I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
Плажът - Page 2 EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Плажът - Page 2 EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
Плажът - Page 2 EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
Плажът - Page 2 EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
Плажът - Page 2 EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
Плажът - Page 2 EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
Плажът - Page 2 EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
Плажът - Page 2 EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
Плажът - Page 2 EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 53 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 53 Гости :: 1 Bot

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

Плажът

+13
Hun
P-Goon
Yongguk
V
Peniel
TaecYeon
ShiN
Fei
Chen.
Taeyong
Bang Minah
Hyuk.
Park Luna
17 posters

Страница 2 от 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Плажът - Page 2 Empty Re: Плажът

Писане by Fei Вто Май 21, 2013 9:44 pm

Шин доста се зарадва на факта, че съм фенка на анимациите. След това ми сподели, че харесва повече класическите стари анимации. До някъде беше прав и аз предпочитах тях, но някои и от новите доста ми допадаха. Точно щях да му отговоря, а той започна да пее. Първата секунда го зяпнах учудено, но след това се разсмях. Май приятелите му никога не скучаеха с него. Изглеждаше ми като душата на компанията.
-Някой път трябва цялата да ми я изпееш- продължих да се кикотя. След малко се поуспокоих и му отговорих за анимациите.
-Да, старите са много по-добри. Имат по-хубави истории. Честно казано от любимите ми са именно от старите ,например Мулан. Сигурно това не те учудва. –засмях се отново.
След това той ми обясни за ракията му. Както и предполагах това не беше много алкохол за мен. Определено щях да пропусна. Оказа се, че Шин бил и любознателна личност, което беше доста интересно.
-Това е много хубаво, че се интересуваш от различни култури. Няма значение, че не си пътувал, имаш много време да пътуваш.
Той ми предложи да ми намери, ако искам да опитам от ракията.
-Ами благодаря за предложението, но засека мисля да пропусна. Може би някой друг път. – усмихнах се и отпих малко от коктейла си. Може би после щях да пия нещо друго, но засега ми беше добре.
Понеже не споменах името на приятеля му заека ,той веднага побърза да ме поправи. Истината беше, че даже не се сещах кой е или от коя анимация е.
-Съжалявам ,просто не го знам. Да това е лошо с детските канали. Всъщност аз не гледам много Дисни в момента, но мисля, че се сещам за русите близнаци. Ами ,ако си сигурен ,че можеш да се справиш в отглеждането на едно дете няма лошо да си осиновиш. Даже е много хубаво, ще спасиш едно дете и ще му дадеш по-добър живот- май малко се отплеснах, но пък си беше отговорност да отглеждаш дете.
-Е тогава почакай малко , има време, когато си сигурен тогава – усмихнах му се.
Изведнъж той скочи и започна да говори как е машина и да ме гледа със секси поглед. Този човек наистина ме изненадваше постоянно. Започнах да се смея, а той ми обясни как ще ползва тактиката върху Юри. Партито се оказа, че му харесва, но му липсвала Юри. Май беше доста хлътнал по нея.
-Не ,не я познавам лично ,но знам коя е разбира се. Вие сте двойка така ли? – по принцип не питах толкова лични въпроси , но пък той обясняваше, че е любовта на живота му затова реших да питам. Разбира се оказа, се че му липсва храна. Мъже… щом няма мръвка както той се изрази ,не са доволни.
-Да живея с кого? –попитах объркано, като ми каза Гук Су. – Ооо да не би да имаш предвид Ким Бом? – Май Гук Су беше героя му в една от последните му драми, но така и нямах време да я догледам.
-Нямаш проблем да ви запозная- казах му в усмивка и се огледах. Детето все още не се появило, а толкова мрънкаше за това парти. Погледнах телефона си, но не ми беше писал или звънял.
-Всъщност той трябва да дойде тази вечер. Ако дойде непременно ще ви запозная. Ти да не си му фен? – обърнах отново вниманието си към Шин.
Fei
Fei
JYP Ent.
JYP Ent.

БФФ : Jia,Suzy
Половинка : Jun.K <33
Брой мнения : 403

Върнете се в началото Go down

Писане by Гост Сря Май 22, 2013 3:29 pm

Feeldog написа:Докато си говорихме изведнъж тя се затича към някакъв чедър свали гащеризона и обувките си и остана само по бански майко мила тя беше толкова секси изведнъж тя се провикна и каза..
- Оппа, идваш ли?
- Идвам изчакай ме.. започнах да се събличам и останах само по банският си..
Докато тя тичаше напред косата и се вееше от лекият бриз и от време на време се обръщаше към мен това я правеше даже още по секси.
Настигнах я , но вече бяхме във водата дръпнах я рязко за ръката , а след това я хванах нежно ,но в същото време страстно през кръста , а след секунда вече бях слял устните ни в страстна целувка.. Това момиче ме подлудяваше адски много , но може би затова я обичах. Понякога можехме да се караме с часова и то за глупости или да си говорим ,като най-добри приятели , но имаше и моменти в които изпадахме в момент на страст...

- Идвам изчакай ме.
Тя го чу, но продължи напред към морето, защото знаеше, че бързо ще я настигне. Чуваше стъпките му по пясъка... Той я настигна, когато беше влязла в морето. Момчето я дръпна рязко за ръката. Тялото `и се обърна към неговото. Той я хвана нежно през кръста и преди да може тя да се осъзнае, той вече я беше целунал, страстно. Докато отговаряше на целувката му, Сей си помисли за това, че страстните им моменти бяха също толкова наброй, колкото и моментите, в които се караха и в които си говореха като най-добри приятели. Поради тази причина връзката им издържаше и те не си омръзваха. Момичето наистина много, много го харесваше и не смяташе никога да се разделя с него, затова трябваше да започне да свиква с всички неща във връзката им. Макар че все още леко се изненадваше, когато изведнъж я целуне или започнат да се карат за безсмислени неща от ежедневието...
Прекъснаха целувката, защото вече не им достигаше въздух. Сей го прегърна.
- Защо си толкова прекрасен? - прошепна тя.

Гост
Гост

Писане by Гост Сря Май 22, 2013 5:14 pm

-Ммм... Защо ли..
-Наистина ли искаш да узнаеш тайната ми ...
Тя само поклати глава в знак на съгласие ..
Мии добре толкова съм прекрасен защото те обичам.
Днес май й го казах за пръв път , но пък е истина обичам я толкова много , но не съм от хората ,които изразяват чувствата си така лесно.
След думите които изрекох сладката тя ме гледаше в очите и бе червена , като домат..
След като видях тази сладка и невинна реакция ми се прииска да казвам тези така скъпоценни думи всеки ден по милион пъти на ден.
- Знаеш ли Say обичам те , обичам те , обичам те наистина много ...
Тя се изчервяваше все повече след всяко мое изричане моето обичам те..

Гост
Гост

Писане by TaecYeon Сря Май 22, 2013 6:44 pm

Доста време мина, откакто не бях ходил на партита, балове, забави или каквито и да било други обществени мероприятия. Реших, че ще е добра възможност да отида на плажното парти, за което ми каза най - добрият ми приятел. С него не сме се виждали цяла седмица, и това е добра възможност. След като толкова време мърмореше за това парти, би трябвало и той да се появи там. За всеки случай му се обадих да го питам, и той каза, че малко ще закъснее. Значи и аз ще закъснея.
Облякох си някаква обикновена синя тениска и дънки. Не си облякох бански, макар че е плажно парти, не ми се плува. А и Санг Бом ще ме заведе при пиенето и едва ли ще мръднем повече от там.
Качих се в любимата си, скъпоценна количка и потеглих към плажа. По пътя дори не си пуснах музика, защото се бях замислил за някакви пътувания извън Южна Корея. След време пристигнах, и паркирах. Отидох на плажа, и започнах да боксувам бавно с дебелите си маратонки. Може би щеше да ми се отрази по - добре едно парти на закрито и хладно място. Но нека не се оплаквам...и на това съм доволен.
Имаше доста хора, очевидно съм закъснял доста. Потеглих бавно към големия бар, като се оглеждах за Ким Бум. Ни следа от него...надявам се скоро да пристигне. Докато пътувах към един свободен стол, забелязах Фей с някакъв мъж, очевидно по - млад от нея. Не се сдържах и се засмях на мисълта как повечето мъжки тук са по - млади от нея и тя винаги е нуна. Най - сетне удържах усмивката си и само и кимнах в знак на поздрав. Не исках да развалям срещата и или сладката приказка с човека.
Седнах и поръчах на бармана едно двойно уиски без лед. Загледах се в една точка. От време на време дочувах нечий страничен разговор, но като цяло потънах в мислите си.
TaecYeon
TaecYeon
JYP Ent.
JYP Ent.

БФФ : Chansung, Jackson & Ok cat
Половинка : Ok cat
Брой мнения : 173

Писане by Peniel Сря Май 22, 2013 7:54 pm

Добре де....успах се. Да, успах се. Легнах си късно, и станах чак следобед. При това се събудих само защото Хьон Джун ми звънна. Направих се, че не съм сънен и май се хвана.
Ядох набързо, защото много ясно, че на партито ще има алкохол. А аз не искам да се напивам от най - малкото. Облякох си риза и къси гащи, като отдолу имах бански за всеки случай. Това е плажно парти все пак. Дано и Хьон Джунг си носи бански! Отдавна ми се плува, а все нямам причина да се завлека до плажа.
Реших да повървя пеша, което ме забави още повече. Освен това няколко фена ме спряха да се снимаме. Измъкнах се някак, ама аз сам съм си виновен. С бързи крачки се добрах до плаж. Имаше много хора. Сега успех с търсенето на бфф-то.
Бара...къде другаде може да е? А освен това може и Фей нуна да дойде. В последния момент схванах, че може да се срещнат, което няма да е много приятно. Не бях напълно сигурен какви са отношенията им, но нуна отбягва тази тема пред мен, а хьонг ми говори за нея само, когато сее оплаква. А имаше време, когато той ми плачеше на рамото за нея. Тогава с нуна не бяхме много близки и аз също я обвинявах. Чудех се що за човек трябва да е, за да му причини това. После се поставих на нейно място и разбрах, че и хьонг въобще не е бил прав. Затова не съдете никой, без да се поставите на негово място. Огледах се и локализирах и двамата. Каква безизходица за мен....при кого да ида? В последния момент забелязах, че около нуна подскача някакво момче, а хьонг е сам. Започнах да мятам весело на Фей, след което се настаних до Хьон Джунг. После със сигурност ще отида и при нея, нищо че си има компания.
- Тцтцтц...-започнах да цъкам с език, като изгледах преценяващо приятеля си.
- Един път да се откъснеш от работа...и виж се. Стоиш и пиеш сам и изглеждаш като изоставения персонаж от някоя драма.
Май по - добре да спра със сарказма.
- Добре ли си? - попитах го. Много добре знаеше защо го питам. Все пак Фей нуна е наоколо.
Peniel
Peniel
Cube Ent.
Cube Ent.

БФФ : Ilhoon,Junghwa
Половинка : Error 404 not found
Брой мнения : 268

Писане by TaecYeon Чет Май 23, 2013 11:06 am

Санг Бом пристигна с цялото си великолепие и веднага започна със сарказма.
- Пия сам, защото ти закъсняваш като някоя жена. - присвих очи и се обърнах към него.
След това той ме попита дали съм добре. Загледах се в чашата си с уиски. На пръв поглед обикновен въпрос, но знам точно какво има в предвид. Хвърлих един бърз поглед към бившата, след което отново погледнах към него.
- Прекрасно съм дори. Нали не си мислиш, че ще оставя присъствието на Фей да ми скапе настроението? - усмихнах се
- Всъщност то дори не ми скапва настроението. Не знам дали ти е казала, но преди няколко дни се засякохме, и поговорихме малко. Радвам се за това, защото ако не бяхме, все още щях да съм разкъсван от предишната злоба.
Как се радвах, че Ким Бум дойде. Само на него можех да си излея всичко това и след малко да ми мине. Не ме интересува, че е и неин приятел...и двамата знаем, че не е двоен агент. Никога няма да го накарам да избира между мен и нея. Само може да я подразня някой път, че ми краде приятеля. Усмихнах се и вдигнах чашата си, за да отпия.
- Буми, ти няма ли да пиеш нищо? - попитах и се изсмях
- Виж се как се излагаш.
Повиках бармана и му поръчах същото като моето.
- Стига за мен, кажи как е при теб. Разбрах, че имаш ново жилище.
TaecYeon
TaecYeon
JYP Ent.
JYP Ent.

БФФ : Chansung, Jackson & Ok cat
Половинка : Ok cat
Брой мнения : 173

Писане by Гост Чет Май 23, 2013 5:14 pm

Feeldog написа:-Ммм... Защо ли..
Днес май й го казах за пръв път , но пък е истина обичам я толкова много , но не съм от хората ,които изразяват чувствата си така лесно.
След думите които изрекох сладката тя ме гледаше в очите и бе червена , като домат..
След като видях тази сладка и невинна реакция ми се прииска да казвам тези така скъпоценни думи всеки ден по милион пъти на ден.

Той я попита дали иска да узнае тайната му. Тя кимна с глава в знак на съгласие.
- Мии добре, толкова съм прекрасен, защото те обичам.
Въпреки че бяха заедно по тази причина и беше очевидно, че я обича, иначе нямаше да е с нея. Но въпреки това, се изненада. Момичето го гледаше в очите, изчервила се, заради думите му. Никой досега не `и беше казвал, че я обича. Сей много лесно се изчервяваше, затова нямаше как и в случая да не го направи. Той продължи да `и повтаря "Обичам те" отново и отново. И с всяко изричане на думата, тя все повече се изчервяваше. Мразеше да се изчервява пред хората..Наведе глава надолу към водата, за да скрие червеното си лице, въпреки че той вече я беше видял. Сей се усмихна и вдигна глава към него.
- Оппа...
Тя също го обичаше, но понеже никога не го беше казвала в този смисъл, `и беше трудно да го каже. Трябваше `и известно време...
- Аз също те обичам. - каза тихо тя.
Наведе се към него и го целуна..

Гост
Гост

Писане by Chen. Чет Май 23, 2013 5:18 pm

Докато си вървеше една женска се задаваше насреща му. It`s Dae Ryong time, baby! Хубави крака, стегнат бюст и идеални форми на тялото. Бавно започна да се приближава към момичето, когато бяха вече доста близо тя го напръска с вода. Е, не! Това беше черешката на тортата. Той толкова много да си пазеше обувките, а тя да го напръска, ех бе, момиче, гледай малко повече какво правиш, че с такъв като Дерйонг ще си патиш много ...
Тя се извини и отбеляза, че това е просто вода.
- Може да е вода, ама СОЛЕНА вода! Знаеш ли какви петна оставя? - изрепчи се Джънг на среща й. - От къде ще знаеш?! - изсумтя той под носа си и се зае с почистването на обувките си.
- Между другото аз съм Джънг Де Рйонг .. - и все пак не се отказа от опцията флирт с непознатата и това, че е наведен не му попречи да се представи.
Всъщност щом я загледа осъзна, че не е чак толкова непозната, но не можеше да се сети точно от къде я познава. Склероза! Определено тея дни не си беше пил гинкобилобата със специалната рецепта, която се дава само на тежките случаи какъвто беше Дерйонг в този момент.
Chen.
Chen.
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : EXO's boys, Hoya., Bang Minah
Половинка : The White Queen ;33
Брой мнения : 160

Писане by Hyuk. Чет Май 23, 2013 9:25 pm

Дасом тъкмо се приготви да го заобиколи и да продължи да се любува на красотата докато мъжагата не каза.
- Може да е вода, ама СОЛЕНА вода! Знаеш ли какви петна оставя?От къде ще знаеш?!
Тоя взе че започна да си чисти скъпоценните чепици.От злато ли бяха ,по-дяволите??
- Между другото аз съм Джънг Де Рйонг ..-смени тактиката.
Ким го гледаше със пълен пълен фейс.
-Искаш ли да се извиня на скъпоценните ти обувки?А не!По-добре да ги целуна!А и съм 10000% сигурна че точно ти си чистиш дрехите и обувките!-нахално му отвърна.-Пабо!-промърмори си под носа леко се нацупи и тръгна бавно напред.
Не знаеше кой е тоз мъжкар,но и не й пукаше.Много добре познаваше момчета от този тип.
Той всъщност приличаше на едно от бившите гаджета на Хьорин.Макар че беше голям пич и не умееше да показва чувствата си със цветенца,банлочета и писъмца.Беше типичен "бед бой".Този тип пичове бяха много популярни в днешно време и всички си падаха по тях.Включително и Дасом,но нямаше ей така да му скочи в обятията и да чурулика "Обичам те".За жалост обаче Дерйонг беше висок и наистина привлекателен и може би не трябваше да постъпва така с него.Макнето започна леееко да съжалява,но си имаше гордост и нямаше да се обърне
Hyuk.
Hyuk.
Jellyfish Ent.
Jellyfish Ent.

