - попита Джунг Су.
- Джин Ах-ши се спъна в крака на масичката и падна върху мен. Мисля, че си навехна крака, но не съм сигурен. Джин Ах-ши, опитай се да станеш.
Очевадно от нея се искаше да симулира, ами беше длъжна да опита, защото иначе щеше да стане лошо.
- Нищо ми няма! - отговори гордо тя. Изправи се и "залитна", обаче от преструвка стана истинско. Нана загуби контрол над "нараненият" си крак и падна на земята върху задните джобове на дънките си.- Фък! - каза под носа си Джин Ах. Тя вдигна погледа си към Джунг Су, който се приближаваше към нея.
Nana~
Nana~
Pledis Ent.
Pledis Ent.

Писане by U-know Yunho Чет Дек 06, 2012 9:05 am

-Какво става тук?-попита развълнувано ИТък.
- Джин Ах-ши се спъна в крака на масичката - Крис посочи стъклената маса с четири крака пред него - и падна върху мен. Мисля, че си навехна крака, но не съм сигурен.-заобяснява момчето.- Джин Ах-ши, опитай се да станеш.
- Нищо ми няма!-каза твърдо Нана и се изправи.Изведнъж залитна и отново падна..само че този път на пода.
Джунг Су веднага застана до нея и й помогна да се изправи.
-Боли ли те?-попита я.
-Ъм не толкова много.-каза Джин Ах и накуцвайки седна на дивана и започна да разтрива блното си краче.
-Ако е нещо сериозно да те закараме в болница.-продължи Тъки.
След като русокосата обясни, че всичко е наред и че проклетото краче на масата е виновно,настана сранна тишина.
-У Фан заповядай.-сети се лидерът и постави телефона в ръката му.-Спокойно не съм ровил из него.-увери го...но всъщност това беше самата истина затова реши да я отбележи.
Китайското чедо му благодари и отново настана онези проклета тишина.
-Опитах те ли от рамена ми?-наруши неприятната тишина.
-Аз да!-каза Крис и се облегна назад.
Джунг Су се обърна към Джин Ах и я попита с поглед.
-..Не аз не съм опитала.-отговори тихо тя.
ИТък погледна към Крис после погледна към Нана,после пак към него после пак към нея.Стана му сранно...защото бикновенно хорат след като се запознат си говорт за разни общи теми...а те мълчаха и даже не се поглеждаха.
-Имам чувството,че се познавате...-отбеляза лидерът и отново огледа гостите си.

П.С- Тотално се изложих...o.o Простете ми!xD
U-know Yunho
U-know Yunho
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Kris. Нед Дек 09, 2012 11:52 am

Джин Ах каза, че нищо й няма и стана. Обаче й имаше нещо! Тя се олюля и падна драматично на пода. Джунг Су също толкова драматично се доближи до нея. Те почнаха нещо да си бъбрят, а нашия китаец се зазяпа в издутия джоб на дънките на ИТък. Чудеше се какво ли има там. 101% беше нещо за любовта им, но какво?
Тези мисли го отведоха до това, че трябва и той да вземе нещо на Джин Ах. Все пак, беше и отчасти негова, нали така? Трябваше с нещо да й покаже любовта си, но с какво? Не беше такъв романтик и изобретател като лидера на Super Junior.
-У Фан заповядай. Спокойно не съм ровил из него. - подаде му мобилното устройство Джунг Су.
- Гомауо.. - промърмори У Фан и си взе телефона. Това, че не му е бърникал из разговорите и СМС-ите го успокои. Вече беше с чиста съвест!
Между тримата отново се надвесе тишината. Крис леко се смути, не беше свикнал да е тихо. От както влезе в S.M тишината отдавна напусна живота му. Не издържаше без да се говори, но.. какво можеше да се направи?
ИТък попита кой е опитал рамена му.
- Аз го опитах вече! - подскокна лидерът на EXO-M и отново настана тишина...
- Имам чувството,че се познавате... - каза най-сетне съмненията си Парк.
- Срещали сме се няколко пъти в предавания като "Strong Heart", но нищо по-специално. А и както знаеш, EXO-M сме по-активни в Китай. - повдигна леко рамене китаецът и погледна към Нана. Тя беше седнала на дивана и си разтриваше глезена. Явно доста я болеше от падането, но сама си го направи.
Крис се изправи от дивана и мина с ръка през косата си.
- Джунг Су, искам само да и кажа, че изядох почти целия рамен, за което... не съжалявам. - изхили се У Фан и тръгна нагоре по стълбите към банята, оставяйки Джунг Су и Джин Ах насаме.

