I live to let you shine
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Търся си врагове
Хола - Page 3 EmptyПет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.

» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Хола - Page 3 EmptyВто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony

» It's all about you
Хола - Page 3 EmptyСъб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL

» @skycriessometimes
Хола - Page 3 EmptyСъб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul

» Търся си бивши
Хола - Page 3 EmptyСъб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony

» Приятели на форума, станете приятел.
Хола - Page 3 EmptyПет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada

» Ashley's Wardrobe
Хола - Page 3 EmptyВто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley

» H&M
Хола - Page 3 EmptyВто Ное 08, 2016 7:01 pm by ➳Ashley

» Money+Fashion+Fame= Namekawa Rin
Хола - Page 3 EmptyПет Ное 04, 2016 10:43 am by |RIN|

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 57 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 57 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
G Dragon
Park Luna
CL
Takuya Terada
Park Bom
Taeyang.
Kwon Yuri

Хола

+18
Kaeun.
Nana~
Kara♥
Simon Dominic
-Lullaby-
Yuji
U-know Yunho
I.M
Park Bom
Hwasa
Kwon Yuri
Zico
Ice
U-Kwon~
SuHo.
Himchan.
Krystal~
CL
22 posters

Страница 3 от 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Хола - Page 3 Empty Re: Хола

Писане by Krystal~ Съб Май 11, 2013 9:21 pm

Вече беше целунала АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ!Браво...браво...Браво Су Джунг..
Докато тя стоеше с крастосани крака и от време на време се усмихваше и оглеждаше.Някой дочу да казва че и Нана е дошла.Тя отново бързо се огледа и се изправи.Бързешката се отправи към двора.От както е дошла само препускаше,дано това да й беше последния път..Беше се изморила
Krystal~
Krystal~
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Sulli,Amber,Kai. ; Jiyeon.
Половинка : Si Woo ;3
Брой мнения : 468

Върнете се в началото Go down

Писане by Kara♥ Съб Май 11, 2013 9:23 pm

Червенокосата пристъпи бавно в хола и чак се изплаши от това колко много хора бяха накацали на дивана. С едни поглед ги разгледа и видя познати лица. Това я накара да се успокои.
- Аз съм Катрин Блу, но може да ми казвате Кара. - тя се поклони, като се стараеше да спазва корейските традиции.
Kara♥
Kara♥
YG Ent.
YG Ent.

БФФ : Park Bom; -Lullaby-; Ice
Половинка : Kai <333
Брой мнения : 151

Писане by U-know Yunho Съб Май 11, 2013 9:30 pm

ЮнО седеше между две красиви женски и се кефеше.Той се правеше че слуша и се кискаше от верме на време.Също така още хора се присъедниха при тях...Много хора бе егати чудото.
По едно време той се изправи
-Някой иска ли нещо за пиене?-попита високо за да може всички да го чуят.
Няколко души му поръчаха по нещо и той тръгна към кухнята.
U-know Yunho
U-know Yunho
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Hwang Tiffany.;Jun.K;Jessica.
Половинка : ♥ BoA ♥
Брой мнения : 537

Писане by U-know Yunho Съб Май 11, 2013 9:41 pm

ЮнО се върна във хола със напитките.
-Който иска има вино и бира.Междо другото има и сок койте не пие да ходи да си вземе.-говореше докато поставяше алкохола на масата.Мъжът взе една бира отвори я,отново зае мястото си до Бом и започна да пие.
U-know Yunho
U-know Yunho
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Nana~ Съб Май 11, 2013 9:45 pm

Нана влезе в хола. Там също имаше доста хора. Някои ги познаваше от модните списания, други от клипове, но с повечето никога не беше говорила на живо.
- Добър вечер, съквартиранти! - Нана се усмихна. Тази вечер се раздаваше на макс. - Аз съм Им Джин Ах, приятно ми е. - поклони се на останалите.
Nana~
Nana~
Pledis Ent.
Pledis Ent.

БФФ : After School's girls, Solji.
Половинка : Kris х33
Брой мнения : 330

Писане by I.M Съб Май 11, 2013 9:50 pm

Лидерът на TVXQ попита дали някой иска нещо за пиене, след което изчезна в кухнята. Минути по-късно се върна с бяло и червено вино и няколко бири. Остави алкохола на масата и си отвори едното шише бира.
Съни не пиеше, така че опцията й беше сокчетата. Тъкмо понечи да стане, ама се отказа. Прекалено много я мързеше да направи каквото и да е. В другия момент видя, че Донхе е пристигнал. Миньончето се зарадва.
- Донхе-оппа!
Тя подскочи и отиде при него. Беше видяла приятелката му в къщата и реши да му го оповести.
- Бонбонът ти е тук! - ухили му се насреща и се отдръпна настрани. Разбира се, всички от S.M и момичетата от Neon.M знаеха за кого точно става въпрос.
I.M
I.M
Starship Ent.
Starship Ent.

