Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 67 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 67 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 143, на Нед Окт 13, 2024 7:49 pm
Хола
+18
Kaeun.
Nana~
Kara♥
Simon Dominic
-Lullaby-
Yuji
U-know Yunho
I.M
Park Bom
Hwasa
Kwon Yuri
Zico
Ice
U-Kwon~
SuHo.
Himchan.
Krystal~
CL
22 posters
Страница 7 от 9
Страница 7 от 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Хола
Явихме се в хола и Съни пое инициативата първа. Ю Куон изяви желание да е първи, не очаквах, че някой ще се престраши толкова лесно. Тцтц, явно честта е моя. Разпечатах едната кутия и залепих една лента върху крака му. Дръпнах, и колкото и да не ми се иска няма как да не го заболи. Но щом е такъв смелчага, едва ли ще се остави на това. Побързах да приключа и с двата му крака.
- Готов си..-усмихнах се.
- Готов си..-усмихнах се.
Yuji- Loen Ent.
- БФФ : -
Половинка : Hongki. :3
Брой мнения : 70
Биг Брадър разгласи гласът си из къщата.Всички замлъкнаха.Той викаше Съни и СуЙонг в изповедалията.Чудно защо ли?Сигруно като после излязот от там ще ...голи или уф никой не можеше да предвиди ходовете на Всемогъщия Брадър!ЮнО кротко се огледа.Остваше им само да чаката.И ето че демете певици излязоха от там.
- Е, ще епилираме мъжкото съсловие. Кой иска да е първи?-обяви Съни.Щом чу това лидера изцъкли очички!И после онова момче изяви желание.Той нормален ли беше??Но пък ...и ЮнО беше мъжкар!Беше Алфа мъжкар!
-АЗ!-каза високо и вдигна ръка когато попитаха кой ще е следващ.Не изглеждаше болезнено като гледаше как го правят на онзи
- Е, ще епилираме мъжкото съсловие. Кой иска да е първи?-обяви Съни.Щом чу това лидера изцъкли очички!И после онова момче изяви желание.Той нормален ли беше??Но пък ...и ЮнО беше мъжкар!Беше Алфа мъжкар!
-АЗ!-каза високо и вдигна ръка когато попитаха кой ще е следващ.Не изглеждаше болезнено като гледаше как го правят на онзи
U-know Yunho- SM Ent.
- БФФ : Hwang Tiffany.;Jun.K;Jessica.
Половинка : ♥ BoA ♥
Брой мнения : 537
Ю Куон си остави крачето си така. Суйонг щеше да го поеме. Еми няма значение кой е. Едва ли щеше да е толкова страшно. Момичето постави първата лентичка на крака му и я дръпна.
Всичко пред очите му причерня и едва не се сгромоляса на земята. Как е възможно това нещо да боли толкова много?!?
Като чу, че и още един се нави се опита да го спре, но нямаше сили. Щеше след малко да изписка от болка и да хукне да бяга. Как е възможно жените да се подлагат на това нещо при това по свое желание?! Су Йонг му каза, че е готов, а той се почуди къде да се навре заедно с неговата самоувереност. Къде изобщо му беше акъла да се набута да е първи?
Всичко пред очите му причерня и едва не се сгромоляса на земята. Как е възможно това нещо да боли толкова много?!?
Като чу, че и още един се нави се опита да го спре, но нямаше сили. Щеше след малко да изписка от болка и да хукне да бяга. Как е възможно жените да се подлагат на това нещо при това по свое желание?! Су Йонг му каза, че е готов, а той се почуди къде да се навре заедно с неговата самоувереност. Къде изобщо му беше акъла да се набута да е първи?
U-Kwon~- Who?
- БФФ : Block B members
Половинка : Cao Lu
Брой мнения : 206
ЮнО изяви желание да е втори. Сун Кю си пое въздух, приближи до него и разопакова една от кутиите, които й бяха връчени. Изкара едната лента. Седна на пода и я залепи за крака му.
