Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 84 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 84 Гости :: 1 BotНула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Хола
+18
Kaeun.
Nana~
Kara♥
Simon Dominic
-Lullaby-
Yuji
U-know Yunho
I.M
Park Bom
Hwasa
Kwon Yuri
Zico
Ice
U-Kwon~
SuHo.
Himchan.
Krystal~
CL
22 posters
Страница 4 от 9
Страница 4 от 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Хола
Явно вече се бяха посъбрали. Гласът на Биг Брадър огласи помещението. Оказа се, че раздаването на целувки от Кристъл е било мисия. Е, това е добре. Сега остана само той и Джун Мьон да си свършат мисията.
Крадешком погледна към рапърката на Neon.M и се подсмихна. В този момент Су Джунг се върна с някакъв кош пълен, та препълнен с бельо. Подаде му едни жълти боксерки с лицето на Спондж Боб по тях.
- Ехааа, само такива нямах - започна да им се любува Джонг Ин. - Няма да ги обувам! Ще си ги окача в рамка и ще си ги зяпам по цял ден.
Крадешком погледна към рапърката на Neon.M и се подсмихна. В този момент Су Джунг се върна с някакъв кош пълен, та препълнен с бельо. Подаде му едни жълти боксерки с лицето на Спондж Боб по тях.
- Ехааа, само такива нямах - започна да им се любува Джонг Ин. - Няма да ги обувам! Ще си ги окача в рамка и ще си ги зяпам по цял ден.
Kai.- SM Ent.
- БФФ : EXO's wolfs, Lee Taemin~, Krystal~, Seunghoon.
Половинка : Kara♥
Брой мнения : 433
Ю-Куон, ако не спретне цирка, няма кой друг да е. Ю-Куонмоп .. от къде му идват на акъла бе? Кристъл раздаде някакви пакети с бельо. Денсъра на Block B ги разопакова и в ръцете му се озоваха боксерки с Хело Кити. Е, не! Опита се да пробута боксерките на кучето на Зико и уж случайно ги е скъсало, ама дори и хъскито избяга от тях.
- Разбирам те .. - изсумтя тихо той и се облегна на дивана.
Джонг Ин гордо заяви, че ще си сложи гащите в рамка. Ето още един циркаджия. Тея в семейство Ким бяха страшни.
- Разбирам те .. - изсумтя тихо той и се облегна на дивана.
Джонг Ин гордо заяви, че ще си сложи гащите в рамка. Ето още един циркаджия. Тея в семейство Ким бяха страшни.
Seungyoon- YG Ent.
- БФФ : Daehyun., Jinwoo and other boys from WINNER, Sana
Брой мнения : 129
Ю-Куонмоп... Това можеше да бъде само изобретение на Ю Куон и Кюнг. Сети се, че преди няколко дни, когато се прибра ( цяло чудо да се прибере в дорма на Block B ) видя Кюнг да си блъска главата над някакъв текст. Беше нещо свързано със Стиймоп и чак сега успя да навърже фактите.
Макнето на f(x) започна да раздава бельо. На Джин Ах се падна някакво червено, на брата на Ю-Куон боксерки със Спондж Боб, на Мин Хюк Хелоу Кити, а на него самият Том и Джери.
Приближи се бавно и мафиотски до Бомбата.
- Размяна на бельо? Искам Hello Kitty-то!
Макнето на f(x) започна да раздава бельо. На Джин Ах се падна някакво червено, на брата на Ю-Куон боксерки със Спондж Боб, на Мин Хюк Хелоу Кити, а на него самият Том и Джери.
Приближи се бавно и мафиотски до Бомбата.
- Размяна на бельо? Искам Hello Kitty-то!
Zico- Who?
- БФФ : Hyuna♡, Jungmin., Jessi.
Половинка : Samantha
Брой мнения : 167
Джи Хо му отправи предложение, на което Мин Хюк нямаше да откаже.
- А аз не го искам, за това имаме сделка. - каза му денсъра на групата и се огледа като сериен престъпник.
Двамата по най-незабележимия начин си размениха гащите и бяха супер доволни, че са се сдобили с това, което искат или по-точно, че са се оттървали от това което не искат.
