I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
Хола - Page 5 EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Хола - Page 5 EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
Хола - Page 5 EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
Хола - Page 5 EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
Хола - Page 5 EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
Хола - Page 5 EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
Хола - Page 5 EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
Хола - Page 5 EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
Хола - Page 5 EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 76 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 76 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

Хола

+18
Kaeun.
Nana~
Kara♥
Simon Dominic
-Lullaby-
Yuji
U-know Yunho
I.M
Park Bom
Hwasa
Kwon Yuri
Zico
Ice
U-Kwon~
SuHo.
Himchan.
Krystal~
CL
22 posters

Страница 5 от 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Хола - Page 5 Empty Re: Хола

Писане by SuHo. Пон Юли 01, 2013 7:52 pm

Джун Мьон остана безмълвен. Горкият Кай беше жестоко наранен от това момиче, а той просто беше влюбен хлапак. Мда, Джонг Ин си беше хлапак.
Лидерът само наблюдаваше отстрани. Знаеше много добре, че не преиграва с тези сълзи, ама защо не хукна след нея?! На двора няма никой, а той дреме вътре. Браво, бе! Отвън можеха да се разберат. 100 човека излязоха и влязоха докато най-накрая и той реши да излезе. Дано поне му дойде акъла в главата.
Сухо осъзна, че не си беше отворил пакета с бельо. Махна найлона и пред него се разкри фантастичната четворка. Найс, а?
SuHo.
SuHo.
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : EXO members; Sunggyu~; Siwon
Половинка : Anna
Брой мнения : 799

Върнете се в началото Go down

Писане by Kwon Yuri Пон Юли 08, 2013 2:13 pm

Тая ,червенокосата какво си позволяваше?!Това беше Кай!Момчето мечта на стотици момичета !С какъв акъл можеше да се дръпне и от него и още повече да го удари.Оле ако се обади на Су Ман-оппа  такова чудо ще й тряснат на тая ,че не  истина.Всички атристи в Ес Ем имаха застраховка.Както и да е Юри само стисна зъби и се направи на заинтересована от етикета на новото си бельо.След това въздъхна и се почуди с коя ръка да се прекръстип и се изправи.Не можеше да ги търпи.Тя се се запъти към двора където ,ако е рекъл Дядо Господ щеше да се успокои
Kwon Yuri
Kwon Yuri
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Hwang Tiffany. & Takuya Terada
Половинка : -
Брой мнения : 2080

Писане by Krystal~ Пон Юли 08, 2013 2:33 pm

Колко много неща се случиха за толкова кратко време.Криси стоеше и не смееше да мръдне.Кай се беше...разплакал?Това не се вижда всеки ден.Да момичетата от ЕХО си бяха пичове и имиджът им беше безупречен,но сълзи..?Това показваше колко истинска в действително бяха.Имаше много румори ,че идолите са заядливи некадърнаци ,но в последните години тези твърдения станаха рядкос.
Кристъл се сепна и се сети ,че трябваше да изведе кучето на Зико навън защото нещо беше наплашило Хьона.
-Хай,ела...елаелаелаела..!Тук!-нареждаше на хъскито и задено  излязоха след Юри.
-Зико-ши ,Литъл Зико е навън.Аз ще му хвърлям по едно око-каза на лидера.
Krystal~
Krystal~
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Sulli,Amber,Kai. ; Jiyeon.
Половинка : Si Woo ;3
Брой мнения : 468

Писане by Zico Вто Юли 09, 2013 10:50 am

Кристъл каза, че кучето му било навън и четя щяла да му хвърля по едно око отвреме навреме. А, не! Литъл Зико няма да настива! Навън е студено.
Хъскитата може да бяха кучета за зимата, но организмът на неговата кучемарка не беше от най-издръжливите. Може би, защото бе гледан като цвете в саксия на топло в къщата.
- Не! Литъл Зико няма да седи навън! - с тези славни слова Джи Хо се изнесе и си прибра животното.
Хьона нещо записка като квачка родилка.
- Хьона, я се стегни. Нищо няма да ти направи, особено щом аз съм тук - каза й той, след което погали гърба на хъскито.
То най-покорно седна до него и се извини на рапърката на 4minute големите си сини очи.
Zico
Zico
Who?
Who?