- Няма начин да не боли, така че просто.. изтърпи - тихо каза певицата. Знаеше, че той не храни топли чувства към нея, за това се стараеше да не му се набива на очи.
Рязко дръпна лентата и остана един.. гладък крак! ( ). Побърза да свърши и с другия, след което се огледа за други смелчаци.
- Няма начин да не боли, така че просто.. изтърпи - тихо каза певицата. Знаеше, че той не храни топли чувства към нея, за това се стараеше да не му се набива на очи.
Рязко дръпна лентата и остана един.. гладък крак! ( ). Побърза да свърши и с другия, след което се огледа за други смелчаци.
I.M- Starship Ent.
- БФФ : Ravi., Minhyuk~, B.I, Kihyun, Shownu., Jooheon, Wonho
Половинка : can i eat it?
Брой мнения : 324
Дафъъъкк! Как бе?
- АМА АЗ СИ ГИ ОТГЛЕЖДАМ!!! - писнах като чух.
Как ще ми барат космите на краката бе. Зима иде. Ще ми е студено. За разлика от мен имаше желаещи.
Шинигами нямаше да прилича на бебе! Приближих се изпъчен към Сънито, свалих със замах одеалото, с което се бях увил и казах високо.
- Действай, сеньорита!!!
- АМА АЗ СИ ГИ ОТГЛЕЖДАМ!!! - писнах като чух.
Как ще ми барат космите на краката бе. Зима иде. Ще ми е студено. За разлика от мен имаше желаещи.
Шинигами нямаше да прилича на бебе! Приближих се изпъчен към Сънито, свалих със замах одеалото, с което се бях увил и казах високо.
- Действай, сеньорита!!!
ShiN- SM Ent.
- БФФ : Alucard
Половинка : ---
Брой мнения : 246
Ю Куон изглеждаше все едно е изстрадал доста. Почувствах се гузна, гледах да съм внимателна, но няма как повече. Юно се престраши втори, както и Шин след него. При Съни беше започнала да се събира опашка, а аз погледнах останалите.
Yuji- Loen Ent.
"Дръж се ,Юно.Ти си боец!Стискай зъби!!"-нареждаше си наум и стискаше очи при всяко следващо действие на Съни.Хах ,точно тя ли трябваше му маха космите?Каквота е нежна и бавно,егати мъчителната смърт!Ехх.
-Свърши ли?-попита докато все още стискаше очи.Не усети нищо повече...ОСВЕН ПАРЕЩАТА БОЛКА НАВСЯКЪДЕ ПО КРАКАТА МУ!!!-Мамка му...мамка му!-изруга под носът си докато бършеше сълзичките ,напуснали очите му.Това беше ужасно наказание ,Биг Брадър!
-Свърши ли?-попита докато все още стискаше очи.Не усети нищо повече...ОСВЕН ПАРЕЩАТА БОЛКА НАВСЯКЪДЕ ПО КРАКАТА МУ!!!-Мамка му...мамка му!-изруга под носът си докато бършеше сълзичките ,напуснали очите му.Това беше ужасно наказание ,Биг Брадър!
U-know Yunho- SM Ent.
- БФФ : Hwang Tiffany.;Jun.K;Jessica.
Половинка : ♥ BoA ♥
Брой мнения : 537
Миг по-късно, Шин писна. Сун Кю подскочи леко като го чу и се облещи. Танака се приближи изпъчен до нея и метна олекотеното одеяло, с което се бе завил.
- Действам! - отвърна с боен глас Егьо Кралицата. Наведе се, взе още две лентички и ги лепна на краката му. Рязко дръпна и го обезкосми бързо и ефикасно. Преглътна тежко при вида на красотите по двете лентички. Зави ги и ги върна в кутията.
- Действам! - отвърна с боен глас Егьо Кралицата. Наведе се, взе още две лентички и ги лепна на краката му. Рязко дръпна и го обезкосми бързо и ефикасно. Преглътна тежко при вида на красотите по двете лентички. Зави ги и ги върна в кутията.
I.M- Starship Ent.
Каква по дяволите беше тази мисия?! Вече трима бяха останали без козина по краката, а трябваше да са всички до един. Донхе пое дълбоко въздух и отиде до Суйонг, която беше свободна.
- Хайде махай ги и да се приключва по въпроса.
Беше чувал, че това доста боли, което си личеше по физиономията на тези преди него, но щеше да изтърпи. Все пак не е края на света.
- Хайде махай ги и да се приключва по въпроса.
Беше чувал, че това доста боли, което си личеше по физиономията на тези преди него, но щеше да изтърпи. Все пак не е края на света.
Simon Dominic- Who?
- БФФ : .
Половинка : .
Брой мнения : 114
Чак очите ми се насълзиха! На великото Шинигами му се дорева от това! Бях стиснал устни и ми идеше да крещя и да рева и да се тръшкам. Даже се зачервих. Беше отвратително. Как може жените да се мъчат с това. Няма ли по - безболезнени начини? Взех си одеалцето и пристъпих с подвита опашка към Юри-чан.
- Гушни ме - проплаках
- Гушни ме - проплаках
ShiN- SM Ent.
- БФФ : Alucard
Половинка : ---
Брой мнения : 246
Донхе се приближи към мен. Очевидно искаше да приключи по - бързо със всичко това. Кимнах.
- Съжалявам..- казах предварително и се заех за работа. Залепих по две ленти на краката му и ги дръпнах една по една. Чак мен ме болеше от звука. Приключих, изправих се и прибрах използваните ленти при другите, за да ги изхвърля после.
- Съжалявам..- казах предварително и се заех за работа. Залепих по две ленти на краката му и ги дръпнах една по една. Чак мен ме болеше от звука. Приключих, изправих се и прибрах използваните ленти при другите, за да ги изхвърля после.
Yuji- Loen Ent.
Гласът на Биг Брадър я разсъни. Извика Съни и Суйонг в изповедалнята. Малко по-късно двете се върнаха натоварени с... лентички за кола маска. При това щяха да епилират мъжете. Жани преглътна тежко. Как щяха да им го причинят?!
Ю Куон, ЮнО и Шинигами минаха под ножа. Сега и Донхе реши да минава и да заминава като бърз влак. Айс едва се държеше да не започне да се хили като полудяла. Определено после нямаше да спре да го бъзика.
Суйонг го удостои с честта да бъде епилиран. Лидерката му съчувстваше до момента, в който не му лъснаха обезкосмените крака. Вече не издържа.
- Не.. Не мога! - едвам каза тя и започна да се хили. - С какво предизвикахте гнева на Брадъра?
Ю Куон, ЮнО и Шинигами минаха под ножа. Сега и Донхе реши да минава и да заминава като бърз влак. Айс едва се държеше да не започне да се хили като полудяла. Определено после нямаше да спре да го бъзика.
Суйонг го удостои с честта да бъде епилиран. Лидерката му съчувстваше до момента, в който не му лъснаха обезкосмените крака. Вече не издържа.
- Не.. Не мога! - едвам каза тя и започна да се хили. - С какво предизвикахте гнева на Брадъра?
Ice- YG Ent.
- БФФ : -Lullaby-, Kara
Половинка : single mommy
Брой мнения : 326
Момичето се задейства и сложи една от лепенките на крака му. Като я дръпна Донхе едва не извика. Знаеше, че боли, ама то това беше извън пътя! Когато погледна крака си изпадна в ужас. Приличаше на някой гол плъх. И докато се усети и другия крак остана без обвивка.
Донхе се върна на дивана и седна. Не можеше да се гледа така. Беше му ужасно странно и грозно.
Донхе се върна на дивана и седна. Не можеше да се гледа така. Беше му ужасно странно и грозно.
Simon Dominic- Who?
- БФФ : .
Половинка : .
Брой мнения : 114
Като чу какво ще им причиняват, му стана лошо. По-добре да му намажат краката с мед и тогава да дърпат!
Джонг Ин с мъка се приближи до Су Йонг.
- Нуна... Задължително ли е? - едва не се просълзи от драматичност.
Джонг Ин с мъка се приближи до Су Йонг.
- Нуна... Задължително ли е? - едва не се просълзи от драматичност.
Kai.- SM Ent.
- БФФ : EXO's wolfs, Lee Taemin~, Krystal~, Seunghoon.
Половинка : Kara♥
Брой мнения : 433
Как попаднах тук изобщо? Кааак? За един джентълмен това са истински унижения.
Е, нали съм джентълмен, не съм и срахливец. Дамите трябва да се справят с мисията успешно, така че...
Отидох и зачаках Съни да ми обърне внимание. Не ме бърка коя от двете ще е, нали и в двата случая ще боли и ще е унизително?
Е, нали съм джентълмен, не съм и срахливец. Дамите трябва да се справят с мисията успешно, така че...
Отидох и зачаках Съни да ми обърне внимание. Не ме бърка коя от двете ще е, нали и в двата случая ще боли и ще е унизително?
Himchan.- TS Ent.
- БФФ : B.A.P buddies
Половинка : No, thanks he have dogs
Брой мнения : 133
Химчан също се нареди на опашката. Съни му хвърли един съчувстващ поглед и му лепна две лентички на крачетата. Пое си дълбоко въздух и дръпна. Нещо по-ужасно да беше измислил Биг Брадър.. Защо трябваше да се занимават с косми!?
Прибра лентичките в кутията, за да ги изхвърли по-късно, след което погледна СуЙонг. И двете се справяха успешно... засега.
Прибра лентичките в кутията, за да ги изхвърли по-късно, след което погледна СуЙонг. И двете се справяха успешно... засега.
I.M- Starship Ent.
- За съжаление да, донгсенг..- казах на Джонг Ин. Не им завиждам. Знам колко е болезнено, а на мен кожата ми вече беше свикнала с епилатори, кола маска и лентички..
Опитах се и този път да бъда внимателна, но си личеше, че и него го заболя. След като приключих прибрах лентичките при другите използвани.
Опитах се и този път да бъда внимателна, но си личеше, че и него го заболя. След като приключих прибрах лентичките при другите използвани.
Yuji- Loen Ent.
Добре ,честно това не го беше очаквала!Епилация?ПАХАПХАПАХПАХА.Чудно какво ли щеше да е за тях-жените...Да се обръснат?Юри през целия процес на обезкосмяване на мъжете ,се усмихваше като малоумна.Беше й смешно при това много.
Kwon Yuri- SM Ent.
- БФФ : Hwang Tiffany. & Takuya Terada
Половинка : -
Брой мнения : 2080
Беше наложително. Жените си бяха свикнали с епилаторите, кола маските, самобръсначките, ама мъжете никой не ги пипаше с такива простотии.
Джонг Ин преглътна тежко и изтърпя стоически болката от епилацията. Огледа си краката и му дожаля за естествената козинка. С какво щеше да се топли сега!?!?
Джонг Ин преглътна тежко и изтърпя стоически болката от епилацията. Огледа си краката и му дожаля за естествената козинка. С какво щеше да се топли сега!?!?
Kai.- SM Ent.
- БФФ : EXO's wolfs, Lee Taemin~, Krystal~, Seunghoon.
Половинка : Kara♥
Брой мнения : 433
Не стига, че беше по бельо, ами сега и космите му щяха да махнат. Тая нямаше да я бъде! Нямаше да падне толкова ниско. Класата му не го позволяваше. Щом видя, че Съни е свободна я дръпна на една страна, за да я пита нещо по-далеч от съквартирантите.
- Колко искаш? - попита тихо той. Момичето го погледна объркано. - Колко искаш, за да не ми правиш кола маска? 200 или 300 хиляди?
- Колко искаш? - попита тихо той. Момичето го погледна объркано. - Колко искаш, за да не ми правиш кола маска? 200 или 300 хиляди?
