I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
Хола - Page 9 EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Хола - Page 9 EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
Хола - Page 9 EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
Хола - Page 9 EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
Хола - Page 9 EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
Хола - Page 9 EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
Хола - Page 9 EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
Хола - Page 9 EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
Хола - Page 9 EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 17 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 17 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

Хола

+18
Kaeun.
Nana~
Kara♥
Simon Dominic
-Lullaby-
Yuji
U-know Yunho
I.M
Park Bom
Hwasa
Kwon Yuri
Zico
Ice
U-Kwon~
SuHo.
Himchan.
Krystal~
CL
22 posters

Страница 9 от 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Go down

Хола - Page 9 Empty Re: Хола

Писане by SuHo. Нед Окт 20, 2013 9:10 pm

-Хайде де... не искам да знам. Сигурно е... ами хубаво и ... виж си гащите, чак ти завиждам за тях! От къде са?
- Я не се гаври с мен! - провикна се Сухо. - И гащите са подарък от Биг Брадър, защото снощи Кристъл изпълни мисията си. - разясни набързо Джун Мьон докато гонеше Шиумин.
Сухо направи нещо доста Тарзанско. Както си бягаха около дивана леко се забави така, че да може да го хване по-лесно. Щом той отиде от другата страна на дивана, Джун Мьон го прескочи между две съквартирантки и му скочи на гърба.
- Извинявам се! - извини се той на дамите.
Държеше здраво Мин Сок и стъпи на земята, че да не вземе да му докара някоя дископатия. Ръцете му го бяха обгърнали здраво и нямаше намерение да го пусне.
- ДЖОНГ ИН, ПО-БЪРЗО, ДЕ. - ядоса се Сухо.
SuHo.
SuHo.
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : EXO members; Sunggyu~; Siwon
Половинка : Anna
Брой мнения : 799

Върнете се в началото Go down

Писане by Kai. Нед Окт 20, 2013 9:21 pm

Най-накрая се оправи с лепенките. Сухо вече беше хванал най-възрастният и даваше зор на сексито.
Джонг Ин със скоростта на светлината се озова до Мин Сок. Лепна двете лепенки на крачетата му и ги издърпа. Оставиха го гладък и него!
- Отивам да пия вода, че ожаднях - заяви Кай, врътна се и потегли към кухнята.
Kai.
Kai.
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : EXO's wolfs, Lee Taemin~, Krystal~, Seunghoon.
Половинка : Kara♥
Брой мнения : 433

Писане by Xiumin Нед Окт 20, 2013 9:27 pm

Докато притичках за пореден път около дивана изведнъж Сухо ми се метна на гърба. Огънах се под тежестта му и се спрях, а той стъпи на земята и не ме пусна като се развика на Кай. Олелеее ужас... сега като той дойдеше лошо ми се пишеше.
- Хайде де, моля те... нека не правим детински неща. - още не бях казал това и Кай ми лепна лепенките и издърпа. Ужас... не беше никак приятно...  Седях с примирена физиономия и чаках Сухо да ме пусне.
-Доволен ли си сега?Вече не съм... космат...- попитах го раздразнено, след като Джонг Ин излезе от стаята.
Xiumin
Xiumin
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : J-Da., N
Половинка : ~LoLita <3
Брой мнения : 159

Писане by Kwon Yuri Нед Окт 20, 2013 9:49 pm

Тъмнокосата със скръстени ръце пред гърдите си ,отново влезе във шумния хол.Щом се огледа разбра ,че нищо не се е успокоило.Всички се забавляваха и се смееха..Юл едвам преглътна и продължи да върви.Този път отиде и седне не къде да е било ,ами до Шин.Да при него.Тя седна по турски и въздъхна тежко.Искаше да си ходи,вече.
Kwon Yuri
Kwon Yuri
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Hwang Tiffany. & Takuya Terada
Половинка : -
Брой мнения : 2080

Писане by Krystal~ Нед Окт 20, 2013 11:07 pm

Знаеше си!Знаеше ,че ще е забавно!Тази сутрин беше само началото! Към съквартирантите се присъедини и. ..Айгуууу Шиумин!Беше слабост на Крисито. .толкова сладък!Су Джунг много се смя когато момчетата от Ексо се развихриха.Без тях нямаше да има купон.По едно време обаче,на Кристъл и стана нещо.В един момент се смееше, а в другия едвам не се сви на дивана.Често и ставаше лошо и за това можеше изцяло да вини анемията коятоя тресеше.
Момичето се хвана за главата и опита да овладее световъртежа.Мразеше това безпомощно състояние в което изпадаше.Този път обаче,усети нещо солено в слюнката си.Макнето се изправи и малко залитайки едвам се добра до една от баните.
Krystal~
Krystal~
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Sulli,Amber,Kai. ; Jiyeon.
Половинка : Si Woo ;3
Брой мнения : 468