БФФ : Hyuna♡, Jungmin., Jessi.
Половинка : Samantha
Брой мнения : 167

Писане by Hwasa Вто Юли 09, 2013 10:57 am

По-лайняно от това май нямаше да стане. Или щеше да стане? Онази от Neon.M зашлеви Кай, Кристъл им раздаде някакви пакети с бельо.. Ега ти тъпнята. Йон Джу най-спокойно можеше да си отвори един пакет пуканки или семки и да хрупа отстрани, наслаждавайки се на сеира.
Тя се приближи до Мин Хьок и погледна в ръцете му. Държеше гащи с Том и Джери. Макнето се усети, че не е отворило своя пакет и го направи. Невероятно. Имаше корсет и жартиери в черно и червено. Уникално направо.
Рапърката извъртя очи и ги прибра обратно преди денсърът на Блок Би да ги види.
Hwasa
Hwasa
Loen Ent.
Loen Ent.

БФФ : -
Брой мнения : 445

Писане by Krystal~ Сря Юли 10, 2013 12:36 am

УТФ?!Той сериозно ли ?Хъскитата не бяха кучетата на зимата.Точно с тях се състояха онези състезания с шейните.На вън по-дяволите беше почти лято!
Макнето въздъха и отвърна само с едно смирено "Окей"
Понеже беше една от правите ,тя почти идеално виждаше съквартирантите си.Дамм,доста от тях не бяха очаровани отновите си гащи и даже някои още мрънкаха.Дано,Биг Брадър да не е замислил нещо свързано със бельото защото ...голям..наистина голям цирк щеше да стане.
Krystal~
Krystal~
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Simon Dominic Пет Юли 19, 2013 10:57 pm

Гащите на Йори доста се харесаха на певеца. Особено опашката, която висеше от задната част на бельото. За половин час станаха 101 кавги. Човекът в чудо е видя. Рапърката на Neon.M забучи адския шамар на рапъра на EXO-K. После онова куче взе да лае Хьона. Кой знае на какви съмнителни неща му мирише. Тц, тц..
Часовете се изнизваха, а на Донхе му се доспиваше все повече и повече. След двете изпити бири усещаше как, ако остане още малко ще се наложи да спи на дивана.
- Съквартиранти, аз ви пожелавам лека нощ. - той се усмихна, след което стана и се запъти да търси стаята си.
Simon Dominic
Simon Dominic
Who?
Who?

БФФ : .
Половинка : .
Брой мнения : 114

Писане by Himchan. Съб Юли 20, 2013 1:08 am

Хората започнаха да се изнасят към леглата си. Реших, че е време и аз да се раздвижа, защото имам нужда от душче преди да си легна. Не видях дали някой се е запътил към банята, ама да се надяваме, че е свободна.
Те повечето хубаво бързаха да си лягат. Ама не те са в онази съборетина, нали? Все тая. Ще трябва да се примиря. Аз съм истински мъж, а ние понасяме всичко.
- Аз ще се изнасям, че трябва да мина и през банята! - казах на Хьона, след което и пожелах лека нощ. Оф, прекрасно...трябва да си посетя прекрасната спалня за кърпи и дрехи. Грабнах пакета с бельото и се изнесох от хола.
Himchan.
Himchan.
TS Ent.

БФФ : B.A.P buddies
Половинка : No, thanks he have dogs
Брой мнения : 133

Писане by Kaeun. Съб Юли 20, 2013 1:34 am

Един по един всички се изнасяха да спят. Дори и кучето се изгуби някъде по трасето. Не знам от вълнение или какво, но на мен въобще не ми се спеше. Пък и като се замисля къде се налага да спя тръпки ме побиват. Останахме доста малко, но това не пречеше за ни е забавно. Химчан също отиде да спи.
- Лека нощ! - усмихнах се аз.

Мина доста време прекарано в приказки и очевидно и на другите им се приспа. Реших, че е време да отивам да си лягам, макар, че не ми се искаше да се сбогувам с топлината на диванчето и да се отдам на студа в онзи мизерия.
Kaeun.
Kaeun.
Pledis Ent.
Pledis Ent.

БФФ : Song Mino
Половинка : Xero :3
Брой мнения : 133

Писане by ShiN Съб Юли 20, 2013 3:43 pm

- SHINIGAMI IN THE HOUSE - извиках тържествено още със влизането си.
- ТУТУРУТУТУУУУУУУ - издадох тръбен звук с уста, за да оповестя още по - тържествено идването си.
Оказах се в хубава стаичка. Огледах се
- Ууу, че е хубаво тукаа..- започнах да си говоря сам както винаги. Цопнах се на едно диванче и се заоглеждах.
- Аба няма ли никой тука уа??? - запитах. До мен намерих пакет с долни гащи. Май някой си беше забравил "чаршафите" . Хилнах се глупаво. Имах информация, че Ми Коразон е наоколо. Като се приспособя лед няколко минутки ще тръгна да я издирвам
ShiN
ShiN
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Alucard
Половинка : ---
Брой мнения : 246

Писане by Kwon Yuri Съб Юли 20, 2013 4:12 pm

-Можехте да сте по тиха,окей.-измрънка Юл и нарочно излезе от-стаята шумно.В ръцете си държеше несесера си със четката за зъби и всякви подобни.По пътя за банята мина през хола.
-Това е някаква шега!-каза с измъчено изражение когато видя Шин.-Биг Брадър,брлагодаря ти!-ръкомахаше тя.После се приближи до дивана,взе една възглавничка и я метна към японеца.
Известно време го гледаше с ледени очи,но глупавата му усмивка проби леда.Тя се усмихна леко
-Ти си уникален просто..-как така той беше винаги ъдето беше и тя.Егати съдбата!
-Кажи ми,че е само сън и ти наистина не си тук..кажи ми че Роджър не е тук!
Kwon Yuri
Kwon Yuri
SM Ent.
SM Ent.

Писане by ShiN Съб Юли 20, 2013 4:38 pm

Бях се заблеял и се съвзех чак когато някой метна възглавница по мен. Обърнах се и ми светнаха очите. Беше моята Кралица. Не ми се наложи да я търся, тя сама дойде при мен. В началото Юри-чан не изглеждаше доволна, ама след малко се усмихна.
- Сън? За теб се превръщам и в сън, скъпа моя! - казах и се изправих.
- Към банята ли отиваш, Ми Коразон? Всички други ли са заспали?
О, тя попита и за Роджър.
- И той е тук! Ама се покри някъде, будалата му с будала.
Изпъчих се, за да се вижда тениската ми.
- Да не ти липсва??
ShiN
ShiN
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Kwon Yuri Съб Юли 20, 2013 5:11 pm

Юри клатеше красивата си главица и се чудеше на кой корниз да се обеси.Защо Вселената правеше така!Несправедливо е!Е да,Юл не беше ..добра като останалите ,но чак за Ада не беше.
-Всички спят не чуваш ли?-някой доста яко хъркаше.
Японеца каза ,че заека беше тук някъде и подкачи момичето .
-О,да просто не знам как не съм умряла през тези дни!-отвърна му и се нацупи леко.Не баш като Сънни,нейното минаваше границите .Юри не харесваше сладките погледи муцунки ,звуци абе не го понасяше!
-Кажи сега как успя и ти да се натресеш тук.Дане би да си напил горкия си мениджър и той вместо сметката е подписал договора?-Черната перла скръсти ръце пред гърдите си.С тоя прилепнал потник се чувстваше неудобно пред Шин.
Kwon Yuri
Kwon Yuri
SM Ent.
SM Ent.