П.С - Извинявам се, че е кратко.
Kris.
Kris.
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Nana~ Нед Дек 09, 2012 3:09 pm

Джунг Су й помогна да се изправи и я попита дали я боли.
- Ъм, не толкова много. - каза Джин Ах, придвижи до диванчето, накуцвайки и седна на него.
- Ако е нещо сериозно да те закараме в болница. - предложи ИТък.
- Не се тревожи! Всичко е наред. - успокой го Нана.
Тишина обзе стаята. Джин Ах си разтриваше крачето, а двамата лидери гледаха в някакви посоки. Явно това не се хареса на Джунг Су и той пръв наруши тишина като попита кой е опитал от рамена му. У Фан каза, че е, а след известно мълчание и Нана даде своя отговор.
- ..Не аз не съм опитала. - каза тихо русата.
Разликата между Нана и Крис беше от небето до Земята. Той беше нагъл и си правеше това което иска, докато Джин Ах винаги искаше разрешение дори и за най-малкото. А колкото до рамена тя беше наясно, че не е в тях си и не трябва да прави това което си поиска и дори да е искала да опита от ястието на ИТък не го е направила, защото това е неприемливо в нейното семейство.
- Джунг Су, искам само да и кажа, че изядох почти целия рамен, за което... не съжалявам. - каза Крис след което излезе от стаята и се чу как се качва нагоре по стълбите.
- Оппа, може ли да те помоля нещо? - обърна се Нана към Джунг Су и леко се усмихна. ИТък се съгласи.
- Може ли някой ден да сготвиш нещо само за мен? - каза тихо Джин Ах и се усмихна още по-широко, а бузките й поруменяха.
Поредното наивно нещо което искаше русото момиче. В един момент тя се държеше като зрял човек, а в друг като дете от детската градина. Може би все още не беше достатъчно, за да разбере жестокостта на света, но тя живееше за мига. Дори и сега не мислеше какво ще стане, ако Джунг Су разбере какво става зад гърба му щеше да мисли за това на момента. Сега просто се наслаждаваше.

П.С.- И аз да не остана по-назад .. съжалявам, че е кратко xD
Nana~
Nana~
Pledis Ent.
Pledis Ent.

Писане by U-know Yunho Пон Фев 11, 2013 4:13 pm

- Срещали сме се няколко пъти в предавания като "Strong Heart", но нищо по-специално. А и както знаеш, EXO-M сме по-активни в Китай. –повдигна рамене китаеца и загледа се загледа на някъде.
Нана разтриваше глезена си.
- Джунг Су, искам само да и кажа, че изядох почти целия рамен, за което... не съжалявам. –ухили се У Фан и тръгна на горе по стълбите към банята.Джунг Су и Нана останаха сами.
ИТък постоя изтукан още малко загледан в прозореца.
- Оппа, може ли да те помоля нещо? –чу гласът на Джин Ах.Той веднага се обърна към нея.
-Разбира се!-отвърна той и зачака любопитен.
- Може ли някой ден да сготвиш нещо само за мен?-русокосата се ухили.Гледайки това хубаво лице мъжът също се усмихна.
-Задължително!-отговори лидерът.-По-добре ли си?-отново започна с въпросите си!
-Да,да не се тревожи казах!-увери го момичето и за да докаже бързо скокна на два крак усмихната после леко изпъшка и отново се просна на дивана.Джунг Су се усмихна и седна до нея.В същия момент великият У Фан пристигна до тях.
-Е китайско чедо..приключи ли...наяде се,освежи се ако искаш иди в спалнята ми и си поспи..-подкачи го Тък.
Не той нямаше абсолютно нищо против У Фан даже напротив с него бяха добри приятели и го намираше за много добро и талантливо дете.Единственото нещо което не харесваше в него беше височината.Крис беше доста по- висок от 178см на Тък...Китаеца беше 187см!!Срамота за Джунг Су...хем беше по-голям от него ,а щом застанеше до него трябваше да го гледа нагоре!
-Само за...-тръгна да казва Тъки но беше прекъснат от телефона си.Веднага се изправи –Извинете ме...важно е!-наистина беше така затова мъжът изтича в другата стая за да проведе разговора си.

U-know Yunho
U-know Yunho
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Nana~ Пон Фев 11, 2013 8:15 pm

Той се съгласи, а след това я попита дали е по-добре.
-Да, да не се тревожи, казах ти! - каза му Нана.
Не мина много време когато У Фан се върна при тях. Той пак се пльосна на дивана.
- Е китайско чедо..приключи ли...наяде се,освежи се ако искаш иди в спалнята ми и си поспи.. - предложи му по-възрастния.
Крис започна да си разтяга ръцете, нагоре и ставаше все по-голям и по-голям. Джин Ах също се водеше за висока с нейните 1.70, но това неговото беше жив гигантизъм!
Русата отметна косата си назад, така че част от лицето и да се открие на светло и се облегна назад. Джунг Су понечи да каже нещо, но телефона му го прекъсна. Той се извини и отиде да говори в другата стая. Нана изпуфтя на глас, показвайки как се е паникьосала.
- Накрая ще взема да скоча от някой мост. - заплаши тя. - Това моето живот ли е? Не, е! Направо цял сценарии за латиноамериканска сапунка от хиляда серии! - допълни бясно бившото макне на After School.
Погледна У Фан, а той само я гледаше без дори да каже нещо. Очите му сочеха към нея, но все едно тя беше прозрачна.
Тя не посмя да му наруши спокойствието. Гледаше го с интерес и се питаше за какво точно си мисли в момента. Дали пък не го правеше нарочно? Джин Ах започна да мята ръчичките си във въздуха.
- Ехоооо, слушаш ли ме? - попита Нана след като изчака да мине известно време.
Nana~
Nana~
Pledis Ent.
Pledis Ent.

