Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 89 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 89 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Хола
+18
Kaeun.
Nana~
Kara♥
Simon Dominic
-Lullaby-
Yuji
U-know Yunho
I.M
Park Bom
Hwasa
Kwon Yuri
Zico
Ice
U-Kwon~
SuHo.
Himchan.
Krystal~
CL
22 posters
Страница 1 от 9
Страница 1 от 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
CL- YG Ent.
- БФФ : Park Luna, T.O.P, BOM
Половинка : YeSung♥♥♥
Брой мнения : 2233
Re: Хола
Кръстъл бавно влезе във непознатото помещение.Огледа се.Очевидно това беше хола.Интериора беше много готин.Очевидно се бяха заели доста насериозно и бяха спонсорирали това предаване.
Макнето бавно прекосяваше стаята докато любопитно се оглеждаше .Настани се на един от меките дивани.Беше много тихо...за сега!Момчето много се вълнуваше и не правеше усилия да го прикрие.Докато чакаше тя си заигра със колана на панталоните си.Нямаше търпение другите да пристигнат.
Макнето бавно прекосяваше стаята докато любопитно се оглеждаше .Настани се на един от меките дивани.Беше много тихо...за сега!Момчето много се вълнуваше и не правеше усилия да го прикрие.Докато чакаше тя си заигра със колана на панталоните си.Нямаше търпение другите да пристигнат.
Krystal~- SM Ent.
- БФФ : Sulli,Amber,Kai. ; Jiyeon.
Половинка : Si Woo ;3
Брой мнения : 468
След като получи мисията си Су Джунг излезе от Изповедалнята и отново тръгна към хола.Преди да седне тя се огледа дали някой участник няма да влезе.За съжаление никой не идваше.Криси наду леко устни и седна на ъгъла на диванчето,имаше възможност да вижда кой ще влезе.Както си чакаше вратата деляща къщата от сцената се открехна.
Krystal~- SM Ent.
Крис ми посочи накъде да вървя и аз тръгнах. Ето че вече бях вътре, а усмивката ми изчезна. Прехапах долната си устна и се огледах любопитно. Усещах, че не съм бил първия и след малко се убедих в това. Видях едно от момичетата на f(x) вътре. Усмихнах се приветливо и се приближих до нея.
- Здравей! Аз съм Ким Хим Чан -казах. вероятно сме се виждали, но предпочитах да казвам името си за всеки случай.
- Здравей! Аз съм Ким Хим Чан -казах. вероятно сме се виждали, но предпочитах да казвам името си за всеки случай.
Himchan.- TS Ent.
- БФФ : B.A.P buddies
Половинка : No, thanks he have dogs
Брой мнения : 133
Кристъл остана същисана като видя кой е участникът.Въпреки огромната си изненада, младото момиче запази самообладание.Хим Чан й се усмихна и се приближи до нея.Певицата се усмихна искрено и се изправи.
След като той се представи дойде времето на Чонг Су Джунг
-Хей,приятно ми...много,много ми е приятно да се запознаем.Аз съм Су Джунг,но ме наричат Кристъл!-засмяно говореше тя.
-Не мога да повярвам просто...аз...Може ли една прегръдка?-макнето не изчака отговора на Хим Чан ,а направо обви ръце около него.Сега обаче предстоеше най-трудната час.Момичето набързо изценира една неволна малка целувчица
-Ох,съжалявам ..ъъ наистина
След като той се представи дойде времето на Чонг Су Джунг
-Хей,приятно ми...много,много ми е приятно да се запознаем.Аз съм Су Джунг,но ме наричат Кристъл!-засмяно говореше тя.
-Не мога да повярвам просто...аз...Може ли една прегръдка?-макнето не изчака отговора на Хим Чан ,а направо обви ръце около него.Сега обаче предстоеше най-трудната час.Момичето набързо изценира една неволна малка целувчица
-Ох,съжалявам ..ъъ наистина
Krystal~- SM Ent.
Представи се, а аз я погледнах изненадано, защото изглеждаше прекалено доволна. Не бих могъл да си представя по - топло посрещане
- И на мен ми е много приятно, аз...-тръгнах да говоря джентълменски, но тя ме прекъсна и ме прегърна. Едва сварих да сложа леко ръцете си на кръста и, и тя ме целуна. Стана бързо, а аз останах леко като гръмнат. Момичето се извини.
- Ъъ.....няма...нищо. - не знаех какво друго да отговоря. Зачесах се по врата, където не ме сърби.
- И на мен ми е много приятно, аз...-тръгнах да говоря джентълменски, но тя ме прекъсна и ме прегърна. Едва сварих да сложа леко ръцете си на кръста и, и тя ме целуна. Стана бързо, а аз останах леко като гръмнат. Момичето се извини.
- Ъъ.....няма...нищо. - не знаех какво друго да отговоря. Зачесах се по врата, където не ме сърби.
Himchan.- TS Ent.
Щом прекрачи прага на къщата се огледа набързо двора. Отвътре глухо се чуваха гласове. Очевидно не беше първата. Пресече го набързо и влезе в хола. Вътре бяха Кристъл от F(X) и Химчан от B.A.P.
- Здравейте, аз съм И Че Рин, приятно ми е! - рапърката се представи и се поклони на съквартирантите, с които щяха да живеят доста дни или може би по-малко от седмица. Не се знаеше кой кога ще изхвърчи!
- Здравейте, аз съм И Че Рин, приятно ми е! - рапърката се представи и се поклони на съквартирантите, с които щяха да живеят доста дни или може би по-малко от седмица. Не се знаеше кой кога ще изхвърчи!
CL- YG Ent.
Скоро в къщата пристигна и СеЕл .Въпреки че й беше огромна фенка Су Джунг не знаеше как по точно да целуне толкова уважаема за самата себе си личност.Тя се представи, а след нея й Кристъл и Хим Чан
-Че Рин-онни,много се радвам че най-после се запознахме.За мен е .чест да се запозная с теб.Чух новините и искам да ти кажа колко ти се възхищава.-започна момичето.Не... в момента не се превземаше...никак даже!СиЕл й беше идолка.
Докато говореше тя пристъпи към нея и я прегърна после отново бъзичко я цунка и се дръпна назад.
-Радвам се че се запознахме.-макнето се усмихна ,а лицето й поруменя
-Че Рин-онни,много се радвам че най-после се запознахме.За мен е .чест да се запозная с теб.Чух новините и искам да ти кажа колко ти се възхищава.-започна момичето.Не... в момента не се превземаше...никак даже!СиЕл й беше идолка.
Докато говореше тя пристъпи към нея и я прегърна после отново бъзичко я цунка и се дръпна назад.
-Радвам се че се запознахме.-макнето се усмихна ,а лицето й поруменя
Krystal~- SM Ent.
Младото момиче започна да обяснява на Че Рин колко много й се възхищава. Русата се радваше да чуе такива реплики по свой адрес, но някак си се оля това момиче. Каза много повече от необходимото.
- Благодаря ти наистина, но ... - майката не успя да довърши защото беше целуната от Кристъл. Днешната младеж беше с много извратена фантазия, чак да се уплаши човек от тях.
- И аз се радвам .. - едва промълви Че Рин и отиде към другите стаи, за да ги разгледа.
- Благодаря ти наистина, но ... - майката не успя да довърши защото беше целуната от Кристъл. Днешната младеж беше с много извратена фантазия, чак да се уплаши човек от тях.
- И аз се радвам .. - едва промълви Че Рин и отиде към другите стаи, за да ги разгледа.
CL- YG Ent.
След малко влезе не кой да е, а СиЕл. Тя веднага ни се представи, но ние я познахме. Явно щеше да има доста нашумели звезди.
- Ким Хим Чан - представих се с усмивка след Кристъл.
Момичето се нахвърли и на СиЕл, а аз гледах като подплашен заек в тръстики как целува и нея. Доста....обичливо дете.
- Ким Хим Чан - представих се с усмивка след Кристъл.
Момичето се нахвърли и на СиЕл, а аз гледах като подплашен заек в тръстики как целува и нея. Доста....обичливо дете.
Himchan.- TS Ent.
Отправи се директно към хола. Дори не огледа кое къде е. Нямаше търпение да се запознае със съквартирантите в къщата и да ги размаже. Мда, той искаше да отиде поне на полуфинала. Влезе с гръм и трясък и очевидно стресира останалите.
- Здравейте! - поздрави съквартирантите си той развълнувано. - Аз съм Ким Джун Мьон и се радвам, че ще живеем заедно!
- Здравейте! - поздрави съквартирантите си той развълнувано. - Аз съм Ким Джун Мьон и се радвам, че ще живеем заедно!
SuHo.- SM Ent.
- БФФ : EXO members; Sunggyu~; Siwon
Половинка : Anna
Брой мнения : 799
Голяма излагация Су Джунг...голяма!Детето за части от минутата успя да стресира и Че Рин и Хим Чан.
СиЕл тръгна да разглежда стаите, а Кристъл остана на поста си.Наблюдаваше врата.Скоро тя отново се отвори.Влетя Джун Мьон-оппа.Той ги поздрави развълнувано и се доближи до тях.
Първи Чаньо се представи и после дойде редът напевицата.
-Джун Мьон-ши,хелоу!-каза усмихнато тъмнокосата и тръгна към него преметна ръка през раменете му и го избута малко настрани.-Слушай,оппа,хайде да се съюзим!-уж шепнеше после се ухили и бързичко го цунка.Направи го толкова бързо че никой не можа да реагира и само камерите щяха да го заснемат
СиЕл тръгна да разглежда стаите, а Кристъл остана на поста си.Наблюдаваше врата.Скоро тя отново се отвори.Влетя Джун Мьон-оппа.Той ги поздрави развълнувано и се доближи до тях.
Първи Чаньо се представи и после дойде редът напевицата.
-Джун Мьон-ши,хелоу!-каза усмихнато тъмнокосата и тръгна към него преметна ръка през раменете му и го избута малко настрани.-Слушай,оппа,хайде да се съюзим!-уж шепнеше после се ухили и бързичко го цунка.Направи го толкова бързо че никой не можа да реагира и само камерите щяха да го заснемат
Krystal~- SM Ent.
След като се представиха двамата в стаята от някъде се появи трети индивид .. не кой да е, а Че Рин. Групата се очертава много сериозна! Само известни и обичани звезди. По този начин шанса на Сухо да се класира беше нищожен!
Кристъл го хвана и го завлече настрани. Говореше нещо за съюзяване, какво ли искаше? Ама докато се усети беше целунат от момичето. КАКВО ПО МАЙМУНИТЕ СТАВА ТУК?!
- Су Джунг, добре ли си? Температура ли имаш? - попита притеснено Сухо и постави ръка на челото й.
Кристъл го хвана и го завлече настрани. Говореше нещо за съюзяване, какво ли искаше? Ама докато се усети беше целунат от момичето. КАКВО ПО МАЙМУНИТЕ СТАВА ТУК?!
- Су Джунг, добре ли си? Температура ли имаш? - попита притеснено Сухо и постави ръка на челото й.
SuHo.- SM Ent.
Джун Мьон очевидно доста се изненада.Всъщност изненадата му беше доста комична.Със сигурност щеше да стане любимец на публиката.А и какво лошо му имаше-красив,талантлив и млад.Мечта за всяко момиче.
-Сигурно.-каза младото момиче и се обърна към една от камерите.Усихнато помаха и отново се зае да дебне кога вратата ще се отвори.Не след дълго това стана.Чонг си пое въздух и пристъпи напред
-Сигурно.-каза младото момиче и се обърна към една от камерите.Усихнато помаха и отново се зае да дебне кога вратата ще се отвори.Не след дълго това стана.Чонг си пое въздух и пристъпи напред
Последната промяна е направена от Krystal~ на Сря Май 08, 2013 10:46 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Krystal~- SM Ent.
Момичето тръгна по пътеката към къщата и скоро стигна до вратата `и. Отвори я и тръгна към мястото, от където се чуваха гласове...Влезе в хола, където се бяха събрали другите участници. Всички до един бяха известни и почитани хора, като се почнеше от СиЕл, Кристал, ХимЧан, Су Хо.
Поклони се подобаващо.
- Здравейте. Името ми е Куон Со Хий, но можеше да ме наричате Сей. - усмихна им се тя. - Радвам се, че се запознавам с вас.
Поклони се подобаващо.
- Здравейте. Името ми е Куон Со Хий, но можеше да ме наричате Сей. - усмихна им се тя. - Радвам се, че се запознавам с вас.
Гост- Гост
- Аз съм Ким Хим Чан, много ми е приятно - казах с усмивка на новодошлия лидер Сухо
Седнах си спокойно докато чакахме другите. Ако трябва да бъда честен нямах представа дори колко хора ще се съберем. Кристъл беше налазила Сухо и нямаше да се изненадам ако целуне и него. Всъщност предположих, че ще го направи, но не исках да изглеждам като клюкар и погледнах към тях не повече от два пъти.
След малко вратата се отвори и влезе момиче. Мисля, че се досещах за групата и. Изправих се и се представих и на нея.
- Здравей, аз съм Ким Хим Чан, приятно ми е - хилнах се
Седнах си спокойно докато чакахме другите. Ако трябва да бъда честен нямах представа дори колко хора ще се съберем. Кристъл беше налазила Сухо и нямаше да се изненадам ако целуне и него. Всъщност предположих, че ще го направи, но не исках да изглеждам като клюкар и погледнах към тях не повече от два пъти.
След малко вратата се отвори и влезе момиче. Мисля, че се досещах за групата и. Изправих се и се представих и на нея.
- Здравей, аз съм Ким Хим Чан, приятно ми е - хилнах се
Himchan.- TS Ent.
Новия участник беше самата Куон Со Хий, лидерката на новата групичка EvoL.Беше наистина свестно момиче и това отвсякъде си личеше.А и беше възпитана...поклони им се.
Всички един по един се представиха.
-Приятно ми е!-усмихна й се Су Джунг.
След като всички се запознаха официално със Сей отново дойде часът на Криси.Тя удари целувчица и на лидерката.
-Популярен поздрав във Америка.-беше обяснението й
Всички един по един се представиха.
-Приятно ми е!-усмихна й се Су Джунг.
След като всички се запознаха официално със Сей отново дойде часът на Криси.Тя удари целувчица и на лидерката.
-Популярен поздрав във Америка.-беше обяснението й
Krystal~- SM Ent.
- Аз съм Ким Джун Мьон и също се радвам, че ще сме заедно в тази прекрасна къща!
Извода от днес беше следния - нямаше шанс да си забрави името. Толкова пъти щеше да му се наложи да го повтори, че устата му можеше да се разчекне.
Кристъл пак започва да раздава целувки, но този път на новодошлата. Абе какво му ставаше на това дете?!
- Я да видим какво си имаме тук ... - след тези думи Сухо се озова на двора.
Извода от днес беше следния - нямаше шанс да си забрави името. Толкова пъти щеше да му се наложи да го повтори, че устата му можеше да се разчекне.
Кристъл пак започва да раздава целувки, но този път на новодошлата. Абе какво му ставаше на това дете?!
- Я да видим какво си имаме тук ... - след тези думи Сухо се озова на двора.
SuHo.- SM Ent.
Всички `и се представиха. Доколкото знаеше бяха свестни и мили хора, въпреки че не ги познаваше много добре. Беше се виждала с някои по концерти и си бяха разменяли думи като "Здравей" и "Довиждане". Нейната група не беше все още много известна, затова нямаше как да ги познава много добре. Единствено беше приятелка със СиЕл, но тя явно се беше запиляла някъде из къщата, защото на влизане `и видя само гърба.
Когато Кристал я целуна набързо, Сей много се учуди, но реши да повярва на това, че е популярен поздрав в Америка.
- Ам...странно, но добре. - каза тя и се усмихна леко срамежливо.
Искаше да разгледа къщата, затова се запъти към едно помещение, което се оказа кухнята...
Когато Кристал я целуна набързо, Сей много се учуди, но реши да повярва на това, че е популярен поздрав в Америка.
- Ам...странно, но добре. - каза тя и се усмихна леко срамежливо.
Искаше да разгледа къщата, затова се запъти към едно помещение, което се оказа кухнята...
Гост- Гост
- ХОРАААА - с тези крясъци той се придвижи до хола.
- Ако знаете какъв кокошарник има за стая на двора. Осем човека са прецакани много яко! - отбеляза той.
Приближи се до Хим Чан и сложи ръка на рамото му. Като видя стресираната му физиономия, реши да го успокой ... колкото е възможно!
- Няма да те целувам, спокойно! Значи имам лоши новини! Багажа ти е в тази стая, Хим Чан-ши, но няма да си сам! - усмихна се весело Сухо. - С теб ще са Джей-Да, Би-Бомб, Зико, Хюна и ... забравих кои бяха другите.
- Ако знаете какъв кокошарник има за стая на двора. Осем човека са прецакани много яко! - отбеляза той.
Приближи се до Хим Чан и сложи ръка на рамото му. Като видя стресираната му физиономия, реши да го успокой ... колкото е възможно!
- Няма да те целувам, спокойно! Значи имам лоши новини! Багажа ти е в тази стая, Хим Чан-ши, но няма да си сам! - усмихна се весело Сухо. - С теб ще са Джей-Да, Би-Бомб, Зико, Хюна и ... забравих кои бяха другите.
SuHo.- SM Ent.