Писане by ShiN Нед Юли 21, 2013 1:14 am

Тя ме осведоми, че всички спят, но аз не обърнах особено внимание. Шинигами е нощна птица, няма да легна да спя сега. Тъкмо съм се развълнувал...
Следващото, което попита беше свързано с това как съм дошъл тук. Подсмихнах се.
- Имам си начини, Ми Амор! Заради теб ще стигна на края на света.
Изправих се, след което и паднах на едно коляно и се подпрях на другото.
- За теб....Куон Юри...съм готов да премина през вековни ледове и безводни пустини. Да препускам безспирно ден и нощ! На кон! Или върху Роджър все тая...- прокашлях се и си шляпнах един, за дето прекъснах тази велика реч за глупости.
-...да рискувам живота и младостта си!! - продължих си
- Докато не стигна до теб. Където и да си ти....- вдигнах поглед и се усмихнах чаровно.
Измъкнах една червена роза някъде изпод тениската си. Беше ме драла досега, нейната вяра....Шин!! Кога започна да ругаеш! Ужас. Подадох и я. Иначе се бях постарал да не се измачка.
ShiN
ShiN
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Kwon Yuri Нед Юли 21, 2013 2:03 am

След речта на Шин ,Юри се зае да се моли на всички божества да я изгонят от къщата!Щеше да се провали на мисия и ще я изпратят на елиминация.Куон си пое въздух и хвърли несесерчето-със тоалетните принадлежности.После се наведе към японеца и хвана лицето му със дланите си.
-Шин..пак ли си пиян?-попита го докато се приближаваше за да помирише дали смърди на алкохол.Пф ,че той постоянно миришеше на алкохол,затова Юл дръпна долната част на очите му със палците си.Очите му бяха леко зачервени.Както и предполагаше .
-Имаш нужда от помощ,Шин..кажи ми как да ти помогна?-тихо му каза и се дръпна от него.Той все още чакаше тя да вземе розата.Черната Перла реши да се направи на ударена и не поглеждаше към розата.,накрая обаче не издържа и я взе от ръцете му.Тя скръсти ръце и сви устите си.
Kwon Yuri
Kwon Yuri
SM Ent.
SM Ent.

Писане by ShiN Нед Юли 21, 2013 2:20 am

Черната ми перличка игнорира речта и се наведе да ме провери дали съм пиян. Пиян или не аз винаги смърдя на някой алкохол, защото си подпийвам по една две глътки от нещо. Шинигамито има нужда от гориво все пак. Оставих и се и само я гледах. Каза ми, че имам нужда от помощ. Примигнах няколко пъти и сключих леко тъжно вежди. Много пъти са ми казвали, че имам нужда от помощ и след това са ме мъкнели по разни лекари. Затова мразя тази реплика. Като я чуя се сещам за монотонните, спокойни кабинети на психолозите и психиатрите, при които съм ходил.
- Но...Кралице...аз съм добре. Не бива да се тревожиш за мен. - все още чаках да вземе розата.
- Аз съм добре, дори не съм пиян. Изпих само една чашка джин с тоник преди да дойда. - казаното не беше истина. На всичкото отгоре не исках да ме помисли за битов алкохолик. Пийнах повече от това. Мразя да стоя трезвен. Тогава ми идват странни мисли в главата. Плашат ме тези мисли.
Юри-чан взе розата, а аз се усмихнах и прокудих мислите. Изправих се.
- Как е тук, Ми Коразон? Някой притеснява ли те? Имаш ли представа къде ми е багажа и къде ще спя?
ShiN
ShiN
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Kwon Yuri Нед Юли 21, 2013 2:51 am

Шинигами започна да я уверява,че е добре,че не пиян,но напразно..Юри беше-горе-долу наясно с положението му,но си трайкаше макар ,че я беше грижа за него..дам точно за него.За цялото това време Шин май че й стана слабост.Онзи ден даже се развика на едни некадърни трейнита защото говореха по адрес на японеца.
Той я попита няколко неща доста бързо и на веднъж
-Тук е пълна лудница.Багажа в някоя от стаите май трябва да е.-машинално отговори певицата Юл седна на дивана и гушна една възглавничка.Мълчеше ,но не за дълго
-Тревожа се Шин ,да не мислиш че само защото съм със ..странен характер който не ми позволява да имам чувства не означава че в мен няма капка човечност!Говори с мен!Можеш да ми се довериш ,аз може само да те опрекна да ти викам,да се разстроя ,но после ще ти помогна.Аз съм ти приятел!-не сериозно трябваше да каже това.Положението щеше да става по-опасно ,...дори за нея самата.
-Спри да пиеш!Намери си страс!Рисувай,пиши,пей,нещо!
Kwon Yuri
Kwon Yuri
SM Ent.
SM Ent.

