I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
Преди седмица, на горската полянка EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Преди седмица, на горската полянка EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
Преди седмица, на горската полянка EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
Преди седмица, на горската полянка EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
Преди седмица, на горската полянка EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
Преди седмица, на горската полянка EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
Преди седмица, на горската полянка EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
Преди седмица, на горската полянка EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
Преди седмица, на горската полянка EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 75 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 75 Гости :: 1 Bot

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

Преди седмица, на горската полянка

Go down

Преди седмица, на горската полянка Empty Преди седмица, на горската полянка

Писане by ShiN Съб Май 04, 2013 11:55 am

Събудих се в неестествена поза на голямото легло. До туловището ми се търкаляха две празни шишето от соджу, а пред мен все още беше отворения лаптоп. Цъкнах копчето за включване и той светна. 13-тия епизода на драмата "Padam Padam..." се беше свършил след като съм заспал пред него. Изправих се в седнало положение и се почесах по главата. Спомних си набързо, че почти цяла нощ стоях буден и накрая съм заспал така. Имах жестока депресия по Юри- чан снощи и вероятно съм искал да се разсея.
Погледнах телефона си - 17 пропуснати обаждания от мениджъра. Тъкмо тогава той нахлу със вратата и ме погледна злобно.
- Ах ти...-каза през зъби
- Какво си седнал? За теб работа няма ли? - започна да ме нарежда
- Нийсааан...остави ме намира днес - проплаках.
- Хьонг...не нийсан а хьонг..- поправи ме - Вземи научи езика като хората! Нали поне в това те бива.
Минахме последния дълъг спор, след което той си тръгна. Обичах си мениджъра, дори да беше досаден и лепка. Ходеше ми се някъде навън. Ама не навън в града, а извън него. Реших, че ще отида в гората. Никога не бях ходил там. Когато стигнах, започнах да се разхождам. Видях отдалече някакво хубава полянка и тръгнах натам
- It's love, your love...loove yourself - пеех си последната си излязла песен доволно, когато забелязах някакво момиче недалеч от мен. След като не бях сам тук се приближих със широка усмивка.
- Здравееей, красива девойко! Принца без коня идва да те спаси от самотата!
Изкисках се на себе си и седнах до нея. Май че не я познавах. Добър повод да се запознаем и да се поразсея малко от мислите по прекрасната ми Коразон.
ShiN
ShiN
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Alucard
Половинка : ---
Брой мнения : 246

Върнете се в началото Go down

Преди седмица, на горската полянка Empty Re: Преди седмица, на горската полянка

Писане by ???? Съб Май 04, 2013 8:26 pm

Flashback

Джулиет отпи от шишето с вода и най - накрая стана от стола, на който беше прекарала почти цялата сутрин. Слънцето печеше силно, за пореден ден. На терасата на малкото и жилище, добре че от Грийн все още и даваха такова, беше още по - топло, но по незнайни причини тя издържаше. Вече усещаше потта, стичаща се по лицето, остави шишето на земята и влезе вътре. Мразеше, когато от много светло отиваше на по - тъмно, защото в първите няколко минути не виждаше нищо, освен жълти и лилави петна. Разтърка очи и се отправи към спалнята, за да се облече - вече знаеше къде ще отиде.

Край на Flashback - а

Още щом наближи до поляната, събу обувките си. харесваше и да оди по меката трева боса. Хвърли раницата си малко по - напред и се затича. Беше приятно, много приятно. Направи така поне една обиколка - все пак трябваше да загрее. Тя беше от хората, които тренираха редовно, преди ходеше поне по три пъти в седмицата във фитнеса, а почти всяка вечер бягаше в парка. Сега, от няколко месеца не правеше нищо, наистина се бе променила. Време беше за добрата стара тренировка. След бягането започна и разгрявката. Джулиет се разтегна много добре и чак сега се сети, че всъщност беше много пластична... да понякога забравяме какво можем самите ние. Имаше чувството, че енергията прелива вътре в нея, сякаш имаше сила за всичко. Направи няколко коремни и какво ли не още за коремните мускули, тъй като там беше доста здрава. След това се зае и с лицевите. докато ги правеше, в главта и нахлу смътен спомен, как, когато беше още на 7 баща и за пръв път и показа как се правят и пожела да я научи, а тя беше проявила огромно желание. И оттогава, когато ги прави, този спомен винаги нахлува в съзнанието и. Родителите наистина и липсваха... трябваше да се върне и да зареже всичко тук... Тези мисли... но стига... тя пусна музика и сложи слушалките си, за да може да спре да се разсейва. По едно време ги свали и отиде да пие вода. В това време чу някакъв звук и стъпки. Изглежда, че някой идваше и си тананикаше. тя се стресна - не обичаше други хора да я гледат докато прави нещо. И започна да пие вода, гледайки го как приближава. С периферията си забеляза, че се усмихва леко глуповата и каза:
- Здравееей, красива девойко! Принца без коня идва да те спаси от самотата!
Тези думи я стреснаха и тя спря да пие от шишето, защото се задави. Дръпна бутилката, изкашля се, погледна с недоумение и отвърна:
- Ммоля? Кой си ти?
Тя продължи да го гледа така няколко секунда и реши, че може би е реагирала твърде остро, но все пак... той пък какво искаше да и каже?

????
Гост

Писане by ShiN Нед Май 05, 2013 3:59 pm

Дамата се задави със водата си, но аз не се притесних, защото не изглеждаше сериозно. Попита ме кой съм
- Аз...- изпъчих се и си придадох важен вид
- ...имам много имена - Казешини, Шин, Шинигами...Може да ми наричаш както искаш - приближих си лицето до нея и и се опулих насреща. След това се изкисках и се отдръпнах.
Погледнах я за още няколко секудни.
- А ти сии? - попитах любопитно
Не ми беше позната, следователно не бе от големите звезди, с които съдбата ме срещаше напоследък.
Момичето не ми отговори няколко секунди и аз примигнах на парцали.
- Тиии..нали не си халюцинация? - погледнах я объркано и се почесах по главата.
- Не! Не си. Халюцинациите по принцип не млъкват. - изхихиках по - леко и все пак зачаках да ми отговори, ако иска.
ShiN
ShiN
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Alucard
Половинка : ---
Брой мнения : 246

Писане by ???? Нед Май 05, 2013 9:52 pm

- Аз... имам много имена - Казешини, Шин, Шинигами...Може да ми наричаш както искаш. - каза той, като се беше изпъчил гордо сякаш се имаше за някой наистина важен, а после приближи лицето си до нейното и се опули. Джулиет инстинктивно се дръпна назад. Какво по дяволите му беше на този?
- А ти сии?
На нея и трябваха няколко секунди, за да помисли - да отвърне или пък не? Я, по - добре да си помълчи още малко. Момчето, с многото имена, я огледа от глава до пети и сякаш я преценяваше. Не, никъде не си ме виждал - помисли си тя. Аз.. все пак не съм известна.
- Тиии..нали не си халюцинация? Не! Не си. Халюцинациите по принцип не млъкват.
Това вече беше върхът на най- странните разговори. Джулиет просто не се сдържа и каза:
- Добре ли си? - като го изгледа с тъпа физиономия - Не знам аз какво съм, но за теб имам още няколко имена.. да си попълниш списъка. - довърши тя и стана от земята. Изтупа си панталона и леко се повя с тениската, защото и беше истинска жега.
- Джулиет се казвам - извика, след като се беше малко отдалечила. После се върна при него и добави - Може би си ме виждал някъде... в по - пропадналите части на града. - след което се засмя.
Обиколи полянката един път и се приближи към него.
- Аз често идвам тук, а ти... какво правиш тук, а Господин " Перко " ? Не ми изглеждаш като някой, който да тренира - засмя се тя и го сръчка в корема.

????
Гост

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите