I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
Къщата на YoSeob~ and IU - Page 2 EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Къщата на YoSeob~ and IU - Page 2 EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
Къщата на YoSeob~ and IU - Page 2 EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
Къщата на YoSeob~ and IU - Page 2 EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
Къщата на YoSeob~ and IU - Page 2 EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
Къщата на YoSeob~ and IU - Page 2 EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
Къщата на YoSeob~ and IU - Page 2 EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
Къщата на YoSeob~ and IU - Page 2 EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
Къщата на YoSeob~ and IU - Page 2 EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 88 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 88 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

Къщата на YoSeob~ and IU

2 posters

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Go down

Къщата на YoSeob~ and IU - Page 2 Empty Re: Къщата на YoSeob~ and IU

Писане by Sana. Пон Фев 25, 2013 8:18 am

Джи Ън каза, че не харесва змиите много. Е, по отношение на тези влечуги явно бяха на едно мнение.
Тя изпи кафето си и отиде да си изплакне чашата. След това се запъти към палтото си.

- Хайде, да вървим. - каза тя.
- Да, хайде. - Подскокна ЙоСоб и тръгна след нея. Облече си якето и се обу. Изчака АйЮ да се оправи и заедно излязоха от къщата. Тя заключи вратата.
Пред къщата ги чакаше белият ван на "We Got Married". От шофьорското място слезе симпатичен мъж. Направи им знак да влязат и отвори вратата. Двамата "съпрузи" се качиха. Минута след това потеглиха.
- Накъде да карам? - попита шофьора.
- Към зоопарка. - Отговори Янг. Мъжът се засмя, приглади мустака си и даде курса натам.
По време на пътуването двамата мълчаха, забили погледи в пейзажа зад прозорците на вана. И той, и тя се бяха отдали на сутришните си мисли. Вокалът на BEAST си мислеше за Джи Хюн. За това защо не можеха да се разберат без да се сдъвчат като котка и куче... И тогава му дойде великото просветление. Беше хлътнал по нея, тя също по него.... Да, да, голям виц, нали? Важното е, че той си го мислеше.
Започна да си тананика "Midnight" и облегна главата си на прозореца. Издиша бавно и замъгли стъклото. Написа "Jihyun", но го изтри преди камерите да го видят. Нацупи се, само както той може и премести главата си от стъклото. Погледна соло певицата.
- Джи Ън, имаш ли мокри кърпички?

П.С - Извинявай, че е кратко.
Sana.
Sana.
JYP Ent.
JYP Ent.

БФФ : Momo
Половинка : -
Брой мнения : 266

Върнете се в началото Go down

Писане by Гост Сря Фев 27, 2013 8:12 pm

ЙоСоб я изчака да се оправи и двамата излязоха, като тя заключи вратата след тях. Пред къщата ги чакаше бял ван, който принадлежеше на предаването. От колата излезе мъж. Направи им знак да влязат и отвори вратата. Двамата се качиха и вратата се затвори след тях. Шофьорът се качи и колата тръгна.
- Накъде да карам? - попита мъжът.
- Към зоопарка. - отговори му Янг.
Момичето чу как шофьорът се засмя и подкара колата към мястото...
По време на пътя и двамата мълчаха. Бяха се загледали през прозорците. АйЮ обичаше по време на дълго пътуване да не говори много, я просто да се наслаждава на гледката, която се виждаше от прозореца на колата. Пътят им до зоопарка беше далеч от къщата им, затова щяха да си пътуват известно време. Но когато трябваше да пътуват само до някоя снимачна площадка, за някоя нейна фотосесия или до мястото, където щеше да изпълнява някои от песните си, обичаше много да говори. Не спираше да говори и не оставяше на мира мениджъра си или другите, които бяха в колата с нея... Колкото и да обичаше тишината по време на дълъг път, се надяваше да не мълчат през цялото време, защото със сигурност щеше да стане неловко.
- Джи Ън, имаш ли мокри кърпички?
Не очакваше той да проговори, затова се стресна от внезапния звук. Порови се в чантата си и откри едно пакетче, в което имаше останали само две. Подаде му пакетчето.
- Заповядай.
Намести се удобно на седалката, която си беше голяма със сравнение с тънкото `и телце. Искаше да завърже някакъв разговор, но така и не се сещаше какво да каже...
- За какво ти трябваха? - попита първото нещо, за което се сети.

П.П. - Няма нищо, моите също не са много големи.