БФФ : my bears :з ft V muahaha
Половинка : mmmmm
Брой мнения : 414

Писане by Гост Чет Май 23, 2013 10:04 pm

Say написа:
Feeldog написа:-Ммм... Защо ли..

Той я попита дали иска да узнае тайната му. Тя кимна с глава в знак на съгласие.
- Мии добре, толкова съм прекрасен, защото те обичам.
Въпреки че бяха заедно по тази причина и беше очевидно, че я обича, иначе нямаше да е с нея. Но въпреки това, се изненада. Момичето го гледаше в очите, изчервила се, заради думите му. Никой досега не `и беше казвал, че я обича. Сей много лесно се изчервяваше, затова нямаше как и в случая да не го направи. Той продължи да `и повтаря "Обичам те" отново и отново. И с всяко изричане на думата, тя все повече се изчервяваше. Мразеше да се изчервява пред хората..Наведе глава надолу към водата, за да скрие червеното си лице, въпреки че той вече я беше видял. Сей се усмихна и вдигна глава към него.
- Оппа...
Тя също го обичаше, но понеже никога не го беше казвала в този смисъл, `и беше трудно да го каже. Трябваше `и известно време...
- Аз също те обичам. - каза тихо тя.
Наведе се към него и го целуна..

Отвърна й на целувката след това я погледна право в очите и се усмихна широко наведе се гушна я като принцеса и се затича по навътре към по дълбокото и изведнъж я хвърли във водата и се засмя..
- Сега как се чувстваш по добре ли си или си още червена като домат , но признавам беше много сладка.. започнах да се хиля като луд е не е като аз съм луд поне си го признавам не го крия , наведох се и я дигнах отново след което с спуснах леко долу за да стъпи на краката си , след като стъпи стабилно и тя ме бутна като знак на отмъщение след , което се наведе и започна да ме плиска с вода и аз нея тази игра продължи доста време след което се стъмни доста на вън и не се виждаше почти нищо имаше някой светли местенца който луната огряваше беше много красиво със Сей излезнахме от водата и седнахме на вече леко хладния пясък прегърнах Сей и й казах че отивам за питиета и я попитах какво иска тя каза , че отново иска мохото. Отидох до бара и поръчах едно мохито и една бира върнах се при нея и й го подадох.
- Заповядай сладка моя.. след което седнах до нея и я гушнах сладко ..

Гост
Гост

Писане by Гост Съб Май 25, 2013 5:37 pm

Момчето `и се усмихна широко. Вдигна я и отиде по-навътре в морето, където изведнъж я пусна и тя цопна в водата.
- Сега как се чувстваш, по-добре ли си или си още червена като домат, но признавам, беше много сладка..?
Вече не беше толкова червена, но щом той казваше, че е сладка, тя нямаше нищо против да си поседи още малко така, леко изчервила се. Но въпреки това се опита с водата да прикрие червенината около бузите си..
Той отново се наведе и я вдигна. Потопи се повече във водата, за да може тя да стъпи на краката си. Сей вече беше стъпила стабилно. За да си отмъсти и за да им е забавно, тя също го бутна във водата и започна да го пръска с вода. Той от своя страна не пропусна да я напръска и играта им продължи известно време...
Навън се беше стъмнило и плажът се огряваше в светлина само на някои места. Беше много красиво, нещо, което не го виждаш всеки ден.. Двамата излязоха от морето. Седнаха на влажният пясък и той я прегърна. Каза `и че отива за питиета и я попита какво иска.
- Мохито.
Докато той беше на бара, тя се радваше на небето и на атмосферата...
- Заповядай сладка моя.
Подаде `и питието. Тя го взе в ръка и се усмихна, когато той я гушна. Певицата отпи от мохитото. Облегна се на гърдите му.
- Красиво е. - каза тя. - Струваше си това, че дойдохме, нали?

Гост
Гост

Писане by Гост Съб Май 25, 2013 9:05 pm

След като я прегърнах тя отпи от мохитото си и се облегна на гърдите ми казвайки..
- Красиво е.
-Струваше си това, че дойдохме, нали? аз се засмях и й отговорих
- Дам наистина е красиво и да струваше си да дойдем благодаря , че ме накара да дойда с теб.
- Сей иска ми се вечно да си останем така аз и ти..
- И хей ще ме слушаш нали ?
- Май пак започнах да говоря простотии... започнах да се смея а тя ме гледаше така сладко и се готвеше да отговори на въпросите ми наистина се радвам че тръгнах с нея в началото бях скептично настроен бил съм глупак нали и до някъде тя ме промени вече се държа като човек , а не като копелето което бях е все пак някой приятели ме зарязаха заради нея , но щом ме оставиха значи не са били истински и щяха да ме възприемат такъв какъвто съм.. Впрочем не познавам много от приятелите на Сей дали да я питам дали иска да ме запознае с някой от тях или да изчакам тя самата да реши боже държа се така сякаш аз съм влюбената девойка понякога тази мисъл ме побърква или вече прекалено много съм се влюбил в нея...

Гост
Гост

Писане by V Нед Май 26, 2013 6:44 pm

Junhyung. написа:Мощния рап кънтеше от колоните на колата на Джунхюнг .Оставаше още път до плажното парти.По закътано място да бяха измислили?Да им бяха каза ли че партито ще е на плажа на река Амазонка примерно!То не беше път то не беше по -голяма тъпна.Дори не знаеше защо въобще щеше да идва?Кой ажеба щеше да види там?Някои "готини "звездички да ми пия коктейл и да си лафят!Хехе гуеми са!
Джунхюнг спря колата си на паркинга.Нямаше нито едно дърво за да може да я паркира на сянка.Супер!Той слезе от обичаната си кола и се огледа.Нямаше много хора.Още по-хубаво всъщност!Нямаше да му се налага да се превзема.Добре че не му отиваше и не го правеше често.Рапърът се отправи към бара.Там съзря Ън Джи ново трейни в компанията му той й кимна
-Здравей Ън Джи.-каза й и бързо я подмина.До нея беше онзи Хонг Ки.Колко го мразеше пък тоя не е истина!Не го понасяше направо.Тоз сигурно беше жена или по скоро беше гей.Абе квото и да беше не можеше да го погледне.
След като си поръча Мохито се настани на една маса под хубава сянка и бавно отпиваше от напитката си.В същото време идваха много хора.

Бяха изминали четири месеца, откакто с рапърът на BEAST бяха скъсали. А причината беше мега тъпа - той я подозираше в изневяра. Хара беше прекарала малко повече време в Япония и 'айде изневерява му. Да, бе, да! Никога не й вярваше и туй-то.
Рапърката на Kara тъкмо беше излязла от банята, когато Гюри започна да крещи все едно я колят.
- Онни, защо викаш? - сопна й се Никол.
- Поканени сме на едно плажно парти, но никоя от нас няма да може да отиде - обясни лидерката.
- Днес ли е? - попита Гу.
- Да.
- Аз мога да отида. Свободна съм - усмихна се тя.
И така се и разбраха. Хара щеше да отиде и да снима, за да могат другите момичета да видят какво е било. Не, че нямаше да го дават по телевизията де.
Момичето влезе в стаята си и започна да си търси дрехи и някой хубав бански. Накрая избра едни къси панталонки и потник с гол гръб и презрамки. Банският й беше бял с черни звездички. Облече се, направи си косата и можеше вече да тръгва. Мениджърът на Kara щеше да я закара до мястото, така че във вана щеше да се съблече. Надяваше се само Джунхьонг да не е там...

Направо съжали, че е отишла! Таман стъпа на пясъка и видя гърба му. Сега трябваше да се прави, че не го забелязва, но как? Имаше чувства към него, даже по-силни от преди. За това отиде на бара. Поръча си един коктейл "Бахама мама" и се заоглежда. Сред присъстващите бяха И Хонг Ки, лидерката на EvoL - Сей, лидерът на BIGSTAR - Фийлдог, Дасом от SISTAR, Дерьонг от TASTY и Него. Сърцето я присви. Не можеше повече да го гледа, за това се отправи към плажната ивица. Отдалечи се малко от флиртуващите Дасом и Дерьонг и започна да рита водата, отпивайки от коктейла си.
"- Само да не ме види..." - помисли си Хара.
V
V
Who?
Who?

БФФ : Daehyun, Jungkook, Hyuk. mwahaha, Suga., Nayeon
Половинка : ❤Junghwa❤
Брой мнения : 267

Писане by Taeyong Нед Май 26, 2013 7:11 pm

Goo Hara. написа:...

Егати купона!Човек направо да заспи на мястото си.Ама буквално Джунхьонг щеше да задреме!Ън Джи се вихреше заедно с онзи грозник Хонг Ки ,а и да не повярва човек идваха още хора?Е ако не купон поне манастир ще стане с цялата тази атмосфера.Рапърът си отпиваше от Мохитото ,ровеше в телефона си и наблюдаваше хората зад тъмните си слънчеви очила.Оо какви парти зверове бяха!
Тъпото абе беше че идваха още хора и ставаше мега тъпо защото явно никой досега не беше прил на истински купон.Хехе иначе после готини били.BEAST какви купони правеха...чааак до зори.Музика,алкохол,игрички абе всичко което може да се сети човек.
Ехх очевидно идолчетата тука бяха монаси и монахини.
Точно си мислеше че няма да стане по тъпо докато не съзря едни познат задник.На лицето му се изписа дяволита усмивка.Гу...Ха...Ра!Този задник нямаше как да не забележи.Колко пъти го е виждал когато тя се правеше на блей- патка и го подминаваше!
Рапрът изви врат и потърси с поглед евентуалния партньор с който беше Хара.Но такъв нямаше.Тя беше сама.Още по хубаво.Момчето отпи отново от коктейла си трясна телефона на масата и се изправи
Тръгна към дървените стълби и бавно заслиза надолу към плажа.
Когато беше посредата си пое въздух и извика към всички.
-А БЕ МОНАСИ И МОНАХИНИ ТВА МАНАСТИР ЛИ Е?!?-имаше си глас и 100% всички го чуха.
След като привлече вниманието на гостите той се затича към водата или по-точно към Хара , неочаквано я метна на рамото си започна да навлиза в морето.Когато водата беше до колената му той хвърли момичето във водата.На лицето му се изписа усмивка.

Taeyong
Taeyong
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Wendy
Половинка : -
Брой мнения : 252

Писане by V Нед Май 26, 2013 7:57 pm

Хара си пиеше Бахама Мама-та и се забавляваше по свой си начин. От заведението звучеше Nicki Minaj - Starship, а настроението беше.... скапано. Тези хора сякаш преди не бяха ходили на купон и не знаеха как да се забавляват. Фийлдог и Сей нещо се лигавеха настрани, Хонг Ки и някакво момиче, което беше виждала в компанията на Джунхьонг изкуфяваха от друга страна, а Дасом и Дерьонг нещо се драчеха.
мамата. И това ми било купон. По-скоро, наподобяваше на някоя от онези вечеринки, на които преди години са се събирали бабите и дядовците, за да обсъждат всичко, което са видели.
Определено трябваше да си остане в дорма, да се тъпче с пуканки и да гледа поредната сълзлива драма.
Тъкмо си изпи коктейла, когато чу нечий до болка познат глас да вика.

-А БЕ МОНАСИ И МОНАХИНИ ТВА МАНАСТИР ЛИ Е?!?
Много точно им го каза. Браво, Йонг Джун Хьонг. Само така! Имаш поздравленията на Хара за тези думи.
Както си играеше с водата, усети как я вдига от земята. В следващия момент се озова върху едното рамо на Джоукър. Ама този нормален ли беше?! А като видя, че навлиза във водата, Гу щеше инфаркт да получи от страх. Заудря го с юмруци по гърба, но нямаше абсолютен никакъв прогрес.
Както си удряше, той я метна във водата. Течността й стигаше малко над гърлото. Момичето заудря с ръце по повърхността. Опита се да стане, но не успя. Отново се намери вътре.
- ТИ В КОНДИЦИЯ ЛИ СИ, БЕ?! - развика се Хара, когато най-накрая успя да стане без отново да тупне долу.
Огледа мокрото си тяло, приближи се до Джунхьонг и също го блъсна долу.
- Знаеш, че имам страх от вода! Защо го направи?!
Още една сензация за жълтата преса. Рапърката си представяше вече заглавията изникнали на кориците на списанията на другата сутрин. Някои от тях гласяха: "Джунхьонг от BEAST и Хара от Kara отново заедно?!" , "Джунхьонг и Хара се натискат на плажа".
А, не! Тази нямаше да я бъде. Гу Хара нямаше да позволи такова безобразие да й съсипе златния имидж!
За това по възможно най-бързия начин излезе от водицата и скръсти ръце пред гърдите си, гледайки на кръв и сополи Йонг.
V
V
Who?
Who?

Писане by Taeyong Нед Май 26, 2013 9:08 pm

- ТИ В КОНДИЦИЯ ЛИ СИ, БЕ?!-викна Хара и го блъсна.- Знаеш, че имам страх от вода! Защо го направи?!
Ехе и от кога Хара имаше такъв глас?Алеле беше много страшна!С това нейно красиво лице беше адски заплашителна.
Джунхьонг я гледаше право в очите и усмивката бавно се стопи от лицето му.Са за кво викаше пък тя.Виковете и драмити не бяха в кръвта й така че кво се правеше?Рапарът я познаваше по добре от колко тя подозираше.
Хара нацупено го заобиколи и излезе на брега.Момчето се изсмя нерво докосна носът с палеца си и се обърна назад.Последва тъмнокосата извън морската вода.Тя го гледаше все едно със поглед го колеше.Беше скръстила ръце пред гърдите си.
-А моляти се не ми се прави на онези сърдити кифли!Не ти отива.-каза Джунхьонг и вкара ръце в джобовете си.
Момичето тръгна да отговар нещо ,но той я изпревари.
-И как по-дяволите можеш да си помислиш че ще те оставя да се удавиш?Я се стегни,аз не съм такъв!А междо другото много поздрави на Сънгри или там ДонХе който и да е от двамата с който си била във Япония.-той уж се усмихна и я заобиколи.
Дам Джунхьонг все още беше адски наранен от постъпката й.Толкова беше направил за нея ,че и призна пред пред портерите че ходят!Тичаше до компанията й за да й каже "Здрасти" и да я цунка.За рожденният й ден й беше купил букет от розови рози -любимите й цветя!А и онова сребърно гердначе със малката пеперудка.За бога беше му толоква тъпо и да й обърне гръб след начина по който й беше говорил сега...
-Ъххх!-въздъхна ядосано и се извърна рязко към морето.-Хара?-викна но от нея нямаше и следа.
-ХАРА?!-кресна силно и се втурна към водата.Гмурна се и заплува навътре.Момичето му изплува от някъде и след като си пое въздух издаде измъчен стон и отново потъна.
Йонг включи турбото и вече дърпане Хара към брега.Вдигна я на ръце като принцеса и излезе от водата.Той седна на пясъка в гръб към бара.Хара все още беше във скута му ,а силните му ръце я държаха.Вече беше отворила очи и гледаше изплашено.
-Хари...коалке?Всичко е наред вече!Спокойно.Ох по-дяволите знаеш ли колко ме изплаши?Тъпа ли си?-гласът на момчето беше хем облекчен хем ядосан.
Очите на тъмнокосата запонаха да се пълнят със сълзи.

-Аз...аз не бях в Япония със ДонХе, Сънгри или с който и да е било.Повярвай ми!-проплака тя ,а гласът й беше странно дрезгав.
Мъжагата я притисна по -силно към себе си и след секунда промълви.
-Вярвам ти

Taeyong
Taeyong
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Wendy
Брой мнения : 252

Писане by ShiN Нед Май 26, 2013 9:21 pm

Fei написа:...

Характера на Фей-чан ме караше да се забавлявам. Всъщност аз винаги се забавлявам, освен ако не съм си у нас и не рева за Юри-чан. Но за това сам съм си виновен.
- Разбира се, че ще ти я изпея цялата, Фей-чан! - казах доволно и плеснах с ръце
- Това значи ли, че ще имам честа отново да разговарям с теб? - попитах. Голям комплимент би било за мен, ако наистина се засечем отново и тя се държи приятелски, както прави сега. Вече и аз съм звезда, но съм напълно наясно, как се държат голяма част от звездите с хората. Дори момчетата от групата ми в Япония, често го правеха. Не твърдя,че аз съм Света Вода ненапита, но мразя такова отношение.
Фей се съгласи, че старите са интересни, като май разбрах коя и е любимата анимация.
- Току що открих любимата ти анимация! И аз харесвам Мулан. Веднъж кръстих едно пиле на село МуШу. Обичах да кръщавам пилетата на село с имена. Знам, и че обичаш панди Фей-чан. Чел съм факти за теб! Гушкала ли си бебе панда? Мисля, че ще сте много сладки.
Ако бях гадже на Фей-чан щях да и подарявам плюшена панда на всеки един месец. Може би трябва да се запозная с нейния човек и да му предложа тази идея. Ако наистина я обича, няма да се скъпи за плюшени панди. Но ме е срам да я питам кой е той...може би в по - удачен момент ще го направя.
Тя ми сподели, че не знае за заека Роджър.
- Не е голяма загуба. Аз като малък го гледах повече заради Jessica Rabbit. И се чудех, как може един заек като него да се уреди с мацка като нея - поклатих глава и зацъках с език.
- Червенокосите момичета са много сексави. Но Юри-чан дори без червена коса ги пъха в джоба си. Sad but true...
След като разсъждавах наум дали да не си осиновя русо дете, Фей ми даде няколко съвета. Вслушах се в тях.
- Наистина искам русо дете. Но сега съм още млад и зелен и пред бляскава кариера. Може би след години. Вече знам, коя ще е жената на живота ми и ще помоля да се омъжи за мен. - ухилих се широко и се размечтах
- Само че ще трябва да се постарая доста, защото тя не е обикновена жена и заслужава необикновено предложение. Но доста преди това трябва да я спечеля.
Точно след като я питах за Юри, тя каза, че знае коя е, след което попита дали не сме двойка. Понацупих се.
- Иска ми се...но истината е, че все още не съм спечелил Юри-чан. Но повярвай ми - никога няма да се откажа от нея. Навсякъде простаците пишат, че тя е злобна и лош човек. Кой знае колко тъпака са я наранили досега...Точно затова няма да се откажа. Тя заслужава най - доброто. Аз не съм най - доброто, но ще се стремя да бъда най - добрия за нея. Искам нея и точка по въпроса. - реших да спра. Вероятно вече надух главата на Фей-чан.
- А ти...имаш ли си някого, Фей-чан? - сега беше добър момент да разбера кой е балъка, ако има такъв. Ако иска, може да си излее душата. Аз вече го направих. Но ще я разбера ако тя не го направи. Все пак едва се запознахме.
Грейнах, като ми каза, че ще ме запознае с Гук Су. И дори каза, че той трябвало да дойде. Точно като по поръчка, видях Гук Су да се появява и да се настанява хилнат недалеч от нас.
- Нийчан..ето го там! - казах и посочих към него.
Направих се на разсеян и не и отговорих на въпроса. Не е хубаво да се разбира, че съм фен на толкова много хора. Но наистина съм фен на Ким Бом. Смея му се на ролите без дори да има на какво да се смея. Той е наистина добър. Както се бях обърнал натам, се загледах до кого е седнал. Май разговора им не беше чак такава забава. Изглеждаха сериозни.
- Я.....този с него не е ли Ким Хьон Джунг? - попитах изненадано
- Толкова е велико, че са си приятели, както в "Boys Before Floowers". Такива приятелства ме вдъхновяват...
ShiN
ShiN
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Alucard
Половинка : ---
Брой мнения : 246

Писане by V Нед Май 26, 2013 9:40 pm

Junhyung. написа:...

Толкова сълзи беше проляла заради него и за какво? С всеки изминал момент Хара се убеждаваше все повече в това, че е нямало смисъл. Нито една сълза е нямала смисъл.
-А моляти се не ми се прави на онези сърдити кифли!Не ти отива.
Рапърката зяпна и тръгна да му отговаря, но той я изпревари. Като винаги.
-И как по-дяволите можеш да си помислиш че ще те оставя да се удавиш?Я се стегни,аз не съм такъв!А междо другото много поздрави на Сънгри или там ДонХе който и да е от двамата с който си била във Япония.
Джоукър се усмихна и тръгна нагоре. Последното му изречение я нарани. Все още не й вярваше, че не му е изневерявала. Просто от компанията бяха задържали Kara за по-дълъг период от време. Очакваше, че щом се върне от страната на изгряващото слънце всичко ще е наред, пък то какво стана... Посрещна я, заведе я в едно кафене и я обвини в изневяра. Колкото и да се опитваше да му обясни, той не я слушаше. Беше бесен, а когато Джунхьонг е бесен, по-добре изобщо не му говори.
Гу докосна с ръка врата си. Сребърното герданче с малката пеперудка, която Йонг й беше подарил го нямаше. Явно беше паднало във водата. Хара щеше да се побърка! Обърна се да види дали Джун има намерения да се обръща към нея и влезе смело в морето. Грешка. Груба при това.
Не можеше да плува. Защо тогава си направи труда да влезе, а не понесе достойно загубата на герданчето? Защото искаше да запази всеки един спомен.
Влезе малко по-навътре във водата, там където вече не можеше да стъпва и започна да се дави. Ех, бе, жена.

-ХАРА?!
Нима се беше притеснил за нея? Лол.
Рапърката на Kara заразмахва ръце и се подаде леко на повърхността, колкото да си поеме въздух и пак потъна надолу. Джоукър я хвана и я задърпа към брега. В момента, в който се намираше под водата, момичето видя живота си на лента. Началното училище, гимназията, дебюта, първата победа на Kara, влюбването й в рапърът на BEAST, тръгването им, раздялата, всичко.
Бившият й я вдигна на ръце като принцеса и седна на пясъка, слагайки я в скута си. Тя отвори очи. Сигурно приличаше на изплашена сърничка в този момент.

-Хари...коалке?Всичко е наред вече!Спокойно.Ох по-дяволите знаеш ли колко ме изплаши?Тъпа ли си?
"- Да, тъпа съм заради теб" - помисли си Хара и си пое дълбоко въздух.
- Аз.. аз не бях в Япония с Донхе, Сънгри или който и да било. Повярвай ми! - проплака.
Джунхьонг я притисна до себе си. Минута по-късно отговори, че й вярва.
- И също така, изгубих герданчето с пеперудката, което ми подари. Заради това влязох в морето.
Вече плачеше. Сълзите се стичаха по двете й страни. Не можеше да си прости, че го е изгубила завинаги. Двете солени и горещи рекички, стичащи се по двете й страни, страшно много напомняха за онзи ден в кафенето. Когато Хара за първи път падна на колене пред някого. Просто искаше да й повярва, нищо друго.
V
V
Who?
Who?