Писане by ShiN Пон Юли 22, 2013 10:59 pm

Изслушах я какво казва. В началото каза, че тук е лудница и багажа ми трябва да е в някоя от стаите. Кимнах.
След това тя започна да говори неща, които ми стоплиха душичката.
- Ми Коразон! - казах сериозно
- Характера ти не е странен. - сведох глава и я погледнах сериозно. Понякога този поглед е страшен, но пред нея не мога да изглеждам страшен.
- Това, че просто си отстояваш позицията и имаш различно мнение те прави индивидуална. - стиснах зъби накрая. Никога не си позволявам да говоря така на моята любов, но не можех да понасям тя да говори така за себе си или за част от себе си. Направо се ядосвам. В дадени моменти е хубаво да бъдеш леко критичен към себе си, но на мен не ми харесваше това да се отнася и за Юри-чан. Както се беше появила мрачната ми физиономия така и изчезна. Хилнах се.
- Но аз се занимавам със всички тези неща, Ми Амор! - казах леко горд от себе си
- Ако желаеш винаги мога да ти демонстрирам нещо. - бях сигурен във себе си. Винаги съм бил човек на изкуството. Макар да се правех на "дръж ми шапката", аз знаех какво точно се опитва да ми каже. Огледах се. Наоколо има много камери, мениджъра ми каза да не говоря за "проблемите си" тук. Усмихнах се топло на Юри и казах:
- Но когато не пият идват мисли, които не ми харесват...- всъщност пиян непиян, аз се държа по един и същ начин. Само без алкохол понякога ставам леко...мрачен. Извъртях очи нанякъде, за да и дам знак защо точно не ми се говори по подобни теми. Тя е умна, ще се сети.
- Юри-чан!!! Защо не ме разведеш наоколо?
ShiN
ShiN
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Kwon Yuri Пон Юли 22, 2013 11:39 pm

Ясно,щом така искаше.Юл само го гледаше ту в очите ту някъде настрани.След този момент 100% щяха да измислят нов шип с тях .Та те бяха обикновенни хора които си говорят!Какви шипове?!
Юри наблюдаваше промените в японеца със смели-очи.Не я беше страх от същността му и никога не я е било страх.Той наговори много неща на които певицата отговаряше с кимване или леко усмивка.След това той й направи намек с очи.В началото тя сбърчи вежди ,но после загря.
-Това е просто къща ,разглеждай си я сам,аз не искам.-отговори докато връзваше косата си на конска опашка,взе несесерчето ,изправи се и тръгна към банята.Дали в други условия той щеше да й сподели,да й се довери за да може поне веднъж да се почувства полезна.Юл никога не лъжеше независимо нищо винаги казваше истината и ако някой я търсеше за помощ тя правеше всичко възможно да помогне ,но явно и тази вечер нямаше да може да се почувства като ..като верен приятел.Хах се ппак хората не я възприемаха такава тя трябаше да бъде красива и да се прави на нещо което не е-да подържа имидж!
Куон се оправи във банята после пак се върна във хола,седна си на мястото ,гушна възглавницата и положи брадичка на нея.Къде ли беше Шин?
Kwon Yuri
Kwon Yuri
SM Ent.
SM Ent.

Писане by ShiN Вто Юли 23, 2013 2:05 am

След разходка по стаите се върнах обратно в хола. Ама тук ми харесва наистина много. Толкова е забавно! Особено да се разхождаш през нощта. Ако изгасят лампите, ще мога да се правя на призрак. Ууу това е идея! Утре вечер като си легнат! През деня сигурно има много хора и е пълно. Преброих доста легла в спалните. Вероятно вече бяха излъчили първи епизод по телевизията, но аз не сварих да го гледам. Достатъчно ми беше да знам, че моята прекрасна Юри-чан е в къщата. Междувременно я заварих в хола. Гушнала възглавница, замислена и прекрасна.
- Принцесо моояяя, чуйй ме тиииии!!! - запях и се разперих. Приближих се
- Може да гушнеш мен, ако искаш! По топъл и удобен за гушкане съм от нея! - казах доволно и си наместих задните части по -близо до нея.