Писане by SuHo. Нед Окт 20, 2013 11:32 pm

Кай се сети да дойде и набързо му лепна по една лепенка на крак и ги издърпа рязко. Тогава Сухо пусна Шиумин, а той от своя страна го попита дали е доволен и отбеляза, че вече не е космат.
- Повече от доволен съм! - ухили се Джун Мьон.
Замисли се, че Мин Сок можеше да му извърти по-страшен номер когато се приберат вкъщи. Все пак деляха една стая и всяко кътче беше познато за него. Забеляза, че на Кристъл й стана нещо, но реши да не я следва. Едва ли щеше да помогне много, ако го направи. Само я наблюдаваше дали успешно ще се добере до целта си.
SuHo.
SuHo.
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : EXO members; Sunggyu~; Siwon
Половинка : Anna
Брой мнения : 799

Писане by Seungyoon Вто Окт 22, 2013 8:52 pm

Докато дамите си гласува цирк се разигра в хола на къщата. Трима от членовете на EXO започнаха да се гонят. Това беше доста познато за Мин Хьок. Заедно с другите от Block B доста често се караха и също като тях се гонеха, за да си направят някоя друга мръсотия. Разни хора се изнизаха от хола, а Би-Бомб си седеше все така безучастно и гледаше все едно е облечен напълно нормално.
- Аре да гласуваш против мен на първите номинации. Какво ще кажеш? - обърна се той към Зико.
Seungyoon
Seungyoon
YG Ent.
YG Ent.

БФФ : Daehyun., Jinwoo and other boys from WINNER, Sana
Брой мнения : 129

Писане by -Lullaby- Вто Окт 22, 2013 9:14 pm

Както си стоях и блеех наляво и надясно, Биг Брадър отново проговори. Съобщи неговия избор и ме призова до изповедалнята за хранителните продукти. Хилнах се широко и веднага скочих на крака. Колко се радвам, че извадих късмет.
-Lullaby-
-Lullaby-
YG Ent.
YG Ent.

БФФ : ღIce,Kara♥,Roselynღ
Половинка : ❥Hero Jaejoong
Брой мнения : 100

Писане by Zico Вто Окт 22, 2013 9:14 pm

Най-накрая миряса и си кръстоса деликатно обезкосмените крака. Наредиха да ги наместят.
Сухо, Кай и Шиумин нещо почнаха да се гонят. Нищо! Здраве да е! Block B бяха същите тъпанари от време на време. Лайк ъ бос!
Погледна Мин Хьок като перде. Какво имаше в предвид този?
- Що, е? Да не би някоя да те чака?
Zico
Zico
Who?
Who?

БФФ : Hyuna♡, Jungmin., Jessi.
Половинка : Samantha
Брой мнения : 167

Писане by Seungyoon Вто Окт 22, 2013 9:25 pm

Зико попита дали не го чака някоя. Всъщност абсолютно никоя не го чака.
- Няма такова нещо. - започна Мин Хьок. - Просто тук е ебаси скуката. Повечето не говорят с абсолютно никой.
Набързо се оплака Минхьок и въздъхна.
- На теб не ти ли се излиза? - попита го той.
Seungyoon
Seungyoon
YG Ent.
YG Ent.

БФФ : Daehyun., Jinwoo and other boys from WINNER, Sana
Брой мнения : 129

Писане by Zico Вто Окт 22, 2013 9:31 pm

Било скука. Е, тук вече беше съгласен, ама трябва да се запознаеш, че да си говориш с този и онзи. Не можеш да идеш на купон и да седиш като последния темерут на тази планета. Запознаваш се, откриваш сродна душа и с нея до края.
- Ми запознай се с някой и си говори с него - посъветва го лидера. - Излиза ми се, разбира се, ама не се знае кой кога ще бъде изритан.
Джи Хо си вдигна задника обут в Хелоу Кити и замина да си дири кучето.
Zico
Zico
Who?
Who?

БФФ : Hyuna♡, Jungmin., Jessi.
Половинка : Samantha
Брой мнения : 167

Писане by -Lullaby- Вто Окт 22, 2013 9:33 pm

Домъкнах кошницата в продукти в хола, защото в кухнята имаше хора, и не исках да ги прекъсвам. Стоварих кошницата на удобно място, после някой от нас ще ги занесе в кухнята. Вече ми беше любопитно за следващата мисия. Май с всяка следваща ставаха все по - интересни.
-Lullaby-
-Lullaby-
YG Ent.
YG Ent.