Писане by Peniel Нед Май 26, 2013 10:12 pm

Kim Hyun Joong написа:...

Както винаги, моя сарказъм беше посрещнат от неговото мърморене. Скара ми се, че съм закъснявал като някаква жена.
- Извинете...- казах му с недоволен глас
- И ако искаш да знаеш се успах. - подкачих го
След това той ми отговори и ми каза, че Фей-нуна не може да му развали настроението. Мда, определено ми е по - лесно така, отколкото да бълват змии и гущери един за друг пред мен. Фей в никакъв случай не го прави, Хьон Джунг по едно време беше започнал да става злобен, но това съвсем в началото, когато беше наранен и ядосан. Аз също понякога съм казвал лоши неща по адрес на хора гнева си. Все пак никой човек не е идеален.
- Радвам се, че се разбирате по - добре, хьонг! - усмихнах се и го потупах по рамото.
- А иии...нали казват, че старата любов ръжда не хваща. И там, където е горял огън, остава жарава...или нещо от сорта...-второто май го пообърках, затова реших да спра да разправям "притчи". Но все пак беше приятно да го закача, защото знам, как ще реагира.
Той ми поръча като неговото питие, което бързо пристигна. Благодарих на бармана и ударих чашата си в тази на Хьон Джунг. Бях игнорирал подмятането му, че се излагам. И малко се позачудих какво да кажа, след като той беше научил, че живея при Фей-нуна.
- Виж...хьонг...- не знаех какво да кажа. Да, това е приятеля ми и няма защо да се притеснявам...но точно защото ми е приятел имам и някакво чувство, че го предавам.
-..аз...знам, че не е много правилно да се нанеса да живея с бившата ти...- оф, това наистина е сложно. Почесах се по главата и продължих:
- Тя ми е приятелка също както и ти. Отдавна не е приемам като твоя бивша, а като моя приятелка. Дори понякога се чувствам като по - малкото и братче. Надявам се нямаш нищо против - след като казах това, отпих поне половината от уискито.
Peniel
Peniel
Cube Ent.
Cube Ent.

БФФ : Ilhoon,Junghwa
Половинка : Error 404 not found
Брой мнения : 268

Писане by Fei Вто Май 28, 2013 12:23 am

ShiN написа:...
Шин ми обеща да ми изпее цялата песен някой път и ме попита дали ще се видим отново. Защо пък да не се видим отново? Въпреки че на моменти ме плашеше беше доста забавен.
-Разбира се, защо не? –усмихнах му се отново.
Шин също харесваше Мулан и ми разказа как кръстил някакво пиле МуШу. Дракончето от анимацията определено беше уникален герой и един от любимите ми. Оказа се, че Шин знае доста за мен, щом знаеше, че обичам панди. Толкова са сладки и пухкави . Изведнъж се сетих за един концерт, на който Ким Хьон Джунг беше с шапка панда. Толкова беше сладък тогава… не няма да мисля за него сега. Веднага пренебрегнах мисълта за бившия ми с шапка панда.
-Даа, много харесвам панди. Не, не съм за съжаление. Но някой ден...– отговорих му. Идеята му беше интересна, никога досега не съм я обмисляла. Бях виждала само пандите в зоопарка от далеч.
След това Шин ми разказа за заека Роджър. Може пък някой път да го гледам. Докато говореше той отново спомена Юри. Май наистина беше хлътнал по това момиче.
Той явно реши да послуша съвета ми и реши да си осинови русо дете по-късно, след като се създаде семейство.
-Да ,така е добре, живота е пред теб, Шин, имаш време. И все пак ще чакам да ме запознаеш с русото си дете един ден- усмихнах му се. Дано сбъднеше мечтата си и си осиновеше някое русо сладурче. Докато говореше той спомена, че е намерил жената на живота си и някак подозирах, че вече знам коя е, но реших да не го питам за сега, но след това той сам ми каза. Докато ми разказваше усетих колко много държи на нея. Чак неволно се усмихнах докато го слушах. Момчето беше наистина влюбено според мен.
- Искрено се надявам да успееш да я спечелиш и съм сигурна, че ще успееш. Личи си, че много държиш на нея и се надявам скоро да сте заедно. Ще ме поканиш на сватбата нали? –казах му накрая. Щеше да е глупачка да отхвърли някой като него, който така говори за нея. Надявах се и тя да чувства същото към него и да са много щастливи. Да бях романтичка не го отричах и винаги си мечтаех за хубав завършек.
Точно ме попита дали имам някой и мислих веднага да отрека когато го видях… Ким Хьон Джунг… Както винаги изглеждаше добре. Като ме видя се засмя нещо и само ми кимна. Този… кой знае каква мисъл му се върти в главата. Сдържах се и само с лека усмивка му кимнах в отговор. Реших да съм искрена с Шин като му отговарям .
-Ами има един човек … и иска ми се да се получи, но май той не иска… -казах тъжно като от време на време поглеждах към бившия ми.
-Но преди да си казал каквото и да е било, аз съм си виновна. – побързах да допълня и за последен път хвърлих влюбен поглед към актьора.
След като му обещах да го запозная с най-добрия ми приятел явно Шин се развълнува и веднага щом той се появи ми каза. Разбира се той ми се усмихна широко и ми помаха , отвърнах му с не по-малко весела усмивка и му помахах, след което той отиде на бара при приятеля си. Е добре, да си поговорят по мъжки. Шин също проследи приятеля ми с поглед и веднага попита дали това с него е Ким Хьон Джунг.
-Да, той е… - казах и отново се загледах в него, но този път се постарах бързо да отместя поглед. Прекалявах вече.
-Да, така е и аз винаги съм им се радвала, колко добри приятели са. И мен честно казано ме вдъхновяват… , но аз си имам Джия- усмихнах се весело. Това ,което имаха те като приятелство ,толкова близка чувствах и аз Джия.
-Хубаво е да имаш такива хора , на които да знаеш ,че винаги можеш да разчиташ.
Fei
Fei
JYP Ent.
JYP Ent.

БФФ : Jia,Suzy
Половинка : Jun.K <33
Брой мнения : 403

Писане by Гост Вто Юни 04, 2013 7:30 pm

Feeldog написа:След като я прегърнах тя отпи от мохитото си и се облегна на гърдите ми казвайки..
- Красиво е.
-Струваше си това, че дойдохме, нали? аз се засмях и й отговорих
- Дам наистина е красиво и да струваше си да дойдем благодаря , че ме накара да дойда с теб.
- Сей иска ми се вечно да си останем така аз и ти..
- И хей ще ме слушаш нали ?
- Май пак започнах да говоря простотии... започнах да се смея а тя ме гледаше така сладко и се готвеше да отговори на въпросите ми наистина се радвам че тръгнах с нея в началото бях скептично настроен бил съм глупак нали и до някъде тя ме промени вече се държа като човек , а не като копелето което бях е все пак някой приятели ме зарязаха заради нея , но щом ме оставиха значи не са били истински и щяха да ме възприемат такъв какъвто съм.. Впрочем не познавам много от приятелите на Сей дали да я питам дали иска да ме запознае с някой от тях или да изчакам тя самата да реши боже държа се така сякаш аз съм влюбената девойка понякога тази мисъл ме побърква или вече прекалено много съм се влюбил в нея...

- Сей иска ми се вечно да си станем така аз и ти..
Тя също. Харесваше `и да стои в прегръдката му и да си почива. Защото това бе времето, когато тя не работеше и нямаше никакви задължения. Но нямаше как вечно да стоят така, макар наистина да `и се искаше. И двамата бяха известни хора и трябваше да работят усърдно и да се наслаждават на музиката, която правят и изпълняват.
- И хей ще ме слушаш нали?
Момичето се засмя заедно с него. От време на време започваше да говори така и да я пита такива въпроси. Сей не знаеше защо прави така, но се досещаше, че е сигурно заради това, че се бои да бъде изоставен както онова момиче е направило. Но Сей нямаше такова намерение. Вярно, не го беше запознала с всичките си приятели и роднини, но и това смяташе скоро да направи. Тя много си го обичаше, просто `и беше трудно да го покаже.
- Винаги ще бъда до теб. - каза му тя.
Сгуши се в него и се загледа в морето...

