Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 82 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 82 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Хола
+18
Kaeun.
Nana~
Kara♥
Simon Dominic
-Lullaby-
Yuji
U-know Yunho
I.M
Park Bom
Hwasa
Kwon Yuri
Zico
Ice
U-Kwon~
SuHo.
Himchan.
Krystal~
CL
22 posters
Страница 2 от 9
Страница 2 от 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Хола
Тамън влезе в хола и видя една позната мъжка фигура и една непозната женска. Мъжката беше на Ю Куон. Слава на бога! Още не се беше запилял на някъде.
- Мен няма ли да ме поканите на обиколката си?
Явно стресна женската, защото тя подскочи и се обърна към него. Разпозна лидерката на Neon.M.
- Аз съм У Джи Хо - подаде лапата си към нея и се обърна към Ю Куон. - Е?
- Мен няма ли да ме поканите на обиколката си?
Явно стресна женската, защото тя подскочи и се обърна към него. Разпозна лидерката на Neon.M.
- Аз съм У Джи Хо - подаде лапата си към нея и се обърна към Ю Куон. - Е?
Zico- Who?
- БФФ : Hyuna♡, Jungmin., Jessi.
Половинка : Samantha
Брой мнения : 167
Юри още малко и щеше да се откаже от живота..Какво праше в това предаване?Режисьорите не разбраха ли ,че не е на добро ако Юри ти е пред камерата или в студиото?!Както и да е сега искаш само да влезе и да поспи.В тези предавания може би щеше да поспи повечко.Дано.Хъм имаше доста познати лица...както и непознати естествено.Ех ,шанс какво ако не се познаваше с няква си или някой.Голяма мъка просто!
Скоро Юл се озова в хола.
-Здравейте.-каза нормално.Не искаше да се превзема като останалите-"Ох,колко се вълнувам!","Много съм притеснена...!"Алеле..егати филмите.
-Аз съм Куон Юри.-представи се на съквартирантите.-Ъм има ли още хора,тук?
Скоро Юл се озова в хола.
-Здравейте.-каза нормално.Не искаше да се превзема като останалите-"Ох,колко се вълнувам!","Много съм притеснена...!"Алеле..егати филмите.
-Аз съм Куон Юри.-представи се на съквартирантите.-Ъм има ли още хора,тук?
Kwon Yuri- SM Ent.
- БФФ : Hwang Tiffany. & Takuya Terada
Половинка : -
Брой мнения : 2080
Макнето на EvoL си припяваше "Magnet" докато пътикаше към входа. Най-накрая влезе. Пред нея се беше изправил някакъв великан от женски пол. Още малко щеше да се претрепи в него. Добре, че успя да се осъзнае на време и даде няколко крачки на другата страна.
- Алоха! Аз съм Ким Йон Джу a.k.a Джей-Да! - представи се тя и започна да се оглежда за Со Хий. - Да сте виждали Сей?
- Алоха! Аз съм Ким Йон Джу a.k.a Джей-Да! - представи се тя и започна да се оглежда за Со Хий. - Да сте виждали Сей?
Hwasa- Loen Ent.
- БФФ : -
Брой мнения : 445
Кристъл чу гласове в хола и тръгна на там.
Там завари.Ю Куон,Зико,СиЕл,Юри , Джей Да и лидерка на една нова група..май се казваше Айс.
-Хей!-каза тя и им се поклони.-Су Джунг-иммида!-представи се
Сега предсоеше да ги мине всичките за да ги целуне.Ех Кристъл,Кръстъл..яко си прецакана!
След като ги целуна всичките под ред и ги хвърли в дълбока изненада,тя се настани на дивана със пламнало лице.Дано Джесика да не види това което правеше.
-Ами СоХий-ши е във кухнята-отговори на рапърката на EvoL
Там завари.Ю Куон,Зико,СиЕл,Юри , Джей Да и лидерка на една нова група..май се казваше Айс.
-Хей!-каза тя и им се поклони.-Су Джунг-иммида!-представи се
Сега предсоеше да ги мине всичките за да ги целуне.Ех Кристъл,Кръстъл..яко си прецакана!
След като ги целуна всичките под ред и ги хвърли в дълбока изненада,тя се настани на дивана със пламнало лице.Дано Джесика да не види това което правеше.