БФФ : ღIce,Kara♥,Roselynღ
Половинка : ❥Hero Jaejoong
Брой мнения : 100

Писане by ShiN Вто Окт 22, 2013 9:38 pm

Забелязах Юри-чан да влиза, и за моя изненада(приятна), тя се настани до мен. Всъщност къде беше? Аз къде съм блял? Тцтц, та аз по принцип съм по - мощен от сасенг фен!
- Всичко наред ли е Ми Коразон, да не е станало нещо? - реших да я заговоря. На кого му пука, че съм още по гащи? И без това беше станало доста топло тук.
ShiN
ShiN
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Alucard
Половинка : ---
Брой мнения : 246

Писане by U-know Yunho Вто Окт 22, 2013 9:47 pm

Айде,първите елиминации.ЮнО щом чу се скова целия.Не ,не че имаше съмнения ,че ще изхвърчи ,но пак го стресна казаното.Той се огледа.Дали пък не беше редно да се извини първо...Не той беше мъж и стоеше зад всяко си действие и дума.
-Е,съквартиранти аз отивам!
Обяви той със едвали не умрял тон.
U-know Yunho
U-know Yunho
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Hwang Tiffany.;Jun.K;Jessica.
Половинка : ♥ BoA ♥
Брой мнения : 537

Писане by Ice Вто Окт 22, 2013 9:52 pm

Е, очевидно бе ред на първите елиминации. Щом чу това, Фиър цялата изтръпна. Студени тръпки минаха по гърба й, а сините й очи щяха да изскочат от орбитите си. За малко да покяса!
ЮнО обяви, че е първи. Жив и здрав да е човека!
Жани се замисли за кого да гласува.. Една част й бяха наистина приятни, а друга част бяха на ръба на везната.
Ice
Ice
YG Ent.
YG Ent.

БФФ : -Lullaby-, Kara
Половинка : single mommy
Брой мнения : 326

Писане by U-know Yunho Вто Окт 22, 2013 9:54 pm

Господин Чонг се върна във хола все още забил поглед във земята.Отбягваше погледите на всички.той зае мясотто си и нервно започна да тактува с крак.Атмосферата беше станала много тежка нещо...
U-know Yunho
U-know Yunho
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Hwang Tiffany.;Jun.K;Jessica.
Половинка : ♥ BoA ♥
Брой мнения : 537

Писане by Krystal~ Вто Окт 22, 2013 10:01 pm

Кристъл влезе бързешката във хола и се огледа.Всички бяха напрегнати.Певицата приглади косата си и тихо застана права до дивана,чакайки своя ред за номинации
Krystal~
Krystal~
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Sulli,Amber,Kai. ; Jiyeon.
Половинка : Si Woo ;3
Брой мнения : 468

Писане by CL Вто Окт 22, 2013 10:05 pm

Че Рин знаеше, че и този момент ще настъпи. Колкото й да й бяха симпатични всички от къщата все трябваше да номинира двама. Доста мислеше над това кои да са тези и защо точно тях.
Обстановката в стаята доста се нажежи. Напрежението се усещаше във всеки ъгъл и всяко кътче. На доста хора не им беше приятно да дадат негативен вот за някой, защото не се познаваха добре, но се налагаше.
CL
CL
YG Ent.
YG Ent.

БФФ : Park Luna, T.O.P, BOM
Половинка : YeSung♥♥♥
Брой мнения : 2233

Писане by Park Bom Сря Окт 23, 2013 2:15 pm

След като беше излязла от изповедалнята, певицата се беше запътила към хола, при всички други.. Застана в началото на хола и огледа стаята. Тя бе пълна с млади и талантливи хора. Е, да тя беше талантлива, но не беше и млада, вече не. Поради тази причина от време на време се питаше какво прави там. Въпреки, че на нейните години все още умееше да се забавлява и да разговаря дори с много по-млади от нея.
Влезе вътре и отиде при Си Ел. Тя `и беше най-близка, а и с това напрежение в стаята не знаеше къде да отиде, освен при нея. Честно казано и тя беше доста напрегната. Както и всички други, така и тя не искаше да бъде изгонена.

- Защо въобще се налага да изпадаме в такива ситуации? - попита тя тихо.
Park Bom
Park Bom
YG Ent.
YG Ent.

БФФ : Kara♥, BoA, Kwon Yuri, . , Dongho(фен), Hayuki H. , Xiah Junsu, Dara,Minzy
Половинка : Jungmin
Брой мнения : 432

http://all-over-the-world.bulgarianforum.net/

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 9 от 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Върнете се в началото

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите