I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
Хола - Page 6 EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Хола - Page 6 EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
Хола - Page 6 EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
Хола - Page 6 EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
Хола - Page 6 EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
Хола - Page 6 EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
Хола - Page 6 EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
Хола - Page 6 EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
Хола - Page 6 EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 71 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 71 Гости :: 1 Bot

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

Хола

+18
Kaeun.
Nana~
Kara♥
Simon Dominic
-Lullaby-
Yuji
U-know Yunho
I.M
Park Bom
Hwasa
Kwon Yuri
Zico
Ice
U-Kwon~
SuHo.
Himchan.
Krystal~
CL
22 posters

Страница 6 от 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Хола - Page 6 Empty Re: Хола

Писане by Kwon Yuri Нед Юли 28, 2013 7:43 pm

Първото нещо което забеляа като влезе в хола беше Шин .Беше ъм готино облечен.
Бузите на Юри се издуха и тя се изсмя яко.
-Мисля ,че това ще ти е нужно.-каза му през едвам сдържан смях и му метна лекотеното одеало.Гледката щеше да е много по-хубава ако се покриеше със него.Певицата садна на другия диван и продължи да се киска .
Kwon Yuri
Kwon Yuri
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Hwang Tiffany. & Takuya Terada
Половинка : -
Брой мнения : 2080

Върнете се в началото Go down

Писане by -Lullaby- Нед Юли 28, 2013 7:51 pm

Влязох след Юри в хола. приличайки на мутант в главата. Очите ми още не можеха да се отворят напълно, а косата ми вероятно имаше щръкнали кичури.
- Добро утро...-казах провлачено. Задържах полуотворените си очи върху момчето, което очевидно не бях виждала досега в къщата. След като осъзнах, че е само по долни гащи, взех че се притесних, изхълцах шумно и чак се разтресох. Ускорих крачката и седнах на единия стол, близо до Айс.
-Lullaby-
-Lullaby-
YG Ent.
YG Ent.

БФФ : ღIce,Kara♥,Roselynღ
Половинка : ❥Hero Jaejoong
Брой мнения : 100

Писане by ShiN Нед Юли 28, 2013 7:58 pm

Не мина много време и в хола влязоха две от европейските сладурчета и моята Кралица. Поздравих първата, тя със сядането заспа. Усмихнах се чаровно на Ми Коразон.
- Как мислиш за меен, Ми Коразоон! - казах, след като ми даде одеяло.
Третото момиче приличаше на ритнато от кобила,ама то и аз съм така след сън. Реакцията и ме накара да се ухиля. Покрих се с мекото одеялце на Ми Амор, поне докато дойде още някой по гащи, за да си правим компания заедно.
ShiN
ShiN
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Alucard
Половинка : ---
Брой мнения : 246

Писане by ShiN Вто Сеп 03, 2013 3:37 pm

Чакахме, и чакахме и продължавахме да чакаме. По едно време даже бях задрямал под мекото одеало, което ми даде Ми Коразон. Сепнах се от нещо, облизах се и се огледах. Май и другите скучаеха. Поне тези, които не дремеха.
- Ариииии уааааааа, само аз ли ще стоя по долни гащи с карикатура на Джийн Симънс на тяяяяях? - изврещях по средата на вече дълго присъстващата тишина.
Станах, като бях наметнат като Звезден рейнджър със одеялото. Обърнах се към едната врата и я посочих като настървен аниме герой.
- Какви мъже сте вие??? Или не можете да се събудите или ви е страх да ви видят по гащи??? - вече знаех, че съм стреснал повечето от тук присъстващите. Ама наистина ако някой мъжки не стане, да изпълнява нареждането на Биг Брадър, ще ги посетя в стаите им!
ShiN
ShiN
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Alucard
Половинка : ---
Брой мнения : 246

Писане by Kwon Yuri Пет Окт 18, 2013 10:28 pm

Добре нали Биг Брадър каза да идваме!Къде са останалите?Само те ли бяха прецакани.Юри беше готова да се върне във леглото си,но реши да изчака още малко.
Във хола влезе още едно момиче , което Куон удостои с кратък поглед.Тя се настани до онази другата дето смеше като пич.В хола бяха само те и хубавото беше ,че мълчаха.Юл от време на време хвърляше погледи на Шин който явно много се кефеше.Точно тогава японеца взе че се разклещя.Момичетата до  едно се стреснаха.Някои даже се разсъниха.
- Какви мъже сте вие??? Или не можете да се събудите или ви е страх да ви видят по гащи??? -врещеше певеца .
-Яяях,Шин-ах млъкни!-направи му забележка Юри и кръстора ръце пред гърдите си.Опита се да гледа лошо ,но той беше толкова смешен ,че тя не се издържа и просто обърна главата си така ,че никой да не види усмивката й.
-Но сериозно,Бай Брадър айде събуди ги тея останалите!-дам Куон Юри си беше Куон Юри
Kwon Yuri
Kwon Yuri
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Hwang Tiffany. & Takuya Terada
Половинка : -
Брой мнения : 2080