Гост
Гост

Писане by Yongguk Нед Авг 11, 2013 6:19 pm

Днес бе денят!Почивка за всички артисти от Cube Ent. имаха почивка.Е да някои трябваше да остават за да дават отчети на мениджърите .Човека който остана от 4minute беше Джи Хьон то нямаше коя друга да разбира повече от нея.Хьона имаше планове сък семейството си,Гаюн пък щяла да води социален живот.Сохьон пък беше замислила да се види със братовчедка си и заедно да ходят на плажа.Щеше да е яко,двете бяха наистина близки.
Слънчевите лъчи огряха лицето на макнето.То направи муцка и се размърда.Скоро алармата на телефона й гръмна и тя вдигна рошавата си главица от възглавницата и разтърка очаци.Трябваше да се оправя за да не закъснее за срещата й със Со Лим.Така се казваше 25 годишната й по-скоро сестра от колкото братовчедка.
Куон сложи розовия си бански.Принципно се стесняваше от голотата,но нали щяха да са само тя и Со Лим.Нямаше от какво да се притеснява.Вместо бялата плажна рокля ,певицата тури едни дънкови ,къси панталонки с широк потник със знамето на Америка.Среса си вече дългата коса ,свали си изкуствените кичури и си сплете една раздърпана плитка.За грима...може би щеше да мине и без него ,но понеже получаваше комплекси все пак си мацна спирала .
Някак си успя да бърза -натъпка всичко необходимо в една плажна чанта и вече стоеше и чакаше Со Лим на булеварда.Тя беше върла рокаджийка.Обожаваше рока ,но все пак слушаше и спор.Биас й беше Дуджун ,но от скоро беше хвърлила око и на Илхун .Горкия трябваше да го предопреди ,че обича да стиска и мачка бузи.Може би нямаше да му каже.Хихихи!
-Аа ,онни-я!-размаха се Сохьон щом видя черния мотор до светофара.Со Лим й кимна и щом светна зелено,натисна газта и едвам не вдигна предната гума.Макнето наистина имаше страх от мотори...най-вече ако го караше тая лудетина.
Преди да се качи зад братовчедка си ,дългокосата се прекръсти и удари една молитва .Поради лудото каране на жената стигнаха на плажа за помалко от един час.
-О-онни ще повърна ..-проплака Куон щом стъпи на здрава земя.
-Я се стегни ,момиче дори не привиших скороста!-тя се засмя и изключи мотора.Сохьон опра ръце на колената си и се опита да диша .Айгу тая жена!
Този плаж се водеше частен и нищо чудно някоя колежка или колега от бранша да види.Освен това в тази област рядко стъпваха репортери което повярвайте си беше трудно постижимо.Госпожица Куон върна каската на братовчедка си,пусна си плитката и си сложи слънчевите очила.Ох слънцето вече напичаше.Двете момичето се отпраниха към плажа.Со Лим заседна на бара ,пък Сохьон слезе долу на пясъка.
-Ох ,че пари,ох,че пари!Парии!-говореше си докато подскачаше към водата.Хоризонта беше чуден.Момичето вдиша дълбоко бризът .Рахат!~
Нечии викове привлякоха вниманието на тинейджърката.Тя погледна на ляво и видя групичка от младежи.Един смях се открояваше от всичките.
-А...Сънг Дже?-изненада се щом го разпозна.-Илхун?Яя ..-говореше макнето.На лицето й се изписа усмивка .Съдбата винаги беше благосклонна към нея.Може би момента в който щеше да разкрие чувствата си на Сънг Джи наближаваше .Щеше на всяка цена да опита!
Певицата със смела крачка тръгна към тях .Явно много се забавляваха.Пък и бяха само мъжаги.Купон може би.Момичето се приближаваше със усмивка когато някой я грабна и завъртя .Тя писна от изненада .
-Сохьон-ах ...-каза през смях Хьонсик .Куон се осъзна .Момчето обаче продължи са се смее.
-Яях ...Хьонсик -ах защо ме стряскаш така,а?!-повиши тон Макнето и му удари едно шамарче по рамото.Тоз хубосник пък още повече се засмя подаде едно голямо,студено шише бира ,постави ръка на рамената на Макнето на момичешката група и започна да я тегли към другите момчета.Изведнъж корема й се сви при мисълта ,че отива при вече пулоголите си колеги.

п.с- Така де Хьоншик* ...а и Сонг Дже * -.-
Yongguk
Yongguk
Who?
Who?

БФФ : Hyosung
Брой мнения : 192

Писане by P-Goon Нед Авг 25, 2013 7:11 pm

Най-сетне така дългоочакваната почивка за всички от СUBE Ent дойде.E, почти за всички де, някой все пак трябваше да остане и да дава отчети на мениджърите.А познайте, кой беше прецаканият от BTOB.Самият лидер ЪнКуанг.
Тъй като никой не си беше правил кой знае какви планове, решиха да отидат на плажът.Певецът не беше ходил от кой знае колко време и сега беше момента да си навакса изпуснатото.
От толкова вълнение дори не можа да заспи вечерта.Цяла нощ се въртеше и чак към 4:30 - 5:00 успя да се унесе.
На сутринта веднага щом алармата му огласи стаята скочи от леглото.Естествено като най-въудушевен от предстоящата случка беше първи и вече дори се беше оправил и седеше пред вратата със всичките им нужни неща.Чакаше останалите, които все още едвам се излюпваха от леглото.Най-сетне след половин час седене пред вратата и чакане всички бяха готови и се канеха всеки момент да тръгнат.Забавиха се толкова благодарение на Минхьок, който все забравяше по нещо и трябваше да се връща и да го взима.Краката на макнето вече бяха окапали почти от чакане, направо не си ги усещаше вече.
Всички се накендериха в колата, надупчиха силно музиката и потеглиха.
СонгДже разбирасе като най-развълнуван и най-луда глава отвори прозореца и едва ли не се показа целия от там.Силния вятър се разбиваше в лицето му, а косата му се вееше на всички възможни посоки.А когато си отвореше устата, направо пресъхваше цялата.
Скоро се показа и плажът заедно с морето.Усети се мирисът, който се носеше навсякъде.Беше тооооолкова приятно!!
След като всички излязоха от колата и си взеха нещата, тръгнаха като народна песен към водата.
- Внимавайте, че пясъкът сигурно е много горещ и ще жъка.- предопреди Илхун.
Всички тръгнаха все още с джапанките си по пясъка, за да не се опарят, но СонгДже спря.
- Хаха, колко пък да е топъл! - засмя се и събу джапанките си.
Взе ги в ръка и стъпи на пясъка.От начало не усети нищо, но след като настигна останалите от групата, вече беше непоносимо горещо.
- Ау, аааа, ауч, ау,ау... охх парии.Горещооо!! - макнето не издържа и изтича към най-близкия свободен чадър.
- Ааах! - приятно чувство се появи в тялото му, когато краката му стъпиха на сянката.За щастия там не беше горещо.
Останалите само му се смееха.Когато наближиха и започнаха да го бъзикат макнето направи недоволна физиономия.
И така, така, ала бала, настаниха се на един чадър.Разпънаха си кърпите, а СонгДже се хвърли направо в пясъка.
Хьоншик отиде до бара да вземе бира.Макнето се огледа.Морето беше невероятно.
- Хайде да влизаме във водата! - каза развълнувано.
- Нека да изчакаме поне бирата. - ахх този МинХьок.. ще се пропие това момче.
СонгДже погледна към бара и видя Хьоншик да се връща не само с бира, но и с момиче.И то не кое да е момиче, а колежката му - СоХьон.
Макнете щастливо ѝ помаха и когато се приближиха не изпусна момента да започне със задаването на въпросите.
- СоХьон-ши какво правиш тук, с кой си, и останаите от 4Minute са тук?Ах, какво щастие, че се появи поне едно женско. - Сонгдже не спираше със въпросите си, несваляйки онази негова голяма усмивка от лицето.
P-Goon
P-Goon
Who?
Who?