Гост
Гост

Писане by Sana. Пет Мар 08, 2013 2:45 pm

Тя порови из чантата си изкара един пакет. Подаде му го. ЙоСоб изкара една от кърпичките и започна да си чисти ръцете. Не обичаше ръчичките му да миришат на лошо. Обичаше да миришат на някакви цветя или на друг хубав аромат.
- За да си избърша ръцете - отговори на въпроса й певецът и й върна пакета. - Благодаря.
Той също се понамести по-удобно и се облегна. Заигра се с колана си, но бързо му омръзна. Започна да се върти наляво-надясно все едно има таралеж в гащите. Не го свърташе на едно място! Искаше час по-скоро да стигнат до зоопарка, за да правят нещо по-интересно от седене и мълчане.
- Какво мислиш за ЙеСънг и СиЕл? Според мен са много сладка двойка. Освен това, скоро ще си имат бебе - по-тъпо начало на някакъв разговор не можа да намери, но се надяваше да подейства. Имаше нужда от това да побъбри известно време. - Че Рин е много щастлива с него. И го казвам от мястото си на неин много близък приятел. Просто си личи. Цялата сияе!
Както беше започнал, можеше да похване темата за j-драмите и j-рока. А можеше да се прехвърли и направо на другия край на планетата - Европа.
- Коя е любимата ми държава в Европа? А град? А кои не харесваш? - това беше по-нормално начало на разговор.
Янг я изчака да отговори, след което каза за себе си:
- Моята любима държава е Испания, а град ми е Валенсия. За съжаление никога не съм ходил там... Надявам се скоро да имам тази възможност. Не харесвам Франция и столицата й. Сега другите от BEAST са там.
Малко след като отговори, микробусът спря. Шофьорът оповести, че са пристигнали. ЙоСоб слезе и помогна на Джи Ън.
- Е, нека се забавляваме!
Sana.
Sana.
JYP Ent.
JYP Ent.

Писане by Гост Нед Мар 10, 2013 7:06 pm

Определено беше задала очевиден въпрос. За какво биха му трябвали освен, за да си избърше ръцете? Но го беше разбрала чак след като той `и отговори... Върна `и пакета с кърпичките и `и благодари. Момичето ги прибра отново в чантата си. Облегна се назад и се загледа в седалката пред нея, на която седеше шофьорът им.
По едно време забеляза, че ЙоСоб се върти на седалката си сякаш не може да си намери място. Нея също не я свърташе на едно място. Беше `и доста неловко, когато не си говореха. Но той я попита нещо и с това спря неловката тишина.
- Какво мислиш за ЙеСънг и СиЕл? Според мен са много сладка двойка. Освен това, скоро ще си имат бебе. Че Рин е много щастлива с него. И го казвам от мястото на нейн много близък приятел.
АйЮ не беше много близка с двойката и не ги познаваше много добре. Но беше чувала за тях, само не знаеше, че ще си имат бебе. Въпреки, че не ги познаваше, се радваше за тях. Беше ги виждала заедно един, два пъти и наистина бяха сладка двойка, както казваше той.
- Прав си. - отговори тя. - Много е хубаво, че са заедно.
Това беше малко странно начало на разговор, но след това той я попита коя `и е любимата държава в Европа, кой град и кои мрази.
- Любимата ми държава е Франция, тази която ти мразиш. Не съм ходила там и много искам да отида. Любимият ми град е Париж...Не мразя държави или градове, поради това, че не съм ходила почти никъде.
...Колата спря. Бяха пристигнали. ЙоСоб излезе и помогна и на нея да излезе.
- Е, нека се забавляваме.
Момичето се усмихна и двамата тръгнаха по една пътека. Тя водеше към клетките с различните животни...Първо спряха да кух билети и след това продължиха напред. Имаше най-различни животни.
Когато минаха покрай змиите, тя го побутна по ръката.
- Виж.

Гост
Гост

Писане by Sana. Пет Мар 15, 2013 3:02 pm

Двамата минаха през входа на зоопарка и спряха пред една малка бутка с формата на банан. Вътре в нея стоеше една нацупена аджума с очила. На прозорчето имаше окачен бял лист с цените на билетите за различните хора - ученици, студенти, възрастни, пенсионери. Той и Джи Ън се причисляваха към възрастните, така че...
- Два билета за възрастни - той подаде парите на аджумата, а тя му даде двата билета. Вече можеха да влязат и да разгледат различните животни, които предлагаше сеулския зоопарк.
Имаше доста посетители, предимно деца на около 7-8-9 години. Големи групи ученици водени от техните учителки. Имаше, естествено и млади двойки, които не разглеждаха животните, ами стояха по пейките и си говореха, ядейки нещо.
Имаше много и различни животни. Пауни, мечки, маймунки, рибки, костенурки, хипопотами... Но преди всички тях бяха онези гадинки, които ЙоСоб мразеше от дъното на душата си.
АйЮ го побутна, така че да се обърне към аквариума с най-различни видове змии. Отровни, неотровни, червени, зелени, жълти... Абе, кого го интересува?