-Ами СоХий-ши е във кухнята-отговори на рапърката на EvoL
Krystal~- SM Ent.
- БФФ : Sulli,Amber,Kai. ; Jiyeon.
Половинка : Si Woo ;3
Брой мнения : 468
Чонг Кристъл беше тотално полудяла!Какви бяха тези целувки?Какво,защо?Лудо момиче!Щеше да стои далеч от нея.Кой знае дали през ноща нямаше да им налети!Куон Юри се настани на другия диван...далеч от лезби детето.Кръстоса крака и отвреме на време се оглеждаше наоколу и вметваше някаква реплика в разговора между съквартирантите си и даже се усмихваше.
Kwon Yuri- SM Ent.
Бом влезе в хола. Имаше новодошли хора, като Юри, нейна близка приятелка, Зико, Айс и още други. Те си говориха за нещо и първоначално не я забелязаха. Не че искаше внимание, но според нея щеше да е неприлично да не ги поздрави, затова реши да им привлече вниманието като ги поздрави и каже още нещо.
- Здравейте. - усмихна се тя. - Радвам се да ви видя.
Видя, че Юри е седнала на един от диваните. Отиде и седна до нея.
- Как си? - попита тя. - Не сме се виждали от отдавна.
- Здравейте. - усмихна се тя. - Радвам се да ви видя.
Видя, че Юри е седнала на един от диваните. Отиде и седна до нея.
- Как си? - попита тя. - Не сме се виждали от отдавна.
Съни внимателно отвори вратата и се огледа. Намираше се в хола, където бяха насядали доста звезди. Разпозна Юри, Кристъл, Зико, Айс. Май само тези?
- Аньонгсейо - поздрави миньончето и с бодра крачка влезе. - Аз съм И Сун Кю, по-известна като Съни.
Знаеше, че са я разпознали, но предпочиташе да се представи. Су Ман щеше да й откъсне ушите ако не го беше направила. Приближи се до дивана, на който се бяха настанили Юл и Бом.
- Може ли да седна до вас?
- Аньонгсейо - поздрави миньончето и с бодра крачка влезе. - Аз съм И Сун Кю, по-известна като Съни.
Знаеше, че са я разпознали, но предпочиташе да се представи. Су Ман щеше да й откъсне ушите ако не го беше направила. Приближи се до дивана, на който се бяха настанили Юл и Бом.
- Може ли да седна до вас?
I.M- Starship Ent.
- БФФ : Ravi., Minhyuk~, B.I, Kihyun, Shownu., Jooheon, Wonho
Половинка : can i eat it?
Брой мнения : 324
ЮнО влезе в къщата.Тя беше уникална.Мъжът харесваше модерните къщички,а тази беше точно такава.Дано да беше чиста.Но и да не беше той нямаше да пипне дори носна кърпичка за да почисти дори едно лекенце.Как ли пък не!
-Добър вечер приятели!-каза високо с усмивка до ушите.
Само че танцьорът нмаше грам намерения да се кланя на всички и посотянно да повтаря името си и да му падне ченето от повтаряне на "Приятно ми е"
-Аз съм Ю Ноу ЮнО!-каза високо и се тръшна на дивана между Бом и Съни.Пак я харесваше беше си жена на място!Нея я уважаваше много..но другите...щяха да преживеят антипатията на ЮнО
-Добър вечер приятели!-каза високо с усмивка до ушите.
Само че танцьорът нмаше грам намерения да се кланя на всички и посотянно да повтаря името си и да му падне ченето от повтаряне на "Приятно ми е"
-Аз съм Ю Ноу ЮнО!-каза високо и се тръшна на дивана между Бом и Съни.Пак я харесваше беше си жена на място!Нея я уважаваше много..но другите...щяха да преживеят антипатията на ЮнО
U-know Yunho- SM Ent.
- БФФ : Hwang Tiffany.;Jun.K;Jessica.
Половинка : ♥ BoA ♥
Брой мнения : 537
Преди Юри да `и отговори, в стаята влезе още един човек - Съни от SNSD. С нея се познаваше горе-долу добре покрай концерти и изяви, когато са се засичали заедно, но най-много покрай Юри. Съни беше забавно и мило момиче, затова на Бом `и беше приятно в нейната компания.
- Да, разбира се. - отговори тя. - Седни.
Облегна се назад, докато чакаше отговора на Юри или въобще някой да каже нещо. Загледа се в младите изпълнители как си приказват. Надяваше се и тя да се разбира така добре с всички...
В стаята влезе един от любимите певци на жената - ЮнО. Харесваше най-много как танцува, защото самата тя не можеше много добре да танцува...Той поздрави другите и се настани на дивана между нея и Съни.
- Здравей. - каза тя.
- Да, разбира се. - отговори тя. - Седни.
Облегна се назад, докато чакаше отговора на Юри или въобще някой да каже нещо. Загледа се в младите изпълнители как си приказват. Надяваше се и тя да се разбира така добре с всички...
В стаята влезе един от любимите певци на жената - ЮнО. Харесваше най-много как танцува, защото самата тя не можеше много добре да танцува...Той поздрави другите и се настани на дивана между нея и Съни.
- Здравей. - каза тя.
Толкова много народ посрещнаха, че на половината им забрави имената, а на други никога никога не ги беше забравяла. Мда, стари познати. Добре, че от време на време се интересуваше от групи, че иначе нямаше да я докара до никъде в това предаване.
- Аз съм И Че Рин. - казваше на всеки новодошъл и се покланяше.
- Добре съм. - така пък отговаряше на дежурният въпрос "Как сте?". Абе тези хора не знаеха ли друго? Сега се намираше в хола на дивана срещу Юно, Съни и Бом.
- Аз съм И Че Рин. - казваше на всеки новодошъл и се покланяше.
- Добре съм. - така пък отговаряше на дежурният въпрос "Как сте?". Абе тези хора не знаеха ли друго? Сега се намираше в хола на дивана срещу Юно, Съни и Бом.
CL- YG Ent.
- БФФ : Park Luna, T.O.P, BOM
Половинка : YeSung♥♥♥
Брой мнения : 2233
Вратата зад мен се затвори. Все още се чуваха виковете на феновете отвън. Влязох в хола, където имаше доста хора. Доста познати хора, ако трябва да бъдем честни.
Повечето разговаряха, а аз се изстъпих срещу тях. Поне можех да привличам внимание с ръста си.
- Здравейтее! - казах приятелски и помахах
- Аз съм Чой Су Йонг. - не разтягах локуми колко ми е приятно, че ще съм при тях, защото сигурно щях да звуча клиширано и банално. Настаних се на едно от свободните места. Беше доста удобно.
Повечето разговаряха, а аз се изстъпих срещу тях. Поне можех да привличам внимание с ръста си.
- Здравейтее! - казах приятелски и помахах
- Аз съм Чой Су Йонг. - не разтягах локуми колко ми е приятно, че ще съм при тях, защото сигурно щях да звуча клиширано и банално. Настаних се на едно от свободните места. Беше доста удобно.
Yuji- Loen Ent.
Половинка : Hongki. :3
Брой мнения : 70
От някъде дойде и Бом.Щом я видя Юри се усмихна приятелски.Тя беше една от добрите й приятели.жената се предвижи до дивана и седна до нея.Попита я как е.И допълни че не са се виждали от одавна.Така си беше
Точно в този момент влезе и Съни.Ох чудесно!Толкова й липсваха момичетата.Тя попита дали може да седне при тях.Бом и Юл й позволиха.ЮнО също цъфна при тях.Пак го поздрави а двете със Съни само му се усмихнаха.
СуЙонг също дойде!Омг...щяха да се съберат още малко!Радоста си пролича на лицето на Юл
Точно в този момент влезе и Съни.Ох чудесно!Толкова й липсваха момичетата.Тя попита дали може да седне при тях.Бом и Юл й позволиха.ЮнО също цъфна при тях.Пак го поздрави а двете със Съни само му се усмихнаха.
СуЙонг също дойде!Омг...щяха да се съберат още малко!Радоста си пролича на лицето на Юл
Kwon Yuri- SM Ent.
След като получи позволение, Сун Кю седна до тях. Изведнъж цъфна и ЮнО. Гузната й съвест се обади. С него не бяха в много добри отношения. По-точно, той я ненавиждаше заради Джунсу... Съни и Шиа бяха имали кратка връзка. Прекратиха я заради сасенг феновете, които заплашваха И, че ще я убият... Той просто не издържа и сложи края. Не искаше тя да пострада заради него.
- Здравей, оппа.. - поздрави.
Той най-нахално се настани между нея и Бом. Момент по-късно влезе и СуЙонг. Йей!
- СуЙонг! - викна Съни, стана и се приближи до нея.
Вратата отново се отвори и влезе някакво огромно хъски.
- Здравей, оппа.. - поздрави.
Той най-нахално се настани между нея и Бом. Момент по-късно влезе и СуЙонг. Йей!
- СуЙонг! - викна Съни, стана и се приближи до нея.
Вратата отново се отвори и влезе някакво огромно хъски.
I.M- Starship Ent.
- БФФ : Ravi., Minhyuk~, B.I, Kihyun, Shownu., Jooheon, Wonho
Половинка : can i eat it?
Брой мнения : 324
Идваха все повече хора и все повече,а Кристъл все повече се срамуваше!Пристигнаха Съни,ЮнО,и Суйонг .Айгоооооооо!!!
При тях даже влезе и едно огромно куче!Хъски!Оо колко обичаше хъскита!
-Много се радвам ,че толкова много хора се събрахме от Ес Ем.Какъв смях ще стане не е истина като края на всичките ни общи концерти-говореше Крис докато ги минаваше със целувките.
ЮнО така я изгледа,че да те накара да настръхнеш.Имаше много сташен поглед.Затова Су Джунг бързо ги подмина и тръгна към кучето.Започна да го гали и да му говори.Даже хвана голямата му космата глава и го целуна по муцунката.О колко обичаше кучета.
-На кой е кучето,пипъл?-попита високо.Някой й отговори ама тя не чу името и тръгна към двора заедно със него.
При тях даже влезе и едно огромно куче!Хъски!Оо колко обичаше хъскита!
-Много се радвам ,че толкова много хора се събрахме от Ес Ем.Какъв смях ще стане не е истина като края на всичките ни общи концерти-говореше Крис докато ги минаваше със целувките.
ЮнО така я изгледа,че да те накара да настръхнеш.Имаше много сташен поглед.Затова Су Джунг бързо ги подмина и тръгна към кучето.Започна да го гали и да му говори.Даже хвана голямата му космата глава и го целуна по муцунката.О колко обичаше кучета.
-На кой е кучето,пипъл?-попита високо.Някой й отговори ама тя не чу името и тръгна към двора заедно със него.
Krystal~- SM Ent.
Още хора дойдоха. СиЕл се появи в хола, явно е била някъде другаде из къщата. Още една членка на SNSD дойде. Щяха да им е много добре да са заедно, особено на Юри, която вече не живееше с тях...
Че Рин се настани на дивана срещу тях. Въпреки, че се виждаха всеки ден в компанията, нямаха време да си говорят и приказват, заради натоварения график. Липсваше `и времето, когато бяха в старата компания. Тогава се забавляваха и си прекарваха много добре, дори когато работеха усилено и им беше натоварен графика.
- Че Рин-а, как е детенцето? - попита тя. - От известно време ми е домъчняло...
Бом обичаше децата, затова `и харесваше да се занимава с детенцето `и..
Че Рин се настани на дивана срещу тях. Въпреки, че се виждаха всеки ден в компанията, нямаха време да си говорят и приказват, заради натоварения график. Липсваше `и времето, когато бяха в старата компания. Тогава се забавляваха и си прекарваха много добре, дори когато работеха усилено и им беше натоварен графика.
- Че Рин-а, как е детенцето? - попита тя. - От известно време ми е домъчняло...
Бом обичаше децата, затова `и харесваше да се занимава с детенцето `и..
Веднага след като се настаних погледнах към момичетата от групата, включително и Юри. Видях радост по лицето и, аз също се радвах, че ще прекараме още време заедно. Усмихнах и се широко в отговор. Съни се приближи до мен.
- Хей! - казах и я гушнах леко. Имах навика да прегръщам момичетата от групата за здрасти и чао.
- Не ми изглеждаш напрегната, браво на теб! - казах тихо на Съни, като се опитвах да си придам вид, че и аз не съм напрегната. Само малко.
- Хей! - казах и я гушнах леко. Имах навика да прегръщам момичетата от групата за здрасти и чао.