ShiN
ShiN
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Kwon Yuri Вто Юли 23, 2013 2:31 am

Юри стоеше като препарирана и втренчено в пространството пред себе си.Тога й просвета,тя всъщност защо седеше тук ?Заради Шин ли нямаше да спинка?
Тъкмо беше готова да се изнася когато тишината беше разцепена от гласът на японеца.Юл се стресна леко ,но все пак не помръдна,очите й бяха единственото което се движещеше.
Шинигами й предложи да гушка него.
Момичето изсумтя и зарови лице във възглавницата.
-Предпочитам Роджър -глухо отговори.Кога никой не виждаше ужасното й лице без грим се чувстваше прекрасно!Тя се прозя ,но не вдигна главата си .
-Ъххххх,ще си лягам -каза докато се продаваше пак.Куон лениво вдигна глава и се изправи,малко залитна от световъртежа и тромаво се отправи към стаята .Преди да изчезне от погледа на япончето тя му каза лека нощ.
Юри рязко спря ,замисли се за секунда ,погледна празните си ръце и се върна обратно в хола.Шин стоеше изправен и държеше несесерчето ѝ.Щом я видя го размаха във въздуха.Певицата безмълвно се приближи и си го взе.
-Сега вече лека нощ-каза за последно и излезе в коридора за стаята в която спеше
Kwon Yuri
Kwon Yuri
SM Ent.
SM Ent.

Писане by ShiN Вто Юли 23, 2013 2:41 am

Юри-чан каза, че предпочита да гушка Роджър. Стиснах устни. Аз знам, че Роджър няма да го направи, защото сме приятели. А и той отдавна е влюбен.
- Роджър вероятно няма да иска Джесика да ревнува, Ми Коразон. - казах с усмивка.
- Ъъъ....Джесика Рабит имах предвид! - уточних се. Тя след малко каза, че ще си ляга и ми пожела лека нощ. Отвърнах и, но след малко забелязах, че си е забравила нещо.
- Ууу каква е таз мини чантичка? - тъкмо щях да се обръщам да и я нося и тя се върна. Взе си я и ми пожела лека.
- Лека, Ми Амор! - казах и пак я проследих с поглед. Ау, може да я проследя и да видя в коя стаичка спи. Ще ми е от полза!
ShiN
ShiN
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Krystal~ Нед Юли 28, 2013 12:13 pm

Кристъл влезе във хола и откри че сама.Дали не трябваше един по един да ги буди.Тя седна по турски на хола и разтърка сънено очи.Ох и това им беше първата нощ коятодаже не беше минала
Krystal~
Krystal~
SM Ent.
SM Ent.

Писане by ShiN Нед Юли 28, 2013 7:15 pm

Бяха ми се случили доста интересни гащи. Дори ми харесваха.
(Цък! и Цък!)
Дори знаех чия карикатура се намира отпред на чатала ми. Ех Биг Брадър, как знаеш какви цидилки да ми купиш!
Влязох в пълния си блясък в хола и там заварих Кристъл. Тя ме изгледа изненадано.
- Ооо, Криси! Какво става? - хилнах се и се пльоснах до нея. Опитах се да не мисля, че съм само по долни гащи.
ShiN
ShiN
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Ice Нед Юли 28, 2013 7:41 pm

Едвам стигна до хола. Напипвайки стената стигна до там. Отново се прозя, но знаеше, че е в хола и можеше да се опъне на дивана, стига да не е зает от някого.
Отвори рязко очите си и щеше да падне. Там бяха Шин и Кристъл. Ама.. ама Шин?! Този кога беше пристигнал тук?
- Ола, амигос! - поздрави Айс и помаха докато се прозяваше.
Бяха се настанили като аптекарски шишета на дивана, за това тя се настани на кафявия ъгъл. Огледа ги, приглади леко косата си като отново се прозяваше. Облегна се назад и задряма. Издаде няколко звука, подобни на скимтене и заспа като бобър в дърво.
Ice
Ice
YG Ent.
YG Ent.

БФФ : -Lullaby-, Kara
Половинка : single mommy
Брой мнения : 326

Писане by Sponsored content

Sponsored content