SuHo.- SM Ent.
- БФФ : EXO members; Sunggyu~; Siwon
Половинка : Anna
Брой мнения : 799
Съчувстващият поглед на сладураната от SNSD ме стресна още повече. И имаше защо. Когато дръпна първата лентичка, направо ми прималя. Стиснах зъби и устни, та чак се прехапах. Като свърши се върнах бавно като осакатен.
- Това са уреди за мъчения..- казах с усилие на момчетата, които не бяха минали.
- Това са уреди за мъчения..- казах с усилие на момчетата, които не бяха минали.
Himchan.- TS Ent.
- БФФ : B.A.P buddies
Половинка : No, thanks he have dogs
Брой мнения : 133
Лидерът на EXO я дръпна настрани. Попита я колко иска. Сун Кю го погледна ала "Ко речи!?!?".
- Говори с Биг Брадър за отказ от епилацията. Аз си изпълнявам мисията и нямам намерение да се провалям - повдигна рамене и му посочи изповедалнята, където се криеше Големият брат.
- Говори с Биг Брадър за отказ от епилацията. Аз си изпълнявам мисията и нямам намерение да се провалям - повдигна рамене и му посочи изповедалнята, където се криеше Големият брат.
I.M- Starship Ent.
Момичето го отряза. Еми, много хубаво! Джун Мьон въздъхна тежко и се примири със съдбата си.
- Тогава ги махай, ама гледай да е внимателно! - предупреди я Сухо.
Той седна на края на дивана, за да може на Съни да й е по-удобно и затвори очите си.
- Тогава ги махай, ама гледай да е внимателно! - предупреди я Сухо.
Той седна на края на дивана, за да може на Съни да й е по-удобно и затвори очите си.
SuHo.- SM Ent.
- БФФ : EXO members; Sunggyu~; Siwon
Половинка : Anna
Брой мнения : 799
- Дори и да е внимателно и нежно, пак ще боли, Джун Мьон - информира го сладурчето.
Той се настани. Съни взе нещата в свои ръце. Хвана лентичките, лепна му ги и възможно най-бързо ги махна. За разлика от другите, които минаха през нея, тук естествените косми бяха доста малко.
- Сигурен ли си, че си мъж? - попита учудено тя и прибра материалите.
Той се настани. Съни взе нещата в свои ръце. Хвана лентичките, лепна му ги и възможно най-бързо ги махна. За разлика от другите, които минаха през нея, тук естествените косми бяха доста малко.
- Сигурен ли си, че си мъж? - попита учудено тя и прибра материалите.
I.M- Starship Ent.
Сърцето му падна в гащите като видя уредите за мъчения. Идеше му да се скрие някъде.
- Литъл Зико също ли ще бъде епилиран? - попита с притеснен глас Джи Хо и се намести до СуЙонг. - Нека да си го причиня сам! Имам ти доверие, но предпочитам сам да го направя..
- Литъл Зико също ли ще бъде епилиран? - попита с притеснен глас Джи Хо и се намести до СуЙонг. - Нека да си го причиня сам! Имам ти доверие, но предпочитам сам да го направя..
Zico- Who?
- БФФ : Hyuna♡, Jungmin., Jessi.
Половинка : Samantha
Брой мнения : 167
Страница 7 от 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Страница 7 от 9
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Пет Май 26, 2017 4:01 pm by Ravi.
» Talk shit with the prettiest lips. Blow a kiss. Kick a hole in your speaker, and then split
Вто Фев 28, 2017 4:15 pm by Dony
» It's all about you
Съб Фев 25, 2017 11:13 pm by CL
» @skycriessometimes
Съб Фев 25, 2017 10:22 pm by Haneul
» Търся си бивши
Съб Фев 25, 2017 8:37 pm by Dony
» Приятели на форума, станете приятел.
Пет Ное 18, 2016 7:24 pm by Takuya Terada
» Ashley's Wardrobe
Вто Ное 08, 2016 7:07 pm by ➳Ashley
» H&M