БФФ : Ravi., Minhyuk~, B.I, Kihyun, Shownu., Jooheon, Wonho
Половинка : can i eat it?
Брой мнения : 324

Писане by Park Bom Съб Май 11, 2013 9:51 pm

Мъжът до нея се изправи и попита всички дали искат нещо за пиене. Бом не се обади, защото знаеше,че той ще донесе направо бутилките с пиенето. Не че смяташе да пие много или да се напива, но нищо нямаше да `и стане от една бутилка бира. Носеше много на алкохол.. Той отиде в кухнята и се върна в хола. Седна отново до нея с бира в ръка. Бом го погледна усмихната.
- ЮнО-а, няма ли да дадеш и на нуна една бира? - попита тя засмяна.
Жената беше ожадняла какво да се прави...
Park Bom
Park Bom
YG Ent.
YG Ent.

БФФ : Kara♥, BoA, Kwon Yuri, . , Dongho(фен), Hayuki H. , Xiah Junsu, Dara,Minzy
Половинка : Jungmin
Брой мнения : 432

http://all-over-the-world.bulgarianforum.net/

Писане by U-know Yunho Съб Май 11, 2013 10:00 pm

Ю Ноу седеше загледан в килима и отпиваше от бирата си.Пиеше направо от шишето.По едно време секси Бом го откъсна от мислите му.
- ЮнО-а, няма ли да дадеш и на нуна една бира?-попита тя усмихната.
Лицето му остана вкаменено ,но после на него изгря усмивка.
-Аааа,нунааааа знаех те аз тебе!!-каза рапарът и взе едно от шишетата.Отвори го и го подаде на жената.
-Наздраве!-високо рече и доближи гърлото на шишето си към нейното.
U-know Yunho
U-know Yunho
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Park Bom Съб Май 11, 2013 10:08 pm

Бом искаше да се засмее на вкамененото му лице, но се сдържа, защото на него после огря усмивка.
- Аааа, нунаааа знаех те аз тебе! - каза рапърът.
Отвори едно от шишетата и `и го подаде.
- Наздраве. - каза също тя.
Отпи от бирата.
- Не знаеше ли? - попита тя. - Аз обичам да пия и не се напивам лесно..
Последното го каза просто за информация.
Park Bom
Park Bom
YG Ent.
YG Ent.

БФФ : Kara♥, BoA, Kwon Yuri, . , Dongho(фен), Hayuki H. , Xiah Junsu, Dara,Minzy
Половинка : Jungmin
Брой мнения : 432

http://all-over-the-world.bulgarianforum.net/

Писане by U-know Yunho Съб Май 11, 2013 10:45 pm

Бом отпи от бирата.
- Не знаеше ли? - попита тя. - Аз обичам да пия и не се напивам лесно..
-Ами вече ще знам!Някога път трябва да дойдеш с в мен на бар,да видя колко не се напиваш!
Жената се засмя и отново отпи от шишето.ЮнО също изкиска и усмихнато пийна от бирата си.
-Абе, хора колко още съквартиранти чакаме?И какво се очаква да направим, когато се събрем?-попита високо всички
U-know Yunho
U-know Yunho
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Kwon Yuri Нед Май 12, 2013 11:34 am

Абе много хора се събрахме бе!Поне двайсет човека плюс някво куче.Евалата Бай Брадър!Цяла лудница стана.Юри не занеше на коя страна да се обръне.Тя от време на време се вкючваше в разговорите,но главно усмихнато слухтеше какво говорят.
-Неква идея нямам.-отговори на въпроса на ЮнО.
По едно време Юл реши да се налее малко бяло вино.Тя се пресегна и се наля една чаша.Обчаше бяло вино!Него пиеше като вода.
Kwon Yuri
Kwon Yuri
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Hwang Tiffany. & Takuya Terada
Половинка : -
Брой мнения : 2080

Писане by Nana~ Нед Май 12, 2013 2:53 pm

Нана гледаше все едно е паднала от Марс. Всички си говориха, а тя дори не знаеше към кого да се обърне, за да завърже разговор. ЮнО попита колко още съквартиранти очакват. Юри му отвърна, че не знае.
- Аз бях последната. - информира ги Джин Ах. - А сега би трябвало да ни дадат някоя мисия, ако все още не е дадена такава .. - предположи Нана.
Nana~
Nana~
Pledis Ent.
Pledis Ent.