- А аз не го искам, за това имаме сделка. - каза му денсъра на групата и се огледа като сериен престъпник.
Двамата по най-незабележимия начин си размениха гащите и бяха супер доволни, че са се сдобили с това, което искат или по-точно, че са се оттървали от това което не искат.
Seungyoon- YG Ent.
- БФФ : Daehyun., Jinwoo and other boys from WINNER, Sana
Брой мнения : 129
- Благодаря. - казах и се усмихнах. Тя поне малко успя да ме успокои.
Разбра се, че Кристъл е имала мисия, и затова целуваше всички. Няма как да не и признаем, че се справи блестящо. Благодарение на доброто си представяне, тя започна да ни раздава пакети с гащи. Благодарих и, и отворих пакета да видя за какво става въпрос. Вътре имаше боксерки....със слонче....чието хоботче беше нарисувано точно на.....
Ококорих се и моментално скрих боксерките в пакета. От бързане дори не го сторих добре. Скътах пакета зад гърба си и се огледах.
Разбра се, че Кристъл е имала мисия, и затова целуваше всички. Няма как да не и признаем, че се справи блестящо. Благодарение на доброто си представяне, тя започна да ни раздава пакети с гащи. Благодарих и, и отворих пакета да видя за какво става въпрос. Вътре имаше боксерки....със слонче....чието хоботче беше нарисувано точно на.....
Ококорих се и моментално скрих боксерките в пакета. От бързане дори не го сторих добре. Скътах пакета зад гърба си и се огледах.
Himchan.- TS Ent.
- БФФ : B.A.P buddies
Половинка : No, thanks he have dogs
Брой мнения : 133
Без дори да благодари,Юл взе пакета който й даде Крис.Беше някакво бельо.
-Пф...-тихо измрънка като видя формата на комплекта,а пък за цвета просто нямаше коментар.Розов...мммда.
Всички почти бяха получили бельото си бяха заети да ги разглеждат
-Юноу-оппа,искаш ли да менка ме.-избъзика мъжът с усмивка.Той само се засмя и гледаше в своя пакет
-Пф...-тихо измрънка като видя формата на комплекта,а пък за цвета просто нямаше коментар.Розов...мммда.
Всички почти бяха получили бельото си бяха заети да ги разглеждат
-Юноу-оппа,искаш ли да менка ме.-избъзика мъжът с усмивка.Той само се засмя и гледаше в своя пакет
Kwon Yuri- SM Ent.
- БФФ : Hwang Tiffany. & Takuya Terada
Половинка : -
Брой мнения : 2080
Катрин също отвори пакета си и вътре видя бельо в жълт цвят. Така го мразеше този цвят, но такъв й бил късмета.
- Пчеличките ще ме кацат .. - каза тихо тя на Керълайн и върна парцалите в пакета.
Огледа всички набързо. Някой бяха доста изненадани, други пък се кефеха все едно са спечелили от тото и всичко това заради едни гащи?!
- Пчеличките ще ме кацат .. - каза тихо тя на Керълайн и върна парцалите в пакета.
Огледа всички набързо. Някой бяха доста изненадани, други пък се кефеха все едно са спечелили от тото и всичко това заради едни гащи?!
Kara♥- YG Ent.
- БФФ : Park Bom; -Lullaby-; Ice
Половинка : Kai <333
Брой мнения : 151
От сполучливата мисия на Кристъл ни раздадоха бельо като подарък. Макнето на F(x) ми подаде един пакет, който отворих за отрицателно време. Нещото вътре беше черно на цвят.Когато го извадих се оказа, че това са жартиери. Върнах ги отново в пакета и погледнах другите. За мъжките същества имаше боксерки с разни анимационни герои.
- На теб какво ти се падна? - попитах Химчан, чийто пакет беше зад гърба му.
- На теб какво ти се падна? - попитах Химчан, чийто пакет беше зад гърба му.
Kaeun.- Pledis Ent.