- Виж.
Певецът направи физиономията, която правят малките деца, когато ги карат да ядат нещо, което не обичат. След това изплези език и сбърчи погнусено чело.
- Да продължим нататък, става ли? Мисля, че малко по нататък беше гледката на пауна.
От много години не беше идвам в зоопарка. Последният път, в който го направи беше преди да дебютира с Дуджун, Джунхюнг, Хюнсънг, Кикуанг и Донгун под името BEAST. И тогава беше със семейството си. Страшно много се забавляваха.
Докато вървяха минаха покрай една количка с пуканки и близалки. Янг се спря и погледна към Джи Ън.
- Искаш ли пуканки или близалка? Аз ще си взема и двете.
Sana.
Sana.
JYP Ent.
JYP Ent.

Писане by Гост Пон Мар 25, 2013 10:01 pm

Момчето направи детинска физиономия, оплези се и сбърчи чело. Приличаше точно на малко сладко момченце, което са го накарали да направи нещо много гадно. Въпреки че беше по-голям от нея, изглеждаше така сякаш тя му е нуна.
- Да продължим нататък, става ли? Мисля, че малко по нататък беше клетката на пауна.
Певицата не харесваше много големите хвърчащи животни. Още от малка избягваше да стои около тях, когато ходеше в зоопарка. Страхуваше се от тях, защото като малка, когато била на село при баба си и дядо си, едно голямо хвърчащо животно я клъвнало силно с човката си и от тогава тя не ги харесва особено. Поради тази причина се надяваше бързо да заобиколят клетката му и да продължат за разглеждат другите животни...
Докато вървяха, минаха покрай количка с пуканки и близалки.
- Искаш ли пуканки или близалка? Аз ще си взема и двете.
АйЮ огледа шарените близалки. Въпреки че вече беше на двадесет години, все още `и харесваха такива неща.
- Една близалка. - каза тя.
Купиха нещата и продължиха напред...След известно време стигнаха до клетката на пауна. Момичето погледна животното подозрително, докато държеше близалката си в едната ръка. Стоеше близо до клетката, което беше лошо за нея, защото пауна изведнъж се приближи близо до нея.
- Омо.
Певицата се стресна и бързо отстъпи крачка назад.

Гост
Гост

Писане by Sana. Нед Апр 07, 2013 1:13 pm

Джи Ън заоглежда шарените близалки. Йо Соб също последва примера й. Бяха толкова много и всичките бяха толкова шарени. И всичко беше толкова сладко и детско. Точно като тях двамата - две деца на по 20 и няколко години. Хехе. Но точно в това им беше чара.
Певицата си купи една близалка. Вокалът на B2ST си взе пък две близалки и една голяма торба пуканки, смесени, сладки и солени. Обичаше пуканките така. По друг начин просто не можеше да ги яде. Обожаваше да експериментира с храната като смесваше противоположни вкусове - сладко и солено, горчиво и сладко, люто и нормално. Добре, че имаха един Ки Куанг в дорма, който да им готви, че иначе с експериментите на Янг най-много да се натровят. Но все пак не беше чак толкова зле готвенето му. Лидерът, например, беше МНОГО по-зле от него. Този мъжки индивид даже не знаеше къде седят вилиците и лъжиците, пък какво си говорим за тигани, тави и тенджери.
Не след дълго стигнаха до клетката на пауна. "Двойката" бяха застанали близо до него. АйЮ с близалката в едната ръка, а ЙоСоб с двете близалки в едната и торбата с пуканките в другата тъпчещ царевичната храна в устата си с ръката, с която държи близалката. По едно време красивата птица се приближи към тях.