Писане by Himchan. Пон Май 13, 2013 2:44 am

Намъкнах се предпазливо в хола и огледах присъстващите. Боооже господи, колко хора имаше. И то от известни по - известни. Дали Кристъл бе разцелувала всички? Сигурно. Още веднъж се обърнах да видя дали Хюна ме е последвала, след което пристъпих и реших да се представя.
- Здравейте! - усмихнах се
- За тези, с които не се запознахме...аз съм Ким Хим Чан. Приятно ми е да съм тук с вас.
Himchan.
Himchan.
TS Ent.

БФФ : B.A.P buddies
Половинка : No, thanks he have dogs
Брой мнения : 133

Писане by Kaeun. Пон Май 13, 2013 2:49 am

На двора живота си кипеше. Хората си говориха, а аз се тътрих като някой охлюв зад Хим Чан. По едно време се усетих, че доста изоставам и тръгнах по-бързо. Когато доближихме вратата започнаха да се чуват гласове от вътре.
Холът беше стилно обзаведен. Нямаше нищо общо с онова на което му казваха спалня. След като Хим Чан се представи и аз се поклоних.
- Аз съм Ким Хюна, приятно ми е! - огледах хората около мен. Леле, колко много бяха. От известни, по-известни. А как се възхищавах на някои от присъстващите, не е истина направо.
Kaeun.
Kaeun.
Pledis Ent.
Pledis Ent.

БФФ : Song Mino
Половинка : Xero :3

Писане by U-Kwon~ Сря Май 15, 2013 12:04 am

Ким се кефеше много, че е участник в това предаване. Най-приятната част беше, че има още 2 парчета от неговата група! На всички се представяше и се усмихваше. Донхе, Юри, Юно и куп други известни се намъкнаха.
Докато уж Нана беше последна, се намъкнаха Химчан и Хюна. Тея или бяха навън, или Джин Ах беше с грешна информация.
- Здравейте! Аз съм Ким Ю Куон, приятно ми е. - представи се денсърът на Block B.
U-Kwon~
U-Kwon~
Who?
Who?

БФФ : Block B members
Половинка : Cao Lu
Брой мнения : 206

Писане by SuHo. Чет Май 16, 2013 11:06 pm

След цирка, който се разигра в кухнята, Джун Мьон дойде в хола. Беше станало доста горещо. Хората бяха много повече от преди малко.
- Добър вечер! - поздрави той с влизането си. Представи се, защото някои личности не беше видял преди да се сдобие с мисия. - Аз съм Ким Джун Мьон, но може да ме наричате Сухо.
Тупна си задника на дивана, до Зико и се заслуша в разговора на съквартирантите. От време на време и той взимаше думата.
SuHo.
SuHo.
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : EXO members; Sunggyu~; Siwon
Половинка : Anna
Брой мнения : 799

Писане by Kwon Yuri Пон Юни 03, 2013 7:12 pm

Нана каза че уж тя е била последна и предопложи че предстои мисия.Юл кимаше отпи от чашата със алкохола.Преди да се усети при тях пристигнаха още хора сред които Химчан ,Хюна.Може би те бяха последните?Ох цялото това повтаряне на имената си Юл щеше да полудее."Здравей аз съм...Притяно аз съм..."Егати тъпотията!Макар и външно да не й личеше Куон беше напът да кипне.Дано Нана да беше права и това да бяха участниците защото нямаше да приживее този ужас отново.
-Окей сега чакаме!Биг Брадър само малко по -бързо!-последното го каза уж тихо ,но целта беше "Брадъра "да я чуе и да се задейства малко.Защото не бяха дошли само на по кафенце и да размент клюки.Ехо имаше награда за печелене!
Kwon Yuri
Kwon Yuri
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Hwang Tiffany. & Takuya Terada
Половинка : -
Брой мнения : 2080

Писане by U-know Yunho Пон Юни 03, 2013 8:05 pm

Едвам успя да чуе отговора който даде Нана.Зада не изглежда като тъпак той кимна усмихнато и отпи от бирата си.Беше се загледал в шишето все едно беше нещо адски важно и съществено.Остана втренчен още малко време,но после се оттърси от транса си.
-Бом-ши ти искаш ли да спечелиш?-попита я .Беше извърна лицето си към нея и не говореше високо че другите хора да го чуят.
Тя му отговори нещо от сорта ,че е дошла главно за да се забавлява и евентуално да спечели.Юн О се засмя и след това съвсем случайно дочу коментара на Юри.
-За къде пък бързаш ти?То не се знае дали утре ще си тук,а вече даваш зор!-отвърна й и след като тя го удостои с поглед той се направи че не я забелязва.
U-know Yunho
U-know Yunho
SM Ent.
SM Ent.