Писане by CL Пет Окт 18, 2013 10:33 pm

Русата рапърка се добра до хола където се бяха събрали доста голяма част от звездите. Усмихна се леко, но насреща й имаше само разни сърдити и сънливи физиономии. Явно не на всички им беше забавно. Веднага след това последва крясък от страна на някаква нова звезда. Този пък от къде се беше взел? Да не би снощи да е била прекалено пийнала, че да не помни? Една бира едва ли щеше да има такъв ефект, ама знае ли човек?
Придвижи се тихо до дивана и се настани на едно от празните места на него.
CL
CL
YG Ent.
YG Ent.

БФФ : Park Luna, T.O.P, BOM
Половинка : YeSung♥♥♥
Брой мнения : 2233

Писане by U-know Yunho Пет Окт 18, 2013 10:44 pm

Докато вървеше към хола ,ЮнО търкаше сънено очи.Ох..бива ли още от самото начало така да става.Един Брадър знае какво ще става утре...И дали въобще ще има утре!?Лидерът влезе ленимо във хола и огледа съквартирантите.Въздъхна преглъщайки унижението от това че е само по долни гащи и тениска ,и се плюосна на дивана до Си Ел.Сега оставаше да се съберат останалите мъжаги и да направят модното ревю.Телевизора се включи и на него се появи Крис който обяви нещо интересно
- Скъпи съквартиранти, искам да ви информирам, че Ким Хьона си хвана багажериите и се изнесе светкавично. Каза, че не можела повече да търпи Литъл Зико и някои от съквартирантите. Това беше.
"Хъммм..един по малко.. победата ми е в кърпа вързана!"-помисли си Чонг и се облегна назад със самодоволна усмивка на лицето
U-know Yunho
U-know Yunho
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Hwang Tiffany.;Jun.K;Jessica.
Половинка : ♥ BoA ♥
Брой мнения : 537

Писане by Nana~ Пет Окт 18, 2013 10:54 pm

Щом усети аромата на риба в кухнята русата моментално се отказа да прави каквото и да било там. Отправи се към хола, а по пътя чу и гласът на Биг Брадър. Явно беше време за някоя мисийка. Щом де появи в помещението видя, че всички са сънени. Юри молеше Брадъра да събуди останалите от къщата. Явно повечето бяха решили, че са на курорт и ще спят колкото си поискат. Нана реши да остане права и само леко се отмести от средата на хола.
Не след дълго и Крис се появи на телевизора, за да заяви, че Ким Хьона си била тръгнала. Значи един по един всички отпадат.
Nana~
Nana~
Pledis Ent.
Pledis Ent.

БФФ : After School's girls, Solji.
Половинка : Kris х33
Брой мнения : 330

Писане by Krystal~ Пет Окт 18, 2013 10:56 pm

Един по-един съквартирантите довтасваха във хола.Криси беше отишла първа ,но след нея дойде Шин,после една синеока блондинка,след това онова момиче с което доста си допаднаха.Кристъл й се усмихна,но тя ма не забеляза това ,беше като ранен самолет.Идваха и още.Обаче когато ЮнО съмбеним влезе във стоята ,очичките на макнето се изцъклиха.Наиситна беше по онези гащи.
- Скъпи съквартиранти, искам да ви информирам, че Ким Хьона си хвана багажериите и се изнесе светкавично. Каза, че не можела повече да търпи Литъл Зико и някои от съквартирантите. Това беше.
Крис се вкрючи директно от сцената.И това което каза наистина изненада хората.Жалко за Хьона.Кристъл въздъхна и се сви още повече на мястото си,чакаки нетърпеливо всички да се съберат

Последната промяна е направена от Krystal~ на Пет Окт 18, 2013 10:56 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Krystal~
Krystal~
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Sulli,Amber,Kai. ; Jiyeon.
Половинка : Si Woo ;3
Брой мнения : 468

Писане by SuHo. Пет Окт 18, 2013 10:56 pm

Стана от леглото си и една се добра до хола и като едно възпитано богато хлапе той поздрави хората.
- Добро утро, съквартиранти! Нещо ново да има? - усмивка се появи на лицето му, ама доста малко хора му отвърнаха със същото. Ей, това е! Бива, бива да са такива, ама тяхното е извън пътя. Не искаше да му целуват ръка, а просто и те да го поздравят.
SuHo.
SuHo.
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : EXO members; Sunggyu~; Siwon
Половинка : Anna
Брой мнения : 799