- Омо.
Тя се стресна и даде няколко крачки назад. Янг я изгледа объркано. Явно я беше страх. По-добре да му беше казала преди да се довлекат до тук.
- Аммм... Искаш ли да седнем на някоя пейка и след това да отидем при бозайниците? - така щеше да е най-добре. Хем той щеше да се отърси от спомена за змиите, хем тя щеше да се успокой от "нападението" на пауна.
Със "съпругата си" се настаниха на една лилава пейка с бели петна. Бяха опитали да направят кравата от шоколада "Milka". Е, бяха успели. Липсваха само рогата и опашката.
- Айгу! Пейката е като кравата Милка - изкефи се на макс певецът и натъпка още солидно количество пуканки в устата си. - Имаш ли любимо животно? Моето любимо животно е пандата, но харесвам и коалите. Донякъде кенгурутата и вълците също.
Sana.
Sana.
JYP Ent.
JYP Ent.

Писане by Гост Пет Апр 12, 2013 5:12 pm

- Аммм... Искаш ли да седнем на някоя пейка и след това да отидем при бозайниците?
Тя се съгласи. Щяха да се отдалечат от животното, което тя въобще не харесваше и щяха да си починат. Тя бе все още млада, но въпреки това се изморяваше лесно, защото от известно време беше много натоварена и това `и се отразяваше.
Двамата си намериха едно много интересна пейка. Тя бе във формата на кравата от шоколада "Milka". Лилава на бели петна. Единственото, което липсваше бяха рогата и опашката. Но явно не ги бяха сложили с причина.
Седнаха на пейката.
- Айгу! Пейката е като кравата Милка. - изкефи се момчето.
Той беше по-голям от нея, но се радваше като малките деца. Нямаше нищо лошо в това, даже `и харесваше. Беше сладък, а и хората които гледаха предаването също му се радваха.
- Имаш ли любимо животно? Моето любимо животно е пандата, но харесвам и коалите. Донякъде кенгурутата и вълците също.
Интересни животни харесваше ЙоСоб. Такива животни, от които я беше малко страх. Не я беше страх от пандата или коалата, но я беше малко страх от вълците. Не ги харесваше особено.
- Любимото ми животно е лъва. Но също харесвам и пандите, като теб. - отговори тя.
Отхапа малко парченце от близалката си, която се беше достатъчно размекнала, че да може да си отхапва от нея.. Огледа се наоколо. Навсякъде имаше майки и бащи с малките си деца. Те бяха почти единствените, които бяха големи хора сами без деца.
- Оппа, мислел ли си някога да се жениш? - попита тя.
Беше `и любопитно. Лично тя беше още млада да се жени, а и само от скоро си имаше гадже...

Гост
Гост

Писане by Sana. Пон Апр 15, 2013 5:07 pm

- Любимото ми животно е лъва. Но също харесвам и пандите, като теб.
След като го каза, тя отхапа едно парченце от близалката си. ЙоСоб последва примера и като натъпка абсолютно всички пуканки в устата си и задъвка. След като ги преглътна хвърли торбичката в кошчето до пейката и разопакова едната от двете си близалки.
- Оппа, мислел ли си някога да се жениш?
Тъкмо тикна едната в устата си, когато Янг се задави. Започна да кашля. Не след дълго кашлицата се успокои и я погледна странно.
- Моля?
Това стигаше... или поне така си мислеше той. Такива отговори никога не удовлетворяваха жените. Знаеше го от Ду Джун, вечният женкар и пич. Отхапа от размекналата се близалка.
- Добре де. Ще ти отговоря - от гърдите му се изтръгна лека въздишка. - Да мислел съм за това. Искам да се оженя, но най-вероятно ще стане след като BEAST се разпаднем. До тогава съм изцяло собственост на Beautys. Мога да се обзаложа, че съпругата ми също ще е известна. И, че ще имаме близнаци.
Този път натика и двете сладки в бездънната си уста и се загледа в минаващите покрай тях хора. Повечето бяха щастливо женени двойки с едно или две деца. Другите бяха възрастни или тинейджъри. Единствено те двамата бяха "млада двойка" без деца.
- Ами ти? Мислела ли си да се жениш? А колко деца да имаш?
Е, не. Просто нямаше начин да не й върне въпроса. Винаги го правеше, при това несъзнателно. Една негова много лоша черта от характера, защото в повечето случаи, хората се засягаха от въпросите, които им връщаше.
Вокалът се зазяпа нанякъде и си ядеше двете близалки едновременно. Ако не сте яли така, опитайте! Много е готино и после ти става много сладко. Трябва да припкаш да пиеш вода. А, когато никъде около теб няма чешмичка... Еми, спасявай се.
Sana.
Sana.
JYP Ent.
JYP Ent.