Писане by Himchan. Пон Юни 10, 2013 6:38 pm

Бяха дошли наистина много хора. Оглеждах се като заек, какъвто съм си. Стоях си при Хьона през цялото време, надявах се да не си помисли, че съм някаква досадна лепка. След малко дълго мълчание, отново се обърнах към нея.
- Имаш ли приятели сред хората тук? - попитах с интерес. Дано поне аз не приличах на някой тъп аутсайдер.
Himchan.
Himchan.
TS Ent.

Писане by Kaeun. Пон Юни 10, 2013 7:20 pm

Химчан ме попита дали имам приятели сред присъстващите.
- Може да се каже, че с Джи Хо сме близки. - усмихнах се аз и погледнах лидера на Block B, който си зяпаше нещо.
Двамата със Зико се познавахме от общия проект на CUBE и Stadom и доста след това поддържахме връзка. Напоследък не се бяхме чували, но щяхме да наваксаме.
- Ами ти? - погледа ми се върна към Химчан. - Познаваш ли някого?
Kaeun.
Kaeun.
Pledis Ent.
Pledis Ent.

Писане by Himchan. Пон Юни 10, 2013 11:23 pm

Удостоих отговора и с усмивка. След като врна въпроса се почесах зад врата.
- Еми...познавам част от тях, но не сме кой знае колко близки...
Ето тук си прозвучах като задръстеняк. Да, дами и господа...това е лицето на B.A.P..
Himchan.
Himchan.
TS Ent.

Писане by Kaeun. Пон Юни 10, 2013 11:57 pm

Оказа се, че се познава с част от хората, но проясни, че няма много близки.
- Не се тревожи. - сложих ръката си на рамото му. - Ще се запознаеш с всички и ще си намериш нови приятели. - след което му намигнах.
Бях сигурна, че ще стане така, защото той е приятен човек и лесно би се харесал на останалите съквартиранти.
Kaeun.
Kaeun.
Pledis Ent.
Pledis Ent.

Писане by U-Kwon~ Пон Юни 17, 2013 9:06 pm

"Говори Биг Брадър .." - това беше достатъчно на Ким Ю Куон, за да се озове на земята. Щом чу гласът на Големият брат някъде зад себе си така се стресна, че както беше седнал накрая на дивана се озова на пода. Зико в първия момент не успя да реагира, но в очите му се четеше смях.
Китти Куони най-редовно сам се ръсеше и този път не беше изключение.
- Новата версия на Стиймоп - Ю-Куонмоп! - заяви гордо той и стана от пода.
U-Kwon~
U-Kwon~
Who?
Who?

БФФ : Block B members
Половинка : Cao Lu
Брой мнения : 206

Писане by Krystal~ Пон Юни 17, 2013 9:12 pm

Скоро заветните думи на Биг Брадър проехтяха.Всички млъкнаха и се заслушаха.Щом чу името си Кристъл скокна и бързешката се запъти към изповедалнята за да вземе наградата.
-Благодаря.-усмихнато се поклони се на една от камерите в стаичката и все кошницата .
-Хора ето я наградата!-викна към съквартирантите си и постави кошницата на малката масичка в средата между диваните .
Макнето вадеше пакетираното бельо и подаваше по пакет на всеки от хората.
-Държя да ви се извиня.Извинете ме.-каза застанала с лице към съквартирантите.След като се поколони леко отново зае мястото си.Сега трябваше само да чакат  следващите иструкции на Биг Брадър. 
Krystal~
Krystal~
SM Ent.
SM Ent.

БФФ : Sulli,Amber,Kai. ; Jiyeon.
Половинка : Si Woo ;3
Брой мнения : 468

Писане by Nana~ Съб Юни 29, 2013 4:24 pm

Ако трябва да сме честни, предаването се очертаваше супер интересно. С част от тях се познаваше, други ги беше виждала само на снимка, а имаше 1-2 индивида, които не познаваше, но това щеше да се промени.
Оказа се, че Кристъл е раздавал целувки, защото това е било част от мисията й. Започна да раздава някакви пакети с бельо. На Нана й се падна червено.
- Благодаря. - поклони се леко русата и взе пакета.
Nana~
Nana~
Pledis Ent.
Pledis Ent.

Писане by Sponsored content

Sponsored content