Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 93 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 93 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Къщата на Lee Hong Ki & Yull. // S2
2 posters
Страница 1 от 1
Re: Къщата на Lee Hong Ki & Yull. // S2
Преди ден разбрах че ще участвам в We Got Married първоначално не исках но накрая се съгласих защото ми стана интересно какво ли ще е момичето с което ще се правим на съпруг и съпруга . Чувствах се странно и малко притеснено и се чудя дали с бъдещата ми "съпруга" ще се разбираме. И така дойде време да си събера багажа чудех се какво да взема мислих и размишлявах вече час и накрая реши взех си почти всички дрехи не можех да реша та аз обичам всичките си дрехи...
Събрах си багажа и колата дойде да ме вземе и потеглихме , шофьора кара вече час , час и половина и най накрая стигнахме до някакво кафе... Влязох вътре и чаках вече 30-сет минути , но нямаше нито вест , нито кост от нея .... Почаках още пет минути и накрая получих смс беше от нея тя ми прати снимка на очите си , а след още пет на устните си ... Помислих си колко сладни устни има и какви красиви очи.. И ето след 15-сет минути тя дойде ...
Събрах си багажа и колата дойде да ме вземе и потеглихме , шофьора кара вече час , час и половина и най накрая стигнахме до някакво кафе... Влязох вътре и чаках вече 30-сет минути , но нямаше нито вест , нито кост от нея .... Почаках още пет минути и накрая получих смс беше от нея тя ми прати снимка на очите си , а след още пет на устните си ... Помислих си колко сладни устни има и какви красиви очи.. И ето след 15-сет минути тя дойде ...
Гост- Гост
Явно EvoL наистина имаха успех и бяха станали известни. Со Хий и Йон Джу ги бяха поканили в "Big Brother", а Юл щеше да участва в "We Got Married"... Заедно с някакъв мъжки индивид щяха да се правят на "съпруг" и "съпруга". Колко яко. Макар първоначалният шок, певицата реши, че ще даде най-доброто от себе си, за да не излага себе си, папа Cho PD и Stardom Family.
Вече беше станало време да тръгва. Мястото, в което щяха да се срещнат беше кафене на другия край на града. Явно доста надалеч се целяха хората от въпросното предаване, в което тя щеше да участва. Хе-хе-хе. Няма лошо. Но щеше да й е нужен поне един час, за да стигне до там. Кофти тръпка, брато.
Мениджърът на групата беше с Юри и й даде номера на "бъдещия й съпруг". Само от това имаше нужда, но все пак реши да се възползва и да се пошегува с него. Записа му номера под името "Онзи".
Пътуваха нормално.... докато едно отвратително задръстване не им попречи. Сега вече й доскуча, а и щеше отвратително много да закъснее, макар че й беше в стихията да закъснява. Но точно сега не трябваше! Им въздъхна и извади мобилния си. От скука реши да се погешува малко с мъжкия индивид, с когото щеше да дели следващите няколко месеца. Снима очите си, след което прати снимката до него с MMS. Пет минути по-късно му изпрати и снимка на устните си. Изкикоти се, след което най-сетне микробуса тръгна. Макар и бавно. Дори костенурка и охлюв биха ги задминали с това темпо.
Не след дълго пристигнаха. Юл слезе от микробуса и се огледа многозначително. Мениджърът я бутна леко към входа на кафенето. Вокалът на EvoL влезе вътре. Беше празно, като изключим обслужващият персонал и операторите. Изведнъж една от масите й привлече вниманието. На нея седеше "съпругът" й. Забърза крачка и стигна до него.
- Извинявам се, че закъснях, но знаеш как е в тези задръствания. Особено, когато бързаш.
Момичето се настани отсреща му. Свали чантата си и я остави на облегалката на стола. Вдигна глава. За бога, това беше И Хонг Ки, вокалът на F.T.Island . Още малко щеше да зяпне, но се осъзна бързо от първоначалния шок. Притеснено скри един кичур зад ухото си. Трябваше да спази етикета и да се представи. Все пак, така беше учтиво.
- Казвам се Им Юри. Известна съм повече като Юл и съм вокал на EvoL. Приятно ми е.
Вече беше станало време да тръгва. Мястото, в което щяха да се срещнат беше кафене на другия край на града. Явно доста надалеч се целяха хората от въпросното предаване, в което тя щеше да участва. Хе-хе-хе. Няма лошо. Но щеше да й е нужен поне един час, за да стигне до там. Кофти тръпка, брато.
Мениджърът на групата беше с Юри и й даде номера на "бъдещия й съпруг". Само от това имаше нужда, но все пак реши да се възползва и да се пошегува с него. Записа му номера под името "Онзи".
Пътуваха нормално.... докато едно отвратително задръстване не им попречи. Сега вече й доскуча, а и щеше отвратително много да закъснее, макар че й беше в стихията да закъснява. Но точно сега не трябваше! Им въздъхна и извади мобилния си. От скука реши да се погешува малко с мъжкия индивид, с когото щеше да дели следващите няколко месеца. Снима очите си, след което прати снимката до него с MMS. Пет минути по-късно му изпрати и снимка на устните си. Изкикоти се, след което най-сетне микробуса тръгна. Макар и бавно. Дори костенурка и охлюв биха ги задминали с това темпо.
Не след дълго пристигнаха. Юл слезе от микробуса и се огледа многозначително. Мениджърът я бутна леко към входа на кафенето. Вокалът на EvoL влезе вътре. Беше празно, като изключим обслужващият персонал и операторите. Изведнъж една от масите й привлече вниманието. На нея седеше "съпругът" й. Забърза крачка и стигна до него.
- Извинявам се, че закъснях, но знаеш как е в тези задръствания. Особено, когато бързаш.
Момичето се настани отсреща му. Свали чантата си и я остави на облегалката на стола. Вдигна глава. За бога, това беше И Хонг Ки, вокалът на F.T.Island . Още малко щеше да зяпне, но се осъзна бързо от първоначалния шок. Притеснено скри един кичур зад ухото си. Трябваше да спази етикета и да се представи. Все пак, така беше учтиво.
- Казвам се Им Юри. Известна съм повече като Юл и съм вокал на EvoL. Приятно ми е.
Xero- Who?
- БФФ : Hansol., Taehyun комшуто, Ilhoon набора
Половинка : Kaeun.
Брой мнения : 264
И на мен аз съм Lee Hong Ki... А аз закъснението извинена си не чаках чак толкова мм тя беше сладка поне имах късмет поне дано се разбираме... Бяхме в кафенето вече от час и си говорехме за различни неща разбрах много неща за нея беше интересна личност... След известно време бъбрене в кафето решихме да излезем на среща беше доста забавно поне за мен надявам се и на нея да и беше харесало с мен . След като срещата свърши вече трябваше да отидем до къщата докато вървяхме до там никой не каза и дума по едно време някой ни подаде листче и на него ни беше дадено упътване как да стигнем до къщата докато стигнем на вън вече се беше стъмнило и на нея сигурно и беше станало хладно , а аз си свалих сакото и с него закрих голите и рамене ... След около минута и повече вече бяхме стигнали до къщата , но то всъщност беше тавански апартамент когато влязохме започнахме да го разглеждаме ммм наистина беше доста уютен и красив ...
Гост- Гост
Similar topics
» Къщата на Ren. & Su Ah // S2
» Къщата на Tao & Lee Sun Hi // S2
» Къщата на Sander & Nam Ji Hee
» Къщата на Ън Джи
» Къщата на семейство Seo
» Къщата на Tao & Lee Sun Hi // S2
» Къщата на Sander & Nam Ji Hee
» Къщата на Ън Джи
» Къщата на семейство Seo
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M