Писане by Kris. Пет Мар 01, 2013 8:57 pm

Крис бавно и славно влезе в банята. Нареди се пред огледалото и огледа лицето си.
- Тази красота трябва да се освежи. - хилна се той и пусна кранчето. Изми лицето си и внимателно го избърса с меките кърпи. Обожаваше кърпите на Джунг Су. Винаги бяха мекички и миришеха на френски парфюм.
Реши да се позабави малко и се заблея във ваната. Започна да си представя как някой ден ще оправя Джин А във ваната в дома му в Канада. Ама само някой ден. Можеше и да не стане. А за да можеше това да стане, трябваше да се отърве от конкуренцията. В случая - ИТък.
Накрая реши да удостои лидера и Нана с присъствието си и като народна песен се изниза от банята.

-Е китайско чедо..приключи ли...наяде се,освежи се ако искаш иди в спалнята ми и си поспи..
- Ти май се ебаваш с мен. - Направи физиономия китаецът и започна да се протяга.
Колкото повече се разтягаше, ставаше все по-огромен. Както беше застанал до Им, така разликата им ставаше все по-голяма. Погледна я. Тя го гледаше все едно е полезно изкопаемо. Ами, къде бяха 1.70, къде 1.88. Беше много горд с височината си. Естествено, само откачена майка като неговата можеше да отгледа такъв великан.
ИТък тъкмо щеше да каже нещо, когато телефонът му започна да звъни. Извини се, каза че било спешно и замарширува нанякъде.

- Накрая ще взема да скоча от някой мост. Това моето живот ли е? Не, е! Направо цял сценарии за латиноамериканска сапунка от хиляда серии!
Тя говореше, но той не я слушаше. Гледаше я. Сърцеразираваше я. Душичката му се пълнеше като гледаше сладкото й личице. Прехапа леко устни и пак започна да си я представя гола. Разбира се, беше я виждал гола. Все пак той й беше отнел девствеността. Ако беше анимационен герой, очите му сигурно щяха да са във формата на две огромни сърца насочени към Им Джин А.
- Ехоооо, слушаш ли ме? - започна да размята ръчички пред него.
Той хвана ръцете й и я придърпа към себе си. Притисна я до гърдите си и замилва русите й коси. Целуна я нежно по-челото.
- Обичам те Джин А.
Kris.
Kris.
SM Ent.
SM Ent.

Писане by U-know Yunho Съб Мар 02, 2013 2:31 pm

- Обичам те Джин А.-думите изречени от Крис накараха сърцето на ИТък да се свие от болка.Може би му се причуваше или беше някаква илюзия.Какво ставаше?!
В следващата секунда Джунг Су цъфна бързо в хола.Завари Джин А в обятията на китаеца.Погледна остро първо изцъклените очите на Нана после в стреснатия поглед на Крис.Цялото му съзнание за момент изчезна...не чувстваше нищо..нито предишното леко чувство нито умората нито нищо!Беше празен...напълно празен!Гърлото му се беше стегнало и едвам си поемаше въздух.Той стисна яростно юмруци и въздъхна пред носа си.Мъчителната тишина продължаваше сякаш часове, онова празно чувство започваше все повече да избледнява на фона на яростта която бързо го обземаше.
Нана и Крис се пуснаха и двамата гледаха лидера с шокирани лица.
-Какво означава това?!-попита остро Тък.Русокосата и китайчето стояха като статуи.-Обичаш я така ли?-той стисна ядно зъби.У Фан за момент трепна с поглед върху Нана и после отново погледна към стария.
Защо никой нищо не казваше?!Защо стояха и го гледаха право в очитебез никакъв срам?!БЯХА ВИНОВНИ!Трябваше обяснение при това веднага!
Джунг Су започна да усеща вкуса на омраза в устата си.За само броени секунди можеше така силно да се ядоса та чак да намрази Крис който допреди малко имаше за свой приятел.
-От колко време...-гласът му трепереше.-От колко време ме лъжете?От колко време сте заедно?Ха явно е от доста дълго та чак да се обичате!Боже колко съм бил глупав...били сте точно зад гърбът ми...трябваше само да се обърна и да видя как ме мъниоулирате и лъжеше!Глупак!-на измъченото му лице се плъзна горчива усмивка.Извади от джоба си кутийката с малкия пръстен.Отвори го, погледна го за секунда после вдигна глава към хората пред него.Горчивата усмивка се се стопи от лицето му.Той се извъртя и с все сила хвърли омразната кутийка.Тя рикошира в стената после се търкулна и до прозореца.Извърна се към Нана и У Фан.
-Имате точно една минута за да ми обясните...или заклевам се ще извърша нещо което никога не съм се замислил да сторя!Искам да разбера истината веднага!

U-know Yunho
U-know Yunho
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Sponsored content

Sponsored content