I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
Едва преди няколко часа, някъде EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Едва преди няколко часа, някъде EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
Едва преди няколко часа, някъде EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
Едва преди няколко часа, някъде EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
Едва преди няколко часа, някъде EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
Едва преди няколко часа, някъде EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
Едва преди няколко часа, някъде EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
Едва преди няколко часа, някъде EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
Едва преди няколко часа, някъде EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 95 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 95 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

Едва преди няколко часа, някъде

2 posters

Go down

Едва преди няколко часа, някъде Empty Едва преди няколко часа, някъде

Писане by Max Changmin Чет Ное 20, 2014 12:01 am

-Да, хьонг...разбрах. Няма нужда да звъниш повече, върши си работата. И...успех. - усмихнах се леко, усетих че той се усмихна по телефона. Всъщност не ми се занимаваше с това, което ме караше да правя. Никога не ме е бивало в това да бъда нечия бавачка, особено на вече пораснало момиче със собствена воля. Дължах поне няколко услуги на Хийчол, така че не можех да му откажа това. А и нали приятелите не трябва да са на принципа „дължиш ми услуга“, следователно така или иначе нямах избор. Особено след като денят ми се беше освободил в последният момент. Хьонг искаше да наглеждам сестра му, по неразбираеми за мен причини . Тейон си изглеждаше съвсем нормална, едва ли имаше нужда от надзор. Отидох в компанията, за да се видя с Юнхо, за да обсъдим някакви реклами и да си сравним соло графиците, след което аз бях свободен, а той едва тръгваше по ангажименти. Взех едно дълго кафе от кафе машината на втория етаж в компанията и се набутах в еднато празно студио, за да не ме занимава никой с нищо.
След това излязох и се поразходих по коридорите на компанията. Изненадващо, но хората бяха по – малко от другите дни, а трейнитата бяха изпозатворени в двете тренировъчни зали на първия етаж и вероятно биваха тормозени от някой от танцьорите на Super Junior. Оглеждах се за Тейон и това какво прави,за да може брат и спокойно да прави предложението си на дамата си.
Госпожица Ким беше в едната зала, привидно със съмембърките си. Наблюдавах ги през прозореца около минута – две и седнах на един от диваните, поставени отсреща. Заиграх се на телефона, и след като момичетата излязоха и се разпръснаха, последвах лидерката до женските тоалетни, където стоях и гледах на отсрещния прозорец. Бях взел ролята си на преследвач сериозно, както всичко друго с което се заемах. Е, може би дори малко прекалявах след като се приближих до вратата към тоалетните да я слушам какво говори, защото телефона и звънна. Говореше си с някакъв мъж, на който чух, но не запомних името. Отдалечих се на прилично разстояние, когато чух стъпките и към вратата, и отново се загледах през прозореца с ръце в джобовете. Въобще не се обърнах към нея, затова нямаше как да видя дали е изненадана или подозрителна, задето ме вижда навсякъде. С Тейон никога не сме имали кой знае колко близки отношения, просто сме завързвали приятни разговори от време на време. Не знаех много неща за нея, както и тя за мен, така че можехме да се определим само като познати и колеги. По принцип я харесвах, беше мила и забавна. Често падаше изтърваше микрофона на сцената. Добре, че не ме беше чувала как се смея понякога, просто беше забавно.
След около половин час бях отново на кресло, но този път пред кабинета на мениджъра на СНСД, защото тя беше влязла там. Съвсем непукисто, спокойно и ведро си четях някакво списание, което беше едно от многото на малката масичка пред мен. Дори не обърнах внимание, когато вратата се отвори, макар да чух и да виждах с периферното си зрение.
Max Changmin
Max Changmin
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : -
Половинка : Food
Брой мнения : 26