- Не ми изглеждаш напрегната, браво на теб! - казах тихо на Съни, като се опитвах да си придам вид, че и аз не съм напрегната. Само малко.
Yuji- Loen Ent.
Половинка : Hongki. :3
Брой мнения : 70
Бом попита Че Рин как е детенцето й. СиЕл усещаше голяма празнота в себе си още от както излезе от апартамента им, бебето вече й липсваше. До сега не се беше разделяла толкова дълго с Мин Ах и нямаше представа, че ще е толкова болезнено.
- Мин Ах е добре, благодаря, че попита, онни. - усмихна се русата. - След предаването задължително трябва да дойдеш и да я видиш. Иначе ще ти се разсърди! - пошегува се Че Рин. - А ти как си? Тези дни не нямахме много време да се видим и да си поговорим.
Двете бяха страшно заети. Рапърката се разкъсваше между майчинството и работата. Идваше й в повече всичко това, а и липсата на Джонг Ун й се отразяваше доста зле.
- Мин Ах е добре, благодаря, че попита, онни. - усмихна се русата. - След предаването задължително трябва да дойдеш и да я видиш. Иначе ще ти се разсърди! - пошегува се Че Рин. - А ти как си? Тези дни не нямахме много време да се видим и да си поговорим.
Двете бяха страшно заети. Рапърката се разкъсваше между майчинството и работата. Идваше й в повече всичко това, а и липсата на Джонг Ун й се отразяваше доста зле.
CL- YG Ent.
- БФФ : Park Luna, T.O.P, BOM
Половинка : YeSung♥♥♥
Брой мнения : 2233
СиЕл `и каза, че след предаването трябва задължително да отиде и да я види, защото момиченцето щяло да `и се разсърди. Последното беше шега, но Бом със сигурност щеше да отиде и да я види. На нея също `и липсваше.
- Добре съм. - отговори тя. - Да, ти с майчинството и двете с работата, наистина нямаме време за приказки. Но сега ни се отдава възможност за това.
Боми се усмихна.. Огледа се наоколо. Всички все още си говориха по между си.
- Кухнята е страхотна. - каза тя за информация. - Може някой от дните да сготвя нещо за всички.
Тя обожаваше да готви, затова нямаше да има нищо против.
- Добре съм. - отговори тя. - Да, ти с майчинството и двете с работата, наистина нямаме време за приказки. Но сега ни се отдава възможност за това.
Боми се усмихна.. Огледа се наоколо. Всички все още си говориха по между си.
- Кухнята е страхотна. - каза тя за информация. - Може някой от дните да сготвя нещо за всички.
Тя обожаваше да готви, затова нямаше да има нищо против.
Със празния си стомах, свит на топка влязох в помещение, пълно с хора. Поех си въздух. Тези тук са елита. О..боже. Добре, че няма Емблек да ми светят маслото.
- Здрасти...на всички. Аз съм Емили a.k.a Lullaby от Neon.M. Радвам се да ви видя тук. - казах го доста бързо, усмихнах им се няколко секунди и изтичах до лидерката ни. Кордисах се точно до нея.
- Керълайн! Колко се радвам само, че си тук! - почувствах се по - спокойна до някого от моята група.
- Здрасти...на всички. Аз съм Емили a.k.a Lullaby от Neon.M. Радвам се да ви видя тук. - казах го доста бързо, усмихнах им се няколко секунди и изтичах до лидерката ни. Кордисах се точно до нея.
- Керълайн! Колко се радвам само, че си тук! - почувствах се по - спокойна до някого от моята група.
-Lullaby-- YG Ent.
- БФФ : ღIce,Kara♥,Roselynღ
Половинка : ❥Hero Jaejoong
Брой мнения : 100
Май всички пристигнаха или има още? Ю Куон съвсем се оплете в мислите си и за това си седеше мълчаливо настрани, докато Бом не спомена нещо много важно, а именно храна. Любимата дума на Китти Куони и Зико, който в момента не се знаеше точно какво прави някъде из къщата. А къде се дяна Литъл Зико? Много се отплеснахме от темата, нека се върнем на храната и предложението на певицата.
- Бом-нуна, много ще се радвам, ако наистина ни сготвиш нещо. - усмихна се Ю Куон. Човекът обичаше да се храни, но важното е, че не му личеше много.
- Бом-нуна, много ще се радвам, ако наистина ни сготвиш нещо. - усмихна се Ю Куон. Човекът обичаше да се храни, но важното е, че не му личеше много.
U-Kwon~- Who?
- БФФ : Block B members
Половинка : Cao Lu
Брой мнения : 206
Кристъл се върна във вече пълния хол.Брей колко се бяха събрали. Момичето забеляза едно ново попълнение.Още някакво момиче се беше присъедибило към тях.
-Здасти!-помаха й тъмнокосата.после отиде до нея и се представи. Докато Емили,така се казваше тя,гледаше срамежливо наоколу Крис се наведе и й лепна малка целувка по устата
Ух,тези целувки й омръзнаха!
-Радвам се че се запознахме!-усмихна се на блондинката и седна едедин стол
-Здасти!-помаха й тъмнокосата.после отиде до нея и се представи. Докато Емили,така се казваше тя,гледаше срамежливо наоколу Крис се наведе и й лепна малка целувка по устата
Ух,тези целувки й омръзнаха!
-Радвам се че се запознахме!-усмихна се на блондинката и седна едедин стол
Krystal~- SM Ent.
Той мина през двора, а там беше настанала страшна какафония за това Дон Хе набързо се изнесе от там незабелязано или поне така си мислеше той и влезе в хола. Доста добре беше подреден и със стил. Определено щеше да му е добре тук няколко дни.
- Здравейте. - поздрави с усмивка съквартирантите си Фиши. - Аз съм И Дон Хе, приятно ми е.
- Здравейте. - поздрави с усмивка съквартирантите си Фиши. - Аз съм И Дон Хе, приятно ми е.
Simon Dominic- Who?
- БФФ : .
Половинка : .
Брой мнения : 114
В хола влезе Дон Хе.Щом го видя Кристъл рязко вдигна глава.Огледа се и се изправи.Оправи панталонките си и се усмихна.
-Здравей,Дон Хе-оппа!-каза тя и след като му помаха смело тръгна към него.Той все още се усмихваше и оглеждаше съквартирантите.През това време Су Джунг бързо го целуна по устата и се върна на мястото си.Усмихна се леко и се напарви че слуша някой разговор.
-Здравей,Дон Хе-оппа!-каза тя и след като му помаха смело тръгна към него.Той все още се усмихваше и оглеждаше съквартирантите.През това време Су Джунг бързо го целуна по устата и се върна на мястото си.Усмихна се леко и се напарви че слуша някой разговор.
Krystal~- SM Ent.
Джи Хо си седеше в единия ъгъл на хола и гледаше всичко и всички лошо. Беше му адски криво, но какво да се прави? Кристъл раздаваше целувки наляво-надясно. Само него още не беше целунала... Ако го направеше, Саманта щеше да я взриви!
По едно време мерна Ю Куон и Бомбата. Даже Джей-Да и Сей видя. Всички ли бяха натирили тук? Сега оставаше от някъде да искочи и Джуси...
Щом чу Бом да казва, че някой път може да им сготви, наостри уши.
- Задължително трябва да сготвиш! - подвикна Зико.
По едно време мерна Ю Куон и Бомбата. Даже Джей-Да и Сей видя. Всички ли бяха натирили тук? Сега оставаше от някъде да искочи и Джуси...
Щом чу Бом да казва, че някой път може да им сготви, наостри уши.
- Задължително трябва да сготвиш! - подвикна Зико.
Zico- Who?
- БФФ : Hyuna♡, Jungmin., Jessi.
Половинка : Samantha
Брой мнения : 167
Очертаваше се наистина да сготви един от дните или даже повече. Двете момчета от Block B - Ю Куон и Зико `и бяха казали, че ще е прекрасно ако сготви и направо непременно да сготви. Тя щеше да изпълни това, защото обичаше да готви и нямаше нищо против да го прави. Само се надяваше да `и харесат манджите, защото все пак хората си имаха различни вкусове и разбирания за храна.
- Естествено, че ще сготвя. - каза им тя отново.
Облегна се назад на дивана и се заслуша в разговорите на другите...
- Естествено, че ще сготвя. - каза им тя отново.
Облегна се назад на дивана и се заслуша в разговорите на другите...
Страница 2 от 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Страница 2 от 9
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M