- БФФ : Song Mino
Половинка : Xero :3
На Ю-Куон му се падна голямата чест да носи "Немо" на задника си. Видя, че на Джи Хо му се беше паднал Хелоу Кити. Определено беше на седмото небе от щастие. Другите също имаха разни анимационни герои, а женската част бяха с някакви дантели, гащи .. абе кой ги разбира?!
Братчето на Ю Куон се сдоби със Спонджи Боб. И двамата имаха герои от морския свят. Яко~
Братчето на Ю Куон се сдоби със Спонджи Боб. И двамата имаха герои от морския свят. Яко~
U-Kwon~- Who?
- БФФ : Block B members
Половинка : Cao Lu
Брой мнения : 206
От коша с бельо, който Кристъл донесе, на Керълайн й се паднаха сутиен и прашки. Чудо. При това бяха в сиво. Още по-голямо чудо.
Айс въздъхна.
- Аз пък съм направо във филм от 60-те години на 20-ти век - отговори тихо на рапърката и отметна косата си. - Плюс това, прашки не нося. Да не съм Айви?
Айс въздъхна.
- Аз пък съм направо във филм от 60-те години на 20-ти век - отговори тихо на рапърката и отметна косата си. - Плюс това, прашки не нося. Да не съм Айви?
Ice- YG Ent.
- БФФ : -Lullaby-, Kara
Половинка : single mommy
Брой мнения : 326
Бавно се промъкна до брат си.
- Хьонг, имам Спонж Боб квадратни гащи! - заразмахва гащите като знаме.
Видя, че Ю Куон държи в ръцете си "Немо". Ченето му щеше да падне. И двамата имаха на гащите си същества от морското дъно. Колко яко~
Само секунди по-късно в полезрението му влезе Кара. Подсмихна се и като индианец се промъкна до нея. Явно индианското му име е "Тихата стъпка", защото тя не го усети и успя да я изплаши. Време беше да задейства мисията си. Сухо вече беше започнал, а той се излагаше. Срамота!
- Жълто имаш, а? И моето е жълто! - той повдигна Спондж Боб с горда усмивка. - Я, сега, кажи на оппа, как си?
- Хьонг, имам Спонж Боб квадратни гащи! - заразмахва гащите като знаме.
Видя, че Ю Куон държи в ръцете си "Немо". Ченето му щеше да падне. И двамата имаха на гащите си същества от морското дъно. Колко яко~
Само секунди по-късно в полезрението му влезе Кара. Подсмихна се и като индианец се промъкна до нея. Явно индианското му име е "Тихата стъпка", защото тя не го усети и успя да я изплаши. Време беше да задейства мисията си. Сухо вече беше започнал, а той се излагаше. Срамота!
- Жълто имаш, а? И моето е жълто! - той повдигна Спондж Боб с горда усмивка. - Я, сега, кажи на оппа, как си?
Kai.- SM Ent.
Зико грабна от ръцете на денсъра гащите с Hello Kitty. Вече беше не на 7-мото, а на 897-мото небе от щастие. Естествено, не забрави да му даде това, което се беше паднало на него.
Естествено, процедурата наречена "Трампа" стана по-възможно най-незабележимия начин.
- Абе, някой да е виждал едно голямо хъски? Отговаря на името Литъл Зико и е мое.
Беше забелязал, че Кристъл беше отвела домашният любимец на Саманта и от там нататък - местоположение неизвестно. Ако го изгубеше, Портокалчето му доста щеше да го хока, а ние не искаме това. Нали?
Естествено, процедурата наречена "Трампа" стана по-възможно най-незабележимия начин.
- Абе, някой да е виждал едно голямо хъски? Отговаря на името Литъл Зико и е мое.
Беше забелязал, че Кристъл беше отвела домашният любимец на Саманта и от там нататък - местоположение неизвестно. Ако го изгубеше, Портокалчето му доста щеше да го хока, а ние не искаме това. Нали?
Zico- Who?
- БФФ : Hyuna♡, Jungmin., Jessi.
Половинка : Samantha
Брой мнения : 167
Повечето от хората наоколо бяха доста доволни от късмета си. За да не ме цепят от мъжкия колектив, осъзнах че слончето на боксерките ми е онова с огромните уши от анимацията. И все пак как се очаква да нося това? Добре че няма да ме вижда никой, защото съвсем ще умра от срам с този хобот отпред.