Върнете се в началото Go down

Едва преди няколко часа, някъде Empty Re: Едва преди няколко часа, някъде

Писане by Taeyeon Сря Ное 26, 2014 12:54 pm

Не знам какво се случваше в последния месец, но сякаш всичко в личния ми живот отиваше все по на зле. Е за сметка на това пък с Фани и макнето постигнахме голям успех със завръщането си. Поне едното компенсираше другото, ако погледнем реално. 
И все пак не се чувствах никак щастлива. Ето ме отново в залата с момичетата, които си говорят весело, обсъждайки следващото ни участие, а аз си седя потънала в мисли. Просто се чувствах самотна... Хийчол щеше да предлага брак на Шика, но това хем ме зарадва, хем ме натъжи някакси. Радвах се за тях и то много, исках брат ми да е щастлив, но при мен нищо не вървеше както трябва. 
Стана ми съвсем ясно, че между мен и Хьон Джунг не може да има нищо, а малко след това пък избухна скандал с него и честно казано се радвах, че бях далеч от него. Може би се бях заблуждавала за него, но в крайна сметка аз не го и познавах истински, за да съм имала някога реална представа кой е Хьон Джунг...
-Онни... добре ли си? - загриженият глас на Суйонг ме извади от мислите ми и вдигнах объркано глава. Явно съвсем се бях отнесла. Кимнах с лека усмивка, за да успокоя.
-Хайде, май е време да си ходим - опитах се да прозвуча весело като се изправих. -Аз имам малко работа, така че вие се прибирайте - казах на Суйонг, която все още ме гледаше разтревожено. 
-Не се безпокой добре съм - казах отново с усмивка и излязох от вратата. Колко ли пъти казах тази лъжа в последно време. От нападението насам не бях добре, все още имах кошмари дори, а всичко случващо се и около мен не ми помагаше. Поне работата беше доста и това добре дошло за мен сега. 
Отправих се към женската тоалетна. Имах среща с мениджъра малко по-късно и трябваше да се поосвежа. Изведнъж телефонът ми звънна. Беше адвоката ми, който ме успокои, като ми съобщи, че онзи е получил присъда и"можех да спя спокойно" по негови думи.  Тази новина малко ме обнадежди, че може би всичко ще започне да се нарежда малко по-малко. 
Обърнах се към огледалото и се заех да си пооправя грима преди да отида при мениджъра да му съобщя новината и да видя какво има да ми казва той. 
Излязох бързо от тоалетната и видях Чангмин. Явно и той имаше някаква работа из компанията, въпреки че в момента не ми изглеждаше особено зает, както и преди малко като го видях пред залата ни... С него почти не сме си говорили. Поддържахме колегиални отношения от години. Знаех, че с брат ми са приятели, но нищо повече. Всъщност обожавах гласът му и завиждах на танцовите им умения с Юно, но това беше тайна. 
Подминах го и си продължих към кабинета на мениджъра, нямаше какво да го мисля, сигурно случайно го засичах. 
Влязох в кабинета на мениджъра като веднага започнах с важната новина, но за моя изненада той ме беше поканил, не само, за да обсъдим графика ни с момичетата, а и да ме смъмри. След половин час досадна беседа най-сетне можех да си тръгна. Благодарих му и излязох от кабинета...
-Изглеждала съм тъжна и дистанцирана... Този глупак...  - казах си ядно. ЗА огромна изненада Чангмин стоеше на едно от креслата пред кабинета на мениджъра ни. Този пък... Реших да не се занимавам и си тръгнах по коридора, но пък чух, че Чангмин става.  Този защо е навсякъде?  
Трябваше да проверя дали върви след мен, затова бързо завих зад един ъгъл и влязох в една зала, щях да изляза от другата и врата, тя беше точно на ъгъла и, ако беше там щях да го пипна. 
Отворих рязко вратата и го хванах да се оглежда объркано по коридора. 
-Да не си загубил нещо? -попитах го, когато той стреснато се обърна към мен. Исках да направя крачка напред и да го изгледам както става по филмите, като пипнат някого, но аз мое щастие аз се спънах в краката си и залитнах към него. Блъснах се леко в певеца и той ми помогна да се изправя отново. 
-Благодаря...- прошепнах тихо като сведох засрамено глава, но тогава осъзнах, че той трябва да се срамува и му бях ядосана. 
-Защо си навсякъде където отида днес? -попитах го подозрително. Може би беше по-добре така, а не да го нападна директно.
Taeyeon
Taeyeon
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : SooYoung, Hyunseung, YeSung
Половинка : -
Брой мнения : 361

Писане by Max Changmin Пон Апр 13, 2015 10:29 pm

Лидерката потегли някъде, и аз дискретно преместих очите си от списанието, към дребния и, отдалечаващ се силует. Чувството беше странно...по принцип мен дебнат някакви папараци и фенове, а сега аз - Айфеловата кула на SM преследвах малката, беззащитна Тейон. Звучи заплашително. Оставих списанието обратно на масичката, с изненада забелязвайки, че е някакво лигаво и женско. Тръгнах след нея и след малко с изненада установих, че е изчезнала. Чудесно. Спрях се и се заоглеждах, как може да убегне точно на мен. Трябваше да я открия. Като ли вече всичко беше преминало от обещание към приятел на някакъв тип развлечение за мен.
Когато най - малко очаквах, чух гласа и и се обърнах леко стреснато. По думите и можех да разпозная, че може би се е усетила какво правя. Преди да успея да реагирам, тя вече се препъваше в собствените си крака и залиташе към мен. Подхванах я за раменете и и помогнах, след което ми благодари. Лицето ми вероятно беше странно...надявам се да не съм направил странна гримаса, защото едва се сдържах да не се изхиля насреща и. Знаех, че това ще е много грубо дори за the original evil maknae, затова с много усилия останах спокоен. Това, че се смеех всеки път, в който правеше нещо подобно е вярно, но нямаше смисъл тя да го знае.
Тя отново проговори, а аз разкарах ръцете си от крехките и рамене, след което въздъхнах.
-О, здравей Тейон. - казах с възможно най - спокойният си и непукист тон.
- В една компания сме, забрави ли? - усмихнах се. Пъхнах ръце в джобовете си, и се вторачих в нея. Всъщност и преди сме се срещали доста често по коридорите, но не сме си обръщали внимание.
- Имаш шоколадови блокчета в чантичката си, нали? - мръднах с брадичка към малката чанта, която носеше със себе си. - Гладен съм. - заявих и се усмихнах малко по - широко.
Добре де, нямах рентгеново зрение или свръхчовешко обоняние, просто я бях видял да си ги купува от една от машините за дребни снаксове в компанията. При това бяха последните, които аз смятах да си взема. Щях да преценя дали я харесвам, в зависимост от това дали смята да сподели шоколадчетата си с мен. От цялата ситуация ми беше станало леко вдетинено, надявах се да не я ядосам с това. Не че по принцип ми пукаше, когато ядосвам всички наоколо. Много бързо минаха годините, и пораснах. Сега, за да изглеждам нормален, трябва да не се държа по този начин. Но бъдеш ли веднъж макне, винаги си оставаш макне.
- Ами...ти как си? След случилото се...знаеш...- за част от секундата станах доста по - сериозен. Във всяка една медия и из цялата компания се говореше за нападението над нея в дома и. Дори за мен беше доста стряскащо предвид нещата, които могат да се случат на една жена в подобен момент. Искаше ми се да я питам от доста време, но никога не сме били толкова близки, за да го направя. Не знам дали някога щяхме да бъдем приятели, но това не ми пречи да съм загрижен за колега в подобни моменти.
Max Changmin
Max Changmin
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Taeyeon Нед Май 10, 2015 8:53 pm

Чангмин се извисяваше над мен с доста странна физиономия. Май едвам се сдържаше да не се разсмее… Чудесно! Да се смее, да ми се смее колкото си иска… Така де вече знаех, че всички в компанията често ми се смеят на несръчността. Само Итък и брат ми все тичаха да ме спасяват, ако видят, че нещо такова може да се случи по време на концерт, за щастие ДжинКи беше  същия като мен и от Шайни също се отнасяха добре с моите „залитания“.
Както ида е , по принцип не се дразнех, ама сега тоя високия тук не знам защо ме ядоса така, като видях физиономията, която бързо успя да прикри.
Господинчото се държеше все едно е напълно нормално, да изниква навсякъде. Ами ако наистина беше случайност? Дали не бях станала и параноичка сега? Ох, май накрая наистина щях да полудея, май не беше правилно да му се развиквам така преди да съм сигурна, че е виновен. За какво би му било точно на Чангмин да ме преследва?
-Ти как? –попитах объркано, но тогава ми светна. Не съм си въобразявала, щом е видял, че си купих шоколадчетата. Взех ги, защото обичах да имам храна в мен, ако случайно аз или някой около мен е гладен. За този ми навик са ми били благодарни прекалено много хора.
 Е, добре, щом Чангмин иска така, ще се правя, че му вярвам, за да видя какво ще стане.
-Да имам, чакай малко. – казах с равен тон.
Точно до вратата имаше диванче, просто навсякъде в компанията имаше къде да се седне…, обърнах се с гръб към Чангмин и като сложих чантата на облегалката и се заех да ровя в чантата за да намеря шоколадче.
- Ами...ти как си? След случилото се...знаеш...  –чух зад себе си сериозния му глас. Точно бях тръгнала да се изправям, но замръзнах на място и изпуснах шоколадчето обратно в чантата. Ако просто беше попитал „как си“ щях отново да излъжа, както правех постоянно, но напомнянето защо ме пита как съм, особено днес ми дойде в повече. Особено загрижеността в гласът му, не знам защо, но тя ме ядоса много. Брат ми и момичетата от групата ми бяха достатъчни, а и те ми напомняха почти всеки ден за случилото се. Чувствах се все едно всеки наблюдава всяка една моя крачка, за да не стане нещо.
Поех си дълбоко въздух и се опитах да си върна безгрижното поведение. Взех бързо шоколада отново и се обърнах към Чангмин.
-Ето ти шоколадчето! -опитах се да звуча весело, но леко треперене в гласът ми ме издаде. – Ъм беше ми приятно да си поговорим, Чангмин, ще се виждаме! –припряно бутнах шоколада към гърдите му, а той за малко да го изпусне.  Обърнах се и точно направих 2 крачки, когато усетих силния захват на ръката на Чангмин около китката ми. От рязкото спиране стъпих леко накриво и усетих как токчето ми поддава и се чупи...
-Оф... само това ми липсваше- казах ядосано като гледах в краката си.
Taeyeon
Taeyeon
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Max Changmin Нед Май 24, 2015 11:13 pm

Добре де, вероятно си изглеждах доста подозрителен с всичко това, но не ми пукаше особено. Никога не съм имал срама от каквото и да било. Е, поне в последно време, иначе преди години по едно време бях доста стеснителен. Както казват - славата променя хората. Аз поне си го признавам, не като други.
Очаквах отговор на въпроса си, но не го получих, вместо това получих така желано шоколадче, което за малко да изпусна. Какво и стана пък сега? Женска му работа, ех как мразех да комуникирам с жени. Не ги разбирам. Шоколадчето ли и взех, наистина ли и свидят? Тя понечи да си тръгне, но видях, че е изпуснала някаква кутийка, май бяха някакви дражета, които главно децата си купуваха. В бързината я хванах за китката, вместо да и кажа да почака.
- Изпусна си...това. - вдигнах набързо кутийката и с дъвки и и ги подадох. Със закъснение видях, че се вайка за токчето си. Опа, май аз бях виновен за това токче. Ъх....сега пак щеше да се нацупи за нещо. Искаше ми се да се врътна и да избягам, но очевидно нямаше да го направя. Все пак ми даде шоколадче, макар очевидно да не обичаше да споделя.
- Нека ти помогна. - казах, като сложих ръце на раменете и и леко принудително я накарах да седне на най - близкото кресло. - Имам Це 200...някъде...би трябвало да свърши работа. - казах, ровейки из джоба на раницата, която бях напълнил с дрехи за тренировка. Извадих дебелото шишенце с лепило, клекнах, вдигнах крака на Тейон...колкото и странно да звучи, и започнах да мажа между подметката и токчето. Дали си беше купила нескопосани сандалки или просто аз бях силен? Все тая, дано лепилото ми и свършеше работа. Оставих шишенцето на пода до себе си и притиснах токчето силно към обувката и.
- Не че се разхождам всеки ден с Це 200 в раницата...баба иска да и залепя нови тапети. - рекох с широка усмивка, все още сведен над токчето и. Пък как не ми се занимаваше да лепя тапети...беше си гадна за мен работа, но нямах избор. Семейството преди всичко.
- Готово е май. Ама недей да ставаш още, че не е изсъхнало. - съобщих победоносно, изправих се и отхапах доволно от шоколадчето, което ми беше дала. Не смятах да се интересувам повече от живота и, щом и беше толкова досадно. И без това не бях чак от толкова загрижения тип хора. Имах време да се досетя, че не е било заради шоколадчето.
Max Changmin
Max Changmin
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Taeyeon Вто Авг 11, 2015 8:23 pm

Ох, как можа да се счупи тъпото токче! Точно си мислих, че ще избягам от Чангмин и невинния му разпит. Той ми буташе нещо, но дори не му обърнах внимание. В следващата секунда усетих силните му ръце да ме бутат към близкото кресло като ми обясняваше нещо за Це 200. –Няма… -опитах се да се отскубна от него, но не особено успешно. Брей, този Чангмин нещо много е тренирал в последно време… Помня преди години като дебютира, беше един такъв висок и слаб като скакалец, а сега… хвърлих един преценяващ поглед в негова посока доакто той ровеше и търсеше лепилото… да доста добре изглежда. Бях чула, че момичетата го обсъждаха, но не им обърнах особено внимание, все пак тогава примирах по Ким Хьон Джунг …
Певецът се обърна към мен като държеше шишенце и аз побързах да сведа поглед, за да не види, че гледах към него. Той изведнъж клекна и се зае да ми лепи токчето. Ама той… ако някой ни види може да си помисли нещо. Хвърлих бърз поглед по коридора, но за щастие нямаше никого. Върнах погледа си към Чангмин, който съсредоточено държеше обувката ми. Това определено не го бях очаквала и най вече от него, не знам защо… Просто не ми изглеждаше като човек, който ще седне да лепи обувки.
-О! Разбирам – отговорих му, след като ми се обясняваше за лепилото. Истината беше, че хич не се замислих, че си носи лепило в чантата. Той ме предупреди да не ставам още и се изправи. Кимнах му леко, а той започна да си яде шоколадчето. Поне си го заслужи вече. Изведнъж видях до него кутийката ми с бонбони Миниони.
-О, Минионите ми! – казах развълнувано и взех жълтата кутийката. Вдигнах поглед към Чангмин, който ме гледаше развеселено и усетих как се изчервявам цялата. – Ъ… просто са много вкусни, с банани са… -опитах се да замаха положението, но се бях изложила. Не, че ми пукаше… не много, може би малко…
Сведох пак поглед към обувките си и отворих кутийката с бонбони мълчаливо като си взех 2. Май преди малко прекалих и се държах зле с него. Не трябваше да реагирам толкова остро…
-Аз…съжалявам за преди малко… - казах тихо. Не посмях да вдигна поглед, надявах се да не ме гледа със съжаление. Просто не исках хората да ме гледат така и колкото по-малко знаеха толкова по-добре и за мен и за тях.
-Искаш ли бонбонче? - вдигнах кутийката към него като се опитах да звуча весело. Все още не исках да го погледна.
Taeyeon
Taeyeon
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Max Changmin Сря Авг 12, 2015 2:27 pm

Държанието ми се състоеше в това да се правя на сладък, да се усмихвам и да кимам. Всъщност често така си изглеждах, макар да бях доста висок, продължаваха да ме приемат като макне. Добре че никой не знаеше какво всъщност си мисля, и че не съм чак толкова сладък.
Ако тя разбереше, че брат и ме е пратил да я наглеждам, щяхме да си го изпатим и двамата. Всъщност за него не е сигурно, той е Хийчол, с него рядко може да се излезе на глава. Дори шефовете не се закачат много с него. Но от друга страна аз изглеждам като лесна плячка. Все тая, не се притеснявам лесно. А и да разбере, единственото заключение е, че брат и го е грижа за нея, а аз че съм добър донгсенг. Доколкото я познавам, Тейон не е сприхава, няма да ми се сърди дълго, още повече че не си говорим толкова често. Тя послуша съвета ми и не стана. А и не бях толкова страшен, че да я прогоня. А може би беше дошло времето да се поопознаем с нея.
Настаних се на съседния фотьойл и я поглеждах крадешком от време на време.
- Няма проблем, не съм обиден. - казах спокойно. Не знам мислите и чувствата и, но както споменах по - рано...не разбирам жените. Знам само, че не бива да им се сърдим. Допреди секунда се беше радвала на бонбоните си, които както предположих са детски. Не можах да прикрия усмивката си. Понякога беше много приятно да видиш как някоя жена се държи детински. Кара те да забравиш, че вече си пораснал и че всички проблеми на възрастните са и твои. И аз се вдетенявах понякога, но ми трябваше да съм около доста близки хора. Такива, които не ме приемат като идол. Тя се изчерви, а аз извърнах поглед, за да не я притеснявам.
- О,да мерси! - казах и си всех една от бонбоните и във форма на миньони. Бяха сладки, с вкус на банан, макар и примесени с вкуса на шоколадчето, което изтъпках току що.
- Ей, Тейон....я кажи дали съм се омацал със шоколад? - извърнах се към нея и облегнах лактите си на облегалката на креслото. Не смееше да ме погледне, а аз щях да я накарам.
- И още нещо. После имаш ли някаква работа? - попитах, продължавайки да я зяпам най - безцеремонно. Аз самият не знаех накъде бия, но нещо ме накара да я питам, а в главата ми се подреждаше един от обичайните ми волдемински планове.
Max Changmin
Max Changmin
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Taeyeon Сря Авг 12, 2015 3:35 pm

Чангмин прие извинението ми и каза, че не се обидил, и да беше нямаше да обърна внимание сигурно. Така де не бяхме чак толкова близки...
Все още седях със сведен поглед и държах кутийката с миниони в негова посока. За моя изненада той си взе от бонбоните. Не знам защо повечето мислиха тези неща за детски, но не беше така. Бяха вкусни, а и самите миниони бяха тооолкова сладки, как да не ги харесва човек, а и след като ги озвучавах, малко се привързах към тях честно казано. Поне момичетата ми бяха свикнали...
- Ей, Тейон....я кажи дали съм се омацал със шоколад? -чух гласът на Чангмин, но не вдигнах поглед към него. Сигурна бях, че беше подвеждащ въпрос. Не вярвах да е успял да се омаца с шоколад.
-Не, не нямаш - казах бързо като се правех, че изучавам хранителните свойства на бонбоните. Калории 400 на 100 грама... хммм звучи добре, аз не изяждам 100 грама. Както се бях зачела, за малко да не чуя какво ме питаше Чангмин. Вдигнах бързо поглед към него, защото не бях сигурна дали съм чула правилно. Май бях чула правилно, защото той ме гледаше в очаквано, но и леко объркано. Изведнъж видях, че всъщност се е оцапал с шоколад и без да исках избухнах в смях, а певеца ме изгледа изненадано. Отворих чантичката си и взех кърпички.
-Оцапал си се - казах и се опитах да удържа смеха си като му подадох кърпичките. -Имаш малко шоколад отстрани там - опитах се да му посоча. Ха, аз може да имам детски бонбонки, но той се омаца с шоколад като детенце!
-Поне знам, че ти е харесал шоколада - засмях се леко отново. Добре, че беше това, че да отложи малко момента, в който трябва да му отговоря.
Всъщност от една страна исках да се прибера, да си легна или да рисувам на спокойствие, но от друга... какво ли беше намислил Чангмин и защо ме питаше дали съм свободна. Бях прекалено любопитна и колкото и да исках да му кажа, че съм страшно заета (да не правя нищо) вече знаех, че ще му кажа, че нямам планове.
-Колкото до въпроса ти от преди малко - започнах леко несигурно. - Не нямам планове, но съм малко гладна да го имаш предвид - опитах да замажа положението и вдигнах уж развеселен поглед.
Taeyeon
Taeyeon
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Max Changmin Сря Авг 12, 2015 10:08 pm

Лидерката ми каза, че нямам шоколад дори без да ме погледне. Направих намусена физиономия, но тя и нея не успя да види. Нищо, сега поне нямаше да може да избяга от върпоса ми. Обмислях да я измъкна някъде навън, може би да постреснем някой папарак, както и хьонг да реши, че флиртувам със сестра му.
Докато я чаках да ми отговори, тя спря да си зяпа кутията и ме погледна изненадано. Аз и отвърнах със същия поглед, особено след като започна да се смее. " Добре де, добре...можеше да си по - мила и да ми кажеш не, вместо да се смееш. Голяма работа, че не искаш да излезем" - помислих си набързо, но истината се оказа друга. Обясни ми, че съм се изцапал. Усмихнах се с лека, свенлива усмивка като на някое дете и погледнах надолу.
- Лъжкиня...-измърморих и сложих ръка пред лицето си.
- Защо мислиш преди години Джунсу хьонг ми подари лигавник. - казах набързо, дори не знам защо и го казвах. Доста набързо се отпуснах пред нея и може би това е добър знак. Пред повечето хора, дори колегите си поддържах блестящия имидж, а на нея и се държах като тъпак и не го прикривах. Само въздържах по - дразнещите си мисли. Както повечето хора правят, за да не влизат в кавги. Особено ако насреща ти има жена. Дори не ги знаеш кога са в цикъл, а това означава да попаднеш на бомбена заплаха.
Извади кърпички и ми ги подаде, а аз си взех една и започнах да търкам леко, където ми е казала. Такъв си бях - цапах се с храна и често си накапвах или оливах дрехите с храна или напитки. Особено като бях дете често ходех омазах. Бабите приятелки на моята баба все ме одумваха, че съм бил бавноразвиващ. Но не беше така, просто все не внимавах като ям.
- Да, хареса ми! - потвърдих весело и подхвърлих използваната кърпичка към близкото кошче. Само дето не го уцелих и падна отстрани. Направих се на разсеян и погледнах към нея. Надявах се да не е видяла, но тя гледаше. Все едно.
- То и аз съм гладен. Шоколадчето ти ми отвори апетит. - осведомих я и помислих за момент. - Така и така сме си тук, ако искаш може да излезем някъде. В случая да ядем. Няма да те карам да плащаш сметката! - смигнах и и се ухилих глуповато. Може да е имало нещо не каквото трябва в шоколада и, защото по принцип не се държа чак толкова тъпо. Освен ако не съм пиян.
- Какво ще кажеш за новия ресторант на центъра? Доколкото чух от трейнитата има и чуждестранни ястия, а на мен нещо такова ми се яде. - то имаше доста нови ресторанти по центъра, но и аз не знаех как да и го обясня. Дори не бях сигурен къде се намира, но помня че имаше доста табелки, които биха ми показали пътя.
- С колата съм, така че имаме превоз. - допълних и станах. - Токчето ти вече трябва да е наред, но и без това няма да ти се наложи да ходиш много. - усмихнах се мило.
Max Changmin
Max Changmin
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Taeyeon Сря Авг 12, 2015 11:50 pm

-И с право, определено ти трябва един- засмях се отново леко в отговор на Чангмин. Не, че исках да му се подигравам, но щом и той сподели значи нямаше против. Вече поне имах за какво да го дразня, ако ме ядоса или ми се смее, което 100 на 100 щеше да стане скоро, ако отидехме някъде сега, защото аз със сигурност щях да се спъна, да падна или да изсипя нещо. Случваше се винаги, но като звезда на СМ той със сигурност беше чувал всякакви истории вече. Най вероятно дори от брат ми, който обичаше да се хвали с непохватната си сестра. Благодаря ти, братче!
За щастие Чангмин каза, че и той е гладен (не, че се учудвах). Първо мъжете винаги бяха гладни, второ той беше Макс Чангмин, известен със своя постоянен глад.
-Ще си я поделим! - казах веднага, щом спомена сметката. Просто не исках това да изглежда като среща, а ако го оставех да плати точно така щях да се чувствам, а не трябваше. Просто излизане на  колеги, който бегло се познават.
Певецът предложи да отидем някакъв нов ресторант на центъра, но там обикновено беше пълно с дебнещи фенове и папараци.
-Хмм не искаш ли да отидем на едно от онези малки заведения? Там няма фенове и папараци и е по-спокойно. Какво ще кажеш? Но пък, ако ти се яде чуждестранно може да отидем в онзи ресторант нямам против - усмихнах се леко. Като лидер бях свикнала да премислям всичко, за да е добре за всеки член на групата ми, така бях дори в обикновени дни когато не се отнасяше до групата ми, а и честно казано ми беше омръзнало да ходя по скъпи заведения. Но не исках да налагам мнението си, а и не беше правилно реално. Можеше да съм момиче, но той беше по-голям и трябваше да го уважавам все пак.

Чангмин каза, че е с колата си, така че лесно щяхме да стигнем до където и да решим да ядем. Може би да решим в движение щеше да е най-добре. Станах и стъпих на обувката си несигурно, но тя изглеждаше добре и нямаше изгледи за сега да поддаде отново, така че направих няколко крачки. 
-О май е добре! - казах весело като огледах отново токчето си. - Хайде ще тръгнем за онзи ресторант, който ти искаш, но ако видим фотографи директно към някое закътанко малко ресторантче! - казах дипломатично като се обърнах към него. 
Метнах чантата си на рамо бързо и тръгнах към изхода на сградата като чувах равномерното крачене на Чангмин, който с 2 големи крачки ме настигна. Лесно им беше на високите и дългокраките. Сега щеше да ми се налага да правя по 2 крачка на всяка негова. Добре, че не трябваше да вървим много до паркинга. 
-Кажи ми само, че колата ти си няма име? - казах щом стигнахме паркинга и се огледах, а дори не знаех каква кола кара Чангмин. Всъщност аз знаех ли въобще нещо за него? 
Taeyeon
Taeyeon
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Max Changmin Чет Авг 13, 2015 5:39 pm

Игнорирах и коментара, че сме щели да си поделим сметката. Всъщност нямах против, не бях чак такъв джентълмен, а и не исках да карам момичето да се чувства неудобно. Тя от своя страна предложи да отидем на някой от крайпътните ресторанти за рамьон и скара, с което си спечели леко объркан поглед от мен. Аз самият не бях свикнал да ходя по такива. Изглеждаха твърде...евтини. Затова ме изненада, че на нея и харесват.
- Харесваш ли този тип ресторанти? - попитах я все пак. Е, щях да изпълня желанието и, все пак аз я поканих и нямаше да е лошо да се постарая за удобството и. Поне това можех да направя.
- Радвам се, хайде! - казах с усмивка, когато тя заключи, че с токчето и всичко е наред. Излязохме от сградата и се запътихме към задния паркинг. Огледах се набързо дали има фенове някъде, но не виждах такава "заплаха". Това е доста рядък късмет, обикновено стоят на пост, и колкото и дас ги обичаме, се чувстваме неудобно от тази прекалена "любов" към нас. Засмях се на въпроса и, докато изключвах алармата и фаровете на джипа светнаха.
- Има си, казва се Лудият Макс 1. - отговорих и съвсем спокойно и и отворих вратата на пасажерското място. - Просто имам още един джип, почти същия. Защо, ти кръщаваш ли си твоите?
Затворих вратата и и се настаних на шофьорското място. Аз не бях никак малък на ръст, затова и ми харесваше да се возя в големи коли, за да се чувствам свободно. Не беше просто от гъзарщина. Запалих колата и потеглих в някаква неопределена посока, но не беше точно към центъра. Долу горе знаех къде може да има от спокойните ресторанти, които Тейон искаше. Понеже карах по по - спокойни улички, не ни отне повече от десетина минути, за да намерим едно подходящо място. Беше от типа, който аз не харесвах. Масите бяха сложени навън, вонеше на всякаква храна и някакви пияници се наливаха със соджу.
- Не забравяй, че ти си го пожела. - въздъхнах след като спрях колата. Всъщност може да се окажеше приятно, а дори аз имах нужда да видя нови неща. Слязохме от колата и си избрахме една крайна маса. Наоколо беше шумно, но не изглеждаше като да обръщат внимание на нас, даже напротив. Просто имаше пияници. Опитвах се да сдържа леко отвратената си физиономия, за да не приличам на малка лигла пред колежката си.
- Тук....има ли сервитьори или трябва да отидем сами да си вземем нещо?- попитах я, чувствайки се леко тъп, но просто нямах опит на тези места.
Max Changmin
Max Changmin
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Sponsored content

Sponsored content