БФФ : Topp Doggs
Половинка : no, thx.
Брой мнения : 86

Писане by Yongguk Нед Авг 25, 2013 10:36 pm

„Добре,СоХьон успокой се!Успокой се,жено!Това са ти колеги..приятели ,братя,..Дъъх”
Мислеше си момичето докато се оставяше на Хьоншик да я бута напред.Бяха вече на няколко метра ,а тя преглътна шумно и с доста усилия.Макнето погледна нагоре и видя самодоволната усмивка на момчето.Или той всъщност защо се хилеше така.Знаеше ,че е срамежлива а ух ,че момчета!
Двамата се приближиха ,а певицата плахо помаха и срамежливо се усмихна на момчешката група.До тях дойде СонгДже.Усмивката на макнето застина на лицето й и тя остреми погледа си нагоре .Беше си висок ся!
- СоХьон-ши какво правиш тук, с кой си, и останаите от 4Minute са тук?Ах, какво щастие, че се появи поне едно женско.
Както винаги задаваше въпрос със скороста на светлината.Тийнейджърката погледна за секунда към водата после отново погледна в топлите очи на Сонгдже.
-Аааа,тук съм със братовчедката ми ,Со Лим ииии малко на плаж.Оу.Ъ.Надявам се да не ви притиснявам.Нали нямате нищо против да останем при вас.-каза високо и погледна в страни зад гърбът на мъжкото макне.Мембърите на BtoB забоботеха и закимаха в съгласие.Някой подметна нещо за коя е братовчедка й и къде е .Куон се изкиска и подхвана студеното шише бира по –добре.МинХьок тромаво се придвижи до тях и взе бирата от ръцете й.
-Хах ,айде наздраве оппа.-каза й се засмя.Леле беше много притеснена.Няма значение дали са познати или не ..пак беше нервна.
Момичето посочи с палец зад себе си и каже ,че отива да доведе братовчедка си.Тя хвърли едни бегъл поглед на СонгДже обърна им гръб и тръгна към бара.От тук чуваше смехът на Со Лим.Имаше силен смях тази жена и тва си е.Явно пак флиртуваше с някой.О.Този път щастливеца се оказа барманът.
-Едно мохито със спрайт.-поръча си и се приближи до ухото на онннито си.Каза й ,че нейни приятели са били тук и ,че ще стоят със тях.
-Все едно.-повдигна рамене Лим и мушна едно китчурче зад ухото си.
-Ела да се запознаете...Тъкмо ще ти покажа..кхъм..знаеш кой.-смигна й Сохьон.
Щом чу това мотористката грабва чашата със коктейла си и тръгна към плажа.Макнето си плати мохитото и също я последва.Певицата посочи със пръст момчетата които нещо се вайкаха.
-Здравейте ,момчета!-поздрави ги високо Со Лим и се усмихна.Всички я зяпнаха
Госпожица Куон също дойде при тях.Мълчание.
-Момчета   това е Со Лим.Мойта братовчедка .-представи я малката .Мъжагите възкликнаха и я приветстваха.
-Хахаха,момчета аз съм нуна от сега на татък...Их,Сохьон-ах забравих  ключа на мотора.Ей сега се връщам.-тя бързо се изпари .Куон смукна от черната сламка и се обърна да види реакциите на BtoB.Ех тея ,момчета винаги я изненадваха.Скоро те се разсъвзеваха и продължиха да се оправят.Някои се събличаха ,други ровиха из чантите.Макнето на 4Minute остави плажната си чанта и отиде на влажния пясък. Слънцето беше силно и просто задължително трябваше да се намаже със крем.Со Лим се върна и започна да си говори със Илхун.
-Онни  ела да ме намажеш.-прошушна малката и я дръпна.
Скоро всички бяха намазани и по бански.Младата певицата все пак не съблече дънковите панталонки .Беше на щтрек защото подозираше,че момчетата ще направят нещо.По едно време познат писък накара Сохьон на подскочи.Момчетата бяха грабнали Со Лим и я вкараха във водата.
-Оннни!-викна през смях макнето и затича след тях.Тя най-спокойно си се смееше когато братовчедка й не взе да я сочи.Мъжагите се обърнаха едновремено и тръгнаха към Куон.
Фък!Защо точно на нея?!Тя се извърна бързо и тръгна,но се блъсна във някой.
-СонгДже дръж я!-викаха мембърите му.
Втаса я Сохьон...
Yongguk
Yongguk
Who?
Who?

БФФ : Hyosung
Брой мнения : 192

Писане by Hun Нед Дек 08, 2013 6:55 pm

Ах, какъв ужасен ден! Снощи бях до късно на дискотека и тази сутрин ми натресоха новината, че съм щял да имам обща фотосесия с някой от Pledis. Пфф какво целят с тези общи фотосесии? За кой път трябва да правя такава? Толкова ли искат да покажат превъзходството ми пред останалите, макар и от по - известни групи? Е, колко е известен този, с който ще се снимам, не знам. Но не ми и пука. Просто да си свърша работата и да се прибера да се наспя като хората.
Другото което е....кой велик ум измисля фотосесии през зимата, на плажа? Кой, по дяволите? Боже, защо винаги съм заобиколен от пълни идиоти, кретени, глупаци и т.н и т.н? Що за въпрос всъщност....та то всички са такива. Айде от групата ми се паднали по - нормални. Не че не ме дразнят и те понякога, но поне ми допадат малко. Мога да си говоря нормално с тях.
Тъкмо щях да продължавам да хейтя всичко, когато осъзнах, че сме стигнали до плажа. Слязох тежкарски и тръгнах към снимачните екипи. Имаше поне три фотографа. Не знам за какво ни бяха толкова, но не ме бърка. Колкото повече внимание, толкова по - добре. Мениджъра ми и момичето ми за всичко притичкваха след мен като кученца. Стигнахме до събралите се хора. Мениджъра ми веднага тръгна да разговаря с фотографите. Вече се бяха събрали гримьори, фризьори и всичко нужно за една фотосесия. Хана, момичето за всичко ми разпъна един стол от онези, които използват на снимачните площадки на филмите и ме снабди с чаша 3 в 1. Обожавам най - различни видове кафета, може да пия по цял ден такива и въобще да не ми се отразява на здравето и нервите.
- Къде по дяволите се губи партньорът ми за тази фотосесия? - започнах да недоволствам по едно време. Мениджърът ми веднага довтаса при мен:
- Партньорка, господите - той натърти и се усмихна нервно. Явно чак сега беше разбрал коя е тя и че изобщо е жена
- Както и да е, трябва да се научи да не закъснява. - изсъсках. Как може някой да ме кара така да чакам. Не ме интересува коя е, дори да е Мадона. Кръстосах крака и се свих в якето си. По принцип трудно ми ставаше студено, но сега като стоя на едно място ми стана хладно. Ако измръзна, ще изкарам душичките на всички през задниците им!! Особено на тази, която закъснява. Ох, само да ми се появи. Не ме интересува, че мога да прецакам и снимки и всичко. Най - сетне една долу горе хубава кола пристигна и от нея слезе някаква. Когато си направих труда да скоча на крака и да се обърна, започнах да разпознавам фигурата. След малко тя вече беше при мен и изглеждаше по - изненадана и от мен.
- О, не не не не. Защо на мен? Ти ли си ми партньорката за снимките? - въздъхнах и разтърках очите си с пръсти.
- Хана, донеси по - силно кафе. Ще ми е нужно и то много....
Е как можаха? Не бях върл фен на общи фотосесии с други звездички, е те какво? ДА МИ НАТРЕСАТ БИВШАТА???
Hun
Hun
FNC Ent.
FNC Ent.

БФФ : maybe
Половинка : Just one drunk dwarf
Брой мнения : 121

Писане by Sponsored content

Sponsored content