Хьона за малко да ме стресне, като ме попита а аз се бях замислил.
- Ъъъъ....Дъмбо... - хилнах се глупаво.
- Отново анимационен герой. А на теб? - направих се все едно всичко ми е наред
Хьона за малко да ме стресне, като ме попита а аз се бях замислил.
- Ъъъъ....Дъмбо... - хилнах се глупаво.
- Отново анимационен герой. А на теб? - направих се все едно всичко ми е наред
Himchan.- TS Ent.
- БФФ : B.A.P buddies
Половинка : No, thanks he have dogs
- Поне няма да ни се наложи да ги носим .. - каза с облекчение на Керълайн и сложи пакета на дивана до нея.
За голяма изненада на Катрин до нея се натресе "голямата й любов". Като го видя до нея й стана лошо. Не можеше да го понася този индивид. Или поне така изглеждаше ..
- Първо не си ми оппа и второ след като те видях се почувствах изключително зле. - Кара не ски антипатиите си към Джонг Ин.
За голяма изненада на Катрин до нея се натресе "голямата й любов". Като го видя до нея й стана лошо. Не можеше да го понася този индивид. Или поне така изглеждаше ..
- Първо не си ми оппа и второ след като те видях се почувствах изключително зле. - Кара не ски антипатиите си към Джонг Ин.
Kara♥- YG Ent.
- Първо, оппа съм ти. Може и двамата да сме 94-та, но аз съм януари, а ти април. Второ, няма как да ти е станало лошо. Аз съм най-хубавото нещо, което може да ти се случи тук, мило мое червенокосо дяволче.
Той доволно скръсти ръцете пред гърдите си и я хвана през кръста. Усмихна се със своята "pervet smile", по която абсолютно всички представителки на нежния пол полудяваха. Определено беше най-хубавото, което можеше да й се случи тук!
Той доволно скръсти ръцете пред гърдите си и я хвана през кръста. Усмихна се със своята "pervet smile", по която абсолютно всички представителки на нежния пол полудяваха. Определено беше най-хубавото, което можеше да й се случи тук!
Kai.- SM Ent.
Немо, Дъмбо, Спонджи Боб и какви ли не още интересни герои. Определено мъжката част извадиха голям късмет.
- На мен .. - не успях да довърша.
Онова синеоко куче дойде срещу мен и ме лаеше отново. Сърцето ми слезе в петите. Ами, ако ме захапе? Да хвана някой бяс? А, не! Дадох две крачки назад, но и то дойде подире ми и продължи да ме лае. Вече си имах враг номер едно в къщата.
- На мен .. - не успях да довърша.
Онова синеоко куче дойде срещу мен и ме лаеше отново. Сърцето ми слезе в петите. Ами, ако ме захапе? Да хвана някой бяс? А, не! Дадох две крачки назад, но и то дойде подире ми и продължи да ме лае. Вече си имах враг номер едно в къщата.
Kaeun.- Pledis Ent.
- БФФ : Song Mino
Половинка : Xero :3
През едното ухо излиза, през другото излиза. Катрин в момента беше на този принцип, или не съвсем.
- Най-хубавото?! Моля те, не ме карай да се смея! - изхили се Кара.
В момента, в който обви ръката си около кръста й чашата преля. Кръвта на червенокосата кипна.
- ПУСНИ МЕ МОМЕНТАЛНО! - кресна в лицето му Катрин, като се опитваше да се измъкне от лапите му.
- Най-хубавото?! Моля те, не ме карай да се смея! - изхили се Кара.
В момента, в който обви ръката си около кръста й чашата преля. Кръвта на червенокосата кипна.
- ПУСНИ МЕ МОМЕНТАЛНО! - кресна в лицето му Катрин, като се опитваше да се измъкне от лапите му.
Kara♥- YG Ent.
Ама тази как смееше да му се дърпа?! Дами и господа, за първи път женско се дърпаше на Ким Джонг Ин. Тотален потрес! По-големият му брат също беше в шок, от това което ставаше.