Писане by Himchan. Пет Окт 18, 2013 10:56 pm

Само за няколкото секунди, за които се докопах до хола, сънливостта ми беше минала. Все пак трябва да изляза по гащи с хобот, а това не е джентълменско.
Преди да вляза в самия хол, чух водещия да съобщава за Хьона. Спрях се за момент и въздъхнах. Ето че едно от интересните неща в това предаване си замина. Влязох най - сетне, представяйки си как някъде там, пред телевизора, Джеджунг и Ючун се заливат от смях, както и момчетата от B.A.P. Опитах се да си запазя тържествения вид, докато  сядам на едно от свободните места. Поне бях четвъртия по гащи, заедно с Юно хьонг, лидерът на EXO и....и....този кога пристигна? Виждал съм го няколко пъти, но не го видях в къщата.
Himchan.
Himchan.
TS Ent.

БФФ : B.A.P buddies
Половинка : No, thanks he have dogs
Брой мнения : 133

Писане by Kai. Пет Окт 18, 2013 10:59 pm

Криво, ляво, домъкна се до прословутия хол. Вече се беше събрала групичка от сънени хорица. От мъжките представители там бяха единствено Химчан, ЮнО и Шин. Май Химчан бе дошъл току-що..
Джонг Ин удари една мощна прозявка, почеса се зад врата.
- Йооо - поздрави той, помаха им и се подпря на дивана, скръствайки ръце. Не искаше да седне и да заспи, че после да не могат да го събудят.
Kai.
Kai.
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : EXO's wolfs, Lee Taemin~, Krystal~, Seunghoon.
Половинка : Kara♥
Брой мнения : 433

Писане by Krystal~ Пет Окт 18, 2013 11:06 pm

Ето че повечето съквартиранти пристигнаха във хола.
-Здравейте!-поздрави ги Кристъл и се огледа.Май беше единствената която го направи.Нищо.Другите още бяха сънени.
-Ъм ,хора ,Биг Брадър каза че трябва да изберем трима които изглеждат най-добре....Сега ли да гласуваме или?-започна тя ,но някой набързо я прекъсна казвайки й ,че още не са се събрали.Тя кимна няколко пъти и отново сведе глава.

Последната промяна е направена от Krystal~ на Пет Окт 18, 2013 11:07 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Krystal~
Krystal~
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Sulli,Amber,Kai. ; Jiyeon.
Половинка : Si Woo ;3
Брой мнения : 468

Писане by Zico Пет Окт 18, 2013 11:07 pm

С цялото си лидерско величие и с кучешкото величие на породистото хъски, двамата влязоха със стил в хола. Имаше хора. Това го успокои до някъде. И беше единственият идиот с огромна синя тениска и розови гащи със сладкото Хелоу Кити. Смекчаване на имиджа, плийз!
Крис обяви, че Хьона си тръгнала. Един проблем по-малко!
- И по-добре, че си замина - въздъхна Зико и седна между дамите.
Zico
Zico
Who?
Who?

БФФ : Hyuna♡, Jungmin., Jessi.
Половинка : Samantha
Брой мнения : 167

Писане by Yuji Пет Окт 18, 2013 11:21 pm

Макар да се стараех да си вървя бавно, след по - малко от половин минута вече бях в хола. Гледах да се усмихвам на другите вътре, но иначе тактично псувах наум, а това рядко го правя. Съни още не беше дошла,което правеше мен единствената женска по бельо. Суйонг, представи си, че си по бански. Или си модел на бельо...
Поздравих другите, свих се от единия край, опитвайки се да стана незабележима и все още ме беше срам да си махна суичъра.
Yuji
Yuji
Loen Ent.
Loen Ent.

БФФ : -
Половинка : Hongki. :3
Брой мнения : 70

Писане by Simon Dominic Пет Окт 18, 2013 11:26 pm

С готините си гащи се появи в хола като звезда. Както й предполагаше повечето индивиди от мъжки пол изглеждаха също като него. Зико спомена, че някой си е тръгнал. Явно на някой първата вечер му е дошла в повече. Донхе се огледа, но понеже не бяха всички не можеше да открие кой го няма, но за сметка на това откри, че имат нов съквартирант, който и преди беше виждал по коридорите на компанията за която работи.
Simon Dominic
Simon Dominic
Who?
Who?

БФФ : .
Половинка : .
Брой мнения : 114

Писане by I.M Пет Окт 18, 2013 11:27 pm

Бавно пристъпи към съмембърката си.
- Толкова е смущаващо.. - тихо прошепна миньончето и обви ръце около себе си. - Защо ние трябва да сме прецаканите? Защо не Сей, например?
Тежка въздишка се изтръгна от гърдите на Съни Бъни. Облегна се на стената и заби поглед в земята. Нямаше какво друго да направи.
I.M
I.M
Starship Ent.
Starship Ent.