След като се представих на Сей, отново се настаних удобно. Някои вече разглеждаха, но аз очевидно предпочитах да гледам кой идва. Започнах да не се шашкам толкова от целувките на Кристъл към всеки дошъл. След малко влезе Сухо и с крясъци привлече вниманието ни. Той сподели, че осем човека са прецакани, приближи се до мен и сложи ръка на рамото ми. Аз го погледнах малко изненадано, и той ли иска да ме целуне?
- Извинявай, понякога ме наляга параноя. - оправдах се, а той ми съобщи, че аз съм от тези щастливци. Изправих се.
- Ужас. Е, поне знаем някои от другите участници..-казах тихо. Къде ме бяха тикнали, по дяволите?
- Искаш ли да отидем да видим другите спални? - попитах го
- Извинявай, понякога ме наляга параноя. - оправдах се, а той ми съобщи, че аз съм от тези щастливци. Изправих се.
- Ужас. Е, поне знаем някои от другите участници..-казах тихо. Къде ме бяха тикнали, по дяволите?
- Искаш ли да отидем да видим другите спални? - попитах го
Himchan.- TS Ent.
Горкият, да го съжали човек! Някой дявол беше застанал над него и нямаше намерение да го остави.
- Искам естествено! Тъкмо да видим кои други ще са ни съквартиранти. - Сухо моментално се съгласи на предложението на Хим Чан, но какво друго се очакваше от една хаймана като него.
- Ти водиш! - с ръка лидерът на ЕХО-К посочи пътя пред себе си.
- Искам естествено! Тъкмо да видим кои други ще са ни съквартиранти. - Сухо моментално се съгласи на предложението на Хим Чан, но какво друго се очакваше от една хаймана като него.
- Ти водиш! - с ръка лидерът на ЕХО-К посочи пътя пред себе си.
SuHo.- SM Ent.
Джунг Мьон по едно време зачезна на някъде и после се върна със писици.Крис и Чаньо стреснато погледнаха момчето. Момичето прецени че не е нещо сериозно и отново съсредоточено заби поглед във вратата.От разговора между мъжете дочу бещо за прецакани хора.Чула-недочула макнето едвам разбра за какво ставашр въпрос.Щом Су Хо не беше споменал нейното име значи може би тя не беше прецакана.Докато мъжагите се обясяваха зад нея ,тъмнокосата започна да крачи напред -назад.Не я свърташе на едно място.Тя уж разглеждаше някакво аксесоар на една от масите,но всъщност зорко гледаше по посока вратата.И точно тогава тя е отвори.Още не беше видяла кой влиза,макнето на f(x) уж спокойно въвреше на там.
Krystal~- SM Ent.
Ю Куон влезе в хола и завари вътре позната личност. Си Ел от S.H.E, с която бяха доста близки покрай Луна.
- Здравейте, аз съм Ким Ю Куон, приятно ми е! - представи се той както следва протокола и се поклони.
Доста гласове се чуваха от кухнята за това той се запъти натам. Може би голямата тайфа беше там и купонясваше без него?! Обаче бързо му мина мерака и се тупна на дивана в хола.
- Е, как сте? - попита той с усмивка съквартирантите си.
- Здравейте, аз съм Ким Ю Куон, приятно ми е! - представи се той както следва протокола и се поклони.
Доста гласове се чуваха от кухнята за това той се запъти натам. Може би голямата тайфа беше там и купонясваше без него?! Обаче бързо му мина мерака и се тупна на дивана в хола.
- Е, как сте? - попита той с усмивка съквартирантите си.
U-Kwon~- Who?
- БФФ : Block B members
Половинка : Cao Lu
Брой мнения : 206
Лидерката на Neon.M така и не можеше да си обясни как я бяха натирили в това предаване. Имаше си достатъчно друга работа и предостатъчно натоварен график, че да мисли и за това. Е, поне Кара и Емили също щяха да участват.
В момента, в който влезе в къщата, забеляза няколко познати личности. Ю Куон, например. А от кухнята се чуваха и други шумове.
- Здравей.. - каза тихо Айс и се огледа. Холът беше нормален, това й хареса. - Казвам се Керълайн, но съм позната повече като Айс. Да отидем в кухнята при другите?
В момента, в който влезе в къщата, забеляза няколко познати личности. Ю Куон, например. А от кухнята се чуваха и други шумове.
- Здравей.. - каза тихо Айс и се огледа. Холът беше нормален, това й хареса. - Казвам се Керълайн, но съм позната повече като Айс. Да отидем в кухнята при другите?
Ice- YG Ent.
- БФФ : -Lullaby-, Kara
Половинка : single mommy
Брой мнения : 326
Страница 1 от 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Страница 1 от 9
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M