- НЯМА ДА ТЕ ПУСНА!!!! - изкрещя й в отговор.
Обви по-здраво ръце около тънката й талия и я притисна до стегнатото си тяло. Извърна я към себе си и впи устни в нейните. Доволен ли си Биг Брадър? Не искаше по този начин да го прави, но мисията му беше да се натиска.
- НЯМА ДА ТЕ ПУСНА!!!! - изкрещя й в отговор.
Обви по-здраво ръце около тънката й талия и я притисна до стегнатото си тяло. Извърна я към себе си и впи устни в нейните. Доволен ли си Биг Брадър? Не искаше по този начин да го прави, но мисията му беше да се натиска.
Kai.- SM Ent.
Той й каза, че няма да я пусне и наистина го направи. Ръцете му още повече се стегнаха около талията й и по този начин телата им оказаха прилепени. Катрин искаше да направи нещо, но тогава устните на Кай се оказаха върху нейните. КАК СМЕЕШЕ?! ЗА КОЙ СЕ ИМАШЕ?
Кара не му отвърна, а с всички сили се бореше да го махне от себе си. В момента, в който той я пусна тя му зашлеви невероятен шамар, дори съквартирантите млъкнаха щом чуха великото "шляп".
Кара не му отвърна, а с всички сили се бореше да го махне от себе си. В момента, в който той я пусна тя му зашлеви невероятен шамар, дори съквартирантите млъкнаха щом чуха великото "шляп".
Kara♥- YG Ent.
След като приключи с раздаването и за Криси остана нещо в кошницата. Отвори си пакета и от него извади сутиен и прашки в бял цвят. Докато ги прибираше онова куче пак се разлая срещу Хьона. Сестрата на Джесика въздъхна тежко и се отправи към него, за да може да го изведе навън, защото по очевидно незнайни причини пак се беше намъкнало в къщата.
ШЛЯП!
Погледите на всички съквартиранти попаднаха на една червенокоса госпожица и Джонг Ин. Тая такъв шамар му заби, че сигурно пломбите на момчето паднаха.
ШЛЯП!
Погледите на всички съквартиранти попаднаха на една червенокоса госпожица и Джонг Ин. Тая такъв шамар му заби, че сигурно пломбите на момчето паднаха.
Krystal~- SM Ent.
- БФФ : Sulli,Amber,Kai. ; Jiyeon.
Половинка : Si Woo ;3
Брой мнения : 468
Явно никой не беше доволен от бельото което му се падна.Виновна беше Кристъл,всички знаем акъв карък е.Тъкмо си мислеше ,че ще се разминат с коментарите на Юри,когато гя отвори устата .Танцьора само се засмя и се зае да отваря своя пакет.
-Оу..ъъ..Мики Маус?-беше реакцията му.
ЮнО сгъна боксеките докато не чу един доста звучен шамар.Горкия,Кай.
-Ъъ ,хора,сега какво ..да ги обуваме ли или да чакаме Бай Брадър?-опита сеърте вниманието на съквартирантите си.Явно Джанг Ин имаше нужда да се разбере с това момиче.
-Оу..ъъ..Мики Маус?-беше реакцията му.
ЮнО сгъна боксеките докато не чу един доста звучен шамар.Горкия,Кай.
-Ъъ ,хора,сега какво ..да ги обуваме ли или да чакаме Бай Брадър?-опита сеърте вниманието на съквартирантите си.Явно Джанг Ин имаше нужда да се разбере с това момиче.
U-know Yunho- SM Ent.
- БФФ : Hwang Tiffany.;Jun.K;Jessica.
Половинка : ♥ BoA ♥
Брой мнения : 537
Както се бореше за пространство в устата на Кара ( имаше вкус на череши, ба дъ уей ) изведнъж стана нещо. По-точно в мозъка му стана това нещо. Не можеше да я гледа как се бори, за да се откопчи от лапите на дзвера a.k.a Ким Джонг Ин.