Писане by Гост Пет Апр 26, 2013 3:26 pm

Момичето не мислеше, че толкова ще го изненада с въпроса, че чак да се задави. Но явно доста се бе изненадал.
- Моля?
Е, не такъв отговор бе искала да поучи, но не каза нищо и ето че той наистина `и отговори.
- Добре де. Ще ти отговоря. - въздъхна той. - Да мислел съм за това. Искам да се оженя, но най-вероятно ще стане след като BEAST се разпаднем. До тогава съм изцяло собственост на Beautys. Мога да се обзаложа, че съпругата ми също ще е известна. И, че ще имаме близнаци.
"Мъжът `и" имаше голямо въображение, но това нямаше нищо лошо. Лично тя доста пъти бе мислела и мечтала за това какво ще е семейството `и или как ще се развие животът като порасне и стане много по-голяма от сегашната двадесетгодишна АйЮ.
- Ами ти? Мислела ли си да се жениш? А колко деца да имаш?
Беше се приготвила въпросът да `и бъде върнат.
- Все още съм малка и не мисля сега да се женя, естествено. Но може би, когато порасна повече, ще се оженя. Честно казано не знам дали ще е знаменитост, защото можеш да се влюбиш във всеки.. А за деца, може би едно или две. Не съм сигурна, че ще мога да се грижа за повече.
ЙоСоб се зазяпа нанякъде и ядеше двете си близалки едновременно. Момичето го гледаше известно време, но `и стана скучно, затова му привлече вниманието като го потупа по рамото.
- Искаш ли вече да ставаме? Имаме още за разглеждане. - попита тя.

Гост
Гост

Писане by Sana. Вто Апр 30, 2013 5:02 pm

- Все още съм малка и не мисля сега да се женя, естествено. Но може би, когато порасна повече, ще се оженя. Честно казано не знам дали ще е знаменитост, защото можеш да се влюбиш във всеки.. А за деца, може би едно или две. Не съм сигурна, че ще мога да се грижа за повече.
Да, беше права. Можеш да се влюбиш във всеки. Трябва само да се огледаш и може да срещнеш своята сродна душа във всеки един от минувачите.
Както си ядеше близалките, усети как АйЮ го потупва по рамото. Извърна се към нея.

- Искаш ли вече да ставаме? Имаме още за разглеждане.
ЙоСоб сбърчи нос. Как го мързеше, не беше истина. Но щом е за славата, можеше и да благоволи да си вдигне задника.
- Мързи ме... - усмихна се до уши, но въпреки това се вдигна и й подаде ръка, за да й помогне да стане. - Хайде при пандите!
Двамата видимо се оживиха и се затичаха към клетката на черно-белите мечки. Операторите едвам ги догонваха, но това си беше изцяло техен проблем. След две минутно препускане най-сетне стигнаха до тях. Бяха четири-пет панди и обядваха с банбук.
- Искам да съм панда - каза Янг с отворена уста, след което се усмихна замечтано.

Час и половина по-късно свършиха с обиколката си в зоопарка. Общо взето, при пандите, мечките и маймунките стояха най-много. Бяха си направили снимки с една от маймунките даже. Цяла фотосесия излезе. Че и фотограф от списание "Vouge" на всичкото отгоре ги беше снимал! Олеле!
- Сега какво ти се прави? Искаш ли да отидем някъде да ядем?
Така де, вече беше минало обяд, а Янг Йо Соб само с един пакет пуканки и две близалки не може да се наяде! Горката му бъдеща жена. Как ли щеше да изхранва такъв гладник като него?
Sana.
Sana.
JYP Ent.
JYP Ent.

Писане by Гост Вто Май 07, 2013 3:50 pm

Съпругът `и сбърчи нос. Беше очевидно, че не му се ставаше от пейката, на която седяха. Но и не можеха да стоят на нея цял ден, без нищо да правят. По някое време щеше да им стане скучно, а и на зрителите няма да им е много интересно.
- Мързи ме...- каза той.
Но въпреки това стана и `и подаде ръка, за да стане и тя.
- Хайде при пандите.
При тази подкана, нямаше как момичето да не се усмихне. И двамата обичаха пандите, затова се оживиха и се затичаха към клетката им. Операторите се бяха натоварили с тежките камери и не им беше много лесно да тичат, но все пак успяха да ги догонят... За две минути стигнаха до клетката на пандите. В нея имаше поне четири-пет панди, които спокойно си ядяха бамбук, без нищо да ги притеснява. ЙоСоб каза, че иска да бъде панда. АйЮ също искаше да е като черно-белите животинчета, да си стои кротко и спокойно, без да има никакви проблеми. Завиждаше им...