БФФ : Ravi., Minhyuk~, B.I, Kihyun, Shownu., Jooheon, Wonho
Половинка : can i eat it?
Брой мнения : 324

Писане by Yuji Пет Окт 18, 2013 11:33 pm

Не ми се наложи да се измъчвам сама дълго. Съни дойде и изглеждаше по - измъчена от задачата дори от мен. Поставих ръка на рамото и и се усмихнах идиотски.
- Споко, като си изпълняваме геройски мисията, поне доказваме, че не сме слаби играчи! - потупах я лекичко и се опитах да излъчвам позитивност. Понякога успявах да я предам и на момичетата от групата си, когато се наложи.
Yuji
Yuji
Loen Ent.
Loen Ent.

Писане by U-Kwon~ Пет Окт 18, 2013 11:46 pm

Влезе в хола, където се бяха събрали доста хора. Огледа се и видя, че имат нов член. Да не би да беше проспал този момент или нещо от снощи му се губеше? Все тая!
Настани се на дивана. Имаше две-три останали свободни места за това той набързо си сложи задника на едно от тях. Нямаше намерения да седи прав като други хора в къщата.
U-Kwon~
U-Kwon~
Who?
Who?

БФФ : Block B members
Половинка : Cao Lu
Брой мнения : 206

Писане by I.M Пет Окт 18, 2013 11:49 pm

Усети ръката на Су Йонг върху рамото си. Сун Кю я погледна. Думите й донякъде и вдъхнаха кураж, но пак си беше срамно. Биг Брадър се оказа голям перверзник.
- Благодаря, донгсенг - усмихна се Егьо Кралицата. - Ще се справим и ще им натрием носовете!
I.M
I.M
Starship Ent.
Starship Ent.

Писане by Seungyoon Съб Окт 19, 2013 8:30 am

Влезе в хола където беше препълнено. Явно той беше от малкото хора, които ги няма. Еми още по-хубаво. Закъснението винаги е карало хората да те гледат. Така и стана. Доста очи се събраха върху него, но той като един пич не поздрави никой, а царски се настани до вокала на Block B, който също беше облечен със своето бельо и чакаше следващата заповед на Биг Брадър, който се оказа по-голям перверзник и от самия Мин Хьок.
Seungyoon
Seungyoon
YG Ent.
YG Ent.

БФФ : Daehyun., Jinwoo and other boys from WINNER, Sana
Брой мнения : 129

Писане by Yuji Нед Окт 20, 2013 11:42 am

- Точно така те искам! - отговорих с широка усмивка на съмембърката си.
Холът вече се беше препълнил доста, но според изчисленията ми все още липсваха някои.
Сепнах се, когато Биг Брадър повика мен и Съни в изповедалнята. Тцтц, какво ли е намислил? Май скоро ще разберем. Погледнах Съни, за морална подкрепа и се изнесохме бавно. Аз все още се чувствах неудобно така.
Yuji
Yuji
Loen Ent.
Loen Ent.

Писане by I.M Нед Окт 20, 2013 4:17 pm

Биг Брадър шегуваше ли се или не? Кола маска и мъже? Какъв е този виц, по маймуните? Когато видеха лентичките, мъжките щяха да се разтичат като... антилопи.
Съни пое половината кутии и двете излязоха от изповедалнята. Върнаха се в хола. Съквартирантите ги чакаха.
- Е, ще епилираме мъжкото съсловие. Кой иска да е първи?
I.M
I.M
Starship Ent.
Starship Ent.

Писане by U-Kwon~ Нед Окт 20, 2013 4:19 pm

Докато си седяха Биг Брадър извика Съни и Суйонг в изповедалнята. Очевидно щеше да има някаква мисия или нещо подобно. Ю Куон си остана на мястото и се прозяваше звучно докато чакаше някой да им каже да започнат да си фръцкат задниците из хола.
Момичетата се върнаха и носеха нещо. Охо, да не ми да има подаръци? Оказа се, че не е точно така. Носеха от онези лентички за премахване на космите. Съни попита кой иска да е първи под ножа. Ю Куон веднага се изяви като смелчага. Подаде крака си към певица в балетна поза.
- Нека аз да съм първи! - каза смело той.
U-Kwon~
U-Kwon~
Who?
Who?

БФФ : Block B members
Половинка : Cao Lu
Брой мнения : 206

Писане by I.M Нед Окт 20, 2013 4:21 pm

Ю Куон изяви желание да бъде първи. Дори си подаде единия крак в балетна поза, а Съни едва издържа да не се изхили.
- Су Йонг, честта е твоя - едва каза тя, задържайки с много мъка смеха си. След това огледа другите. -Още някой да иска да е сред първите?
I.M
I.M
Starship Ent.
Starship Ent.

Писане by Sponsored content

Sponsored content