Катрин се отдръпна от него и такъв шамар му заби. Очите му щяха да изскочат от орбитите си, а тиквата му рязко се завъртя на 180 градуса. Бузата му беше 101% червена. Сложи ръка върху зачервеното.
- Аз.. Аз.. - той не можа да продължи.
Щеше да й каже. Изобщо не му пукаше, че Биг Брадър щеше да му вземе багажа. Правеше го от любов. Тя ТРЯБВА да знае истината.
- Биг Брадър ми даде мисия да ти се натискам! ЗАРАДИ ТОВА ГО НАПРАВИХ!!! СЪЖАЛЯВАМ, КАТРИН! - изкрещя в лицето й.
След това, дами и господа, се разрева. Не искаше да се получава така. Искаше да спечели сърцето й, а предаването никак не му помагаше. Искаше и тя да се влюби в него, но с неговия тъпотизъм и идиотизъм само за нейната любов си беше. ЗАЩО НЕ МУ ВЪРВЕШЕ С ЖЕНСКИЯ ПОЛ?!
Катрин се отдръпна от него и такъв шамар му заби. Очите му щяха да изскочат от орбитите си, а тиквата му рязко се завъртя на 180 градуса. Бузата му беше 101% червена. Сложи ръка върху зачервеното.
- Аз.. Аз.. - той не можа да продължи.
Щеше да й каже. Изобщо не му пукаше, че Биг Брадър щеше да му вземе багажа. Правеше го от любов. Тя ТРЯБВА да знае истината.
- Биг Брадър ми даде мисия да ти се натискам! ЗАРАДИ ТОВА ГО НАПРАВИХ!!! СЪЖАЛЯВАМ, КАТРИН! - изкрещя в лицето й.
След това, дами и господа, се разрева. Не искаше да се получава така. Искаше да спечели сърцето й, а предаването никак не му помагаше. Искаше и тя да се влюби в него, но с неговия тъпотизъм и идиотизъм само за нейната любов си беше. ЗАЩО НЕ МУ ВЪРВЕШЕ С ЖЕНСКИЯ ПОЛ?!
Kai.- SM Ent.
След великото цапардосване, Джонг Ин я погледна право в очите и й каза истината. Всичко това било по сценарии на Биг Брадър. Имал мисия, която гласяла да се натиска на рапърката на Neon.M. След което сълзи се стекоха по лицето му. Личеше си, че не я лъже. Отвътре всичко й се преобърна. Не можеше да го гледа такъв. Не й понесе, но понеже беше прекалено горда да каже каквото и да било, просто стана и излезе на двора, без дори да се обърне за миг.
Kara♥- YG Ent.
Тя... тя просто стана и си излезе. Сърцето на Ким се сви от мъка, а сълзите продължаваха да се стичат. Избърса ги с ръка, но не беше достатъчно.
Една досадна буца заседна в гърлото му и отказваше да се махне. Дишането му се затрудни, а плачът щеше да се превърне в истерия. Това момиче му беше влязло под кожата. Никой не може да опише травмата, която му остави.
Една досадна буца заседна в гърлото му и отказваше да се махне. Дишането му се затрудни, а плачът щеше да се превърне в истерия. Това момиче му беше влязло под кожата. Никой не може да опише травмата, която му остави.
Kai.- SM Ent.
Като видя брат си да се целува с онова момиче от начало си помисли, че са тръгнали, но като се загледа тя се дърпаше от него. Щом се отделиха му зашлеви ебаси мощната плесница. Главата на малкото му братче се завъртя на 180 градуса. След това последва признание и сълзи. Ю Куон просто седеше и наблюдаваше безучастно, а оная дори не се извини. Просто си взе чукалата и излезе на двора.
Големият загрижен брат не можеше да гледа това и последва женското като не забрави да връчи гащите си на Мин Хьок. Трябваше да й каже 1-2 неща.
Големият загрижен брат не можеше да гледа това и последва женското като не забрави да връчи гащите си на Мин Хьок. Трябваше да й каже 1-2 неща.
U-Kwon~- Who?
- БФФ : Block B members
Половинка : Cao Lu
Брой мнения : 206
Страница 4 от 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Страница 4 от 9
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M