Завършиха обиколката си за час и половина. Успяха да видят доста животни, някои от които певицата не хареса, но другата част `и бяха много милички и сладки и нямаше нищо против да ги разглежда.. Бяха си направили снимка с маймунките. Тази една снимка прерасна в цяла фотосесия.
- Сега какво ти се прави? Искаш ли да отидем някъде да ядем?
Това бе добра идея. Вече беше минало обедното време и момичето беше гладно.
- Добре. - каза тя. - Наблизо има един много добър корейски ресторант. Ако искаш да отидем там...
Знаеше много места за хранене в Сеул, най-разнообразни. Но този беше един добър и хубав ресторант, който се намираше наблизо и не беше нужно да обиколят много с колата. Затова предложи него...

Гост
Гост

Писане by Sana. Вто Май 07, 2013 4:55 pm

- Добре. - каза тя. - Наблизо има един много добър корейски ресторант. Ако искаш да отидем там...
Още като чу думата "добре" наостри уши. А щом "ресторант" влезе в ушите му вече беше съгласен.
- Ама какво правим тогава още тук? Да отиваме! - ентусиазира се ЙоСоб, хвана Джи Ън за ръка и тръгнаха. Досети се за кой ресторант говори соло певицата. Няколко пъти с Дуджун, Хьонсънг, Донгун, Джунхьонг и КиКуанг бяха ходили там и бяха изключително доволни от храната и обслужването. Предлагаха най-разнообразни корейски ястия и алкохол.
Двойката вървеше по уличките на Сеул и коментираха всичко сладко, което видеха. А наистина имаше много сладки неща - всякакви неща на панди, Пикачу, разни други покемони, на други идоли и прочие неща. Дори видяха всякакви неща за двойки, като тениски, шапки, пръстени... За малко операторите изключиха камерите и един мъж дойде при тях. Явно сценариста или режисьора.
- Купете си нещо за двойки. Блузите са много сладки - заръча им той и се върна обратно на мястото си до една от камерите. Пак ги включиха.
- Джи Ън, хайде да си купим нещо за двойки. Все пак сме двойка - обърна се към АйЮ и влязоха в един от магазините.
Започнаха да оглеждат всичко подред и накрая си избраха тениски и пръстенчета. Тениските бяха розова и синя. Розовата за певицата, а синята за вокалът на BEAST. На тях имаше щампа на пандичка, която държи сърчице.
След като свършиха това закрачиха към ресторанта отново. Стигнаха и влязоха. Настаниха се на една от масите, а сервитьорка им донесе менютата. Янг започна да оглежда всичко, което предлагаха. Накрая реши да си поръча рамен и кимчи. Това му се ядеше.
- Рамен и кимчи за мен. Джи Ън, ти какво искаш?
Sana.
Sana.
JYP Ent.
JYP Ent.

Писане by Гост Вто Май 14, 2013 4:28 pm

Той я хвана за ръката и тръгнаха. Разстоянието не беше дълго, затова нямаше въобще да се изморят ако вървят пеша. Поради тази причина не взеха колата, а тръгнаха по уличките на Сеул към ресторанта...
По пътя, двамата, коментираха всичко сладко, което видеха. А нещата, които виждаха бяха много. Певицата, заедно с "мъжа си", коментираха всички сладки неща за двойки, които виждаха по витрините на магазинчетата или изложените на улицата сергии.. АйЮ винаги беше харесвала тези неща. Обичаше тениските, пръстените и всички неща за двойки. Нямаше да може да се вижда с приятеля си много, много заради предаването и щяха да `и липсват тези неща. Но когато един мъж дойде при тях, докато камерите бяха изключени, и им каза да си купят разни неща за двойки, момичето се зарадва.
- Джи Ън, хайде да си купим нещо за двойки. Все пак сме двойка. - каза той, когато камерите се включиха.
Влязоха в един магазин и започнаха да разглеждат всичко.. Най-накрая си избраха розова и синя тениска, с щампа на пандичка, която държи сърчице. Взеха си и пръстени...След това отново тръгнаха към ресторанта...
Влязоха вътре и се настаниха. Дойде една сервитьорка и им даде менюта. ЙоСоб си поръча рамен и кимчи и я попита какво иска тя. Момичето хвърли бърз поглед на менюто.
- За мен един рамен и кимбап, моля.
Сервитьорката си отиде с поръчката им..Докато чакаха на певицата `и хрумна идея.
- Оппа, искаш ли да си купим животинче, което ще си гледаме докато живеем заедно?

Гост
Гост

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите